Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

'Вашият акаунт е деактивиран'

Featured Replies

преди 1 час, XYconstant написа:

Ако искаш да слагаш минзухари, без да те бута фейс-а и да ти иска верификация, купуваш си профил, който е на 5-6 години за едни къси 40-50 лева и си готов. Това не беше така до преди година, но всички обърнаха FB на бизнес мрежа, насъздадоха си по 5 профила на човек, за да спамят в разни групи и тн. Пък, както знаеш - покрай сухото гори и мокрото.

тва е някаква глупост, ако иска и да е на 100 години акаунта, репортнат ли те и не си ли познаеш имената на приятелите  по снимка, отива в коша ,или пък някое модераторче пеерасче  да реши да ти  го отблокира като му пратиш  копие от лична карта

американите имат  на профилите една отметка - чавка,  че акаунта е действителен и копче  не могат да ти кажат става  чрез активация от телефона , обаче за бг телефоните не важи,  обаче могат да ти искат копие  от личната карта за  цереутата и феберетата .

• Автор
преди 15 минути, ExaFlop написа:

$2-3-5 ако те разбиват - по-добре не се занимавай с този бизнес!

не се занимавам с този бизнес

имам агенция за нармиране на работа

и използвам доста комуникация

просто ми трябва акаунт да не се блокира

Ако се пита от мен - фейсшита ще бъде забранен на територията на България!

Само смучат тука, и нищо насреща. Печелят едни не малки пари от БГ пазара, а не плащат нищо - нито данъци, нито някакви такси.

Не за малко българските фирми, които рекламират във фейсшит, аз лично познавам хора, които плащат холяди долари месечно. Но за тези пари фейсшит не плаща и стотинка данък в българия!

Трябва или да ги задължат да имат БГ офис, през който да минават тези плащания, или да ги разкарат от българското Интернет пространство.

Фейсшит е компания-паразит - не създава нищо, а само печели от потребителско съдържание. Разбира се, идеята е гениална... но е реализирана не и без подкрепата на службите. Колко подобни сайта имаше преди да се пръкне фейсшита? Бяха познати като "сайт за запознанства", и организирани по подобен, и дори същия начин - търсиш "приятели", добавяш снимки, пишеш коментари на някой и т.н. просто на зуки са му наляли едни парички да си развие "идеята".

Изобщо, има ли някакъв полезен продукт, създаден от фейсшит? Под полезен имам предвид - да допринася с нещо за обществото, а не да го зомбира?

преди 16 минути, Patricia T. Morrell написа:

просто ми трябва акаунт да не се блокира

няма как да стане

всичко се блокира рано или късно

единствения шанс е да не се набива на очи никви приятели и блокировка навсякъде никой да не ти вижда акунта 

а щом има офшорни зoни е нормално  и фейсбук да  има  и като цяло е едно обикновено сайтче /

колко му е на калдата да стане  като фейсбук

- добавяне на игри

-добавяне на групи

и нз какво  друго има във фейса  което е ползваемо 

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

тва е някаква глупост, ако иска и да е на 100 години акаунта, репортнат ли те и не си ли познаеш имената на приятелите  по снимка, отива в коша ,или пък някое модераторче пеерасче  да реши да ти  го отблокира като му пратиш  копие от лична карта
 американите имат  на профилите една отметка - чавка,  че акаунта е действителен и копче  не могат да ти кажат става  чрез активация от телефона , обаче за бг телефоните не важи,  обаче могат да ти искат копие  от личната карта за  цереутата и феберетата .

Личният ми акаунт е на 7 години, репортван съм многократно, защото рано или късно си неудобен в очите на някого/някои, резултат от това няма, даже е non-PVA. Нали не си мислиш, че някой стои зад монитор и целодневно проверявя за репорти? Изобщо не е така, нещата са настроени по алгоритъм. Това със снимките вече почти не се практикува, искат лична снимка да прикачиш, след като те блокнат, вторият път в лично инфо.
Откакто вкараха опцията да докладваш фалшиви новини, това е положението и така ще продължи минимум до изборите в Германия. ;)

моя като  беше на 10 години защо беше баннат  повечето пъти ме пускаха ама го баннаха  тотално искат ми лична карта е няма да стане 

Това си е индивидуален въпрос. Всичко зависи от активността на профила. Няма как някой с име "ChErn0t0 DiAv0l4e" да спами постоянно линкове към външни сайтове и да не му пуснат проверка за верификация.

Иначе по-горе, където е пуснал автора за по 5$ акаунти, да вземе един, после пак ще говорим - "какви 50 лева". :wink12:

П.п.: Както и предполагах - минимумът на акаунтите, които може да купиш е 10. Тъкмо ще имаш за повечето имена на цветя.

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

никъде не съм спамил  беше ми и верифициран с телефон 

То за това и хубав акаунт, 4-5 годишен и нагоре струва над 30 лева (без или с малко приятели). "Отлежал". Горе цената, която съм дал е в долари.

С оглед на заядливото ти отношение, все едно някой е длъжен да се съобразява с теб, още по-малко Зукито, нищо чудно да са ти били шута след десетки репортове, то си е за теб все пак.

