Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

IPTV през рутер

Featured Replies

преди 16 часа, NoName19 написа:

Доколкото знам на новите клиенти си им дават рутери като моя (ZTE) и от портовете на рутера си върви IPTV-то.

Можеш ли когато ти е удобно, да размениш LAN портовете на PC-то и IPTV STB и да кажеш какъв е резултата - имаш ли тв и нет?

• Автор

Размених ги.Няма разлика.Има си и интернет и телевизия.

преди 17 минути, NoName19 написа:

Размених ги.Няма разлика.Има си и интернет и телевизия.

Ясно.... слагай един суич след ONT и махай зте-то

• Автор
преди 22 минути, street racer написа:

Ясно.... слагай един суич след ONT и махай зте-то

Вече съм поръчал един гигабитов.

Къде е тука проблема в скоростта на нета ли ? . Да това иптв за домашни условия в БГ все още не е необходимо . Доставчика не може да достави пълен капацитет на мрежата . Скоро време иптв няма да се развие като успешен проект. Доставчика трябва да има по мощен хардуер и сървъри , които да поемат целият трафик а тук говорим за Виваком.Ако някоя квартална ланка с оптика до дома имат такава услуга горе долу ще върви добре но не гарантирам , че в пиковете от 20 до 23 часа ще може да се гледа тв.Аз за сега си оставам твърдо по коаксиал , сигнала е супер имам си 149 канала . Трябва  и кадърни хора да има да могат да управляват иптв. Не съм много сигурен , че и гигабитовият рутер ще ти помогне за резултатите , които искаш .  Иптв и коаксиал цифрова няма голяма разлика в картината е има си там иптв някакви си екстри .

преди 16 часа, NoName19 написа:

Вече съм поръчал един гигабитов.

Обикновен 100 мегабитов суич ще ти свърши работа!

преди 41 минути, adersa написа:

Къде е тука проблема в скоростта на нета ли ? . Да това иптв за домашни условия в БГ все още не е необходимо . Доставчика не може да достави пълен капацитет на мрежата . Скоро време иптв няма да се развие като успешен проект. Доставчика трябва да има по мощен хардуер и сървъри , които да поемат целият трафик а тук говорим за Виваком.Ако някоя квартална ланка с оптика до дома имат такава услуга горе долу ще върви добре но не гарантирам , че в пиковете от 20 до 23 часа ще може да се гледа тв.Аз за сега си оставам твърдо по коаксиал , сигнала е супер имам си 149 канала . Трябва  и кадърни хора да има да могат да управляват иптв. Не съм много сигурен , че и гигабитовият рутер ще ти помогне за резултатите , които искаш .  Иптв и коаксиал цифрова няма голяма разлика в картината е има си там иптв някакви си екстри .

И какво като са Виваком. Нима смяташ, че те нямат техника и хардуер????? Проблема на постващия е, че има сгрешено окабеляване. Просто му трябва суич, за да работи интернета и телевизията. 

Кой каквото да иска да казва за мене този проект е неуспешен . Преди 10 години когато Мегалан я въведоха горе долу биваше според коментарите в нета . Но Виваком те първа навлизат в това . За сега булсат се справят с иптв добре не съм чул оплаквания . Има тука един в нашият квартал дето много хвали Fusion пакета им .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

преди 6 часа, adersa написа:

Кой каквото да иска да казва за мене този проект е неуспешен . Преди 10 години когато Мегалан я въведоха горе долу биваше според коментарите в нета . Но Виваком те първа навлизат в това . За сега булсат се справят с иптв добре не съм чул оплаквания . Има тука един в нашият квартал дето много хвали Fusion пакета им .

Идея си нямаш къде са Виваком и какво правят. И проекта си работи повече от перфектно. Колкото до Мегалан, СпектърНет тях вече ги няма.

преди 8 часа, adersa написа:

. За сега булсат се справят с иптв добре не съм чул оплаквания . Има тука един в нашият квартал дето много хвали Fusion пакета им .

Редактирано преди 7 часа от adersa (преглед на промените)

На Булсатком им е толкова зле IPTV - то че нямам думи.   Менюто е неграмотно направено,  има опция любими канали които да подредиш по твой вкус и удобство ама не става, подреждаш до някаква бройка каналите и повече неможе примерно каналите са около 220 от тях може да подредиш 100 - ина, след това поредната аномалия тези канали които си подредил след седмица или 20дни каналите се нулират сами. Друго за което се сещам записваш някакво предаване след което го пускаш върви около 5мин. и край запис няма. Другите опции които предлага самото IPTV като превъртане, пауза не работи както се очаква. Да не казвам че самото дистанционно е толкова изчистено откъм бутони че е направо нефункционално, смисъл не можеш да стигнеш до функциите и каналите веднага. Имах Булсат при мойта 4години 2год. сателитна от която нямам никакви оплаквания и 2год. IPTV откакто Булсат я пусна. Тотално го омазаха това IPTV и затова се разделих с Булсатком. Fusion пакета им е различен единствено от другите оператори с това че имат правата да излъчват само те Испанската и Бразилската лига поне и този сезон, но пък от 2, 3 год, нямат HBO - тата.

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Идея си нямаш къде са Виваком и какво правят. И проекта си работи повече от перфектно. Колкото до Мегалан, СпектърНет тях вече ги няма.

Хахахах говориш така защо работиш там в фейсбуук страницата им по цял ден валят оплаквания от услугите им

• Автор

Аз проблем с ИПТВ-то на Виваком нямам.Качеството е доста добро.Функциите също са направени добре.Нямал съм продължително насичане на картината.Може би се случва 1 път в седмицата да насече в рамките на 3-4 секунди.Проблем с интернета им също нямам.Дразни ме само този рутер ZTE,който дават.Аз проблем с ИПТВ-то на Виваком нямам.Качеството е доста добро.Функциите също са направени добре.Нямал съм продължително насичане на картината.Може би се случва 1 път в седмицата да насече в рамките на 3-4 секунди.Проблем с интернета им също нямам.Дразни ме само този рутер,който дават.

Редактирано от NoName19 (преглед на промените)

преди 8 минути, adersa написа:

Хахахах говориш така защо работиш там в фейсбуук страницата им по цял ден валят оплаквания от услугите им

Едното няма нищо общо с другото. Нормално е да има оплаквания. Това е огромна мрежа. Ти да не мислиш, че при другите доставчици няма оплакване и проблеми ли.

на 13.10.2017 г. в 22:26, adersa написа:

Е има ама няма елементарни проблеми като в Виваком .

Ти си мислиш така.  Но като не ти харесва бягай от Виваком и готово

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.