Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Какво има да се измисля на твоята робска простотия как путлю щял да определя границите ако ще до Франция ???

:)   То наистина няма нужда от коментар твоите простотии и "фантазии" , но не се сдържах  :) 

То и през 1939г. никой не си е мислел, че руското знаме ще се вее само след 6 години над Райхстага.

Така че не бързай с "фантазиите".

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

току-що, В. Велев написа:

То и през 1939г. никой не си е мислел, че руското знаме ще се вее само след 6 години над Райхстага.

Така че не бързай с "фантазиите".

Виж как се надсмиваш над себе си . То и сега никой не мисли да слага друго знаме на Кремъл.. ама знае ли се .... :giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Виж как се надсмиваш над себе си . То и сега никой не мисли да слага друго знаме на Кремъл.. ама знае ли се .... :giggle1:

Значи не познаваш историята.

Много са си мислили да слагат друго знаме на Кремъл, ама никой не е могъл, а обратното не е така.

П.П. Нещо много слаби започват да ви стават опорките. Центъра ви издиша явно :)

2SYYbzX.png

...Маретооо...

...много хубуу му го реКна на...боабаба(нарочно нема да го напиша правилно)...

...с две думи:

,,'45-та...френска дивизия охраняваше бункера на фашиста с мустачето...

Сега пак ли смятате да охранявате поредния фашист?"

К 2020 году россияне будут в среднем получать 2700 долларов в месяц, иметь не менее 100 квадратных метров на семью из трех человек, а средний класс будет составлять более половины населения. При этом годовая инфляция снизится до трех процентов. Такие прогнозы содержатся в Концепции социально-экономического развития России до 2020 года. Вчера этот документ появился на сайте минэкономразвития.

https://rg.ru/2008/03/18/prognoz.html

Явно съм го проспал това израстване и големите жилища, заедно със слизането от нефтената игла.. Няма да говорим за средната класа. Значи тия прогнози как ги пишат- не знам просто.

Ама сигурно щото са го писали до 2020 а не до 2024. До тогава е било ОК, ама последните 4 година малко да се издънили само.

Ти да видиш..:

https://www.euractiv.com/section/politics/news/bulgarian-government-still-on-track-to-sue-russias-gazprom/

И ние на влакчето сме се закачили.

Упс имало и 3-ти там..

https://www.kommersant.ru/doc/6534839

Липсват още няколко от групата, ама съм сигурен че ще се включат и те на някакъв етап.

преди 2 часа, В. Велев написа:

хаха :) брадатия гей с възглавничките. ...

:) 

По темата с прословутото интервю на Такер Карлсон с путлю, дето самия Карслон каза че ще му е нужно поне година да осъзнае "какво се случи", та.. ето че Карлсон почва да си задава въпроси и да си правинякои изводи :

- денацификация , което бе една от целите с които путлю нахлу, за Такер Карслон е една от най неубедителната, най тъпата  фраза . :)

За което и аз от 2014 г говоря - че за толкова години, станаха почти 10г вече ,  никой нормален човек от никоя демокраична цивилизована държава, така и не видя никакви нацисти, никакви бандеровци , никакви простотии с които рашистката дезинформация пълнеше и продължава да пълни главите на кухите путинисти и копейки .

:) 

За съжаление, Карслон се оказа неподготвен да опонира на момента или да задава адекватни въпроси на малоумния кремълски недофюрер.

преди 2 часа, В. Велев написа:

като го гледам, до магазина не е ходил - цял ден кисне в нета:)

Карлсън е коментирал интервюто с Путин.
Май е лекичко потресен и той от този човек.
https://anhor.uz/world/stupidity/
Е хубаво е да се изслуша всичко, което е казал той, а не отделни части от коментара му използвани за пропаганда.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 19 минути, maxthon написа:

Е хубаво е да се изслуша всичко, което е казал той, а не отделни части от коментара му използвани за пропаганда.

Че там няма препратка към видео с такива думи на Т. Карлсън.

Некъф узбекистански сайт (ако се разтърся, сигурно ще се окаже рускосоросоиден) цитира печалноизвестния сайт Медуза, в който няма видео или препратка към такива думи на Карлсън, макар да има няколко, неотнасящи се към тази лъжа.

Копейките пак на принципа на матросовците - тотално отричане до дупка на принципа Земята е плоска, нямаш доказателства за противното :)

Всеки път едно и също.. чак банално ...

За Карлсон и оценката му за собственото интервю и че ще му трябва година да осмисли глупостите на Путлер , бях цитирал вече видеото :

https://www.kaldata.com/forums/topic/321500-интервюто-с-владимир-путин/page/2/#comment-5788560

Вчера просто взе да се осъзнава какви реално глупости говори недофюрера.

Ето и последното видео с думите му за  "денацификация" :

От възхвала и намерение да вкарват в учебниците това негово интервюто на Путлер , сега пропагандата  хлъцна накриво.... :) :) :)

Та... ето пак ви наврях копейкаджиите дето ви е мястото, но поради гьонсуратлъка си , утре пак ще продължите с поредното отричане, с поредните простотии.

Знаете че истината не е на ваша страна, но файда никаква. Всеки път се осирате, всеки път опровергани, но не ви пука... просто работа... ипропагандата да върви.

А ето едно качествено мнение за прословутата ракета Сармат.

После да не се чудите защо постоянно наричам рашистан "обезьяна с гранатой" .

преди 3 часа, maxthon написа:

О бъди - ми изслушах всичко за нацизма и открих че вика така им викал че са лоши, ама според него викането че са фашисти е детско. И на всичкото нагоре и че Путин си вярвал сам..

Ама съм убеден че не съм го разбрал и че ти ей сега ще го обясниш - обърни внимание че знам че сега ще залитнеш по другите тема - коментираме точно тази част и нищо друго.. Понятно?

преди 41 минути, miro20 написа:

Ето и последното видео с думите му за  "денацификация"

Гледайте цялото интервю и тогава си направете изводите какво точно казва. На практика прави сравнение със собствената си държава. Намира много общо (примерно и на двете места няма демокрация), но пък накрая прави извода, че на едното място хората са се устроили малко по-добре. И затова се ядосва - мястото не е САЩ.

преди 1 час, kosyo написа:

О бъди - ми изслушах всичко за нацизма и открих че вика така им викал че са лоши, ама според него викането че са фашисти е детско. И на всичкото нагоре и че Путин си вярвал сам..

Ама съм убеден че не съм го разбрал и че ти ей сега ще го обясниш - обърни внимание че знам че сега ще залитнеш по другите тема - коментираме точно тази част и нищо друго.. Понятно?

Колкото и да се напъва макстонката с простотиите си , факт е че след "осъзнаването" на Карлсон , рашистката пропаганда спря да говори за Такер Карслон и интервюто което отначало толкова много размахваше, че и в учебниците искаха да се изучава :giggle1:

Даже Песков коментирал че ... видиш ли.. Такер е американец, той много не разбирал... :) :) :) :)

Много ме кефят такива рашистки гърчове и провали в пропагандата :) 

Както има един лаф - Кога лъже путлю? Всеки път когато си отваря устата :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, maxthon написа:

Гледайте цялото интервю и тогава си направете изводите какво точно казва. На практика прави сравнение със собствената си държава. Намира много общо (примерно и на двете места няма демокрация), но пък накрая прави извода, че на едното място хората са се устроили малко по-добре. И затова се ядосва - мястото не е САЩ.

Знаем за САЩ, кажи най-после нещо за твоята държава, Макстросов :giggle1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.