Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за ресивъра ми

Featured Replies

искам прост отговор, понеже се сдобих с този ресивър, той какъв субуфер изисква, активен или пасивен? защото намерих на добра цена субуфера от долния линк. Първо моя ресивърър:

http://www.hifi-pictures.net/amplifiers-home/Technics SA-DX750/Technics SA-DX750.htm

а това е система за домашно кино, от която ми предлагат само субуфера, който не е активен, на изгодна цена:

http://www.testberichte.de/p/peaq-tests/pbr510hc-testbericht.html

още един линк на субуфера, заедно с домашното кино е де...и ако може нещо за марката да споделите, не е известна поне на мен ...

https://www.renuevo.es/comprar-home-cinema-peaq-51-blu-ray-pbr510hc-de-segunda-mano-e306089

Редактирано от marti76 (преглед на промените)

• Автор

да клемички с щипки са отзад на субуфера,няма кабел. Значи на моя ресивер му трябва пасивен суб?! демек субуфера става:)

преди 6 минути, emil644466 написа:

пасивен,обаче ще ти трябва чинч(RCA) букса за свързване с ресивера,предполагам кабелът на субуфера няма букса или не е чинч.

Чинча не е проблем, буксата има няма 1 лев. 

• Автор

говорителя е мисля, че по-голям от 8",май 10-ка ми се струва. Ами ще го плащам май:) щом става.... а някакъв коментар за марката,имате ли мнение?!!!

преди 39 минути, marti76 написа:

Значи на моя ресивер му трябва пасивен суб?! демек субуфера става:)

Точно обратното!На твоя ресивер му трябва активен субуфер,защото изходите за колоните  са само за предни,задни и централна колона.А за субуфера,има само един жак,който е за изход,но към активен субуфер.

• Автор
преди 1 час, Димитър 59 написа:

Точно обратното!На твоя ресивер му трябва активен субуфер,защото изходите за колоните  са само за предни,задни и централна колона.А за субуфера,има само един жак,който е за изход,но към активен субуфер.

сигурен??!!!,днес с 2-ма приятели бях, единия ми каза, че е необходим активен а другия пасивен. за това пуснах и темата....2 на 1 станахте по темата 2ма за пасивен и 1 за активен, очаквам сериозни аргументи или ако е ваш ресивера, какво ще му купите?!!! е...си  проблема излезе, и все пак благодаря за вниманието....

Освен че колегата Димитър 59  е сигурен, в ръководството, от линка който си дал за усилвателя, пише че subwoofer-а трябва да е активен :) 

На страница 11 от ръководството го пише :)

преди 24 минути, marti76 написа:

сигурен??!!!,днес с 2-ма приятели бях, единия ми каза, че е необходим активен а другия пасивен. за това пуснах и темата....2 на 1 станахте по темата 2ма за пасивен и 1 за активен, очаквам сериозни аргументи или ако е ваш ресивера, какво ще му купите?!!! е...си  проблема излезе, и все пак благодаря за вниманието....

Ето ти още едно мнение тогава. Защо не погледна кой му е поставил и +. Мненията щяха да са в полза на Митко. Разбира се, че му трябва активен субуфер. Ти обърна ли внимание на задната страна на ресивъра или само на "приятели" разчиташ?  Друго неясно има ли?

Е! Той ръководството ни го показва на нас, а ресивъра за който пита е негов. Защо да го чете?

" е...си  проблема излезе, и все пак благодаря за вниманието...."

еба си, не ебаси, проблема е при теб!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

:)Виж човече, аз зададох прост въпрос, и да гледам, и да не гледам, аз ако разбирам както Вас, нямаше да питам тук въобще, ако гледаме само от наша гледна точка, няма как да разберем отсрещния! за мен на "задната страна на ресивера " има само "subuofer out" и това не ми говори нищо. Ръководство не съм пращал просто в google "изображения" избрах нагледно един линк за да представя моя ресивер, подбрах  да се вижда модела и задния панел за да може технически грамотните в този форум, да ми помогнат. Проблем нямам с хора, които не се бъзват от смирен и невеж любител, имам проблеми с такива лайнари дето са отворени тук, а на улицата са по ниски от тревата. През оня ми е, дали ще ме накаже админа тук. Посещавам форума когато имам нужда и чета информация, за да съм по-в час по някои теми... Мислих си, че тези форуми са направени с цел да си помагат любители и професионалисти в даден области и сфери, а не да се засягат безпричинно и да се вкарват ненужни реплики с ирония и сърказъм. БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ на всеки, които ми помогна, дори оценявам заблудилите ме за момент!! не е проблем пичове, важно е етиката и отношението в тези времена на самозабрава и простащина. Разбрах какво ми е необходимо и се радвам, че не прибързах с плащането на нещо което не би ми вършило работа. Още веднъж моля за извинение на тези които "подразних" с "невежеството ми":emoji_smiley-03:

По-добре му подай сигнал на суба от звуковата ти карта на компютъра. По-чисто ще свири. Освен ако не си свързал ресивъра със SPDIF.

• 9 месеца по-късно...
преди 23 минути, Красимир Илиев написа:

Моля за мнението Ви за Pioneer VSX-330-K 5.1-канален AV ресийвър с Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio и Ultra HD 4K Pass Thr

Трябваше да пуснете нова теми а не да пишете в старата.

Това е начален клас AV  ресийвър (за домашно кино).

Ако ще пускат всички съвременни видео формати (имам предвид DTS X, Dolby Atmos, x265 HEVC Encoder) се насочете към по нов модел, който ги поддържа.

Ако не от значение това , то ще се справи без проблем със( Dolby® TrueHD DTS HD)

Иначе, ако е нов Pioneer VSX-33, на тази цена по добре някой от Yamaha ресийвър начален клас

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.