Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да я накараме да ни хареса?

Featured Replies

Здравейте, отдавна харесвам едно момиче. Тя е на моята възраст, но ме е страх да и го призная понеже и друг път ми се е случвало. На следващия ден в даскало всички ми се подиграваха, че ще съм самотен завинаги.:( Искам да разбера тя харесва ли ме, но ако може без дълги дискусии в училище пред другите. Благодаря предварително.:helpwanted4::)

Ми много лесно.Не те харесва.Но понеже ти я, съответно се опитваш да отгатнеш дали и тя тебе.Вместо да седиш и да питаш по форуми, отиди и й кажи, че я харесваш.Вече след това то ще си проличи.Ако някой ти се подиграе заради това, кажи му да отиде на лекар.Освен ако не си в основното.Там е нормално.Иначе ако си седиш и се чудиш, най-много някой да я отмъкне.

Здравей,Моя съвет към теб е да не избързваш да и го казваш директно най добре е да и го покажеш по другия начин,така хем ти ще разбереш дали те харесва и така едно временно показваш че и ти я харесваш! 

Няма нищо по-привлекателно за една жена от това да се чувства желана. НО да го направиш правилно е трудно – трябва хем да си внимателен и дискретен, хем да си директен и недвусмислен.

За целта, опитай да й го покажеш (вместо да го казваш) – става лесно,  Просто и се Усмихни когато я виждаш!
 Се пак момичето трябва и да знае че не си прекалено достъпен, което само ще те направи отчаяния любовник!
Покажи й, че не е центъра на вселената,Нека разбере, че  имаш приятели и собствени интереси. Да види, че не тичаш подир нея!
Всичко това го прави около една седмица повярвай има голям ефект,слет това можеш да направиш първата крачка Да я заговориш!

Като за начало и направи един Комплимент но за да го направиш просто направи така че без да искаш я Бутна след което и кажи

Извинявай беше нарочно! и се прави сериозен сеш се след което се усмихни и кажи че се шегуваш! При мен това винаги ми е помагало :D след това добави (Нещо в теб винаги ме кара да се усмихвам ти не си като повечето момичета) на пример така ((караш я да се чувства специална и ще я заинтригуваш да попита какво различно намираш в нея) 

P.S. Не забравяй: Ти си джентълмен, не орангутан. Отдели време да опознаеш момичето. Накарай я да се почувства специална!
Успех!!

Редактирано от PopoFF (преглед на промените)

Големи философи. И голяма философия да завържеш приказка с непознат и след това да се поздравявате като се видите за веселия миг. Най-малкото, разминаваш се и подхвърляш с лека усмивка "Много си готина". Но нека прегледаме преди това някои факти:

1. Пича вече е преминавал многократно покрай нея като темерут! А Попов те учи тепърва да се усмихваш, явно си минал на наркотици вече.

2. Ти си орангутан! И винаги си бил такъв, цял живот, пък няма как да се преселиш в друго тяло. Въобще не си прави илюзии, че хубавите жени имат фикс идея да тичат по теб, освен ако не си Ален Делон или фраша с пари.

Оправяй се сам в живота, че като гледам май си комплексар, щом си зависнал да разпитваш в нета, тук само ще се объркаш тотално от разни съвети, защото не умееш да осмислиш какво и как се прави.

на 04/03/2017 в 7:18, Дамян Калчев написа:

Здравейте, отдавна харесвам едно момиче. Тя е на моята възраст, но ме е страх да и го призная понеже и друг път ми се е случвало. На следващия ден в даскало всички ми се подиграваха, че ще съм самотен завинаги.:( Искам да разбера тя харесва ли ме, но ако може без дълги дискусии в училище пред другите. Благодаря предварително.:helpwanted4::)

Питай я дали има нужда от e*aнe на вашата възраст, щото може и да няма още.
Иначе само ще се мъчиш на ученически целувчици, път те за какво са ти.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всичкиви за полезните съвети, опитах всичко но НЕ:helpwanted4::emoji_smiley-17: Тя ми каза, че е много полъскана, накарах я да се чубства специална, правих и комплименти, помагах и във всичко, но най накрая тя ми каза, че ще помисли. Мисли 4 дена и накрая се оказа че не си търси гадже. Бях просто като гръмнат. Аз пробвах всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, накрая какъв е резултата....... никакъв. Опитах да я обедя да премисли. Получи се но накрая ме отряза съвсем.:emoji_smiley-20:Е тогава вече наистина си изплаках очите. Не и се сърдя, само ви моля за някакъв съвет как мога да накарам всички да спрат да ме съжаляват и как да продължа напред понеже тя ми беше най- скъпото и сега не мога да се стегна.

