Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресен съм от тв СКАТ

Featured Replies

За пореден път тази сутрин както и в други предавания останах потресен от начина на водене на водещи в тази небеизвестна тв СКАТ . Тази сутрин за пореден път водещата ДИМИТРОВА забранява или налага цензура на зрители да си изкажат мнението ама имам предвид мнение извън темата за ПАТРИОТИТЕ . Значи трябва всички да сме съгласни с нейното мнение ако ли не ни забранява до живот да се обаждаме в СКАТ . Тая дама ако беше в друга по сериозна медия до сега да са я линчували . Забелязвам арогантно отношение на зрители и в други предавания по скат като паралакс например . Тази тв е вредна по вредна е от алфа тв даже алфата ми е по симпатична от предавания , водещи и теми . Това ли са патриотите  смятайте ако дойде на власт Симеонов стане ли президент или премиер майко мила ще ни сринат до основи . Направо съм потресен . Питам се това свобода на словото ли е или е жив КОМУНИЗЪМ !

в бг нещата стават само с диктатура тъй че МЛЪК! да върви държавата напред.

• Автор

E какво е това да си изказваме мнението свободно като ни налагат цензури първо да прочетат тия неграмотници от скат какво е свобода на словото . Жалко , че Тотев го няма незнам къде е цяло лято но откакто таз кифла пое предаването направо е анархия . Ако и дадат някой ден пост лично ще дойда  в София да протестирам не ми пречат 500 км ..Не може така .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

преди 24 минути, adersa написа:

забранява или налага цензура на зрители да си изкажат мнението

Сериозно съм изненандан, че го намираш за потресаващо и едновременно с това изобщо гледаш тази и другата поименно спомената телевизия.

• Автор

Е ми гледам ги и се държат арогантно с зрителите си а именно тези зрители са гласували за тях !

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Заплати, пенсии, наборна служба, прогонване на обирджиите на злато.... и т.н.,  всички "пиперливи" теми потънаха в забвение, когато псевдо патриотите седнаха на удобните кресла!

СКАТ и Алфа са си чисто партийни телевизии, какво очакваш. Като не ти харесват прескачаш канала или го слагаш назад в списъка с програми.

• Автор

По скат единствено ми харесват новините и дискусионно студио иначе другите предавания с зрители е пълен болмач ругаят наред водещите ..

преди 40 минути, adersa написа:

Ако Симеонов стане премиер някой ден ЧЕСТИТ ВИ КОМУНИЗЪМ та то сега това е някакъв вид тренировка

Ти защо реши, че националистическа партия може да живее без цензура или манипулация на информацията? То самата им платформа по дефиниция го изисква, защото е основана на това, че само другите са ни виновни. Т.е. те за да действат, трябва да убедят избирателите в това - и съответно да пречат на всички с различно мнение да го разпространяват.

• Автор

С това поведение към зрителите партията ще изчезне от картата заради арогантните си водещи .

Обаждат се там някакви ненормални редовни и с тяхното мнение е съгласна а като почнат да ги критикуват или да говорят за други теми и проблеми затваря телефона .

Тази партия следва само собствените си интереси пак казвам ако Симеонов , Каракачанов някой от тях стане ли премиер страната ИЗЧЕЗВА . Отделно ще дадат министерски постове на някой водещи като тази Димитрова а защо не  и на някой редовен фен зрител като Янчева например да и дадат пост правосъден министър /другата откачалка /

преди 1 час, flare написа:

че само другите са ни виновни

e  не са ли другите виновни

къде са били германците и англичаните когато бг е падала под турско робство ?

То стана така, че всяка партия и партийка се обзаведе с една или повече телевизии и ако не симпатизирате на въпросната партия по-добре да не си губите времето  изобщо да гледате въпросната телевизия/и. Като се замисли човек чиста загуба на време е изобщо да се гледа която и да е българска телевизия освен ако не си падате по турски и цигански сериали които са в изобилие.

