Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Картинки и снимки в Калдата

Featured Replies

Предложение към админите на Калдата

Поради причини основани на хост на каринки(снимки) и реалноста на БГ интернета.

Няма да е лошо да се отдели малко място за ъплоуд, директно в самия форум,

по време на писане на коментара.

Така ще изчезнат проблеми от типа:

"Тази картинка не я виждам сложи я еди каде си за да мога"

Това мисля, че е трудно осъществимо, но подкрепям идеята да се направи така, че шотове и др. да се качват на общодостъпни места. Хората от чужбина нямат достъп до bol.bg или data.bg.

Които не всеки ползва. Не може ли да се измисли нещо да се насочат потребителите към тези сайтове?

• Автор

то хубаво ама ако нямам външен интернет?

Кликни на последния от линковете.

Още има в data.bg (на главнат астраница вече), както и тук.

Ами дай да си правим сървъри на наште компютри и там да си качваме снимките...(няма да си спираме компютрите с месеци->НЕК ще забогатеят ->ще отворят нови работни места и нови електроцентрали->ще изнасяме пак ток за Турция->ще станем една наистина развита страна)

То е ясно,че пак ще има теми дето има много снимки ама някой няма да могат да ги видят :blink: Иначе аз ползвам imageshack.us и другия вариант за мен е data.bg.Ако има такава функция в калдата това ще ми бъде 100% улеснение и подкрепям тази идея

Твърдо ЗА ! Не може ли да се направи всеки потребител да има право до 1МБ лично пространство? Така че там да ти отиват и писмата и файловете и картинките който прикачваш.

Твърдо ЗА ! Не може ли да се направи всеки потребител да има право до 1МБ лично пространство? Така че там да ти отиват и писмата и файловете и картинките който прикачваш.

Качвайте ги ето тук: lod-server.org - вижда се от цял свят ;-) (това беше само предложение) Иначе и аз сам ЗА!!!

• Администратор
Ами дай да си правим сървъри на наште компютри и там да си качваме снимките...(няма да си спираме компютрите с месеци->НЕК ще забогатеят ->ще отворят нови работни места и нови електроцентрали->ще изнасяме пак ток за Турция->ще станем една наистина развита страна)

То е ясно,че пак ще има теми дето има много снимки ама някой няма да могат да ги видят :) Иначе аз ползвам imageshack.us и другия вариант за мен е data.bg.Ако има такава функция в калдата това ще ми бъде 100% улеснение и подкрепям тази идея

Те щото поради липсата на пари спират износа на ток и затварят блокове от АЕЦ... Та ние ще им вземем и малкото останал ток и ще ги принудим напълно да затворят и АЕЦ и ТЕЦ и всичко ;)

Иначе поздравления за желанието да подкрепиш родната икономика :baby:

Много добра идея.

А ако измислите нещо и за песните...само гледам от далече как Бацката дава хубави български песнички, и се облизвам... sad.gif

Ако за осъществяването на такава идея ще трябва да се увеличи още повече броя на рекламите на сайта, то тогава съм 100% ПРОТИВ !!!

Хостинга струва пари в България.

Ако някой осигури безплатен и достъпен от цял свят хостинг (за снимките) на калдата тогава идеята би ми харесала.

• Автор
Много добра идея.

А ако измислите нещо и за песните...само гледам от далече как Бацката дава хубави български песнички, и се облизвам... sad.gif

Предлагането на интелектуална и др. вид комерсиална продукция е незаконно и наказуемо.

infinity1305 не искаме да правиме тоя форум сървър за нелегална деиност,

а само да илюстрираме проблеми с снимки, които всички да виждаме.

За това е темата.

Дано скоро има положителен отговор от изграждащите и поддържащите този сайт.

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Мисля, че www.rapidshare, www.megaupload.com, ifolder.ru вършат добрас работа. А за снимките - www.my.opera.com - там всеки регистрирал се поучава БЕЗПЛАТНО 300мб място за блог, където може да качва симки и да ги организира в албуми. Аз го предпочитам пред imageshack.us поради ред причини - все пак това е и блог, който могат да разгледат много хора.

• Автор

За тези, които пишат за чужди сайтове, идеята е картинките да са във форума, а не някаде си.

Примерно като във vBulletin админски пример ТУК

снимка

attachment_extensions.png

Потребителски пример

upload.gif

на тези които не виждат снимките се извинявам

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.