преди 15 часа, Дамян Калчев написа:

Не и се сърдя, само ви моля за някакъв съвет как мога да накарам всички да спрат да ме съжаляват и как да продължа напред понеже тя ми беше най- скъпото и сега не мога да се стегна.

Като накараш мама да те заведе на психоложка разбираща от юношески влюбвания.

Ти на колко си години, ако не е тайна?Щото " Е тогава вече наистина си изплаках очите." не ми звучи добре.Да ревеш за момиче е явен признак, че грам идея си нямаш какви ги вършиш.По-добре си седни на 4-те букви и почни да учиш, щото без образование ще чистиш нечий кенеф, ще ядеш хляб и кренвирши, и ще спиш в някой контейнер.С тоя начин на мислене това ти е гарантирано.Личи си, че хал хабер си нямаш.Учи, дръж си здравето.Като му дойде времето те сами ще долазват.

Задай си следния въпрос - "Защо му е на това момиче, да бъде с мене?Какво ще спечели тя?"Можеш ли да й купиш каквото иска(в нормални граници)?Можеш ли да я заведеш на вечеря в скъп ресторант, без да събираш 3 месеца джобни преди това?

Ако си мислиш, че да имаш гадже е колкото да има къде да си вкараш оная работа, да се фукаш пред приятелчетата, трябва да помислиш пак.За тая работа става всяка дето мяза на човек.Не си е работа да отидеш при първата дето те кефи и да почнеш да и се обясняваш колко много я искаш.Да не говориме колко кухи бройки има на пазара.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Като накараш мама да те заведе на психоложка разбираща от юношески влюбвания.

Тебе мама така ли те е водила ?

преди 1 час, Pamlea написа:

"Защо му е на това момиче, да бъде с мене?Какво ще спечели тя?"Можеш ли да й купиш каквото иска(в нормални граници)?Можеш ли да я заведеш на вечеря в скъп ресторант, без да събираш 3 месеца джобни преди това?

Не всички жени са толкова меркантилни. Колкото и да не ти се вярва, те също са способни да обичат. :D Парите са приоритет за тях, а не единствена цел.

преди 15 часа, Дамян Калчев написа:

Благодаря на всичкиви за полезните съвети, опитах всичко но НЕ:helpwanted4::emoji_smiley-17: Тя ми каза, че е много полъскана, накарах я да се чубства специална, правих и комплименти, помагах и във всичко, но най накрая тя ми каза, че ще помисли. Мисли 4 дена и накрая се оказа че не си търси гадже. Бях просто като гръмнат. Аз пробвах всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, накрая какъв е резултата....... никакъв. Опитах да я обедя да премисли. Получи се но накрая ме отряза съвсем.:emoji_smiley-20:Е тогава вече наистина си изплаках очите. Не и се сърдя, само ви моля за някакъв съвет как мога да накарам всички да спрат да ме съжаляват и как да продължа напред понеже тя ми беше най- скъпото и сега не мога да се стегна.

Оставяйки настрана, че още въпросът "Как да я накараме.." е грешен, защото "харесването" не е нещо, което едно момиче може да бъде накарано да изпитва към теб, с останалите неща също си сгафил.

Колкото по-рано разбереш, че този начин на поведение не работи, толкова по-добре ще е за теб. Чрез карането да се чувства специална, комплиментите, помагането във всичко, единственото, което си постигнал, е точно да я поласкаеш и да я издигнеш на пиедестал, като в същото време се показваш като някой, на когото му пука твърде много, а това те прави безинтересен. Каже ли ти, че ще си помисли, работата е ясна. Предложи ли ти да бъдете само приятели, пак същото (ако това стане, винаги отказваш). Можеш да си сигурен, че тя припада по някой друг, на когото не му пука за нея особено и който изобщо не й прави комплименти, и няма да се сети да й помогне, но е мистериозен, занимава се с интересни неща и на първо място гледа себе си (да не се бърка с егоист).

