Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Asrock P67 Pro3 SE

Featured Replies

преди 18 минути, ExaFlop написа:

'що питаш в умрелия форум?

Поради липса на алтернатива ... а ти кво се засегна на тема 'умрял форум' то това е и основния ни проблем на българите носите на алкохол , но не и на критика проблемите са около вас , но е по-лесно да ги игнорирате от колкото да се опитате да ги решите иначе в кръчмарските възстания нямате равни , но не искам да подхващам тая тема , че с тъпанари на глава не се излиза първо ще отречете после ще ми излезете с някви малоумни доводи , но то се вижда на какъв хал сме и от ден на ден по-лошо става така , че ми спестете глупостите проблема не е в правителства проблема е във всеки един от вас на приказки заклеймявате лошотията в всичките й форми , но истината е че сте един злобен и завистлив народ никой не обича съседа да е по-добре от него ... да минават тия 20г по-бързо и да изчезва тъпата българия от картата пък била тя и с 1300 годишна история в днешния си вид не е нищо друго освен срам и позор за великите хора , който са крачели по тези земи вкопчили сме се в историята понеже нищо друго не ни остана в днешно време няма хора , с които да се гордеем , но те и историята пренаписаха под погледа на заспалия българси народ даже Путин се отрече от нас евала българчета да живее чалгата и безразборния секс! Видя ли от къде тръгнах и докъде стигнах всяко едно нещо има значение дори и най-незначителното на пръв поглед така , че не ми се правете на светци със знанията си на тема компютри истината е другаде истината е в това да си толерантен към незнаещия , а вие не правите нищо друго освен да имитирате тази толерантност понеже не веднъж вече доказах , че знанията на някои хори се градят на 5 клипа в тубата и преди някой да си отвори устата по повод на поста ми да си помисли поне 10 секунди преди това ... ПОНЕ!

Редактирано от Neext (преглед на промените)

И смяташ, че с показаното отношение по-рано, някой ще се затири да ти е полезен? Трудна работа. Да не кажа "забрави".
Нали си прочел - действай! 

преди 7 минути, ExaFlop написа:

И смяташ, че с показаното отношение по-рано, някой ще се затири да ти е полезен? Трудна работа. Да не кажа "забрави".
Нали си прочел - действай! 

Не мислиш ли , че показаното отношение е провокирано от нещо или аз съм си злобен по дефолт да бе сигурно е така някой може ли да ми препоръча добър психиятър или съм объркал раздела хаха като цяло в тоя форум не ставате за нищо друго освен да съветвате пубертетите как да строшат мъчно изкараните пари на родителите им евала за което прекланям се пред величието ви госпожици бил си жертвал свободното време аве ей шефе наричай нещата със истинските им имена жертваш си времето или търсиш начин да разнообразиш сивото ежедневие на дивана компютъра хладилника и телевизора айде живи и здрави

преди 25 минути, Neext написа:

Не мислиш ли , че показаното отношение е провокирано от нещо

Ами, изчетох отново цялата тема и не срещнах някакво негативно отношение. 
Ако ти си контактувал с някого на лични и си получил негативно отношение - това е друго нещо.

Защо не пробваш да ясновидстваш - колко ясно виждаш начина ми живот.
А ти освен, че си неблагодарен (не срещна никъде едно благодаря към когото и да било от участващите в темата), си и нагъл. 
Освен да пожелая лека вечер и успех в домашното упражнение с решаването на проблема.

преди 35 минути, ExaFlop написа:

Ами, изчетох отново цялата тема и не срещнах някакво негативно отношение. 
Ако ти си контактувал с някого на лични и си получил негативно отношение - това е друго нещо.

Защо не пробваш да ясновидстваш - колко ясно виждаш начина ми живот.
А ти освен, че си неблагодарен (не срещна никъде едно благодаря към когото и да било от участващите в темата), си и нагъл. 
Освен да пожелая лека вечер и успех в домашното упражнение с решаването на проблема.

Не бил срещнал благодаря на всеки по отделно за всеки пост ли да благодаря , благодаря се казва в края на темата благодаря бих казал при изяснени обстоятелства , а това не е единствената ми подобна тема , в която 2-3ма вкарват по един пост на обща култура и до там ей за това форума е умрял мой човек , а ти не ми се прави на много ерудиран или зает на мен тия не минават ;) умрял е форума разбира се както казах тука знанията на повечето се градят на 5 клипа от тубата и се води спора кокошката или яйцето , амд или интел , радеон или джифорс понеже никой не се е докосвал до въпросния хардуер , който се обсъжда в дадена тема и затова спора ще остане вечен , ако имаше разбирателство и хора с истински опит и познания атмосферата по темите изобщо нямаше да е такава квото скочи щото съм нарекъл форума умрял все едно съм пръднал в рая разбираш ли :D

Що продължаваш да пишеш в, цитирам, "баси умрелия форум" ?

