Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Защото нищо не каза

Когато напишеш това с идеята, че можеш да затвориш по някакъв начин "устите" (не се ползват тук такива неща) нали не си останал с твърдото усещане, че ще ти се отдаде? Това, че нещо не ти харесва не значи, че го няма.

преди 1 минута, miro20 написа:

Разбира се. Да не се окаже провокация на ФСБ ?

Пак ще трябва да кажеш защо е така, а не да караш на лични усещания.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Когато напишеш това с идеята, че можеш да затвориш по някакъв начин "устите" (не се ползват тук такива неща) нали не си останал с твърдото усещане, че ще ти се отдаде? Това, че нещо не ти харесва не значи, че го няма.

Пак ще трябва да кажеш защо е така, а не да караш на лични усещания.

Какви "лични усещания" бре како :) :)

Не се прави че не знаеш за "рязанския сахар" :) :)

И террактовете , обявени от путлювските служби преди да се случат :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

И пак не ме доцитира избирателно

Изцяло мое решение е на коя част от написаното от теб да отговоря. Извинен си, но не се оплаквай как ти отговярят.

преди 3 минути, maxthon написа:

Въобще не ти разбирам словоблудствата. :)

Честно.  !

такива простотии дори нискоквалифициран AI бот не би избълвал :) 

току-що, miro20 написа:

Какви "лични усещания" бре како

Как да го разбирам това? "Да не се окаже провокация на ФСБ " Имаш информация конкретно за случая в момента или говорим за лично усещане?

преди 1 минута, maxthon написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

И пак не ме доцитира избирателно

Изцяло мое решение е на коя част от написаното от теб да отговоря. Извинен си, но не се оплаквай как ти отговярят.

Това не ти дава прав да словоблудстваш  с простотии.

Уточних, и пак ще ти набивам отговора който игнорираш.

току-що, maxthon написа:

Как да го разбирам това? "Да не се окаже провокация на ФСБ " Имаш информация конкретно за случая в момента или говорим за лично усещане?

Ако ще оборваш, давай.

:)

Или .. аз само съм тук да питам...  :) :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Въобще не ти разбирам словоблудствата.

Не очаквам да го направиш. Както ти казах това, че нещо не ти харесва, не значи, че не съществува. Не ти харесва това, което пиша. Пробвай се с аргументи против това. Нищо не си казал не е аргумент.

преди 2 минути, miro20 написа:

Ако ще оборваш, давай.

Ти казваш нещо поради лично усещане и аз да ти доказвам или отхвърлям твърденията. Не си ли малко нахален?

преди 3 минути, kosyo написа:

рашистите сега се гърчат в дилемата кое да опровергават

- дали това че Москва е уязвима толкова лесно

- дали в рашистан има радикална опозиция с военни средства като легиона който толкова тормози белгородска област, и за който официалните рашистки власти унищожиха на третия ден, пък те ги тормозят втора седмица :) 

- дали това означава че французите вече са в Москва. ?

троловете като макстонката са в пълна паника как да опровергават това, или какво въобще да опровергават :) :) :)

преди 3 минути, maxthon написа:

Не очаквам да го направиш. Както ти казах това, че нещо не ти харесва, не значи, че не съществува. Не ти харесва това, което пиша. Пробвай се с аргументи против това. Нищо не си казал не е аргумент.

Бясно отричане без аргументи..да не за тебе да говорим а бъди? Нещо да си приземявал скоро?

Президентът на Сърбия Вучич: На 7 март посолството на САЩ в Москва и британското външно министерство издадоха предупреждение за възможна заплаха от терористични атаки в Русия. Призивите на посолствата на САЩ и Великобритания техните граждани да не посещават големи събирания в Москва, включително концерти, показват, че техните разузнавателни служби са имали информация за възможни терористични атаки.

- Съединените щати са запознати със съобщенията за стрелба в Москва, смятат кадрите от мястото на инцидента за "ужасяващи" . Белият дом изразява съболезнования.

