Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Рашисткото нахлуване с военното превземане на КРим и цепене на Донбас бе февруари-март 2014 г , далеч далеч преди минските споразумения

Всъщност, пак забравяш защо имаше такива мински срещи и "споразумения".

Говори ми за сега. Сега причина си е Минските споразумения. За 2014г. има една много хубава фраза между Путин и Буш-младши (както разбираш преди 2014г.) - Ако ти се разширяваш на изток, аз ще се разширя на запад. Както виждаш става дума пак за геополитика.

преди 3 минути, miro20 написа:

За всичките трагедии и война в Украйна е виновен рашисткия режим който безпричинно вкара войски и започна терора и физическото изтребления на украински територии .

Ако ти се разширяваш на изток, аз ще се разширя на запад. Търси причината в това изречение и спри да ползваш клишета.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Говори ми

Не ми се коментира всяка една глупост , измишльотина и лъжа която бълваш.

Просто  те наврях заради глупостта дето лъжеш че причина за нахлуването били "минските споразумения" .

Как събития, военно нахлуване ,анексия  и война от 2014 г оправдаваш със нещо случило се 2015 г аз не знам :) :) :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Не ми се коментира всяка една глупост , измишльотина и лъжа която бълваш.

Не искаш или не можеш да я обориш?

преди 6 минути, miro20 написа:

Как събития, военно нахлуване ,анексия  и война от 2014 г оправдаваш със нещо случило се 2015 г аз не знам

"Ако ти се разширяваш на изток, аз ще се разширя на запад." Само, че вместо да си стоят неутрални в този спор между големите....... И докато продължаваш да си мислиш, че събитията в Украйна винаги са били от локално естество никога няма и да достигнеш до извода, че не са.

рашисткия режим пак ще пренаписва конституцията.

"държавна идеология" трябвало да има.... Предполагам това ще е вписване официално на понятието "рашизъм" 

Абе направо императорски генералисимус да си въведат и крепостничество

В московското предградие Люберци, от който е взела името си свръхпатриотичната руска група Любе, най-популярното име сред новородените през първите 10 месеца на тази година е Мухамад (Мохамед), съобщи областната администрация на града. По официални данни в района на Москва живеят около 4 милиона емигранти от Таджикистан, Туркменистан, Киргизстан и Узбекистан. Джамиите в Русия никнат като гъби, но въпреки това нямат капацитет да поемат огромния брой следовници на Аллах за петъчна молитва.

Цялата статия

Мдаа, защитника на християнските ценности - Негово Величество другаря Вл. Пу...

преди 32 минути, miro20 написа:

Ако не е споменавано за яхтата на путлю

E спомена се вече. Това е поредната намерена такава. Всеки клонинг на Путин си има своята яхта.

Въобще не съм изненадан от рашисткия новофашистки режим.

А пари за войната трябват... То "санкциите не работят" , ама разходите си вървят :)

И откъде ако не от най уязвимите групи и бюджети да не отрежеш ....

преди 1 час, miro20 написа:

Въобще не съм изненадан от рашисткия новофашистки режим.

А пари за войната трябват... То "санкциите не работят" , ама разходите си вървят :)

И откъде ако не от най уязвимите групи и бюджети да не отрежеш ....

Ех тази руска служба на Таймс, която няма и нито един журналист на място. Само свободни съчинения може да пише.  Линк 1 четем за независима организация получавала финансиране от вън. Това директно я дисквалифицира от дефиницията независима. Такава може да бъде ако успее да се самофинансира. Линк 2 четем за спиране от продажба на конкретни лекарствени продукти на определена компания. Няма алтернативи на тези продукти и затова ли четем толкова гръмко заглавие?

Изследване за рашистките загуби в Украйна по етнически и регионален състав .

Кокото и приблизителни да са данните, дават някаква ориентация :

https://www.bbc.com/russian/articles/cmmp04mz53po?xtor=AL-73-[partner]-[bbc.news.twitter]-[headline]-[russian]-[bizdev]-[isapi]&at_link_type=web_link&at_campaign=Social_Flow&at_link_id=89DFBD98-8A98-11EE-909E-6AFCE03B214A&at_ptr_name=twitter&at_link_origin=bbcrussian&at_medium=social&at_campaign_type=owned&at_format=link&at_bbc_team=editorial

Опять нож в спину :)

Индия отказва да внася руска нефт от санкционирани танкери

преди 14 минути, miro20 написа:

Индия отказва да внася руска нефт от санкционирани танкери

Е те тия Блумбърг не можеш им хвана спатиите. Един път пишат, че Русия продава всякакъв нефт (всички сортове) над установения предел, после се оказва, че Индия нещо отказвала. Не само, че няма да откаже, но иска и да увеличи обемите. А най-харесвам лапнишараните вярващи, че намалението отново е достигнало нива над 20$. Този филм мина миналата година докато се стабилизира пазара и доставките от Русия.

Е как така ???   безаналоговата, космическа водеща държава ???

намозе да бъде

Мобилизация в рашистан уж нямало , обачеее :

А что случилось ?

:giggle1:

Наченки на мозък, макар и предпазливо без публично да осъждат войната, искат мъжете си обратно :

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.