Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой Windows ще върви по-добре на компютъра ми

Featured Replies

• Автор
преди 5 минути, mkfs.ext4 написа:

Това не е критерии. Малко като вица с Голфа и Ферарито.

Кара си един Голфа, спира на червен светофар и до него спира едно Ферари. И нашия човек смъква ръчно прозореца на Голфа и вика на тоя с Ферарито:

- Хубави ли са тия коли, че гледам не ги карат много? :D

Обратно на темата:

Дръпни Visual studio community 2017 от сайта на Микромеките и като го инсталираш избери първите 3 отметки:

New-Installer-Bigger-Size-Screenshot.png

Пробвал съм го на 7-ца и работи, но не виждам причина да я избереш пред 8 и 10.

Еми чудя се 10 или 7

А други софтуери

• Отговори 123
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Roki_03 написа:

Еми чудя се 10 или 7

А други софтуери

Каквото друго ти трябва.

Няма какво да се чудиш. Скачай на новото. Ако нещо не е наред тогава се върни към по-старо.

• Автор
преди 8 минути, mkfs.ext4 написа:

Кара си един Голфа, спира на червен светофар и до него спира едно Ферари. И нашия човек смъква ръчно прозореца на Голфа и вика на тоя с Ферарито:

Обратно на темата:

Дръпни Visual studio community 2017 от сайта на Микромеките и като го инсталираш избери първите 3 отметки:

Чудя се 7 или 10 

Други програми има ли

току-що, mkfs.ext4 написа:

Обратно на темата:

Хаха, като 10 е да си е*е мега,ултра, хипер, яката система, що от 2015та като я пуснаха за безпари, още не може да настигне 7?  Отговори на този прост въпрос. Знаеш ли, че  ако MS не я бяха пуснали на промо, щеше да е  на дъното, след Глистата. В последно време пускат ъпдейт, който отваря други грешки и бъгове. Пускат ъпдейт на ъпдейта. 10 отива бавно и безславно на долу в говната.

• Автор
преди 3 минути, mkfs.ext4 написа:

Каквото друго ти трябва.

Няма какво да се чудиш. Скачай на новото. Ако нещо не е наред тогава се върни към по-старо.

Добре

преди 6 минути, Eclipse2G написа:

Хаха, като 10 е да си е*е мега,ултра, хипер, яката система, що от 2015та като я пуснаха за безпари, още не може да настигне 7

Щот 7 е от 2009-а познай колко копия има инсталирани
А 10 е от има-няма 2 години

https://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qpcustomb=0&qprid=11

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 4 минути, Eclipse2G написа:

Хаха, като 10 е да си е*е мега,ултра, хипер, яката система, що от 2015та като я пуснаха за безпари, още не може да настигне 7?  Отговори на този прост въпрос. Знаеш ли, че  ако MS не я бяха пуснали на промо, щеше да е  на дъното, след Глистата. В последно време пускат ъпдейт, който отваря други грешки и бъгове. Пускат ъпдейт на ъпдейта. 10 отива бавно и безславно на долу в говната.

Ти пък ся ме отказа от 10

току-що, ExaFlop написа:

Щот 7 е от 2009-а познай колко копия има инсталирани

Ясно, че са много, но ако 10 беше сносна, щеше да бъде инсталирана бързо, бързо на 100 милиона копия, както искаха MS, ама не им се получи. Шпионските глупости и бъгавите ъпдейти , сами се  вкараха в ... айде да не се повтарям.

ПС: Tя 7 бързо дръпна, когато се появи, на фона на калпавата глиста.

току-що, Roki_03 написа:

Аз от началото бях против 10. В крайна сметка ти си решаваш.  От теб си зависи.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

Щом ще работиш с фотошоп или друга подобна програма на нея си сложи още 4 гигабайта РАМ. Всяка една от трите версии на Windows 7,8 или 10 ще ти работи на компютъра. Може да си сложиш и SSD, зависи какви пари можеш да отделиш. 

преди 3 минути, Eclipse2G написа:

Въобще не е яка. Но не защото е 10-ка, а защото е Уиндоус.

преди 3 минути, Roki_03 написа:

Ако искаш можем да те откажем и от 7? Няма перфектна ОС. Всяка има предимства и недостатъци. Аз бих ти препоръчал нещо съвсем друго, но щом ти трябва Фотошоп и играеш игри няма да е най-доброто решение. Имаш 3 Уиндоуса на кръст - 10, 8, 7, избери си любимия и давай газ.