- Министерството на външните работи на Франция изрази съболезнования във връзка с терористичната атака в "Крокус Сити Хол".

- ЕС осъди терористичната атака в района на Москва, се посочва в съобщение за пресата.

- Италианският външен министър каза, че правителството осъжда всякакви терористични атаки, изрази подкрепа за семействата на убитите в Москва.

- Германското външно министерство изрази съболезнования във връзка с терористичната атака в Москва.

преди 2 минути, maxthon написа:

Както ти казах това, че нещо не ти харесва, не значи, че не съществува.

тъй де... не разбирам за кое говориш. Кое е това което не ми харесва, пък съществува ?

Хайде, цитирай ми и уточни - кое  съм казал че не ми харесва, пък съществува.

Чакам.

преди 4 минути, maxthon написа:
преди 6 минути, miro20 написа:

Ако ще оборваш, давай.

Ти казваш нещо поради лично усещане и аз да ти доказвам или отхвърлям твърденията. Не си ли малко нахален?

Не бе, чакам  да кажеш какво не ми харесвало пък съществува. С цитат плийз.

И за какви усещания ми говоришщ, като случая с "рязанския сахар"  не   е никакво мое усещане, а чиста реалност и провал на рашистките ви служби .

:)

Много ме кефиш когато се гърчиш в момента.

кеф кеф кеф  :)

преди 5 минути, Flashback написа:

Президентът на Сърбия Вучич: На 7 март посолството на САЩ в Москва и британското външно министерство издадоха предупреждение за възможна заплаха от терористични атаки в Русия. Призивите на посолствата на САЩ и Великобритания техните граждани да не посещават големи събирания в Москва, включително концерти, показват, че техните разузнавателни служби са имали информация за възможни терористични атаки.

- Съединените щати са запознати със съобщенията за стрелба в Москва, смятат кадрите от мястото на инцидента за "ужасяващи" . Белият дом изразява съболезнования.

- Министерството на външните работи на Франция изрази съболезнования във връзка с терористичната атака в "Крокус Сити Хол".

- ЕС осъди терористичната атака в района на Москва, се посочва в съобщение за пресата.

- Италианският външен министър каза, че правителството осъжда всякакви терористични атаки, изрази подкрепа за семействата на убитите в Москва.

- Германското външно министерство изрази съболезнования във връзка с терористичната атака в Москва.

Както казах за 3-ти път вече не се поддавай на западното влияние - другаря Пу ясно заяви че тия съобщения за терористични атаки в СССР няма как да се случат и всичко цели дестабилизацията на общестовото.

Кое не ти е ясно. Аз му вярвам - кажи сега че ти не го правиш

преди 7 минути, miro20 написа:

рашистите сега се гърчат в дилемата кое да опровергават

- дали това че Москва е уязвима толкова лесно

- дали в рашистан има радикална опозиция с военни средства като легиона който толкова тормози белгородска област, и за който официалните рашистки власти унищожиха на третия ден, пък те ги тормозят втора седмица :) 

- дали това означава че французите вече са в Москва. ?

троловете като макстонката са в пълна паника как да опровергават това, или какво въобще да опровергават :) :) :)

По- лошо е :

току-що, miro20 написа:

тъй де... не разбирам за кое говориш. Кое е това което не ми харесва, пък съществува ?

Не случайно му казват четене с разбиране. Четенето е налице, разбирането  е "тъй де... не разбирам....". Казват му и амнезия. Забравил си преди 15-20 мин какво си драскал тук. На всичкото отгоре съм те цитирал точно за това, което ме караш в момента да го правя пак. "Хайде, цитирай ме.....". Е защо да го правя пак като вече един път съм го направил?

преди 8 часа, Flashback написа:

Не само са ги имали данните ами и са го споделили

https://www.nytimes.com/2024/03/22/world/europe/moscow-concert-attack-us-embassy.html

Обаче другаря Пу не е съгласен и вика това е опит за дестабилизация. Не може му се сърдим - все пак той е измислил многоходовия шах и ПЛАНА. Велик човек е той- никакво плюене по него.

