Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Абе, твоя тате да не те е зачевал в другата дупка, та си толкова проста ?

Ми, не знам в коя теб са те заченали, та да определя в коя- мен.Но, знам че съм зачената в "традиционната", не в соросоидната.TCGOZ.gif.b673ab3b1098a29e6bce26715085e1a6.gif

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 69,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Бисерите :lol6:

Атака, ВМРО, НФСБ, Воля, Възраждане.   Нищо не знаеш и не ти е ясно, затова си фен на лъжливото овчарче -некомпетентният Кирчо.  

преди 7 минути, attj написа:

Атака, ВМРО, НФСБ, Воля, Възраждане.   Нищо не знаеш и не ти е ясно, затова си фен на лъжливото овчарче -некомпетентният Кирчо.  

Иди го напиши в темата на Изрожденците, моля те, че на мен не ми вярват :D

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Иди го напиши в темата на Изрожденците, моля те, че на мен не ми вярват :D

Те са против НАТО и ЕС.  Нямам работа при Възраждане. За съжаление Воля на Марешки не получава подкрепа.  А на теб къде някой ти вярва?    

Боко вече клекна за Македония.

ГЕРБ ще подкрепи вдигане на ветото върху Северна Македония

Миркоооо, чакаме с интерес да видим как в тролската централа ще опитвате да оправдаете действие, което просто няма как да бъде оправдано.

ПП: Слави май ще се окаже прав, а?  

Виктор Димчев за дейността  на Киро: Не успя да направи нищо за три парламента, освен да освободи няколко олигарха от съдебно преследване.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Миркоооо, чакаме с интерес да видим как в тролската централа ще опитвате да оправдаете действие, което просто няма как да бъде оправдано.

Няма как да се оправдае, разбира се. Никога не е късно да станеш за резил и Баце го доказа. Потупването по рамото от този и онзи в Брюксел, не е било безвъзмездно.

преди 1 час, attj написа:

Те са против НАТО и ЕС.  Нямам работа при Възраждане. За съжаление Воля на Марешки не получава подкрепа.  А на теб къде някой ти вярва?    

Обобщено, където не четат Блиц :giggle1:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Обобщено, където не четат Блиц :giggle1:

Той Кирето като теб  не чете нищо и затова ли е толкова "умен"?     В следващия парламент няма да влязат някои от партиите в сегашния.

Току-що “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение за Северна Македония. И какво стана сега - имаме ли  нова коалиция?

преди 3 часа, attj написа:

Току-що “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение за Северна Македония. И какво стана сега - имаме ли  нова коалиция?

Не, само куп национални предатели, които не трябва повече да бъдат избирани.

на 22.06.2022 г. в 12:18, ivottoshev написа:

Чети какво цитираш бре умньо :)

Цитат

Френското предложение и двустранният протокол
	Френското ротационно председателство на ЕС се съобрази със София и вкара в преговорната рамка на Северна Македония българските изисквания.
	По този начин ЕС става гарант за изпълнението им - нещо, което доскоро бе немислимо, тъй като страните членки не искаха да извеждат решаването на двустранни спорове на европейско ниво. В опит да се отблокира европейската интеграция на Западните Балкани, обаче, бе постигнат компромис.
	В проекта на преговорната рамка са заложени и двустранните протоколи, които трябва да бъдат подписани между Скопие и София съгласно договора за добросъседство между двете държави от 2017 година.

Какво да бъде оправдано, след като това е грандиозен успех

- исканията на България са вкарани като изисквания на ЕС, което до сега бе немислимо !!!

на 22.06.2022 г. в 13:37, absurt написа:

Няма как да се оправдае, разбира се. Никога не е късно да станеш за резил и Баце го доказа. Потупването по рамото от този и онзи в Брюксел, не е било безвъзмездно.

И за теб ли е много лошо и непростимо, българските изисквания в спора с Македония да са изискване на ЕС ??

Това пропагандата толкова ви е изпила мозъка че два абзаца не можете да четете, камо ли да осмислите  :hit:

"патрЕЕоти " видиш ли ми се пишат... :getout:

преди 14 минути, miro20 написа:

Чети какво цитираш бре умньо :)

Какво да бъде оправдано, след като това е грандиозен успех

- исканията на България са вкарани като изисквания на ЕС, което до сега бе немислимо !!!

