Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой мачок е по- готин? :)

Мъжът с цигарата, или непушача? 10 гласували потребители

1. 1. Кой???

• Мъжът с цигарата
      60%
    • Непушача
      30%
    • И двамата, бабо попадийо.
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 минути, _слънце_ написа:

Oh really?

Some people never get it - the most beautiful part of the human is the mind. Sometimes it is also the most ugly one.

• Отговори 101
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Мо_хи_ни написа:

Some people never get it - the most beautiful part of the human is the mind. Sometimes it is also the most ugly one.

Hannibal Lecter.

Те много търсят умен, не знам обаче, как разбират дали имат ценза да определят кой е умен и кой не е. И тук пак се намесва природата. Когато природата раздава добрите гени тя не разделя нещата както им се иска на някои хора- на един красота, на друг интелект. В този ред на мисли красивият човек има много по-голяма вероятност да е и интелигентен. Другото си е защитна реакция-виждаш някой по-красив(има това конкурентно предимство) и съответно, какво ти остава, да се опиташ да го изкараш по-глупав-да обаче нещата не стоят така-поне в повечето случаи.

преди 14 минути, spielberg написа:

Те много търсят умен....

За това са измислени парите....И двамата са готини...:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

я са да видиме ко ше кажат жените поне тук уж разбират 

willy_wonka.png

пп темата е компрометирана 9ed8c70a1dd663f17f4c2b7314c32227.jpg

да се сложи нов избор

goro.jpg

sddefault.jpg

https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-aa924ce307dd57ecbf1c85475301a748

Забравих да отговоря на основния въпрос. Аз като привърженик на научния подход- и двамата са расови, но Брад Пит на 54 години изглежда по-добре от Делон на същата възраст, на младини е друго. Различно стареят, а и по-младите поколения имат по-дълга младост и са по-дълго младолики, което ще се затвърждава, предполагам, и в бъдещите поколения.

преди 9 минути, spielberg написа:

Забравих да отговоря на основния въпрос. Аз като привърженик на научния подход- и двамата са расови, но Брад Пит на 54 години изглежда по-добре от Делон на същата възраст, на младини е друго. Различно стареят, а и по-младите поколения имат по-дълга младост и са по-дълго младолики, което ще се затвърждава, предполагам, и в бъдещите поколения.

Eми, Брад е по цел ден у козметичния салон, а по времето на баце Ален тва не беше на мода.

преди 38 минути, spielberg написа:

Те много търсят умен, не знам обаче, как разбират дали имат ценза да определят кой е умен и кой не е. И тук пак се намесва природата. Когато природата раздава добрите гени тя не разделя нещата както им се иска на някои хора- на един красота, на друг интелект. В този ред на мисли красивият човек има много по-голяма вероятност да е и интелигентен. Другото си е защитна реакция-виждаш някой по-красив(има това конкурентно предимство) и съответно, какво ти остава, да се опиташ да го изкараш по-глупав-да обаче нещата не стоят така-поне в повечето случаи.

На всекиго е дадено еднакво мозък. Просто едни го развиват, а други не. Което в значителна степен опровергава теорията ти.

преди 16 минути, _слънце_ написа:

Eми, Брад е по цел ден у козметичния салон, а по времето на баце Ален тва не беше на мода.

Вярно е, че може би се възползва от някои днешни достижения, но не си мисли, че и Делон не го е правил. И все пак е 90 % ген и съответно може  по-успешно да регулира някои хормонални нива-по-скоро е от вътре, отколкото козметика. И поколението също. 

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

преди 15 минути, spielberg написа:

Вярно е, че може би се възползва от някои днешни достижения, но не си мисли, че и Делон не го е правил. И все пак е 90 % ген и съответно може  по-успешно да регулира някои хормонални нива-по-скоро е от вътре, отколкото козметика. И поколението също. 

Ми ето го поколението на единия...

MV5BOTEwMzE2NDg2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjk2NzMzMw@@._V1_.jpg

преди 12 минути, _слънце_ написа:

Ми ето го поколението на единия...

MV5BOTEwMzE2NDg2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjk2NzMzMw@@._V1_.jpg

Не знаем от кога е тази снимка, на 52 определено изглежда по-млад от баща си на същите години, което потвърждава моята теза, че всяко следващо поколение има по-дълга младост от предишното.

Всъщност, нямам представа на колко е тук...

Аз на 54 почти неам бел косъм, пу да не ми е уроки:D Ма и баща ми беше тъй, лека му пръст:)

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Авторе, обърка деня. Гей-парада мина.

Я, в тоя форум и телепати ли имало!?:no-no:  поне един де, та ми прочете мислите?

А иначе, нали уж мъжете не могат да оценяват мъжка красота!?(Така ме убеждаваха в другата тема) Ама тук анкетата, а и коментарите и разсъждения по темата, сочат друго. :hush:
Значи всички мъже знаят кои мъже са красиви (както се знаеше от самото начало)... Така ли излиза?

13731573_1115794738486199_37573237763196

Един истински Мачок :D

преди 11 часа, _слънце_ написа:

...

преди 6 часа, Elaine написа:

Значи всички мъже знаят кои мъже са красиви

аз заложих  на непушача

без да ги гледам

понеже нали уж цигарите правели бръчки пък се оказа чи и другия слагал цигари в устата 

Попаднах на една мисъл, която ми хареса:

„Умният и грозен мъж има успех с жените от време на време, но красивият глупак е неустоим”.

Уилям Текери

Излиза, че почти всички жени гледат само външността на мъжа? :ohmy:

преди 1 час, Мойра написа:

Излиза, че почти всички жени гледат само външността на мъжа? :ohmy:

Замени "само" с "първо" и си става закон Божи. Съвсем нормално- нещо трябва да ти грабне окото.  А ние хората, имаме пълно доверие само на очите си.  :)

Редактирано от _слънце_ (преглед на промените)

на 17.07.2017 г. в 20:14, techmaniac написа:

Искам да попитам пишещите тук дами - как харесвате мъже с брада или без брада ?

Без брада и мустаци :P

преди 16 часа, Мойра написа:

13731573_1115794738486199_37573237763196

Един истински Мачок :D

Тва катго гледам така е женско.  :D

преди 2 часа, divna написа:

Без брада и мустаци :P

какво интересно съвпадение аз съм без брада и мустаци :)

на 17/07/2017 в 20:21, _слънце_ написа:

Хаха... доообре. Кай ся,кой та кефи повече- баце Ален или оная ковра Брат Пит.  :D

:lol6:Ти с мен ли се гъбаркаш нещо?

ПС Аз си пускам Джорджано - Палиш цигара 
Поздравявам ви с тая песен

преди 7 часа, _слънце_ написа:

Тва катго гледам така е женско.  :D

В крак с времето е, затова :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.