Ще ли се престраши някой да каже че не са му донесли за това разпечатка? Първи път!

Минаха 10 часа и как джудженчо не закашля в микрофоните и не потропа заканително с краче? А дежурни мурзилки?
Жокер - путилчо е роден на Урал.

За да си реши проблема с демографията, путилчо раздаде паспорти на всякаква паплач от Узбекистан, Таджикистан и на ти Спаске ИГИЛ.
И защо блокира резолюцията на САЩ за немедлено прекратяване на огъня в Газа? Защото е уралски дебил. А с хамас се скъса да се селфира.
И докато лично започна да копае в бункера дупка към недрата на земята, пусна пуделите да плюят по микрофоните. Те изтрезняха и отново старите мантри с мятане на уран по Украйна.. Дон-дон гандон и той нещо се снишил ...  мъчание на кремълските агнета ... дайте инсайд от толкова захар, кой изтегли късата клечка за балконинг - патрушев или утилизатора на водка?

преди 8 часа, maxthon написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

Не случайно му казват четене с разбиране. Четенето е налице, разбирането  е "тъй де... не разбирам....". Казват му и амнезия. Забравил си преди 15-20 мин какво си драскал тук. На всичкото отгоре съм те цитирал точно за това, което ме караш в момента да го правя пак. "Хайде, цитирай ме.....". Е защо да го правя пак като вече един път съм го направил?

Пак нищо не каза... нещо рашистктие тролченца сте в тотален шах от последните събития.

Освен случая "рязанския сахар" , се чудя кога ще намерите и визитка на Ярош в МОЛа :)

Анализатора Коваленко много добре е описал нещата :

Теракт в Крукус Сити Холл активизировал пропагандистские помойки. Ещё даже не были расставлены точки над "і" в вопросе кто стоит за терактом, что обычно делается по итогам расследования, либо заявлений самих террористов, как российские инфопомойки вспомнили, что ещё 8 марта США и Великобритания предупреждали своих граждан об угрозе атак на многолюдные мероприятия в Москве. И к какому выводу приходят помойные аналитики? США и Великобритания стоят за терактом. Но есть нюанс... нюансы. Первый - если ты организуешь террористический акт, то зачем за 2 недели до его совершения, на весь мир трубишь о нём? Второй - если кто-то на весь мир предупреждает о готовящемся теракте в твоей стране (россии) то, что ты должен сделать? Не привести ли все силовые структуры в режим "красный", чтобы предотвратить угрозу? Третий - Москва самый охраняемый город не только в россии, но и в мире. По количеству средств наблюдения она конкурирует с Лондоном. По количеству агентов в штатском и агентурных сетей, впереди планеты всей. И в этих условиях группе из 4-5 человек удаётся осуществить настолько масштабный теракт??? Серьёзно??? Четвёртый - назовите политика, который пришёл к власти на крови (теракты и война), удерживал власть на крови (теракты и конфликты) и пытается удержаться на крови (большая война и... продолжите сами). Российские пропагандисты сейчас будут обвинять кого угодно в теракте в Москве. США, Великобританию, Украину, массонов и иллюминатов. Но, своими обвинениями они, удивительным образом выходят сами на себя. Единственное, что, я пока затрудняюсь ответить, какова конечная цель этой бойни.

преди 1 час, miro20 написа:

Пак нищо не каза... нещо рашистктие тролченца сте в тотален шах от последните събития.

Последните събития са това, че всячески се чудят как да се отклони вниманието. Едните казват не сме виновни, това е дело на Кремъл. Разбира се както и ти без да представиш каквото и да е доказателство за това. Другите се чудят накъде допълнитело да отвлекат вниманието с ИДИЛ. Добрата новина е, че има задържани от терористите, а ти вече може да подготвяш опорката, че ще ги принудят да си признаят каквото е изгодно на Русия. Иначе да прав е човека само един тероризъм им остана в акт на отчаяние.

image.png.119f40e8aeb93df13d36608a2fbd82d2.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.