Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избиране по скайп

Featured Replies

Здравейте, anig.

Натиснете ТУК . Ще Ви се отвори страница, в която да си впишете името и паролата за скайп. Ако са вписани правилно, ще ви се отвори голям скайп прозорец с Вашите контакти и възможност да комуникирате с тях. Това е СКАЙП, но през браузъра. От Вас се иска само да имате интернет. Успех !

преди 12 минути, 2249 написа:

Здравейте, anig.

Натиснете ТУК . Ще Ви се отвори страница, в която да си впишете името и паролата за скайп. Ако са вписани правилно, ще ви се отвори голям скайп прозорец с Вашите контакти и възможност да комуникирате с тях. Това е СКАЙП, но през браузъра. От Вас се иска само да имате интернет. Успех !

Проблема е, че трябва да има видео и аудио разговори. А тук не става.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Сигурен ли си в това, което пишеш, защото в горната дясна част има бутончета за видео и аудио връзка.

преди 6 минути, 2249 написа:

Сигурен ли си в това, което пишеш, защото в горната дясна част има бутончета за видео и аудио връзка.

За XP съм сигурен. За 7 не съм тествал, но може и там да ме отреже, защото новите версии на скайп не искат и там да се инсталират.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

През Windows 7 Pro + Google Chrome сработва. При натискане на бутончето за аудио разговор излиза съобщение, че за да се провежда разговор трябва да се инсталира малка добавка /предлага се линк към добавката/. В момента не мога да направя цялостна проба, защото нямам микрофон, но звук се чува. Mozilla към момента не поддържа възможност за разговор през браузъра. Задължително е наличието на Гугъл Хром.

Всичко за старите версии съм го издъвкал в другата тема, ползвай търсачката. И аз съм с XP, Но минах на пипнатата 4.2 Може и на 3.8 пак пипната, чети, но трябва понякога да пускаш и другата като поиска да обнови базите. И за двете си слагаш само по едно .exe на мястото на старото, нищо не трябва да се инсталира. с 4 за разлика от 3 ще ти работи и видеото. Ако си със стар компютър не се напъвай за новите, искат SSE2 инструкции на процесора за да работят. Ето ти комплект всичкото http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=97452&start=13

Филипов, добро и вярно излияние, но не на място. Девойчето нищо не разбира и има нужда от първична,истинска помощ - натисни тук и тук ... Всякакви размисли по темата са ненужни и само я объркват.

преди 2 часа, PopoFF написа:

Отиди на Контрол панел-Programs and Features намери Skype цък на него и му задай Uninstall След това търсиш по горе моя пост от къде да изтеглиш Skype просто цъкни на (Skype 3.8) истеглиго и го инсталирай на ново!

Ама трябва след деинсталиране да иzтрие на ръка и профилната папка - Кликвате на иконката на компютъра (или на десктопа или зад Старт бутона) и в адресната лента поставяте текста %appdata% - вътре ще има папка Skype - изтривате я.
Вече може да инсталирате новия скайп.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Е аз гледам да не го изпллаша толкоз ти направо с "брадвата" ;)

Мммдаааа, като разберете, че е жена, веднага брадвата, ами ок :)

• Автор
преди 30 минути, Филипов написа:

Всичко за старите версии съм го издъвкал в другата тема, ползвай търсачката. И аз съм с XP, Но минах на пипнатата 4.2 Може и на 3.8 пак пипната, чети, но трябва понякога да пускаш и другата като поиска да обнови базите. И за двете си слагаш само по едно .exe на мястото на старото, нищо не трябва да се инсталира. с 4 за разлика от 3 ще ти работи и видеото. Ако си със стар компютър не се напъвай за новите, искат SSE2 инструкции на процесора за да работят. Ето ти комплект всичкото http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=97452&start=13

Благодаря много, да компютъра е стар....

преди 7 минути, anig написа:

Благодаря много, да компютъра е стар....

Сега отново ви давам повод да ми се подигравате - виждам, че скайпа ми е 7.27 и като кликна на него предлага да го  Remove, a мен ме е страх, че после няма да мога да изтегля другия и........уууффф

преди 12 минути, 2249 написа:

Пробвахте ли това, което Ви предложих ?

А този, който имам е 7.27 и мога да го remove, а ако после не мога да заредя 3.8 ?

преди 24 минути, anig написа:

Мммдаааа, като разберете, че е жена, веднага брадвата, ами ок :)

Това че си жена, няма нищо общо с коментара ми. Както и да е. В темата има доста информация и линкове. Прочети ги и ако имаш питане и въпроси може да ги зададеш.

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Това че си жена, няма нищо общо с коментара ми. Както и да е. В темата има доста информация и линкове. Прочети ги и ако имаш питане и въпроси може да ги зададеш.

Благодаря много !

преди 43 минути, 2249 написа:

Филипов, добро и вярно излияние, но не на място. Девойчето нищо не разбира и има нужда от първична,истинска помощ - натисни тук и тук ... Всякакви размисли по темата са ненужни и само я объркват.

Оооооооооооо вие сте чудесен, разбрахте ме, блг блг блг

преди 1 час, Емил Костов написа:

Видеото мога и да го пропусна, но не мога и аудио...

преди 3 часа, 2249 написа:

Темата я не чете само девойчето, та Филипов предлага алтернатива на интересуващите се! Девойчето също може да получи помощт от приятел при желание и интерес да си реши проблема!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.