Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Абе чукундур 

комунистите са зад океана. 

2008 платиха дълга на виновните вместо да ги фалират. Даже бонуси взеха шефовете - за сметка на Обама.

Оттогава няма Запад - така че ръмжи там Слава Слава 

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 10 часа, Киро Н. написа:

Всичките тия статии са безполезна шума.

Соросоидните ти автори също. 

Я се разходи по линковете / които не си прочел/  да видиш източниците ?

:) 

Ще се изненадаш ... :)

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз хем ви казах, че Русия е комунистическа държава.

От национализация до дефицит и беднотия е една крачка разстояние.

Просто си разпределят имуществото на "враговете на народа" , на " чуждестранните неприятелски държави" , и такива свързани с Украйна.

Лапат и то яко ... приятелите на путлю .

А тукашните мурзилки им пригласят и се радват че видиш ли , в рашистан национализирали .... че се връща цоциалзима.. бла бла бла... :)

Шарани , сър... :) 

рашистите да свикват :

И понеже "всичко върви по план"   и "потери нет" , поредния сменен главнокомандващ на  флота :giggle1:

преди 7 часа, Филипов написа:

много се гордеете като у нас на подобни брифинки се зададе неудобен въпрос - а там ако се зададе такъв следва пандиз - Ти подкрепях БСП , точно БСП ни ввкара в нато - сега си против НАТО - натова му викат неориентиран индивид и ги пращат да се лекуват - такъв ли си

преди 24 минути, maxthon написа:

И какво стана с този танк? Изгоря заедно с останалите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Тъй лиу ? Кой ти каза ?

Аз се забавлявам ,а ти бесней, копейка :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 41 минути, miro20 написа:

Тъй лиу ? Кой ти каза ?

A от тази вечер видео от Теткино искаш ли? Или може би малко стрелба по "освободителите". Спокойно утре пак ще има още репортажи на същите тези "освободители" по украинските телевизии. И разбира се ще има още кълвящи шарани и ти също в тази група. А общото между това, което ти даваш и това, което давам аз като репортаж на "освободителя" е, че няма ни най-малко обективно доказателство за думите им.

преди 4 минути, maxthon написа:

A от тази вечер видео от Теткино искаш ли? Или може би малко стрелба по "освободителите". Спокойно утре пак ще има още репортажи на същите тези "освободители" по украинските телевизии. И разбира се ще има още кълвящи шарани и ти също в тази група.

Бъди, ти верно ли цитираш данни на МО? Мислех че си една класа над другите поне. На тези видеа виждаме 7 танка и няколко бронирани машини нали? Аз като ти казвам че си станал като украинец - ти не ми вярваш, друже.

След това изказване мога да кажа само едно:

Наздраве!

преди 6 минути, maxthon написа:

A от тази вечер видео от Теткино искаш ли? Или може би малко стрелба по "освободителите". Спокойно утре пак ще има още репортажи на същите тези "освободители" по украинските телевизии. И разбира се ще има още кълвящи шарани и ти също в тази група. А общото между това, което ти даваш и това, което давам аз като репортаж на "освободителя" е, че няма ни най-малко обективно доказателство за думите им.

Цитираш ми ... "Операция Z: Военкоры Русской Весны" ??

:giggle1:

Виж, мен ми е пределно ясно че малка група някакви руски бойци няма как да пробият нов "фронт" в рашистан.

Но както казах, е много интересно че СЪЩЕСТВУВАТ такива, и че в рашистан никой не спи спокойно .

Да видят хубаво ли е как украинците търпят ежедневния рашистки тормоз и бомбардировки .

Свиквайте нацисти . С вашите камъни по вашите глави .

Още по забвно е как от реториката ви тотално изчезнаха помпозните простотии "на Киев" , " На Берлин" ... бла бла бла... :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Цитираш ми ... "Операция Z: Военкоры Русской Весны" ??

Видеото го има разпространено на доста места. Ще се придържаш ли да го коментираш него по същество?

преди 4 минути, miro20 написа:

Виж, мен ми е пределно ясно че малка група някакви руски бойци няма как да пробият нов "фронт" в рашистан.

Значи също ти е пределно ясно, че каквото и да е било е свършило днес в първите часове на светлата част на деня. Нищо, и утре е ден както се казва. Да заповядат и да се пробват отново. Ще им се случи същото.

току-що, maxthon написа:

Видеото го има разпространено на доста места. Ще се придържаш ли да го коментираш него по същество?

