Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Diablo II

Featured Replies

Имам проблем.

Свалих пача 1.10 и го стартирах

изписа ми, че този пач не може да бъде вмъкнат защото имам различна версия на игтата /1.0.7.0/

пробвах с 1.09 пак същото съобщение

какво да направя за да ъпдеитна до 1.10 и да играя онлайн???

помощ sfmf

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 216
  • Прегледи 89,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Едно време като я играех преди имаше Maphack , Tradehack , Drophack. Такива работи не са трудни за намиране. Имаше един сайт мисля Д2-планет.ком беше. До колкото знам сега Близард хваща много по-лесно мапхака , да не говорим за другите хакове. Сигурно има и нови които не могат да ги хванат. Ползвайте гоогле. Имаше едно като програма което ти позволяваше да скиреш някой процес и изобщо всичко. Така не могат да те хванат ако използваш хак. Забравих как се казваше това. Разбира се могат да те хванат, но създателят на това нещо казва, че няма да каже.

Редактирано от diksi (преглед на промените)

Значи някой може ли да ми даде линк за някякви хакове (Без вируси) за Diablo 2. И версията да е 1.11 :):stop::down:

Здравейте, зна4и с DiabloII LOD v.1.10 съм наскоро си сложих EasternSun v.3.0. Нямах никакви проблеми до 3-то ниво (всичко се държеше нормално), но сега на 3-то ниво след като убих Mephisto и играта ми засе4е и излезе следния надпис : "Assrtion Failure Location: D2Game\ITEMS\Items.cpp, line # 2471 Expression: nItemIndex !=-1" Пробвах 3 пъти, но всеки път след като го убия ми засича и излиза надписа. Може ли някой да ми каже защо е така и ако може как да се оправи??? Мерси предварително

Пълно решение на проблема ще намериш ,ако спреш със сингъл плеара и започенеш Battle Net и разбира се Hardcore.Но във новият ладер ,а не в сегашният защото в момента е пълно със ботове,хакове за PK и какво ли още не.Дори има слухове ,че новият ладер ще бъде нова версия 1,12 но нека да изчакаме да видим ,защото и децата знаят ,че Blizzard обичат да спекулират със тази игра относно новите версий. По принцип това е грешка във някакъв предмет,и просто тва е първата която си видял ,ако не е била тя след нея са щели да излязат още много от този род .Пробвай да намалиш визуалните ефекти в играта ,висчко го сложи на минимум .Ако не става с това ънинстални я и след това инстал на ново ,може пък и версията която инсталваш да е бъгава ,незнам от каде си я взел ,но пробвай да я свалиш от друго място. По принцип това е доста бъгава игра срещал сам невероятни проблеми със нея при инстала

Един въпроси за Diablo II - Lord Of Destrucion 1.11b (голям фен съм на играта от доста време макар да е малко загуба на време) Има ли някъде "tutorial" може и в *.pdf формат за това с коя раса и на кой level е препоръчително да се вдигат характерситикита на героя... И също статийка за сериите от артефакти (които са с зелено) малко информация какви бонуси дават Аз съм с sorceress level 80 (без никакви хакове понеже нямам много време да разцъквам я развивам от 2004-година и съм намерил адските предмети ,но на Hell вече в 4-ти град много ме "ломят" а са имунни на всичко гадовете...с последен level "Метеор,Blizzard,Thunder Stortm съм"...има ли някакъва тънкост или да бягам до "Waypoints" докато бият наемничката - SAVE AND EXIT минавам мисията и така... И за последно като почнах на Hell ми се занулиха филмчетата a искам да си ги гледам всичките...(сега са отворени 4-тири ама) При Warcraft III е лесно там в папката MOVIES заменяш *.mpq с *.аvi и готово. При Painkiller - Battle out Of Hell просто си инсталирате RAD Video Tools и можете да гледате всичко с разширение *.bik, *.smk... (минах гада по някаква случайност още не мога да разбера какво се прави)

• 3 седмици по-късно...

Да аз я имам само че е малко по друга версията но пак е Lord of Destruction и героя ти става с фантастични характеристики.Можеш да си над стотен левел моя сега е 196 левел и имам мод за играта.Вече я превъртях два пъти.Ти имаш пети град нали.И героя става с повече от 10000 дефенс и стрент.Ако имаш проблем пиши.

Пичове много ми трбват рецепти за чармове.Търсих но не намерих.Плс даите някое подходящо сайтче.

Абе много зависи с кои мод играеш...оабче аз да ви кажа са Sorc много трудно можеш да

играеш на Hell без да имаш адски яки предмети....аз имам и аз едне Sorc на 94 лв. обаче ти казвам голям зор доткато мина на Hell сичко...просто трябва да имаш яки предмити или да си намериш да играеш с някоя Amazon в мулти....просто супер бързо ше я превартиш давам ти гаранция....моята Amazon е вече 99лв. и просто няма какво да ти говоря няма спиране и на players8... Публикувано изображение

www.extreme-gamerz.org/diablotop200 www.diablo2guide.com/hacks.php ето ти два сайта - с помоща на Google P.S. Според мен с хакове , трейнъри и чиитове не може да се насладите от играта.

ето ви един саит от които можете да си дръпнете някой хак или кодове и кракове.

Хммм Фире_ман много як сайт си дал , толкова полезна информация намерих. Даже си свалих работещ key generator за World of Warcraft и Gulind wars Публикувано изображение

Мисля че админите е крайно време да изпоизтриете теми като тая,визирам и темите за хакове за CS. Ако пък няма да ги триете,то тогава не трийте и тези в които се искат кракове,сериини номера ... едно и също е според мен. Ламерите,които играят с хакове да си ги търсят в mIRC и да не грозят форума с такива теми.

ХАХХАХХАХХААХАХАХХААХ аз имам мап хак не помня от де ама кажете дроп хака зако е.Че няма някой сървър не помян как беше опен или клосед да играя с герой от компа ма ше ги сцепя с лудия ПАЛАДИН.Да отворя ли нова тема Похвалете се с героите си на Д2 ? :)Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.