Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подходящи тонколони

Featured Replies

• Автор

Като ги сравня със старото си Jamo свирят класи над тях. Преслушах в магазина и quadral quintas 5000, но лично на мен ми се стори, че Dali-то се чуват по-добре и за това и ще си остана в стерео режим за момента. Какво да кажа за баса, чува се аз имам и суббуфер така, че той също спомага за това. Със сигурност може да се намери много по-качествени ОТ, но бюджета ми не го позволява в момента и съм доволен на това което взех.

• Отговори 61
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Зенсорите са си излагация, най-нисък клас на марката.

Зенсор 5 и 1 съм ги слушал и имат много постен звук, лишен от детайл. Лично сравнени с колоните ми вкъщи с  Philips  AD0163 високочестотни и не помня какъв СЧ издишат отвсякъде във високите, и даже средите. Филипските драйвъри имат толкова по-топло, реалистично, детайлно звучене, което е несравнимо с зенсорчетата.

Все пак, да са ти честити.

Редактирано от Atanas Pachov (преглед на промените)

Малко извън конкретната тема , но си позволявам да споделя лично мнение - няма по-добри колони от ръчно изработените! Правилно подбрани говорители, точно изчислени ЗА ТЯХ пасивни филтри, грамотно изработени кутии...Типът на колоните - затворен обем, басрефлекс, пасивна мембрана, хорна и т.н. е избор на самия слушател. И всичко това съчетано с подходящ усилвател! Не забравяйте, че каквато и апаратура да имате, контакта с Вашите уши са тонколоните!!!

преди 5 часа, cynep написа:

за това и ще си остана в стерео режим за момента

Да си виждал hifi музика на повече от два канала. Другото е за кино.

• Автор
преди 19 минути, ExaFlop написа:

Да си виждал hifi музика на повече от два канала. Другото е за кино.

Така е, няма спор.

Редактирано от cynep (преглед на промените)

Здравейте!Имам усилвател  Technics SU-V470 PXS cap.,който използвам с колони Респром.Искам да сменя колоните.Кои да взема-избора е между- JVC SK-600 S II, JAMO 704,  Technics SB-CD 120 

И колко ома са тези тонколони?

преди 13 часа, cynep написа:

Какво да кажа за баса, чува се аз имам и суббуфер така, че той също спомага за това.

Това са много пари за двулентови колони със 14 см. басчета. Върни се в началото на темата и виж за какво се говореше. Никой не беше споменавал за двулентови конфигурации. Говореше се за трилентови с над 20 см. баси. Можеше преди да се хвърлиш "по корем" да питаш, ама парите са си твои. Сега пак ще си надуваш суба за да стане нещо като нищо. Нали искаше качествено стерео пък то какво стана!

преди 17 часа, ianko13 написа:

8 ома са

Питах автора за тези тонколони които си е купил, не видях че и ти питаш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

на 24.04.2017 г. в 18:18, ianko13 написа:

Имам усилвател  Technics SU-V470 PXS cap.,който използвам с колони Респром.Искам да сменя колоните.Кои да взема-избора е между- JVC SK-600 S II, JAMO 704,  Technics SB-CD 120 

От посочените три варианта,Техникс колоните имат най-добра характеристика,според описанието им.Пък и ще са си една и съща марка с усилвателя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.