Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006-коментари

За кого бихте гласували на президентските избори 2006 69 гласували потребители

1. 1. За кого бихте гласували на президентските избори 2006

• Бойко Борисов
      21%
      9
    • Георги Първанов
      52%
      22
    • Петър Стоянов
      11%
      5
    • Друг(моля посочете)
      14%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Предлагам тук да постваме за кого и защо ще гласуваме,какво не харесваме в опонента му и т.н.Ще помоля и някой да сложи една анкета с евентуалните кандидати Борисов,Първанов и Стоянов.Ще помоля всички да спазват някаква етика и благоразумие при коментарите и да не се обиждат.Нека да дискутираме като нормални хора.

Пожелавам успех на всички!

Ще започна аз,мисля за Петър Стоянов защото от едно време си го харесвам като политик въпреки че не е най-красивия от участниците.Привърженик съм на синята идея или поне бях защото такава вече няма.Като такъв немога да си позволя да гласувам за хора свързани с БСП и бившата ДС.Мисля че Първанов е безличен и човек който само гледа как да не сгафи с цел да се задържи на поста.Борисов пък само го виждам по телевизията как открива разни неща които не са негова заслуга.Така виждам нещата аз.

Вие сте?

• Отговори 63
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ясно е, че всички са "маскари". Но тъй като сме поставени пред тези обстоятелства и няма няма нормален начин по който да ги променим, мисля, да гласувам за Петър Стоянов. Причините не са много, но все пак:

1. Привърженик съм на умерената "дясна" политика.

2. Смятам, че е изключително интелигентен и сред българските политици е най-изпипания оратор, което за ограничените функции на президентската институция е повече от компенсиращо.

3. Има един много успешен президентски мандат в миналото си.

4. Ако той спечели президентските избори, възможностите за сформиране на правителство тип "комунистическо" или "псевдо националистическо" спадат, което ме обнадеждава.

5. единственият кандидат, който няма да бъде лицемер в отношенията ни с ЕС! :wors:

Имам и една причина, която може да ви се стори несериозна, но за мен е окуражителна. Петър Стоянов е заклет планинар, а хората които обичат планината, нямат гадни помисли :ph34r:

Имам и една причина, която може да ви се стори несериозна, но за мен е окуражителна. Петър Стоянов е заклет планинар, а хората които обичат планината, нямат гадни помисли

Не само :ph34r:

На един събор пя по микрофона заедно с "простолюдието" :wors:

Гласувах за Първанов

Тъжно ми е,но мисля че пак ще бъде той-удобен е за всички,не се ежи,не върши някаква работа,ще буде покрепен от БСП,НДСВ и ДПС,а в момента те командват парада.

Иска ми се да бъдем президентска република,с деен президент-като Бойко Борисов,но в обозримо бъдеще нямаме шанс sad.gif

• Автор

Ами той е човек от народа,преследван от комунистите както се разбра днес заради миналото на баща си.Между другото е и единствения човек на който Европарламента е ставал на крака и е ръкопляскал за прочутата реплика "Обичам Русия....ама повече обичам България".Ходил е много пъти да чете лекции със Бил Клинтън,нещо което другите двама немогат.Аз не искам да плюя срещу тях разбира се,просто така си мисля.Нека някой който харесва Бойко Борисов да сподели защо,ще ми е интересно да чуя и други участници какво мислят.

ДОБАВЕНО:

Между другото съм и за президентска република,мисля че ще има по-силна държава така.Сега отговорността се размива в ония в парламента които си говорят по джиесемите,гласуват със чужди карти и не идват на работа с дни защото си гледат далаверите.Мисля че по-добре малко ама качествено е по-добрата схема.Иначе Алеко отдавна го е казал за депутатите и то преди век че всички са....

• Автор
Георги Първанов. За него фгласувам 100%,

Защо,аргументирай се?

Не се ентересувам от политика, а и който и да изберат ми е все едно.

Предполагам, че на изборите ще пусна празна бюлетина.

