Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

Ми пак нямаш нито едно изрерчение коментиращо статията по същество. :) 

Никой не е толкова луд да ти чете алабализмите. На времето ти се вързах няколко пъти и всеки път те правех за смях по повод линковете ти. В някои случаи ти се налагаше да триеш линкове, в други се оправдаваше с "тези думи не са мои"... За последният линк където пишеше че можели да гледат парада само през цепките на оградата - вече забравих какво оправдание беше измислил когато ти показах снимки, които категорично те опровергават...

Никой, който те знае що за фейкомет си, няма да седне да ти чете болумачите :getout:

Е щом ще спориш с ISW и си ги правил за смях  , кой съм аз че да ти преча :) 

Ама нализ наеш - винаги осрания смешник си ти  :)

Обективно погледнато, и ти както колегите ти малоумни рашисти нямате нито едно мнение по същество от статията :) 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Е, не е глобичка, осъдена е на 8 години затвор.

За какво?

Че поинтересувай се де . Нали ти е любим пример :) 

386786907_307088462068364_66125678360138

Аууу че гадни русофобииии :) 

А у нас кога ?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Че поинтересувай се де . Нали ти е любим пример :) 

Аз фактите ги знам. Искам да видя ти какво ще измислиш, защото тези факти не се вързват с опорката ти за репресии. Та? За какво е осъдена? Айде дай да се посмеем :popcorn2:

преди 2 часа, miro20 написа:

Е щом ще спориш с ISW и си ги правил за смях  , кой съм аз че да ти преча :) 

Правил съм за смях теб и пробитите ти линкове. Дали ще е ISW, пик, блиц, москоу таймс или атлантическиат съвет - няма никакво значение. Всичките ти линкове са пробити!!! Има ли смисъл да чета сегашният, след като знам какво ще последва, когато извадя лъжите от него и ти ги навра в лицето?  Пак ще има или изтрит линк, или "тези думи не са мои", или ще се направиш че не си видял поста ми... Всичко това сме го играли неведнъж, г-н Насраний :getout:

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Няма как, да знаеш, каквото и да е! Ти си от списъка за унищежаване

ИзтръпнАх, кланът на бакшишите-копърки от Студентски ме бил сложил в някакъв списък. Ами сега :scared3:

Мъкааа, май ще трябва да си го местя в другият крачол. Боже, къде сбърках :question:

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Правил съм за смях теб и пробитите ти линкове. Дали ще е ISW, пик, блиц, москоу таймс или атлантическиат съвет - няма никакво значение. Всичките ти линкове са пробити!!! Има ли смисъл да чета сегашният, след като знам какво ще последва, когато извадя лъжите от него и ти ги навра в лицето?  Пак ще има или изтрит линк, или "тези думи не са мои", или ще се направиш че не си видял поста ми... Всичко това сме го играли неведнъж, г-н Насраний :getout:

ISW изтръпнаха от твоите "качествени непробиваеми аргументи" :lol6:

Виждам , и това много ме удовлетворява, всеки един твой безсмислен коментар като този, е признак че отново съм ви уцелил рашистките тролченца в слабините и серете само жлъч и безсилие :)  

По темата , коментар от говорителя на рашистките престъпници , Песков :

Тотален цинизъм  и безочие.

А такива тошеффффци и други сбърканяци им пригласяте на тези уроди .

"путинофобия" и от Армения  , срещу рашистката пропаганда и лъжи

А у нас кога ?

Всякакви рашистки партии, политици на всякакво ниво и медии, побесняха в последно време да лансират оглушително рашистките лъжи.

преди 10 минути, miro20 написа:

ISW изтръпнаха от твоите "качествени непробиваеми аргументи" 

Няма как да изтръпнат от това, че някой като мен не ги бръсне за слива. Имат си достатъчно полезни идиоти, които да ги четат и да разпространяват небивалиците им по форуми и социални мрежи, ставайки за смях :)

преди 15 минути, miro20 написа:

Като в Константиновка нали? Пристигна една ракета AGM-88 от посока Краматорск и Еленски нямаше търпение да я обяви за руска.

F7wd1NcXEAAjjY4?format=jpg&name=medium

Важното е да имаш планове :giggle1:

преди 2 часа, maxthon написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Като в Константиновка нали? Пристигна една ракета AGM-88 от посока Краматорск и Еленски нямаше търпение да я обяви за руска.

Да , това твоето също е тотален цинизъм и безочие.

