Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Diablo II

Featured Replies

Като приятел ще ти кажа че официалния Бнет с нищо не е по-различен от Хофа лага си го има , единственото различно е че хакерите там успяват да влезнат в игра за не повече от 1 минута докато ги засече анти-бот системата....Просто не си давай парите...ужасно е лесно всеки дава итеми на поразия по-зле са от хофа , голям процент по мой наблюдения са пълни "нубове" :) ...Накратко казано е пълна загуба на време и аз преди 2 седмици бях ентусиаст да играя на офито акто влезнах и за 1 час всичко ми проблесна пред очите ..Но ако наистина настояваш да видиш що е то нуб при игра :wors:;)

• Отговори 216
  • Прегледи 89,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами аз не съм познат на никои от форума въпреки това му направих голямата услуга и му пратих едно CD кейче да пробва как е ....Аз и без това повече няма да играя..ОБАЧЕ НЕДЕЙ ДА ПОЛЗВАШ НИКАКВИ ХАКОВЕ ТАМ....И ако искаш Xactor може да пляснем една игра по IP ;) ..Доста време не съм играл TCP/IP игрица..

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

За мапхака знам Публикувано изображение Имам приятел, който играе чат-пат. Той ми каза, че bnet-a се реска от време на време и че се играе стабилно. В хофа ми се струва пусто и еднообразно, не знам защо. Затова се зарибих. Но, ... ако наистина и там има малки нуубчета и не е интересно ... май май ще се откажа.

Ще взема CD-key-овете на моя човек да видя как е и после ще реша дали да купувам.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

За мапхака знам Публикувано изображение Имам приятел, който играе чат-пат. Той ми каза, че bnet-a се реска от време на време и че се играе стабилно. В хофа ми се струва пусто и еднообразно, не знам защо. Затова се зарибих. Но, ... ако наистина и там има малки нуубчета и не е интересно ... май май ще се откажа.

Ще взема CD-key-овете на моя човек да видя как е и после ще реша дали да купувам.

ами ей на казал съм нещо и да се подкрепя ти пратих кейове за да пробваш все ми е тая вече видях офито и ми мина мерака... ;)

ами ей на казал съм нещо и да се подкрепя ти пратих кейове за да пробваш все ми е тая вече видях офито и ми мина мерака... ;)

А, не съм си погледнал кутията. Благодаря!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Като приятел ще ти кажа че официалния Бнет с нищо не е по-различен от Хофа лага си го има , единственото различно е че хакерите там успяват да влезнат в игра за не повече от 1 минута докато ги засече анти-бот системата....Просто не си давай парите...ужасно е лесно всеки дава итеми на поразия по-зле са от хофа , голям процент по мой наблюдения са пълни "нубове" ;) ...Накратко казано е пълна загуба на време и аз преди 2 седмици бях ентусиаст да играя на офито акто влезнах и за 1 час всичко ми проблесна пред очите ..Но ако наистина настояваш да видиш що е то нуб при игра :P:)

Aко в Батъла са ламери, то в Хофата не знам какви са Публикувано изображение
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте.Значи до около преди месец играх Диабло,но спрях(нямах време) и вчера като ми се доигра пак пробвах да вляза в сървъра-не влиза,просто почва да зарежда все едно сървара е паднал...не ми направи впечатление,но пробвах и с други сървъри и не влиза никаде-така си зарежда все едно нямам нет.Питах хора дето играят Диабло-те си влизат нормално!Изтрих...изтеглих ново от Data.bg проблема не се оправи-не влиза в никой сървър...ако някой е имал същия проблем да сподели решението.

Заповядайте в новоизградения сървър на Diablo II v 1.10 - FragFactory

IP: diablo.cs-ff.com

Zone: -1

За повече информация http://cs-ff.com/viewtopic.php?f=36&t=32

Почти винаги има админ онлайн

+ начално поощрение :)

За сега няма много хора, но се надявам много скоро да се съберем

За всички любители на класиката можете да започвате :)

• 4 седмици по-късно...

Name: ProPlayers (fNatiC TheZone) Software: PvPGN v1.8.0 Zone: 2 IP: d2.thezone.bg (85.217.215.238) Регистрациите се правят в самата игра

• 1 месец по-късно...