Към автора на темата - има един умрял в цялата работа и това е твоя компютър . Моя си работи отлично . Има и още нещо умряло при теб , това е една зона в човешкия мозък която дава сигнали за спиране при работа с непознати и непонятни неща .

Понеже форума е " умрял " пиши ми на лично , ще ти дам тел и адрес и ще ти флашна биоса ,но мисля че умрелите неща ще се увеличат за теб , имам  предвид че ще има умиране на едни 70 лв . Ако някой мислиш с писане че ще те научи как да ползваш програматори е идиотско .

Същото е да мислиш че веднъж от незнание като си прецакал нещата , после със същите " познания " ще ги оправиш .

Поздрави и успех ,

преди 3 часа, PC doctor написа:

Към автора на темата - има един умрял в цялата работа и това е твоя компютър . Моя си работи отлично . Има и още нещо умряло при теб , това е една зона в човешкия мозък която дава сигнали за спиране при работа с непознати и непонятни неща .

Понеже форума е " умрял " пиши ми на лично , ще ти дам тел и адрес и ще ти флашна биоса ,но мисля че умрелите неща ще се увеличат за теб , имам  предвид че ще има умиране на едни 70 лв . Ако някой мислиш с писане че ще те научи как да ползваш програматори е идиотско .

Същото е да мислиш че веднъж от незнание като си прецакал нещата , после със същите " познания " ще ги оправиш .

Поздрави и успех ,

Голям си! Но вече ми го флашнаха за 15лв ;) 70лв хаха аз тия пари още едно дъно ще взема ве умрял!

Мега си умрял, щом си дал 15 лева. На мен за без пари са ми флашвали чипове не един път. ;)

преди 33 минути, hudyr написа:

Мега си умрял, щом си дал 15 лева. На мен за без пари са ми флашвали чипове не един път. ;)

Непознати ли :D

За 15 лева са флашнали точно нищо . Просто са ти покарали биоса по начин за който е безсмислено да ти обяснявам . Прави се с флашчица и едни малки програмки . Но за теб това е тъмен космос. Това след не много време ще разбереш сам че и тези 15 лв дето си ги дал е за тоя дето клати гората . Ако мислиш че някой ще ти направи истински флаш на демонтиран чип за 15 лева ако не ти е познат или брат дето се казва - забрави .

преди 16 минути, PC doctor написа:

За 15 лева са флашнали точно нищо . Просто са ти покарали биоса по начин за който е безсмислено да ти обяснявам . Прави се с флашчица и едни малки програмки . Но за теб това е тъмен космос. Това след не много време ще разбереш сам че и тези 15 лв дето си ги дал е за тоя дето клати гората . Ако мислиш че някой ще ти направи истински флаш на демонтиран чип за 15 лева ако не ти е познат или брат дето се казва - забрави .

Точно това дъно не поддържа такъв вид флашване.

на 5.06.2017 г. в 19:19, PC doctor написа:

Обясни ако е възможно. А за финансовата страна - бих му оправил BIOS безплатно, но знам, че не е съгражданин и не му се занимава на момчето с куриери и протакане във времето. Ще намина някой ден покрай ''студиото'' ти да те видя що за спец си.

преди 10 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Баровеца с умрялото дъно!:D

Само , който не прави нищо само той не греши ;)

преди 7 часа, Neext написа:

Само , който не прави нищо само той не греши ;)

Греши в повечето пъти този който се захваща с неща ,в които познанията и уменията му са далече под размерите на желанието .

преди 19 часа, XECUTIONER написа:

Обясни ако е възможно. А за финансовата страна - бих му оправил BIOS безплатно, но знам, че не е съгражданин и не му се занимава на момчето с куриери и протакане във времето. Ще намина някой ден покрай ''студиото'' ти да те видя що за спец си.

При желание и нормално поведение на човека който търси помощ, мисля че всеки би му помогнал и за без пари. Правил съм на хора от форума какво ли не за което не съм вземал и 1 стотинка , с много от тях сме приятели и са ми довели една камара народ после в сервиза .

Колкото до това как се подкарва биос без флаш с програматор , да пиша урок няма как да стане, нито ми се пише , нито пък има лично за мен идея в това  . А пък на някой който се държи по начина по който го прави автора на темата, да направя нещо ей така , напротив , за други ако струва едно кафе , за него би струвало 100 лева. 

на 5.06.2017 г. в 19:31, niki292002 написа:

Точно това дъно не поддържа такъв вид флашване.Или може би имаш предвид че няма за забута от флашката файловете с който да стартира "умрелия " биос ??????

Какъв "вид " флашване " не поддържа ????? Нещо не те разбирам .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

преди 4 часа, PC doctor написа:

Греши в повечето пъти този който се захваща с неща ,в които познанията и уменията му са далече под размерите на желанието

Ти да не си се родил научен ве смешен кво ме ядосваш само нито ме познаваш нито нищо ходи се прави на Господ някъде другаде!