В момента, в който придобиеш нагласата, че тя е тази, която трябва да те впечатли и че ти си наградата, а не обратно, нещата започват да се развиват по съвсем друг начин. Ако продължиш по старому, със следващите мацки ще имаш същите резултати. Ще си мислиш, че не си правил достатъчно комплименти или не си ги накарл да се чувстват достатъчно специални, ще полагаш още повече усилия в тази посока и така се завърташ в порочен кръг.

Маай си по задачи и не се филмирай толкова.

преди 17 часа, Дамян Калчев написа:

Получи се но накрая ме отряза съвсем.

я разкажи

"Можеш ли да й купиш каквото иска(в нормални граници)?

беги се  скрии що па тя да не ми купи 

Можеш ли да я заведеш на вечеря в скъп ресторант, без да събираш 3 месеца джобни преди това?

а тя може ли да ме заведе в скъп ресторант 

на 3/4/2017 в 7:18, Дамян Калчев написа:

Виж сега младежо. Казвам ти го за в бъдеще. Ако харесаш едно момиче, започни веднага да и показваш чувствата си към нея. Всяко губене на време в чудене, дали да и кажеш или да си мълчиш усложнява нещата. Колкото по-бързо си изясните отношенията, толкова на теб ще ти е по леко. Защото отначало са емоции, после емоцийте стават чувства. И тогава е сложно. При състояние на емоции ако те отреже ще ти е по-лесно. 

И не питай в калдата за такива работи. Тука 90 процента се базикат на нещо, което ти приемаш за сериозно. Те не осещат, че когато човек прибегне до питане във форум, той го прави защото няма опит и с надеждата да прочете нещо, за което да се хване. Нещо което ще му е полезно. Има специализирани места за пикап. От тук аз лично не бих търсил информация по подобен род проблеми.

Упех ти желая за в бъдеще. 

Редактирано от П.Петров (преглед на промените)

преди 51 минути, П.Петров написа:

Ако харесаш едно момиче, започни веднага да и показваш чувствата си към нея.

Вече чувства ли му викат. Едно време мерак му викаха.

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Тебе мама така ли те е водила ?

Какво срамно има да ходиш на психолог ?

преди 3 минути, Atanas Pachov написа:

Какво срамно има да ходиш на психолог ?

Така ли прозвуча ?

преди 21 часа, Дамян Калчев написа:

Тя ми каза, че е много полъскана, накарах я да се чубства специална, правих и комплименти, помагах и във всичко, но най накрая тя ми каза, че ще помисли. (Мисли 4 дена) и накрая се оказа че не си търси гадже. Бях просто като гръмнат. Аз пробвах всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, накрая какъв е резултата....... никакъв. Опитах да я обедя да 

Първата ти грешка беше че много си избързал! второто което е че си показал че имаш чувства към нея,

което си беше доста рано,явно не си прочел по горе в първия ми пост какво бях писал.

Виж всяко момиче иска някакво време но,

от тука се разбира че здравата си я объркал да беше продължил така с милите жестове още няколко дена след като видиш че до някаква степен се превързала към теб можеше да я поканиш на кино там вече можеше е  да отвориш една тема за гаджетата имали гадже нямали какво мисли и т.н и ти от там да си направиш сам извода.

след като  накараш едно момиче да се превърже към теб,тя сама си го показва до колко те харесва и дали иска да има нещо повече от приятели а 

и въпреки това пак можеш да си мил с нея да продължиш с жестовете отиваш и се извиняваш поне сега вече разбра че иска някакво време

и няма да избързваш остави тя да води тя ще ти покаже а през това време продължавай с добрините с жестовете покажи и че се чувстваш някак си гузен. Може да мине 10 дена 1 месец но по добре да имаш някакви отношения  по добре от колкото нищо!

Редактирано от PopoFF (преглед на промените)

Момче, имаш огромен проблем с правописа... обърни внимание и на това..

Момичетата не обичат/харесват неграмотни момчета/ мъже...Напротив..интелекта и чистотата на изказа ги привлича..

Жените ползват нещата по предназначение. Та, като какъв искаш да бъдеш ползван? Такъв ще трябва и да бъдеш- кон- кон, магаре- магаре, изтривалка- изтривалка... Само ако искаш да те ползват като мъж, да знаеш, че това е цяла една вселена. Не мисля, че искаш чак толкова... :)  Грамотността и изказа също са важни... ако ще си говорите или пишете.  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.