• Автор
преди 4 минути, Eclipse2G написа:

Ясно, че са много, но ако 10 беше сносна, щеше да бъде инсталирана бързо, бързо на 100 милиона копия, както искаха MS, ама не им се получи. Шпионските глупости и бъгавите ъпдейти , сами се  вкараха в ... айде да не се повтарям.

Аз от началото бях против 10. В крайна сметка ти си решаваш.  От теб си зависи.

Да и аз така мисля много информация вземат от потребителите

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Щом ще работиш с фотошоп или друга подобна програма на нея си сложи още 4 гигабайта РАМ. Всяка една от трите версии на Windows 7,8 или 10 ще ти работи на компютъра. Може да си сложиш и SSD, зависи какви пари можеш да отделиш. 

Да така е

преди 33 минути, ExaFlop написа:

Аз предлагам да инсталираш 8.1х64
Инсталирай си Visual C 2013

8.1 е чудесно предложение, но защо 64. Малко е 4 гигита RAM, но с 32-ка машината ще се справя отлично! Аз лично ако трябва да избирам между win 7 и 8.1 ще избера 8.1

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

току-що, Roki_03 написа:

Да и аз така мисля много информация вземат от потребителите

Че това го пише в лицензионното споразумение, което е супер нахално. То и в 7 я вкараха тая схема и аз за това спрях ъпдейтите, тъй като нищо ново съществено не вкарват.

• Автор
преди 4 минути, mkfs.ext4 написа:

Въобще не е яка. Но не защото е 10-ка, а защото е Уиндоус.

Ако искаш можем да те откажем и от 7? Няма перфектна ОС. Всяка има предимства и недостатъци. Аз бих ти препоръчал нещо съвсем друго, но щом ти трябва Фотошоп и играеш игри няма да е най-доброто решение. Имаш 3 Уиндоуса на кръст - 10, 8, 7, избери си любимия и давай газ.

Като за моя компютър май най добре ще е 7 ама нали щели да му спират поддръжката

преди 4 минути, Кумчо вълчооо написа:

8.1 е чудесно предложение, но защо 64. Малко е 4 гигита RAM, но с 32-ка машината ще се справя отлично! Аз лично ако трябва да избирам между win 7 и 8.1 ще избера 8.1

Знаех си, знаех си. Само това трябваше - да дойде някой и да хвърли 32-битовата бомба. Айде и тая тема отидЕ...автора сега ще си блъска главата в стената.

преди 2 минути, Roki_03 написа:

Като за моя компютър май най добре ще е 7 ама нали щели да му спират поддръжката

Спират поддръжката за нов хардуер, тоест не те бърка.

Редактирано от mkfs.ext4 (преглед на промените)

преди 7 минути, Кумчо вълчооо написа:

+1 и от мен. Ще работи 8.1 малко по-добре.

• Автор
преди 3 минути, Eclipse2G написа:

Че това го пише в лицензионното споразумение, което е супер нахално. То и в 7 я вкараха тая схема и аз за това спрях ъпдейтите, тъй като нищо ново съществено не вкарват.

Да 

преди 6 минути, Roki_03 написа:

Голяма работа. Аз в момента пиша от машина с XP. Да виждаш някакви проблеми????

току-що, Кумчо вълчооо написа:

Щот първо процесора му е 64 битов, второ акои бутне X86, ще вижда 3 гига и нещо рам.

• Автор
преди 3 минути, ExaFlop написа:

Януари '17
desktop-os-january-2017.jpg

за 2 години не се е свил - напротив.

7 е на върха на сладоледа пак

преди 3 минути, Roki_03 написа:

Това какво използва масовия потребител въобще не е аргумент, дори напротив.

току-що, Roki_03 написа:

Тя е на върха от доста години. 10ката е на половината(приблизително) на 7-цата.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 7 минути, Eclipse2G написа:

Щот първо процесора му е 64 битов, второ акои бутне X86, ще вижда 3 гига и нещо рам.

Така или иначе автора ще трябва да си вземе поне още 2 гига рам или 4, а и архитектурата го позволява. По-добре ще е 64 битова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.