Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Торент тракърите

Featured Replies

Еми инсталирах си първо юторента, но нищо не стана, махнах го и инсталирах азуериус (или там както се пише) и пак не стана. Пак ми се появяват тия въпросчета и не се тегли.

Редактирано от TanyaM (преглед на промените)

• Отговори 226
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми инсталирах си първо юторента, но нищо не стана, махнах го и инсталирах азуериус (или там както се пише) и пак не стана. Пак ми се появяват тия въпросчета и не се тегли.

Виж какъв е статуса на тракера примерно:

Tracker Response OK, reannounce in 300 s

Error: Tracker Return Code: 404, Stop!

Connecting Tracker,waiting for response

Can't Connect Tracker(11001), waiting 60s to retry...

Кажи за да не гадаем, а пък и боба е скъп, за да гледаме на боб. ;)

Ъ? Къде се проверява това нещо, че не съм много наясно? О.О

• 1 месец по-късно...

Тракера без правила - бсеки качва само с 1 РМ и няма ограничения като стани вип, супер усер и тем подобни:

V.P.G-Torrent има и секция интерторренти където може да се релинкват торренти от други тракери: http://bt.vpg-bg.net

Редактирано от rivas (преглед на промените)

С голямо неудоволствие, ви съобщавам за закриването на поредния голям торент тракър :) - LokiTorrent.com . Известно време (1-2 месеца) , сайта се задържа, благодарение на дарителската кампания, реализирана, там. Всеки месец бяха нужни (по мои спомени) около 30 000 $ . Явно този месец не са успели да съберат сумата. Напомням , че неотдавна беше закрит supprnova.org , други също паднаха в боя. Разбира се, заслугата е на "MPAA" . Има слухове също така, че сайта просто е хакнат, но всичко е само догатки. Факт е, че достъп до lokitorrent.com няма.

MPAA"haknete az ne moga ma vie mojete li?
  • 2 седмици по-късно...

Един нов тракер много приличащ на Demonoid по визия

http://www.torrentstorage.com

Доста добър тракер и наистина доста си прилича с Demonoid-a ..

Благодаря за тракера :P че Demonoid почна да ми липсва..

Може би един малак проблем с Кодирането на значите (Кирилица), че като се избере Български език ти го дава на маймунки.. Проблема лесно се оправя но едва ли Администраторите ще се навият... Може да им драсна едно Емаилче.

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

Не знам дали е тук мястото да попитам, но защо не мога да се регистрирам в ######? Непрекъснато виждам как се появяват нови потребители, ала като искам да се регистрирам ми пиши:Лимит акаунта 500 000 е достигна, съжаляваме....погледнете по-късно. Имах 2 акаунта, поддържах ги доста със сийд, но ми кръцнаха крилцата не знайно защо. Въпреки това възможно ли е да се регистрирам някак си? IP не е баннат, защото понякога влизам с акаунта на един приятел.

Имам въпрос! Кога намалява рейтинга на потребител в Замундата и защо?Благодаря предварително за отговора...

Имам въпрос! Кога намалява рейтинга на потребител в Замундата и защо?Благодаря предварително за отговора...

Когато теглиш без да сийдваш коефициента пада , а и не само там , във всички тракери е така където има система за отчитане .

Ромел,наистина от около 2месеца е достигнат лимита на Замунда.Админите и модераторите само това повтарят-който се издъни за най-малката грешка вън.Лимита е достигнат,за вашите места чакат на опашка.Раздават предупреждения и трият акаунти на поразия.Ако двата ти акаунта са само изключени,то това е обикновено за 4 седмици.Ако искаш на ЛС ми кажи никовете,за да проверя дали са изключени или си изтрит,като потребител. Ако си критикувал торент то много вероятно да ти е изключен акаунта или нещо по-лошо.

Редактирано от socrates (преглед на промените)

моля някой ако знае Бразилски или друг латиноамерикански торент-тракер да даде адресът. :rolleyes: ще му бъда благодарен

Когато теглиш без да сийдваш коефициента пада , а и не само там , във всички тракери е така където има система за отчитане .

Мерси за отговора, но аз сийдвам непрекъснато...Постоянно...И не виждам причина да ми намалят коефициента?!

Знаеш ли до колко дни трябва да не триеш даден торент?

Мерси за отговора, но аз сийдвам непрекъснато...Постоянно...И не виждам причина да ми намалят коефициента?!

Знаеш ли до колко дни трябва да не триеш даден торент?

Коефициента е отношение между даунлоуд/ъплоуд....Никой не променя коефициенти.Няма значение колко дни сийдваш даден торент,а какво количество информация качваш.Ако си свалил 1МБ и си качил 2МБ ,коефициента ти е 2.0/пример/.Елементарно....

За да ти пада коефицента при условие,че сийдваш непрекъснато има няколко причини: 1-сийдваш,но и постоянно сваляш.Колкото количество информация свалиш,най-малко толкова трябва да сийдваш.Ако си свалила 1гб,няма да дърпаш ,докато не качиш най-малко 1гб. 2-някой използва твоя акаунт.Давала ли си ника и паролата на приятели и познати/груба грешка/? Ако непознат използва твоя акаунт във "Въпроси и Отговори",виж какво се прави в такъв случай-сменяш си паролата и подновяваш ключа от профила. 3-имаш много ниска скорост на ъплоуд,ако си на ниска тарифа или си към БТК. Ще плащаш повече на доставчика. Ако имаш висока скорост на ъплоуд и си свалила торент 1гб,а си качила 5гб,можеш да го изтриеш и след 1час. Всичко зависи колко си качила в мрежата.

има и още един вариант някой да ти е научил ключа(паскея)ще разбереш като си влезеш в профила и видеш свалените торенти дали отговарят на това което си свалял и както казаха по горе сменяш ключа

Благодаря на всички Ви, ще опитам начините които ми казахте, да видим дали ще успея!?

Имаше един тракер,не съм сигурен но мисля че беше бургазлийски,беше стартирал около май миналата година :) ????????Като стил прилича малко на арена но е с по светли тонове и много по светъл фон

Редактирано от makkasi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Добре дайте ми хостинг ?Да е БГ и да се разрешават тракрите до 30 лв ?

• 4 седмици по-късно...

Абе да ви питам сега ако се пусне торрент тракер и на ден има по 1000 човека онлине и около 5000 импресии теа ГДБОП пак ли прават проблеми идват до вас зимат ти компа и ти лепват една глоба :)

Абе да ви питам сега ако се пусне торрент тракер и на ден има по 1000 човека онлине и около 5000 импресии теа ГДБОП пак ли прават проблеми идват до вас зимат ти компа и ти лепват една глоба :)

Всичко зависи от много неща.. Най важното от който е къде се хоства даденият тракер, ако е в България със сигорност ще доидат

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.