IP : 80.253.51.188

Промени :

Премахнат е Cow King.

Постоянен Uber на мястото на Bonesaw Breaker в месноста Gracial Spike. (пуска Annihilus и Torch)

Поставени са много Uber'и на Act 1 които пускат предмети (например на Stony Field има дестина)

Варварите от Arreat Summit пускат предмети.

Увеличен е EXP.

Повече инфо (сайт на сървъра) http://pvp.electrodance.net/

Редактирано от ixi (преглед на промените)

Знам че темата е стара,но все пак някой може ли да изброи кои two - handed weapons варварина може да използва като one - handed.

Мечовете. Иначе с големите брадви не става.

Е само мечовете ли?Аз за тях знам ама спомням си че и с други ставаше...или не...нямаше ли брадви които също ставаха?По напред в играта..

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

При мен като влезна в батъл нет и когато се опитам да направя сървър или да влезна в някой друг ми дава ето тази грешка:

Assertion Failure

Expression : ptUnit

Публикувано изображение

Моля за помощ.

Един въпроси за Diablo II - Lord Of Destrucion 1.11b (голям фен съм на играта от доста време макар да е малко загуба на време)

Има ли някъде "tutorial" може и в *.pdf формат за това с коя раса и на кой level е

препоръчително да се вдигат характерситикита на героя...

По-добре,играй в Blazing Fire.Стигаш level 200,а и падат повече предмети.Събирай руни и качвай на Endure,Lower resist,Skeleton Mastery и на Revive.

Ето този сайт може да ти е полезен : http://classic.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml :wors:

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

По-добре,играй в Blazing Fire.Стигаш level 200,а и падат повече предмети.Събирай руни и качвай на Endure,Lower resist,Skeleton Mastery и на Revive.

Ето този сайт може да ти е полезен : http://classic.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml :blink:

Благодаря за отговора душице, но темата е от преди 3 години и сега не съм на вълна Диабло 2.

Е да, чат-пат разцъквам докато излезне 3-ката, но в момента "се млатя" на Titan Quest-a.

Диаблото така и не го превърях с магьосницата на Hell. Първата се оказа, че е развита неправилно.

Втората я развивах на Frozen Orb, но на Hell и тя видя зор.

Най-лесно на Single Player ми бе с Amazon => Lighting Fury (in the house).

На Multiplayer я врътнах с Necro-то, но не ме радва много като начин на игра.

Преди Titan Quest-a бях почнал една Assassin-ка, но нямам време да я развия.

Още веднъж благодаря за включването все пак. :)

При мен като влезна в батъл нет и когато се опитам да направя сървър или да влезна в някой друг ми дава ето тази грешка:

Assertion Failure

Expression : ptUnit

Публикувано изображение

Моля за помощ.

Същото и при мен :)

Същото и при мен :)

преинсталирай си играта

Да ви питам - на Paladin skill-a Thorns дето рефлектира damage, като те ударят, само връщаш damage или получаваш И връщаш damage? А да и още нещо, Smite има ли ефект на босове?Защото имам спомен че като ударя Andariel например изобщо не я зашеметяваше или отблъскваше само damage правеше...може и да бъркам.

Комбинирай smite с нещо, дето ти дава crushing blow и ето ти идеалния герой за убийство на най-силните гадини като diablo и baal. Особено ако си по-бърз.

Комбинирай smite с нещо, дето ти дава crushing blow и ето ти идеалния герой за убийство на най-силните гадини като diablo и baal. Особено ако си по-бърз.

Т.е. smite действа на босове?Просто искам всичко да е точно :jumping11:

Ами за Thorns знаеш ли нещо?Като те ударят получаваш ли damage или връщаш целия damage?

Би трябвало да получаваш. Аз едно време си правих паладин със smite - с добри предмети убива баал за няколко секунди.

Здравейте приятели , в момента играя пача Eastern Sun ... и постоянно намирам ancient scroll ... въпроса е че не знам какво да ги правя . Направих справка с чичо Гошо и ми стана ясно / до някъде :lock: / че се слагат в хародик куба ... ама с какво Публикувано изображение л Пробвах с руни , оръжия , предмети ... нищо не става !

Ако някой го е играл споменатото чудо и знае за тях нещо да пише тук или на лична . Приемам всякакви съвети !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.