Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, може би въпроса ми е много глупав, но майка ми вярва в такива неща и се притеснява. Та ситуацията е такава, те спориха за пълни глупости, и баща ми нещо много се ядоса и се закле и прекръсти, че няма да прави ремонт и след като минаха 2 дни от случката, той реши да угоди на майка и да прави ремонт, но сега майка е суеверна, че може би ще берем грях затова, че първо отказва и се закле и прекръсти, а сега иска да прави ремонт. Та, на църква ли трябва да отиде, че да не берем грях и нищо лошо да не ни се случи или? Някой, ако може да помогне, ще съм благодарен. Отново се извинявам за въпроса, но майка е суеверна и се притеснява.

да не прави ремонт

и да не се ангажира

щом майкати  иска тя да си прави .

• Автор

Там е проблема, че тя не може, а само казва какво/как иска. И всичко остава на бащата, той да търси майстори всичко. 

ами тогава няма проблем нали той няма да прави ремонт а майсторите ще го правят.

• Автор

Да, но нали трябва се местят мебели, някой да се изхвърлят и т.н. Затова питам, щот майка вярва в такива неща и се притеснява. На църква ли да иде, какво да направи?

• Автор

Абе не е много смешно,все пак всичко се случва. Той бащата е прав,през 2 год ремонт прави зареди майка. Ще изчакам,още някой да каже нещо

Щом е от сърце, мисля няма проблем. Щеше да е глупаво, ако само заради упорство и моментни хормони/яд, не прави нищо. То навремето всички сме се клели в знамето на България, ама днес няма ни комунизъм, ни армия, ни нищо. 

В християнството няма такъв обичай да се разваля клетва. Клетвите и заклинанията са езически способи. Ако сте толкова набожни и вярвате в християнския бог, като повечето от нас, то той е милостив и не наказва. Още повече за подобни случай с ремонт на жилището. Виж алах не знам какво ще ви прави че не си изпълнява клетвата. Сигурно една девственица по-малко на оня свят... Де да знам.

преди 6 минути, baikolio95 написа:

Кофти линк към друг форум дето освен реклама друго няма общо с темата. Едно е да се закълнеш че ще направиш нещо, съвсем друго е някой да ти "хвърли клетва" или да ти направи заклинание или черна магия... или там каквито глупости бяха.

• Автор

Вие ептен ме взехте за мезе. Аз питам сериозно,че майка главата ми пуши от нея

Няма нужда да ходи на църква. Майка ти да се помоли на Бог, да каже: "Боже, прости ми, че бях лоша и ядосах мъжа ми та го предизвиках да се закълне че няма да прави ремонт. Че се и прекръсти... Пък, ремонтът си е необходим. Прости ми, че бях толкова глупава и моля те смирено, освободи го от клетвата, той не е виновен."

Редактирано от Sleda (преглед на промените)

преди 1 час, Малкия стар войник написа:

Вие ептен ме взехте за мезе. Аз питам сериозно,че майка главата ми пуши от нея

Те на жените цял живот им пуши главата. Ако мъжете им обръщат постоянно внимание...все пак имай предвид, че продължителността на живота при жените е средно поне 5 години по-голяма, а и повече, от мъжете. Тогава ха познай на кой му пуше главата повече - на майка ти или на баща ти, дето цял живот и уйдисва на акъла!

И не, за мезе не сме те взели. Поне не и аз, поне не и с първия си коментар по темата. А сега ти казах истината. Жената реве и се вайка, ама мъжа си пати и си заминава много по-рано от тоя свят!!!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 2 часа, Sleda написа:

Няма нужда да ходи на църква

ако отиде в синагога първо трябва да го обрежат,ако не верваш питай юдейката!по добре в църква!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.