И за теб ли е много лошо и непростимо, българските изисквания в спора с Македония да са изискване на ЕС ??

Това пропагандата толкова ви е изпила мозъка че два абзаца не можете да четете, камо ли да осмислите  :hit:

"патрЕЕоти " видиш ли ми се пишат... :getout:

И хопппп, появиха се смешните опоркиии:lol6:

Какво им пречеше на ЕС просто да обявят че застават зад позицията на България, вместо да ни карат насила да подписваме? Каква е разликата? Ще ти кажа, мило ми шаранче. Разликата е, че вече ЕС може да реши да ни прескочи!!! Ще си измисли някаква причина (примерно свързана с Русия и "лошият Путин") и нашите национални интереси ще минат на заден план. Че защо иначе Бабоеб Макарон ще ни натиска от месеци?

преди 36 минути, ivottoshev написа:

И хопппп, появиха се смешните опоркиии:lol6:

Какво им пречеше на ЕС просто да обявят че застават зад позицията на България, вместо да ни карат насила да подписваме? Каква е разликата? Ще ти кажа, мило ми шаранче. Разликата е, че вече ЕС може да реши да ни прескочи!!! Ще си измисли някаква причина (примерно свързана с Русия и "лошият Путин") и нашите национални интереси ще минат на заден план. Че защо иначе Бабоеб Макарон ще ни натиска от месеци?

И хоооп тошееффффф пак с двата крака във фекалиите.

Напротив, именно до сега, ЕС казваше че това са междудържавни локални проблеми, които не ги засягат, и заради което могат да прескочат  каквото си искат.

СЕГА обаче, исканията на България са вписани  и са искания на ЕС към Македония !

Схващаш ли разликата, тролчо ? Точно обратното на твоите фейкове и опорки .:hit:

преди 2 часа, miro20 написа:

И хоооп тошееффффф пак с двата крака във фекалиите.

Напротив, именно до сега, ЕС казваше че това са междудържавни локални проблеми, които не ги засягат, и заради което могат да прескочат  каквото си искат.

Значи ЕС можели да ни прескочат както си искат, защото това бил локален проблем, а?  :lol6: Защо ли Бабоеб Макарон е оказвал натиск толкова месеци, щом е можел направо да ни прескочи? 

Знаех си че жалките ти опити да оправдаеш падането на ветото ще бъдат смешни.

преди 2 часа, miro20 написа:

СЕГА обаче, исканията на България са вписани  и са искания на ЕС към Македония !

Схващаш ли разликата, тролчо ? Точно обратното на твоите фейкове и опорки .:hit:

Кое е обратното? Я прочети пак какво съм написал, но този път с разбиране! И аз казвам, че това вече са изисквания на ЕС към Македония. Изисквания, които ЕС лесно ще пренебрегне. Преди да клекнем, всичко зависеше от нас, сега всичко зависи от ЕС!

ПП: Ясно ми е че се опитваш да размиваш въпроса с глупавите си постове, аз обаче нямам намерение да се занимавам повече с теб.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

И аз казвам, че това вече са изисквания на ЕС към Македония. Изисквания, които ЕС лесно ще пренебрегне. Преди да клекнем, всичко зависеше от нас, сега всичко зависи от ЕС!

тошееееефффф пак се гърчиш в собствените си фекалии представяйки бялото за черно.

Именно че когато нещо е искане/правило на Европа, то няма как да бъде пренебрегнато. Когато не е вписано никъде в документи на ЕС, то лесно може да се игнорира, пренебрегне.

И как ще сме клекнали, след като не македонските , а българските искания станаха искания на Европа към Македония ??

Как ще сме "клекнали" , след като вече не сме сами, а имаме целия огромен "гръб" на ЕС зад себе си , които направиха нашите искания Европейски искания към Македония ?

Наистина ми приличаш на мазохист... как все хващаш нещо абсолютно нелогично, и го представяш за "правилна логика' :giggle1:

преди 9 часа, miro20 написа:

Как ще сме "клекнали" , след като вече не сме сами, а имаме целия огромен "гръб" на ЕС зад себе си , които направиха нашите искания Европейски искания към Македония ?

Гъъъъърч, Лоботомирко, гъъъърч :lol6:

Ти си пееш една и съща песен отново, и отново, и отново, а да ме обориш - не можеш. Аз повече няма да се хабя да ти отговарям. Прочети пак това което си цитирал от поста ми. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.