Смятам, че изборите в България се манипулират твърде много. :yanim:

Доста глупав начин на мсилене (без да се обиждаме). Как може да отидеш на избори и да пуснеш празна бюлетина? Това е най-глупавото решение. И защо отиваш след като празната бюлетина се счита за невалидна. По-добре изобщо да не ходиш. И какъв е толкова проблема да си избереш един кандидат, за който да пуснеш една бюлетинка, който и да било. Това е важно, да прецениш кой е най-удачния вариант според теб. Много е лесно да не глсуваш, а после да плюеш и роптаеш срещу управниците при положение, че дори не си глсавул.

Не се ентересувам от политика, а и който и да изберат ми е все едно.

Предполагам, че на изборите ще пусна празна бюлетина.

Смятам, че изборите в България се манипулират твърде много. :ph34r:

Много хора разсъждават така, за съжаление, и после изборите са спечелени не от когото трябва.

Например-има преселници в Турция, които дори не знаят български език, но се възползват от правата си на български граждани и дават своя глас.Без изключение.

А някои в България, уморени от обещания и празни надежди, просто се отказват да гласуват...

Малцинството/ не съм сигурна дали е малцинство вече/, циганетата, също гласуват...

Заглавието на анкетата не ме кефи, защото аз може да мисля, че ще спечели Първанов, но ще гласувам за Стоянов. Не вярвам целта на анкетата да е кой мислим, че ще спечели, а за кого ще гласуваме sad.gif

Ще гласувам за Стоянов, защото не съм разочарована от предишния му мандат, защото не искам Първанов да продължава лицемерното си балансиране, защото Борисов става за всичко друго, но не и за президент, той не е лицето, което трябва да представлява България пред света.

• Автор

Да,и аз мисля като горните двама.За какво да ходиш след като няма да дадеш глас и при това не е задължително.Между другото чух че в Турция гласуването е задължително.Според мен трябва да се гласува,то ясно какви са всичките ама трябва да се избере най-малкото зло за да имаш очи после да протестираш и да недоволстваш от някой.Сигурно много от вас не виждат точния кандидат,кой е вашият фаворит без да се е кандидатирал в такъв случай?

ДОБАВЕНО:

@arti ,какъв според теб трябва да е въпроса?Склонен съм да го променя ако не е както трябва.

Много хора разсъждават така, за съжаление, и после изборите са спечелени не от когото трябва.

Например-има преселници в Турция, които дори не знаят български език, но се възползват от правата си на български граждани и дават своя глас.Без изключение.

А някои в България, уморени от обещания и празни надежди, просто се отказват да гласуват...

Малцинството/ не съм сигурна дали е малцинство вече/, циганетата, също гласуват...

И то повечето които се отказват да гласуват са млади хора,на които трябва да се разчита за бъдещето уж.

Истина е, че точно за това Ви използват. За гласове! Достойно от Ваша гледна точка, смешно ако се погледне от някого, който не робува на "род и родина /с малка буква/" Единия владее риториката да съвършенство - става за чат канала, длугия мутра, третия - симпатяга, но без лично мнение... ако сте ги разпознали кой, кой е значе нещата са ясни и на Вас.

Докато повечето хора гледат така повърхностно на нещата, няма да тръгнем напред.

Драгозов, по-добре е Кой искате да спечели или направо За кого бихте гласували, защото например на предишните избори, аз исках да спечелят СДС (но знаех, че нямат шансове), мислех, че ще спечелят БСП, а гласувах за НДСВ, защото само те имаха шансове срещу БСП biggrin.gif

В случая ще гласувам за Стоянов, въпреки че не съм убедена, че ще спечели. По-скоро Борисов и Първанов виждам в двойката Дано не се окажа права!

