Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автомобил единствено на газ ( фабична уредба ) без бензинов резервоар

Featured Replies

преди 2 минути, DarkEdge написа:

И к'во прайм, ако климатът е такъв, е 3-5 месеца в годината температурите са под нулата?

Не си вземаш такава кола. Да не говорим, че такива модели не са разпространени тук и газаджийте няма как да ти помогнат при дефекти.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Те проблемите ще почнат още първата зима, но както и да е.

Е, ако се случи, като последната - поне по моя край почти нямахме минусови температури - ще е айляк. За това давам три - нека понавърти малко километраж, зима- лето, градско-- извънградско, да направи малко стаж колицата, те тогава собственика й да дойде да ми се похвали как на газ нема никви гайлета разбираш ли. Аз само, като знам как понякога зареждам и после 1000км. смърди та се не трае, като возя някой почва да ме пита дали не изтича отнякъде. Газта си е евтинджос по всички параграфи и на мен лично толкоз ми писна, че съм предпочел вече по- скъпите горива, макар да съм със скъсаните чорапи - бал съм ти и газта, и мизерията, и всичко, все нещо станало, все пренастройки, па подръжки, па филтри, я не ще да пали, я мени обороти, я нещо си трето. Карам си в момента дизелчето и хич не го мисла, и бензин да е вярно плащаш повече, но за мен си е напълно оправдано. (говоря за личен автомобил - вече служебни, таксита и прочие, там критериите са други)

току-що, insec написа:

Е, ако се случи, като последната - поне по моя край почти нямахме минусови температури - ще е айляк. За това давам три - нека понавърти малко километраж, зима- лето, градско-- извънградско, да направи малко стаж колицата, те тогава собственика й да дойде да ми се похвали как на газ нема никви гайлета разбираш ли. Аз само, като знам как понякога зареждам и после 1000км. смърди та се не трае, като возя някой почва да ме пита дали не изтича отнякъде. Газта си е евтинджос по всички параграфи и на мен лично толкоз ми писна, че съм предпочел вече по- скъпите горива, макар да съм със скъсаните чорапи - бал съм ти и газта, и мизерията, и всичко, все нещо станало, все пренастройки, па подръжки, па филтри, я не ще да пали, я мени обороти, я нещо си трето. Карам си в момента дизелчето и хич не го мисла, и бензин да е вярно плащаш повече, но за мен си е напълно оправдано. (говоря за личен автомобил - вече служебни, таксита и прочие, там критериите са други)

Карал съм и двата вида автомобили. За мен няма значение. Просто машината трябва да се поддържа. А тук майсторите в сервизите искат да сменят само масла, ролки, ремъци и окачване. Накараш ли ги нещо по-сериозно се прави на ударен щото ще му отнеме време да се занимава с проблема.

преди 47 минути, Емил Костов написа:

Ако колата е направена фабрично само на ГАЗ добре. Но ако е бензин/газ задължително трябва да се пали на бензин и да се кара на бензин докато загрее и след това на газ.

До колкото разбрах коментарите си само за фабрично течна газ

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Не си вземаш такава кола. Да не говорим, че такива модели не са разпространени тук и газаджийте няма как да ти помогнат при дефекти.

При  -15-20 тази зима,само копчето на старта и пали от раз и климатроника след 6-8мин прави комфорт.Нямам никакви ядове.Карам много

преди 1 минута, Райна Първанова написа:

До колкото разбрах коментарите си само за фабрично течна газ

За всякаква газ са. Но пък щом искате да тествате автомобил само на газ. Ваше желание.

току-що, Емил Костов написа:

За всякаква газ са. Но пък щом искате да тествате автомобил само на газ. Ваше желание.

При  -15-20 тази зима,само копчето на старта и пали от раз и климатроника след 6-8мин прави комфорт.Нямам никакви ядове.Карам много

преди 5 минути, Райна Първанова написа:

Мога само да се радвам и пожелавам да нямате никакви проблеми!!! Аз също карам в момента газ/бензин. Вярно машината е дарак 1996 година и е с обикновена газ. Нямам ядове. Но е хубаво да я карам и на бензин.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.