преди 11 минути, Neext написа:

Ти да не си се родил научен ве смешен кво ме ядосваш само нито ме познаваш нито нищо ходи се прави на Господ някъде другаде!

Никой не се е родил научен, ама ти се държиш просто безобразно. Не получаваш отговор 2 часа и започваш да се правиш на големия мъж все едно всички в този форум са ти длъжни.

на 3.06.2017 г. в 12:03, PC doctor написа:

Понеже форума е " умрял " пиши ми на лично , ще ти дам тел и адрес и ще ти флашна биоса ,но мисля че умрелите неща ще се увеличат за теб , имам  предвид че ще има умиране на едни 70 лв . Ако някой мислиш с писане че ще те научи как да ползваш програматори е идиотско.

Първо няма нужда да ми навираш в очите работещия си компютър тва е признак на детска злобичка ;) второ да флашнеш биос не се иска висше образование става даже под уиндоуд просто ми трябваше стара версия да не е uefi понеже видео картата , която исках да сложа беше несъвместима с него , а в сайта на аесрок има само последната и дръпнах биос от линк в някакъв форум , но така и не запали с него това е цялата работа , но ти си си злобен по дефолт и явно се чудиш къде да си избиваш комплексите на тема 'знам и мога всичко'

преди 17 минути, niki292002 написа:

Никой не се е родил научен, ама ти се държиш просто безобразно. Не получаваш отговор 2 часа и започваш да се правиш на големия мъж все едно всички в този форум са ти длъжни.

Кви два часа ве мой никой не ти се прави на мъж големи хора сме може да използваме малко по груб език не е станало кой знае какво вие като искате се дръжте като добре възпитани момиченца все ми е тая пределно ми е ясно , че умеете да обиждате вежливо мога да чета между редовете ;)

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Скачай на нова платформа!

Еми имам пари , но не и желание ;)

преди 18 часа, Neext написа:

Еми имам пари , но не и желание ;)

А желание някой да те ти забърка попарка , да ти я направи на кашичка и да ти я сипе в устата , за да не би да станеш от леглото имаш ли ?

Не всеки се е родил научен , но с мързел и без желание някой си остават цял живот ненаучени . Ти като ми пише "Ве " и какво си мислиш , че си голямата работа и си интересен ? Впрочем си интересен , хора те споменават вече и в други теми като нарицателно за това как не знаеш и не можеш нищо , държиш се като 12 годишен и с дни нищо не се и опитваш реално да направиш . Имал си пари ???? Айде стига бе. Тия ги разправяй някъде другаде . Каквото са ти дали вашите си похарчил за някакъв боклук който не работи и сега нямаш стотинки да го оправиш или занесеш в сервиз , защото там искат.... пари . Ето за това висиш цяла седмица тук и компютъра ти не работи . Мислиш че някой ти вярва че ако имаш пари да го оправиш ще се мотаеш 10 дена по форуми ли ??? Човек може да помисли в един момент че искаш нещо и да научиш , но това вече е ясно на всички че не е така , а просто освен че нямаш знания  , нямаш и стотинки .

преди 25 минути, PC doctor написа:

А желание някой да те ти забърка попарка , да ти я направи на кашичка и да ти я сипе в устата , за да не би да станеш от леглото имаш ли ?

Не всеки се е родил научен , но с мързел и без желание някой си остават цял живот ненаучени . Ти като ми пише "Ве " и какво си мислиш , че си голямата работа и си интересен ? Впрочем си интересен , хора те споменават вече и в други теми като нарицателно за това как не знаеш и не можеш нищо , държиш се като 12 годишен и с дни нищо не се и опитваш реално да направиш . Имал си пари ???? Айде стига бе. Тия ги разправяй някъде другаде . Каквото са ти дали вашите си похарчил за някакъв боклук който не работи и сега нямаш стотинки да го оправиш или занесеш в сервиз , защото там искат.... пари . Ето за това висиш цяла седмица тук и компютъра ти не работи . Мислиш че някой ти вярва че ако имаш пари да го оправиш ще се мотаеш 10 дена по форуми ли ??? Човек може да помисли в един момент че искаш нещо и да научиш , но това вече е ясно на всички че не е така , а просто освен че нямаш знания , нямаш и стотинки

Щом казваш

на 5.06.2017 г. в 19:19, PC doctor написа:

За 15 лева са флашнали точно нищо . Просто са ти покарали биоса по начин за който е безсмислено да ти обяснявам . Прави се с флашчица и едни малки програмки . Но за теб това е тъмен космос. Това след не много време ще разбереш сам че и тези 15 лв дето си ги дал е за тоя дето клати гората . Ако мислиш че някой ще ти направи истински флаш на демонтиран чип за 15 лева ако не ти е познат или брат дето се казва - забрави

15лв с еконта ;)

20170613_203407-1-1.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.