Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с копиране

Featured Replies

Здравейте,Имам доста странен проблем като копирам някакви снимки и започна да давам надолу за да копирам още и започва много да лагва.Със Windows 10 Pro 64bit съм.Това ми стана след като Windowsa ми се ъпдейтна преди пак си се ъпдейтваше но не ми правеше такива проблеми.Изчаках да се появи нов ъпдейт за да видя дали ще се оправи но няма промяна.Това ми пише в историята че се е инсталирало "Windows 10 Insider Preview 15063" на 2.4.2017.

Поредната издънка на 10-ката,доказваща за пореден път че ъпдеътите постепенно забиват и усложняват системата.Аз също бях с уиндоус 10,почти една година.С всеки ъпдейт ставаше все по трудна работата с него.Докато един ден не си върнах седмицата и всичките тези забавяния при всяко дейсвие, вече ги няма.Можеш да пробваш с изключен интернет и ако не лагва,значи системата ги изпраща  някъде(неизвестно къде),по време на копирането.Това е причината за лагването,но едва ли е само при този сценарий.Ще забележиш още много забавяния и в други ситуации...

• Автор

Пробвах с изключен интернет няма разлика пак си лагва.Този ъпдейт мога ли по-някакъв начин да го деинсталирам.

• Автор

Не е ли по-добре да деинсталирам само този ъпдейт който прави проблема.

на 6.04.2017 г. в 12:42, Димитър 59 написа:

Поредната издънка на 10-ката,доказваща за пореден път че ъпдеътите постепенно забиват и усложняват системата.Аз също бях с уиндоус 10,почти една година.С всеки ъпдейт ставаше все по трудна работата с него.Докато един ден не си върнах седмицата и всичките тези забавяния при всяко дейсвие, вече ги няма.Можеш да пробваш с изключен интернет и ако не лагва,значи системата ги изпраща  някъде(неизвестно къде),по време на копирането.Това е причината за лагването,но едва ли е само при този сценарий.Ще забележиш още много забавяния и в други ситуации...

Ти пак много си изкарал - цяла година. Аз едва го изтраях 24 часа - да ми лагва и бози за най-простото нещо като калкулатора.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 27 минути, rado84 написа:

Аз едва го изтраях 24 часа - да ми лагва и бози за най-простото нещо като калкулатора.

За 24 часа...още не се е била окопитила системата,за да си поправи грешките.Обикновенно е някой драйвър,който не се е харесал от системата,защото не е бил от „техните“.

преди 41 минути, Димитър 59 написа:

За 24 часа...още не се е била окопитила системата,за да си поправи грешките.Обикновенно е някой драйвър,който не се е харесал от системата,защото не е бил от „техните“.

Да вземем с мед и масло да я намежем, че да върви. 

Към питащият: Бягай от 10-та като дявол от тамян. 

преди 6 минути, П.Петров написа:

Бягай от 10-та като дявол от тамян. 

Причина?
Към автора:
Маркирай и копирай текста по-долу:
sfc /scannow >%userprofile%\desktop\sfc.txt
Кликни с десен бутон по Старт бутона и избери Command prompt(Admin). В отворилия се прозорец кликни с десен бутон и натисни Enter. След като завърши проверката (може да продължи 10-15-20 минути, кликни по файла sfc, който е на работния плот. Като се отвори бележникът с файла, натисни Ctrl+A, Ctrl+C. Влез тук в темата, кликни в полето за писане и натисни Ctrl+V. Публикувай поставения текст.

преди 20 минути, П.Петров написа:

Причината е, че е като Windows 95/98 от към проблеми, поне за момента.

Нещо нищо не схванах.

преди 6 минути, ExaFlop написа:

Нещо нищо не схванах.

Ако бях художник, щях да го нарисувам. 

Ако бях фолк звезда щях да го изпея, преведено от сръбски или гръцки.

Ако бях Христо Стоичков щях да кажа нещо повече, но ще ме накажат за лош език.

С три думи - нямаш конкретна причина.
Освен явно донякъде графичния интерфейс. Липсват ти финттифлюшките на Виста/7. 10 е на 2 стъпала над 7 по отношение ина производителност, и на сигурност, и на способности за ремонт/въстановяване....

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 6 часа, ExaFlop написа:

Причина?
Към автора:
Кликни с десен бутон по Старт бутона и избери Command prompt(Admin). В отворилия се прозорец кликни с десен бутон и натисни Enter. След като завърши проверката (може да продължи 10-15-20 минути, кликни по файла sfc, който е на работния плот. Като се отвори бележникът с файла, натисни Ctrl+A, Ctrl+C. Влез тук в темата, кликни в полето за писане и натисни Ctrl+V. Публикувай поставения текст.

Пробвах но не става нищо.Само ми поставя това което казахте и като цъкна Enter не става нищо.

Копираш само плучерният ред, поставяш текста в черния прозорец и кано натиснеш клавш Enter какво става? Нищо?

• Автор

Нищо не става.Като цъкна Enter ми отива на ново поле вижда се на снимката.

wind.png

Ами правилно - виж сега на десктопа файл с име sfc  и икона листче

• Автор

Пише това "You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility."

преди 22 часа, ExaFlop написа:

Причина?
Към автора:

• Автор

Това ми показа което е на снимката.Мога да го копирам и да го поставя но е доста дълго

win2.png

• Автор

Забравих да допълня че като правих ъпдейта на 50 процента беше се инсталирал но без да исках изключих компютъра но после пишеше че се е инсталирал.Да не би да не се е инсталирал целия.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Проблема е решен.След няколко ъпдейта на windowsa проблема се оправи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.