Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Торент тракърите

Featured Replies

Всичко зависи от много неща.. Най важното от който е къде се хоства даденият тракер, ако е в България със сигорност ще доидат

Какво имаш предвид във стабилен торрент тракер ?

• Отговори 226
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво имаш предвид във стабилен торрент тракер ?

Koй и къде е споменал стабилен?

Koй и къде е споменал стабилен?

RedCross беше написал ама си е променил отговора.

И така да ви питам ако аз направа тракер дали ще доидат вав нас Публикувано изображение

Aми той човекът ти е отговорил. Ако тракерът наистина има споменатия от теб брой потребители на ден, импресии и др. наистина може да си имаш проблеми. Но, ако е нещо малко, едва ли.

RedCross беше написал ама си е променил отговора.

И така да ви питам ако аз направа тракер дали ще доидат вав нас Публикувано изображение

OK а сас сарвар 16 ГБ РАМ 1100 ГБ ХДД и Процесор 3,6 колко 4овека 6е може да се държад Публикувано изображение

OK а сас сарвар 16 ГБ РАМ 1100 ГБ ХДД и Процесор 3,6 колко 4овека 6е може да се държад Публикувано изображение

Много относително.. Като конфигурация е добро.. би трябвало да нямаш проблеми с броя на потребителите, разбира се в границите на разумното..

И пак да кажа, най добрият вариант е хоста на който ще се хоства даденият тракер да не е Български. Като избор може да погледнеш някой от големите торент тракери къде се хостват и да си направиш сметка..

Пример: АватарБГ се хоства в Texas , ако не се лъжа мисля че АренаБГ преди и тя беше в Texas сега мисля че е в България..

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

Какво стана със Seed Academy? От две седмици не ми го отваря! :rolleyes:

Да бе.Да не е нещо свързано с хостинга.

subs.sab.bz са на сървъра на headoff.Предполагам,че и тракера е бил там допреди да изчезне.

Давам акаунт в revolutiontt.net и bitsoup.org. Ако някой се интересува,нека се обади!

Питане:с какъв клиент се тегли от dht://00A80188C70E71A6288C6A9DF11456CEAEA0DD0F.dht ей такива линкове? Възможно да е с Азуреус,но ще съм много благодарен,ако някой ми обясни по-подробно.

А знае ли някой добри руски тракери видими от България?

Влез в trackerlist.net и там руски и латвийски тракери,,колкото искаш-добри и видими от България.

• 2 седмици по-късно...

Един тракер по-малко

http://torrentspy.com/

Те американците,докато не закрият тракерите,няма да се спрат.И нашите нали от тях гледат.Ще го последват и други тракери.

Един тракер по-малко

http://torrentspy.com/

Един закриват,друг се появява

дълго време ще има тракери ;)

Какво стана със Seed Academy? От две седмици не ми го отваря! :)

появисе Seed Academy

Редактирано от llizzard (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

sab.bz също го няма поне от месец, стана им навик да изчезват за няколко месеца.

• 3 месеца по-късно...

за всички които не в българия препоръчвам да влизате във замунда.нет видим не само за бг

• 5 месеца по-късно...

От около месец немога да отворя Avatar-bg.org (Avatarbg.info),някой знае ли нещо по въпроса ? Закриха ли го,или го преместиха ?

От около месец немога да отворя Avatar-bg.org (Avatarbg.info),някой знае ли нещо по въпроса ? Закриха ли го,или го преместиха ?

http://avatar-bg.org/index.php -От както го пуснаха след краткото спиране,не е имал проблеми.Само иска пререгистрация.Има нов облик.Там,май пак се смени собственика(за кой ли път?).

Редактирано от gyps (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.