Аз имам акаунтите, които са ми нужни (изключаейки личния) и не мисля да се разделям с тях, тъй като вършат добра работа. Който не знае как да ги ползва е негов проблем.

Иначе тезата, че "някакви хора вкарват пари за някакви реклами и нищо" е несериозна. Повечето от тия "някои" хора си изкарват хляба посредством Social Media Marketing-а, който провеждат, но защо да ти разширявам мирогледа.

преди 3 часа, Patricia T. Morrell написа:

имам агенция за нармиране на работа

и използвам доста комуникация

Мисля, че е ясно защо те банват, не е за минзухарчето. Ползваш акаунтът за рекламен спам. Всеки сайт, дори и социалните мрежи си имат правила за рекламна дейност. Мисля, че и сураттефтерът, сигурно има варианти да си направиш някакъв бизнес акаунт, или нещо подобно. Но едва ли ще е безплатно. Ако все пак ти се пробва, къде няма да те баннат, подобна и популярна мрежа е и ВКонтакте.

Иначе аз лично тия помии не ги ползва и никога няма да ги ползвам, особено при сегашните им подли номерца и социални, психологически и шпионски експерименти. Даже забелязвам, че са станали още по нагли - лични карти, правила за най невинен аватар, телефонни номера - абе ей аланкоолу, айде у лево. Не, че не съм си правил, де (и съм наясно, че си стои за вечни времена и едвам се отървах да не ме спми повече), разни приятели все ме натискаха да им гледам споделените глупости. Но тая помия специално, стартира като някаква вип зона с отбрани регистрации, с одобрения и т.н. После изведнъж се отвориха за свободна регистрация, масиран спам, реклами, банерчета (а сега разбираме и каква е целта на цялата истерия) - елате' повече. И всичкото кифла и бодибилдър налазиха. Тогава нямаше ограничения и да ми се правят на много важни и подбран клуб, важното беше да направят досието на всеки. Аз обичах да си правя гаргари. Примерно - сложих си един нацистки марш за аватар, защото ми беше ясно кой е зад това. Изтриха го естествено и искаха с нещо да се съгласявам. Игнор и пак си го сложих - пак го изтриха, аз пак си го сложих и им омръзна явно и спряха да трият. Аз го смених, защото ми омръзна и на мен. А сега за едно минзухарче - бан, лични карти, лудница. Интересно ми беше и как ботът им преравяше пощи и гугъл и каквото намери и почне да ми предлага разни познати, роднини и уцелва гадината. Ама тая няма да я бъде - почвам да предлагам случайни приятелства на разни турци, азери, монголци и каквито ми стане интересно. Ботът в нокдаун и почва да дава неадекватни предложения - мишън акомплиш. Това за кратко и забърсах всичко (поне ми се иска да беше така) и повече нямам намерение да се занимавам с тая идиотия. Разбира се, по-късно усетих, че нищо от там не се трие, че може да са разбрали доста неща за мен (без да са ме питали) и само от присъствието ми там и малкото действия, ама късно. Все пак тия наглеци следели и фокусът на мишката върху банерите им, да разберат от какво се интересувате и сте задържали там повече. Та от такива шпиони с неясни цели - далече.

А прочел ли си условията с които се съгласяваш при регистрация, твърдейки, че не са те питали?

Примерно записвайки си приложението на FB на телефона се съгласяваш и пускаш permissions за следните неща: Самоличност, Календар, Контакти, Местоположение, SMS, Телефон, Снимки/мултимедия/файлове, Хранилище, Камера, Микрофон и

Други

Сега е моментът параноиците да си изхвърлят телефоните и всичките техники в тоалетната, да пуснат водата и да влязат в пещера.

• изтегляне на файлове без известяване
  • получаване на данни от интернет
  • преглед на връзките с мрежата
  • четене на статистическите данни за батерията
  • пълен достъп до мрежата
  • промяна на настройките ви за звука
  • четене на настройките за синхронизиране
  • четене на конфигурацията на услугите на Google
преди 8 минути, XYconstant написа:

А прочел ли си условията с които се съгласяваш при регистрация, твърдейки, че не са те питали?

Разбира се, че не съм, българин съм все пак :). Но преглед по-диагонал - обичайните глупости, с които се съгласяваш навсякъде. А и говорим за далечни времена, когато още го нямаше това "timeline", чиято цел беше единствено да им разкажеш и майчиното мляко, от раждане до където свят-светува. Т.е. нямаше и мобилно приложение още, иначе тези неща ги иска почти всичко на Android и стадото, естествено се съгласява. Но такава наглост се гради с време и Рим не е построен за един ден, в началото нямаше такива неща. Въпросът е, че аз се съгласявам с някакви условия, това ясно, но отсрещната страна нагло лъже (ако изобщо си казва, както трябва по-всички, национални законодателства) за какво точно ще използва данните и каква е целта. Обичайните общи приказки - подобряване на услугата, улесняване на потребителя, те нямали да злоупотребяват - дрън, дрън. Та чисто юридически, ако едната страна не изпълнява условията, защо да го прави и другата? Но юридически, интернет в момента и в обозримо бъдеще, е пълна каша. Та единственият избор е - не си съгласен, не ползваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.