Ако имаше залози за това кой ще спечели бих намерил смисъл и дълбочина на предположенията ти. Останалото което ти наричаш повърхностен поглед са отдавна осъзнати неща от повечето гласоподаватели. Какво ги чака на тези избори само споделените кошмари биха ги издали хи-хи. Искат, и могат, ама нищо не дават... ей там е работата. Решението за тях ще е на направят изборите задължителни със административни санкции за неявилите се съвестни гласове. И това ако стане и ти продължиш да мислиш че било въпрос на етика и морал гласуването - здраве му кажи и чакай следващите.

• Автор
Докато повечето хора гледат така повърхностно на нещата, няма да тръгнем напред.

Драгозов, по-добре е Кой искате да спечели или направо За кого бихте гласували, защото например на предишните избори, аз исках да спечелят СДС (но знаех, че нямат шансове), мислех, че ще спечелят БСП, а гласувах за НДСВ, защото само те имаха шансове срещу БСП biggrin.gif

В случая ще гласувам за Стоянов, въпреки че не съм убедена, че ще спечели. По-скоро Борисов и Първанов виждам в двойката Дано не се окажа права!

Сега забелязвам че немога да редактирам въпроса на анкетата,може би някой ентусиазиран модератор?То иначе е ясно какво питам ама ще стане по-разбрано.

Това дали хората ще гласуват няма да помогне нещата да се оправят.

Докато самите политици не осъзнаят ролята си и не започнат да работят за България, а не за себе си, нещата ще си останат такива.

Лошото при нас е че много търпим.Гледаме някак да се оправяме със ситуацията.Аако се случи нещо лошо си казваме, че така е било писано. angry.gif

Мисля,че ако кандидата на обединената десница е г-н Стоянов,то г-н Първанов,ще спечели убедително още на първият тур ! Както каза пък г-н Борисов-"Г-н Първанов ще трябва да поздрави първо г-н Костов,ако стане Президент !".

Аз лично не мисля да гласувам,въпреки,че симпатизирам на г-н Първанов ! Просто той ще обере негативите на Правителството на г-н Станишев,което обеща "шоково увеличение на доходите",пък после,каза,че не било така !

Изобщо-много Господинковци изредих,но....! ;)

Мисля,че ако кандидата на обединената десница е г-н Стоянов,то г-н Първанов,ще спечели убедително още на първият тур ! Както каза пък г-н Борисов-"Г-н Първанов ще трябва да поздрави първо г-н Костов,ако стане Президент !".

Аз лично не мисля да гласувам,въпреки,че симпатизирам на г-н Първанов ! Просто той ще обере негативите на Правителството на г-н Станишев,което обеща "шоково увеличение на доходите",пък после,каза,че не било така !

Изобщо-много Господинковци изредих,но....! :whist:

ха-ха-ха, верно ги изреди ти с това господин. Не забравяй, че когато наближават избори те са така близо до народа, че господин чак им се вижда неприлична дума ха-ха

dragozow, aз съм ентусиаст!

Промених заглавието на анкетата по ваше желание, но очевидно, че при такава промяна се губят гласовете.

Още повече, че не можем да гласуваме след като вече сме го направили в предишната.

• Автор
dragozow, aз съм ентусиаст!

Промених заглавието на анкетата по ваше желание, но очевидно, че при такава промяна се губят гласовете.

Още повече, че не можем да гласуваме след като вече сме го направили в предишната.

Благодаря,нищо.Ще гласуват тия които виждат темата за пръв път.Иначе този който каза за господинчовците ще му кажа че не всички са такива,има и другари :whist:

Благодаря,нищо.Ще гласуват тия които виждат темата за пръв път.Иначе този който каза за господинчовците ще му кажа че не всички са такива,има и другари :P

Сигурно си прав,dragozow,но няма бивши другари,както и бивши "ченгета" ! :rolleyes:

Точно тези "осъзнати неща" са неосъзната майна на всичко живо в политиката.

Винаги има много лош, лош и поносим вариант - когато изберем много лош и лош направо ги сваляме от власт, когато изберем поносим псуваме през целия мандат и казваме, че всеки друг би бил по-добре. Какъв е смисълът да гласуваме? Защото има лош и много лош вариант.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.