Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 минути, BANKATA написа:

Украинска.

Да почакаме ли до неделя края на добре заплануваната акция? Добрият план не винаги става реалност. Нищо, че може би са го направили тези, които преди няма и седмица обявиха висока вероятност за терористични проявления.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Да почакаме ли до неделя края на добре заплануваната акция? Добрият план не винаги става реалност. Нищо, че може би са го направили тези, които преди няма и седмица обявиха висока вероятност за терористични проявления.

Хората не признават руската власт к'во толкова

току-що, BANKATA написа:

Хората не признават руската власт к'во толкова

Доста демократично показват това несъгласие. Незаконно преминаване на държавна граница при това с оръжие в ръка. Във всяка една държава биха ги посрещнали по начина, който прави в момента и Русия.

преди 8 минути, maxthon написа:

Доста демократично показват това несъгласие. Незаконно преминаване на държавна граница при това с оръжие в ръка. Във всяка една държава биха ги посрещнали по начина, който прави в момента и Русия.

Не си ли малко арогантен да ми пишеш за демокрация докато подкрепяш фашисти нахлули в Украйна.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Не си ли малко арогантен да ми пишеш за демокрация докато подкрепяш фашисти.

Парадокса е, че именно тези тупащи се в гърдите колко са цивилизовани, демократични и т.н. разчитат на недемократични методи. След като толкова не са съгласни защо прибягват към такива методи? А те изпълняват чужд план. А там се пишат и още по-големи демократи.

преди 6 минути, maxthon написа:

Парадокса е, че именно тези тупащи се в гърдите колко са цивилизовани, демократични и т.н. разчитат на недемократични методи. След като толкова не са съгласни защо прибягват към такива методи? А те изпълняват чужд план. А там се пишат и още по-големи демократи.

Знам че сте такива ама какво да ви правим. Демократи сме.

Аз съм ЗА да ви пращат в затвори всички путинофили. Да опитате малко от рускакта действителност за която бленувате. Ей така, само защото подкрепяте фашисти. 

току-що, BANKATA написа:

Аз съм ЗА да ви пращат в затвори всички путинофили.

На базата на какво? Някакво закононарушение или просто ей така понеже си пожелал? Колко цивилизовано и...... Защо говориш вече за фашизъм?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Демократи сме.

И в следващото изречение директно сам се опровергаваш...

преди 2 минути, maxthon написа:

На базата на какво? Някакво закононарушение или просто ей така понеже си пожелал? Колко цивилизовано и...... Защо говориш вече за фашизъм?

И в следващото изречение директно сам се опровергаваш...

Изразих се доста красноречиво.

току-що, BANKATA написа:

Изразих се доста красноречиво.

Тук няма второ мнение по въпроса. Това, което пропусна е да споделиш затвор на базата на какво? Много пъти сам ти казвал да не се проектираш. В момента търсиш фашизъм там, където го няма. От къде на къде ще затваряш хора, които не са нарушили нищо освен собственото ти густо г-н Фашисте?

преди 28 минути, maxthon написа:

Тук няма второ мнение по въпроса. Това, което пропусна е да споделиш затвор на базата на какво? Много пъти сам ти казвал да не се проектираш. В момента търсиш фашизъм там, където го няма. От къде на къде ще затваряш хора, които не са нарушили нищо освен собственото ти густо г-н Фашисте?

Това че си Бъди.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Това че си Бъди.

Поне не оспорваш защо искаш да вкарваш хора без причина в затвора.

преди 1 час, BANKATA написа:

Не си ли малко арогантен да ми пишеш за демокрация докато подкрепяш фашисти нахлули в Украйна.

Работата на тролката е да защитава фашисткия режим на путлер.

Да се отнесем с разбиране. 

Не бива да се игнорира такава новофашистка рашистка пропаганда, но и трябва да е ясно с какво имаме работа.

Нагла , рашистконацистка безочлива стигаща до абсурди фейк пропаганда  .

Фронта не е само на бойното поле .

преди 7 минути, maxthon написа:

Поне не оспорваш защо искаш да вкарваш хора без причина в затвора.

Аз още в първият пост ти го написах, ама нали си руски реотан...

преди 54 минути, maxthon написа:

В момента търсиш фашизъм там, където го няма

рашистофашизма в момента е единствено и само в Кремъл и военопрестъпната мафия която управлява, и за която рбаотиш токова усилено .

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз още в първият пост ти го написах, ама нали си руски реотан...

Аз много добре знам какво си написал. Проблема е, че странно защо смяташ това за причина да вкараш някого в затвора. Освен ако нямаш фашистки наклонности.

преди 3 минути, miro20 написа:

рашистофашизма в момента е единствено и само в Кремъл и военопрестъпната мафия която управлява, и за която рбаотиш токова усилено .

А тук се призовава за вкарване на хора в затвор без причина. Ще дадеш ли довод за това фашизъм ли е или не?

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз много добре знам какво си написал. Проблема е, че странно защо смяташ това за причина да вкараш някого в затвора. Освен ако нямаш фашистки наклонности.

А тук се призовава за вкарване на хора без причина. Ще дадеш ли довод за това фашизъм ли е или не?

Пише го в първият пост.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Пише го в първият пост.

Е знам де. Написа, че нямаш нищо против да се вкарат хора в затвора без причина. Поне не си споменал за такава. За претенциите, които имаш трябва да си запознат къде са описани причините поради, които може да се окажеш в затвор. Както сам написа доста красноречиво е.

преди 42 минути, maxthon написа:

А тук се призовава за вкарване на хора в затвор без причина. Ще дадеш ли довод за това фашизъм ли е или не?

a Путин вкарва в пандиза за постове в интернет:)

преди 12 минути, BANKATA написа:

Сериозно ли се връзваш на Бъди?

След като си го написал трябва да си много сериозен в това, което правиш. Нямаш нищо против хора да бъдат затваряни противозаконно. Не написа нито една причина това да стане законно.

преди 18 минути, BANKATA написа:

Сериозно ли се връзваш на Бъди?

Осъдиха млади рускини заради публикация на целувка ...

преди 14 минути, maxthon написа:

След като си го написал трябва да си много сериозен в това, което правиш. Нямаш нищо против хора да бъдат затваряни противозаконно. Не написа нито една причина това да стане законно.

Правилно си разбрал.

И понеже пак ще питаш ЗАЩО.

Пише го в първият ми пост.

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

Чивек без капацитет няма как да разбере проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.