Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Торент тракърите

Featured Replies

Нет ис сат също блокираха достъпа до Арена, май всички доставчици ще клекнат.

Всяко чудо за 3 дни. След 72 часа всичко ще е ОК. Май ще надминем либийците по правосъдие :)

• Отговори 226
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уважаеми клиенти,

Достъпът до домейнa ###### е спрян поради полицейско разпореждане на МВР.

За повече подробности вижте тук

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Аз никога не съм теглил от бългaрски тракъри.Защо да се приучавам на нещо, което не е сигурно..Видях някой мнения, че искат тракъри на балканските страни:

• Румънски сайт кодето ще намерите, след регистрация всички румънски тракери и доста извесни и неизвестни холандски и филандски тук.
  • Най-големият (спори се) сръбски тракер тук .
  • Братята гърци:
За съжеление или не, засега не мога да ви предоставя адреси на турски тракери.

:ph34r:

Редактирано от badgad (преглед на промените)

Някои да е наясно какво става в тоз Demanoid не бях влизал в акуанта си повече от 2 седмици и трафика ми изхвърчал в космоса 5гб трафик на доунлоад и 1 на уплоуд от горе не че съм толкова притеснен ама ако ще ме баннат поне ще ме предупредият ли, имам още два акуанта които не съм ги ползвал и не съм притеснен толкова ама от тоз бях пратил много покани .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Вече и потребителите на БТК имаме достъп до АренаБГ ;)

Минтинга ще е събота в Южния парк. Причината - общината се отметна от думата си в лицето на зам-кмета. Е и с такива ли средства почнаха да ни спират. Трагедия направо.

Хора , я който знае да даде линкове на все още работещи български торенти ... сега май само арената работи...

Редактирано от ozzy (преглед на промените)

Хора , я който знае да даде линкове на все още работещи български торенти ... сега май само арената работи...

http://www.avatarbg.info/

Много моля ако някои знае торенти с американско кътри музика а също така с класически джаз да даде линк или адрес както му е удобно много ще съм благодарен. Благодаря foolich :yanim::nono:

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Много моля ако някои знае торенти с американско кътри музика а също така с класически джаз да даде линк или адрес

както му е удобно много ще съм благодарен.

http://www.file24ever.com/en/

http://www.filemp3.org/browse.php

• 2 седмици по-късно...

Някои би ли казал от кои чуждестранни тракери сваля с голяма скорост защото аз само от torrentportal.com и още няколко свалям горе долу с голяма скорост иначе от повечето от останалите чждестранни тракери свалянето е голяма мъка

От тези в които има българи.От Scene например.

Добър ден на всички!

Изчетох внимателно темата,а също така от няколко дена търся,но не намирам това което ми трябва :) .Даже и в http://toplist.bitcomet.com/ <<< Публикувано изображение

Ако може някой да ми посочи тракер който е всеобхватен и има доста сийдъри...нещо подобно на Арена-а,Zamunda(когато работеше),Demonoid.com.Имам регистрация в горепосочените тракери,както и в torrentleech.org(но в него няма много торенти).Също така не търся торент-търсачки.От Demonoid.com тегля предимно софт., и ще бъда доволен ако ми посочите и някои тракери за игри в които има много сийдъри.Не считам,че сайтовете посочени в http://toplist.bitcomet.com/ са най-добрите(напр. Demonoid.com е доста назад в класацията,а напред има торенти в които има по-малко файлове и от тракерите в нашия локал ;) .

Извинявам се за дългия (и малко объркан) въпрос ! Ще съм много благодарен за малко помощ :wors: !

Добър ден на всички!

Изчетох внимателно темата,а също така от няколко дена търся,но не намирам това което ми трябва :) .Даже и в http://toplist.bitcomet.com/ <<< Публикувано изображение

Ако може някой да ми посочи тракер който е всеобхватен и има доста сийдъри...нещо подобно на Арена-а,Zamunda(когато работеше),Demonoid.com.Имам регистрация в горепосочените тракери,както и в torrentleech.org(но в него няма много торенти).Също така не търся торент-търсачки.От Demonoid.com тегля предимно софт., и ще бъда доволен ако ми посочите и някои тракери за игри в които има много сийдъри.Не считам,че сайтовете посочени в http://toplist.bitcomet.com/ са най-добрите(напр. Demonoid.com е доста назад в класацията,а напред има торенти в които има по-малко файлове и от тракерите в нашия локал ;) .

Извинявам се за дългия (и малко объркан) въпрос ! Ще съм много благодарен за малко помощ :wors: !

http://torrent.start.bg/
Мерси за бързия отговор,но и там съм проверил и линковете одвеждат почти само до торент-търсачки или до тракери със съвсем малко файлове.

Общо взето търся нещо подобно на Арена-а или Zamunda-a.

Редактирано от pepi7308 (преглед на промените)

Мерси за бързия отговор,но и там съм проверил и линковете одвеждат почти само до торент-търсачки или до тракери със съвсем малко файлове.

Общо взето търся нещо подобно на Арена-а или Zamunda-a.

Пепи, тракер точно като Замундата няма да намериш, поради две прости причини:

1. Няма друг тракер с толкова подробен и точен коментар и обяснения (бих казал професионален :yanim: ) от ъплоадерите и сийдърите за каченото, особено пък на български. В този смисъл Замундата представляваше уникално място за научаване на много неща, коментариите към торентите бяха източник на много информация и опит... :ph34r: А и за смях и забавления и малки препирни и спорове понякога но това беше част от чара и. С малки изключения е невъзможно изпълнението на заявки по чуждите тракери.