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

e  не са ли другите виновни

къде са били германците и англичаните когато бг е падала под турско робство ?

Ми където сме били и ние, когато викингите са окупирали Англия, примерно.
Но това е без значение, защото никой от тогава вземалите решения не е жив, че да му търсиш отговорност.

преди 10 часа, adersa написа:

За пореден път тази сутрин както и в други предавания останах потресен от начина на водене на водещи в тази небеизвестна тв СКАТ . Тази сутрин за пореден път водещата ДИМИТРОВА забранява или налага цензура на зрители да си изкажат мнението ама имам предвид мнение извън темата за ПАТРИОТИТЕ . Значи трябва всички да сме съгласни с нейното мнение ако ли не ни забранява до живот да се обаждаме в СКАТ . Тая дама ако беше в друга по сериозна медия до сега да са я линчували . Забелязвам арогантно отношение на зрители и в други предавания по скат като паралакс например . Тази тв е вредна по вредна е от алфа тв даже алфата ми е по симпатична от предавания , водещи и теми . Това ли са патриотите  смятайте ако дойде на власт Симеонов стане ли президент или премиер майко мила ще ни сринат до основи . Направо съм потресен . Питам се това свобода на словото ли е или е жив КОМУНИЗЪМ !

Аз пък СКАТ не хващам от година може би. Не знам защо я спряха тая телевизия при нас. Все пак миналата седмица гледах едно предаване, излъчено по СКАТ, където участваха и Симеонов и Сидеров, а Каракачанов липсваше заради служебни ангажименти. Ами...нормално е всяка медия да си има аудиторията, която предпочита. Ето, оня ден по радио Хоризонт някакъв иска да го поздравят с метъл парче, а водещия казва, че максимум до хард рок. Хаха. Затварям ги тия предавания, дето ме ограничават. Отивам към други предавания, дето ми е интересно. И като съм при тия други предавания, не искам някой като теб да ми разваля настроението.  Ей това е истината. И аз искам да тегля една майна на половината модератори и други със службички тук, ама не може така. 

А това "свобода на словото"...свобода на какво слово? Що не отидеш и не напсуваш шефа си, след като се чувстваш свободен да говориш каквото искаш? Никаква свобода на словото няма. То и навремето имаше свобода на словото, ама по комунистически. Сега има по капиталистически. Разлика никаква. Пак си стискаш езика зад зъбите щом се налага. 

преди 6 часа, ined написа:

То стана така, че всяка партия и партийка се обзаведе с една или повече телевизии и ако не симпатизирате на въпросната партия по-добре да не си губите времето  изобщо да гледате въпросната телевизия/и. Като се замисли човек чиста загуба на време е изобщо да се гледа която и да е българска телевизия освен ако не си падате по турски и цигански сериали които са в изобилие.

Аз пък си гледам Аутомотор унд шпорт ТВ на български :P По цял ден си я въртя и гледам по 10 пъти разни предавания. При българските имам едно правило - избягвай Нова ТВ и всички турски/индийски( майка Индия) сериали по коя да е телевизия. Така човек е спокоен, че телевизиите все пак стават ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 5 часа, flare написа:

Но това е без значение, защото никой от тогава вземалите решения не е жив, че да му търсиш отговорност.

Ти (и аз) на живите не можеш да търсиш отговорност , че на умрелите ли ? Това само при революция става , но за такава в близко време никакви изгледи няма . Тъкмо обратното се очертава ! Чипове в черепа - даже без чипове става . Просто биомаса....на която Тв Скат им е крива - за нея закована му е главата .

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Телевизията е вредна. Преди нямаше интернет, а по байтошово време всичките медии бълваха едно и също (като сега). Интересът към политиката е като река, хората седят до нея и чакат нещо, ама то не идва. Можеш да гледаш новини докато си жив, никога нищо няма да се промени, защото голямата разлика е, че някои хора плуват в лодки по реката, а други седят отстрани и ги гледат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.