Предполагам имаш впредвид това :

https://www.actualno.com/europe/slujbata-za-sigurnost-na-ukrajna-statijata-na-new-york-times-za-ukrainskata-raketa-e-manipulativna-news_2058436.html

Вината за всяка една жертва в Украйна е на Путлер и военопрестъпниците до него .

А не че защитаващата се страна прави всичко възможно да се защити от тези терористични удари .

А идеално ефективно ПВО няма и никога не е имало . Така че спекулациите ти за прехвърляне  вината от агресора към отбраняващия се, е тотален безочлив цинизъм.

Освен че както цитирах, се позоваваш на лъжа.

пп

И поредно гвоздейче както съм обещал ,  за любимата рубрика на фейкомета тошеффффф ,  " в рашистан няма репресии"  :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:

Предполагам имаш впредвид това

Е така казваха и за полската схема. Сега пък украинските служби се чудят как да опровергаят (излъжат) всичко дори и нещо дошло от главния им спонсор. Видеото е анализирано кадър по кадър и се вижда много добре отражението на ракетата ХАРМ на паркираните автомобили. Вижда се и посоката, от която идват. В същата посока гледат и минувачите там. Явно се усещат по звука от къде идва ракетата. Възможностите на въпросния тип ракета ги знаем от личен опит. В Горна Баня падна една такава знаеш кога и защо.

преди 4 часа, miro20 написа:

Вината за всяка една жертва в Украйна е на Путлер и военопрестъпниците до него .

Вината за всеки случай е изцяло в този взел решение да се стреля. В случая с Константиновка - този дал разрешение да се стреля с HARM.

Защото всъщност украинската служба за сигурност лъже ли? Ти ли всъщност се позоваваш на такава? Имало фрагменти? Предлагам да накараме Кличко да ги покаже както го направи и със сваления Кинжал?

преди 13 часа, maxthon написа:
преди 18 часа, miro20 написа:

Вината за всеки случай е изцяло в този взел решение да се стреля. В случая с Константиновка - този дал разрешение да се стреля с HARM.

преди 13 часа, maxthon написа:
преди 18 часа, miro20 написа:

Защото всъщност украинската служба за сигурност лъже ли? Ти ли всъщност се позоваваш на такава? Имало фрагменти? Предлагам да накараме Кличко да ги покаже както го направи и със сваления Кинжал?

Да, позоваваш се на фейкове и лъжи .

Не знам защо си мислиш че рашистката ти фейк пропаганда е някаква аксиома.

:hush:

И пак да ти повторя - нямаше да има нито една жертва, ако рашистките войски не нахлуха в Крим а после и в Донбас, и не продължиха тази захватническа война /без никаква подкрепа или желание за сепаратизъм от местното рускоезично население/ .

А в последно време поради яловите си напъни на фронта където нищо не могат да покажат, освен да наторяват украинска земя с пушечно месо, комплексарски бомбардират цивилни цели далеч от фронта, по пазари, жилищни райони и т.н. където могат да причинят максимални човешки /невинни/ жертви.

Типичен рашистки терор, сравним / даже задминава/ само с ислямския терор от главорезите джихадисти.

С всеки изминал ден се убеждавам че рашистите изверги сте по зле и от тези джихадисти и от всякакви нацисти от ВСВ .

Цинизма ти с който упорито продължаваш да защитаваш тези рашистки уроди нечовеци , безочието ти да прехвърляш вината от агресора към защитаващия се и бранещия живота си , е показателно за морала ти.

И не само твоя.

преди 4 минути, miro20 написа:

Да, позоваваш се на фейкове и лъжи .

Ама нещо дали е фейк и лъжа следва да се покаже защо е така. А не каквото си прочел като съобщение от украинската служба за сигурност. А направения анализ е на видео, което и самият Еленски побърза да пусне. Или ако обърнем наобратно прословутата фраза ще се получи, че Сляпата кучка, бързи ги ражда.  И това е нещо потвърдено от всички без една служба за сигурност, която пък не е предоставила нищо друго, освен честната и дума какво са намерили.

Нямаш руски паспорт в окупираните тритории или увърташ да си извадиш такъв до 2024 г - мри.

Няма не искам.

Както споменават някои обаче, не се знае до тогава дали ще са още под рашистка окупация :) 

преди 28 минути, miro20 написа:

Нямаш руски паспорт в окупираните тритории или увърташ да си извадиш такъв до 2024 г - мри.

Няма не искам.

Както споменават някои обаче, не се знае до тогава дали ще са още под рашистка окупация :) 

Горките "рускоговорящи" чакали цели осем години да ги освободят, сега се бавят да си вземат паспорта... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.