2. Поради вътрешната свързаност на интернет трасетата в България и обратно, по-лошата връзка навън няма как да се постигнат старите скорости от Замундата.... Няма го и този строг контрол на коментариите, на трафика... Мда...

Изброените от теб тракери като Демоноид-а и другите са в пряка свързаност от около месец, може и повече да е. Свали си нещо и пробвай да видиш как в пропъртийс на тракера се "превъртат" тракерите - демоноид, пиратски залив и т.н. Аз лично тегля и сийдвам с много добра скорост към тях (БТК ADSL бизнес), дори ги ограничавам за да не злоупотребявам с довериито на съседите от общата ни мрежичка :P

Пепи, тракер точно като Замундата няма да намериш, поради две прости причини:

1. Няма друг тракер с толкова подробен и точен коментар и обяснения (бих казал професионален :yanim: ) от ъплоадерите и сийдърите за каченото, особено пък на български. В този смисъл Замундата представляваше уникално място за научаване на много неща, коментариите към торентите бяха източник на много информация и опит... :ph34r: А и за смях и забавления и малки препирни и спорове понякога но това беше част от чара и. С малки изключения е невъзможно изпълнението на заявки по чуждите тракери.

2. Поради вътрешната свързаност на интернет трасетата в България и обратно, по-лошата връзка навън няма как да се постигнат старите скорости от Замундата.... Няма го и този строг контрол на коментариите, на трафика... Мда...

Изброените от теб тракери като Демоноид-а и другите са в пряка свързаност от около месец, може и повече да е. Свали си нещо и пробвай да видиш как в пропъртийс на тракера се "превъртат" тракерите - демоноид, пиратски залив и т.н. Аз лично тегля и сийдвам с много добра скорост към тях (БТК ADSL бизнес), дори ги ограничавам за да не злоупотребявам с довериито на съседите от общата ни мрежичка :P

Благодаря ви kmvasilev :clap: .Ще последвам съвета ви.Лошото е,че съм от провинцията и имаме общо взето един монополист и всички локални торенти са свързани с него.Аз лично не съм доволен и се чудя дали да мина на БТК ADSL .

Още веднъж благодаря и успешен ден на всички!

Редактирано от pepi7308 (преглед на промените)

БТК е наела фирма от Брюксел по казуса с торент тракерите.

Занапред БТК все по-малко ще се съобразява с рестриктивните правителствени изисквания за ограничаване Интернет - достъпа до определена информация, стана ясно от днешното изявление на Главният изпълнителен директор на компанията Мартин Щрауб, цитиран от Радио Пловддив.

Той беше на работно посещение в Пловдив. Мениджърът уточни, че покрай скандала с торент тракерите дружеството е било длъжно да изпълни правителственото настояване за тяхното спиране, но подчерта, че тяхната политика е в подкрепа на свободния достъп до информация в Глобалната мрежа, която не е нелегална.

В тази връзка БТК е наела авторитетна юридическа фирма от Брюксел, която да се произнесе по сложния казус, като становището ще се базира не само на българското, но и на Общоевропейското законодателство.

В момента достъпът до проблемните торент тракери не се филтрира от страна на БТК като Интернет доставчик, обясни главният изпълнителен директор Мартин Щрауб, като изтъкна, че и до момента остава отворен въпросът за това доколко един такъв доставчик е отговорен за съдържанието, достъпно чрез него от страни с най-различно законодателство.

http://news.ibox.bg/news/id_1903277967

Май взеха да се осъзнават! Публикувано изображение

БТК е наела фирма от Брюксел по казуса с торент тракерите.

Занапред БТК все по-малко ще се съобразява с рестриктивните правителствени изисквания за ограничаване Интернет - достъпа до определена информация, стана ясно от днешното изявление на Главният изпълнителен директор на компанията Мартин Щрауб, цитиран от Радио Пловддив.

Той беше на работно посещение в Пловдив. Мениджърът уточни, че покрай скандала с торент тракерите дружеството е било длъжно да изпълни правителственото настояване за тяхното спиране, но подчерта, че тяхната политика е в подкрепа на свободния достъп до информация в Глобалната мрежа, която не е нелегална.

В тази връзка БТК е наела авторитетна юридическа фирма от Брюксел, която да се произнесе по сложния казус, като становището ще се базира не само на българското, но и на Общоевропейското законодателство.

В момента достъпът до проблемните торент тракери не се филтрира от страна на БТК като Интернет доставчик, обясни главният изпълнителен директор Мартин Щрауб, като изтъкна, че и до момента остава отворен въпросът за това доколко един такъв доставчик е отговорен за съдържанието, достъпно чрез него от страни с най-различно законодателство.

http://news.ibox.bg/news/id_1903277967

Май взеха да се осъзнават! Публикувано изображение

Само да не им стане нещо и не ни спрат достъпа до торент сайтовете ... че не виждам тогава кво ще правим ;)

Само да не им стане нещо и не ни спрат достъпа до торент сайтовете ... че не виждам тогава кво ще правим :rolleyes:

Как какво ще правите?Ще им резнете кабела.

Как какво ще правите?Ще им резнете кабела.

Ами остатъка от договора... :)

... Занапред БТК все по-малко ще се съобразява с рестриктивните правителствени изисквания за ограничаване Интернет - достъпа до определена информация, стана ясно от днешното изявление на Главният изпълнителен директор на компанията Мартин Щрауб, цитиран от Радио Пловддив. ...

Най-сетне нещо положително за тази компания. Доста ме разочароваха в последните месец-два.

Най-сетне нещо положително за тази компания. Доста ме разочароваха в последните месец-два.

адски много ме съмнява цялата тази работа...БТК са такива змейове,че бълха ги ухапала,като хората се разяриха заради торентите...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.