Значи също ти е пределно ясно, че каквото и да е било е свършило днес в първите часове на светлата част на деня. Нищо, и утре е ден както се казва. Да заповядат и да се пробват отново. Ще им се случи същото.

Както казах ПО СЪЩЕСТВО , кефи ме че реториката ви тотално се премести в късогледи оправдания за отблъскване на диверсионни групи, как нищоособенно не се е случило,  и т.н.  и т.н.

Утре гледай пак да се оправдаваш за неща  които видиш ли ,  НЕ СА СЕ СЛУЧИЛИ на територията на рашистан :giggle1:

кеф кеф :)

преди 2 минути, maxthon написа:

Ами да де сега търся с лупа 7 танка и няколко бронирани машини. Ти къде ги видя, бре най-пропаднал пропагадист?

преди 1 минута, miro20 написа:

Както казах ПО СЪЩЕСТВО , кефи ме че реториката ви тотално се премести в късогледи оправдания за отблъскване на диверсионни групи, как нищоособенно не се е случило,  и т.н.  и т.н.

Е нищо особено няма освен ако не си решил да обясниш защо е особено. Може би минилогодишната авантюра завърши по-успешно за същите тези хора и са решили да повторят? То тук са 230 човека назад, 7 танка, няколко бронетранспортьора, няколко РСЗО и една инженерна машина. Особено ще бъде ако решат утре да повторят. Не е задължително разбира се да е точно утре. Може и след два дена.

току-що, maxthon написа:

Е нищо особено няма освен ако не си решил да обясниш защо е особено. Може би минилогодишната авантюра завърши по-успешно за същите тези хора и са решили да повторят? То тук са 230 човека назад, 7 танка, няколко бронетранспортьора, няколко РСЗО и една инженерна машина. Особено ще бъде ако решат утре да повторят. Не е задължително разбира се да е точно утре. Може и след два дена.

Само толкова ли ? :giggle1:

Кое не разбра от това кое е важно за мен ?

Да повторя :

кефи ме че реториката ви тотално се премести в късогледи оправдания за отблъскване на диверсионни групи, как нищоособенно не се е случило,  и т.н.  и т.н.

Утре гледай пак да се оправдаваш за неща  които видиш ли ,  НЕ СА СЕ СЛУЧИЛИ на територията на рашистан :giggle1:

И ти сега точно това демонстрираш .

Утре с удоволствие ще чакам отричанията ви за поредни проблеми на рашистка територия :)

И как нищо особенно не се е случило, и как сте унищожили 2 300 диверсионни групи ...  :giggle1:

За същото това време, хиляди украински семейства ще спят що годе, спокойно .....

Пак да питам ти къде ги видя тия загуби че толкова упорито ги повтаряш. Нали само проверени неща пускаше, а не слухове?

току-що, kosyo написа:

Пак да питам ти къде ги видя тия загуби че толкова упорито ги поставяш. Нали само проверени неща пускаше а не слухове?

Нека се гърчи копейката.. тя самата не си вЕрва :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

кефи ме че реториката ви тотално се премести в късогледи оправдания за отблъскване на диверсионни групи, как нищоособенно не се е случило,  и т.н.  и т.н.

Сутринта перемога, на обед зрада. Кефи се на каквото си искаш. Имаш пълната свобода да го правиш. В края на деня украинеца отново е хванат в лъжа, фронта продължава да се тресе и да мърда в посока на запад.

преди 1 минута, maxthon написа:

Сутринта перемога, на обед зрада. Кефи се на каквото си искаш. Имаш пълната свобода да го правиш. В края на деня украинеца отново е хванат в лъжа, фронта продължава да се тресе и да мърда в посока на запад.

Тъй тъй :)

да синтезираме отново :

Не че познавам украинеца, ама до тук май лъжеца се оказваш ти. Колкото и да не ми обръщаш внимание - то ти се пише на твойта сметка. Най - слабия пропагадист тук си оставаш и ми дължиш зрънчото - а аз гоня длъжниците си до дупка.

преди 3 минути, miro20 написа:

Тъй тъй :)

Не три, а четири места. После не питай защо има такива загуби. Да заповядат отново. Нещата ще утихнат в района след провеждането на изборите в Русия. Да видим дали украинците са достатъчно тъпи да повторят сценария от миналогодишната акция по "освобождение". Тогава тъкмо загубили Бахмут "освобождението" се проведе за минимизиране на ефекта, а няколко дена след окончателното прекратяване стартира голямото контранастъпване (на мотики). Сега щели уж да се пробват от другия край на Крим.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.