Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с жак за слушалки на лаптоп

Featured Replies

преди 6 минути, AstralGirl написа:

Добре, благодаря за съвета. А защо не сте "за" тези слушалки? 

Няма смисъл от тях, но това е мое мнение.

• Отговори 58
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Няма смисъл от тях, но това е мое мнение.

Добре де, интересно ми е защо мислите така? Благодаря отново за съвета за картата, но просто ми е интересно, защо не ги харесвате такива слушалки, не вършат ли същата работа, както стерео слушалките или както тази звукова карта? 

преди 4 минути, AstralGirl написа:

Добре де, интересно ми е защо мислите така? Благодаря отново за съвета за картата, но просто ми е интересно, защо не ги харесвате такива слушалки, не вършат ли същата работа, както стерео слушалките или както тази звукова карта? 

Елементарно. Какво ще стане ако решиш да си включиш тонколони или някаква уредба към лаптопа. Идват например гости и искат да слушат музика. Ти си с развален порт на звуковата карта и имаш само USB слушалки. 

• Автор
преди 14 минути, Емил Костов написа:

Елементарно. Какво ще стане ако решиш да си включиш тонколони или някаква уредба към лаптопа. Идват например гости и искат да слушат музика. Ти си с развален порт на звуковата карта и имаш само USB слушалки. 

Ако това ви е (-) да не си вземам такива слушалки, това не е проблем за мен..Няма как да включа нито тонколони нито уредба към лаптопа защото нямам а не ми и трябва. С 2 малки племенника, единия от които е бебе е немислимо да се включват такива уреди дори да имах. 

преди 6 минути, AstralGirl написа:

Ако това ви е (-) да не си вземам такива слушалки, това не е проблем за мен..Няма как да включа нито тонколони нито уредба към лаптопа защото нямам а не ми и трябва. С 2 малки племенника, единия от които е бебе е немислимо да се включват такива уреди дори да имах. 

Ти си решаваш. Знаеш вариантите.

• Автор
преди 54 минути, Емил Костов написа:

Ти си решаваш. Знаеш вариантите.

Да, ще ги обмисля хубаво, ще видя кое ще ми излезе най-евтино и така ще реша. Благодаря за помощта все пак. 

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

:D:D:D Може ли един малко ...странен въпрос свързан с тази ми тема. Въпросът е следният: както пише в темата жака за слушалките на лаптопа ми, се счупи (черната пластинка, която е на входа на жака, половината от нея падна). Така слушалките, които ползвах тогава и с които се счупи не можех да ги пъхна повече. Сега пробвах да сложа едни от НОКИА и се получи. Как е възможно това ? Нима накрайниците имат разлика в широчината и затова с тези сега да става, а със старите ми не? Някой има ли обяснение на това? (Защото аз вече бях почнала да си търся usb слушалки). 

• Автор
преди 2 часа, Atanas Pachov написа:

Защото Нокийските най-вероятно са с 3 фланеца, и са с различен pinout.

И старите (тези, с които се счупи въпросния жак, са с 3)  .. но те сега не влизат в отвора, а тези на нокията да.  A друго, което се сещам сега е, че старите, с които се счупи жака на лаптопа са от тези с гумичките за ушите, а тези на нокия нямат. ..Не мога да си го обясня това, как с едните става с другите не. Ще трябва да потърся и старите за да им сравня накрайниците.

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.