Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кфа инфраструктура ве? У България нема един първокласен път който да не е като лунен пейзаж, булевардите в София се ремонтират ежегодно и все са в окаяно състояние, Хемус 50 годин' не могат да го завършат, със зор завършиха и то донякъде Тракия, Струма ще я чакате до пенсия дорде мине през Сандански та да ви свърже без да минавате през Кресна...
Единствените все още здрави пътища са от Тошово време.

Кой говори за България? Ние сме с тежко руско наследство - и си личи. Управляват ни видни русофили или прикрити русофили, та сме извън сметките.

Става въпрос за Русия и дали е редно да са горди с ниския си външен дълг и дали тази политика (както дадох пример с дебила Чаушеску) почти може да банкрутира една държава. 

Пък сега, 2026-та, когато всички се надпреварват в технологии и ИИ, а лихвите са смешни, да не вземаш малко пари назаем, за да станеш важен и силен... значи просто си тъп. 

Впрочем, Китай също си вдига дълга. Сигурно са оглупели. 

Или правиха нещо там... някакви пояси, пътища...глупаци. 

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 15 минути, kaldata1 написа:

Ние сме с тежко руско наследство - и си личи. Управляват ни видни русофили или прикрити русофили, та сме извън сметките.

Кво? Кой от управляващите от 2009-та насам е "русофил"? Конкретно? Бойко? Пеевски? Кирил Петков? Асен Василев? Сорос Денков? Да не става дума за президента в парламентарна република - Румен Радев, който явно коли и беси тук? Ако може конкретно, да отговориш...

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Пък сега, 2026-та, когато всички се надпреварват в технологии и ИИ, а лихвите са смешни, да не вземаш малко пари назаем, за да станеш важен и силен... значи просто си тъп. 

Т.е. руснаците са много зле, понеже не теглят кредити като луди. Странна работа... Ти що не се набалбукаш с 20 кредита? Нали не си тъп?

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Кой говори за България? Ние сме с тежко руско наследство - и си личи. Управляват ни видни русофили или прикрити русофили, та сме извън сметките.

Пълни глупости! Спрете да оправдавате некадърността си с един строй, които го няма от 35 години. И никакви русофили не са ви управлявали през последните три десетилетия, ако беше вярно нито щяхте да сте в НАТО, нито в ЕС.  

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Става въпрос за Русия и дали е редно да са горди с ниския си външен дълг и дали тази политика.

Русия е пример как и без дългове може да строи - в Google има предостатъчно информация за огромните руски инфраструктурни проекти, за които България може само да си мечтае. Само погледни картата на московското метро, за да ти стане ясно за какви мащаби иде реч. Да не говорим за небостъргачите, магистралите, мостовете - модернизацията на Байкало-Амурската магистрала и Транссибирската железница, високоскоростната железопътна линия Москва – Санкт Петербург, Кримският мост, Северният морски път и арктическата инфраструктура, реконструкция и разширение на пристанищата Владивосток, Находка, Восточный, Зарубино и Корсаков (Сахалин) и т.н.

Простата Кирца обеща да построи няколко моста над Дунава, останахме си само с надеждите както с на Бойко магистралите. Само за сравнение, макар да е във война, в момента Русия строи няколко нови моста като този през Лена (Якутия), няколко през Амур (нови с Китай) през Волга (Самарска област).

Русия може да се похвали с тези красиви инженерни творения, вече завършени: 

Кримски мост

1280px-%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0

Русский мост (Владивосток)

zolotoj-most-vo-vladivostoke-vecherom.jp

1200px-Zolotoy_Bridge_(October_2024)-0_1

Санкт Петербург

831c785bf734c211d404cf465016cb11.jpg

347335120664121.webp

347335078190397.webp

42dd62acf27210ad179bb6a623890206.jpg

Чакай, че ми стана много смешно. Да видим кои ще са пък тия "русофили", които ни управлявали... Тоя е заблуден на n-та степен.

преди 32 минути, communismatic написа:

Чакай, че ми стана много смешно. Да видим кои ще са пък тия "русофили", които ни управлявали... Тоя е заблуден на n-та степен.

Такава мизерна кочина като софийската никъде не съм видял. Да си 19 години член на ЕС и София да прилича на едно огромно гето, дето ни център, ни квартали стават. Бил съм из Европа, бил съм и в Русия, но никъде не съм видял да се паркира в градинки и калища както е в София. Дори в Москва и Санкт Петербург няма такива абсурди, като паркиране по тротоари и бордюри, въпреки че са мегаполиси с по 13 и 5,6 милиона население, а улиците можеш да ги оближеш с език, толкова е чисто. А в София мизерия, боклуци, графити, дупки, неподдържани панелки, сгради и зелени площи, нови строежи без никаква мисъл, калища, таралясници по градинки и тротоари.  

Ама Ганьо се бие в гърдите, че бил по-цивилизован от руснаците. И си вярва, докато продължава да тъне в мизерия!

преди 1 час, communismatic написа:

Кво? Кой от управляващите от 2009-та насам е "русофил"? Конкретно? Бойко? Пеевски? Кирил Петков? Асен Василев? Сорос Денков? Да не става дума за президента в парламентарна република - Румен Радев, който явно коли и беси тук? Ако може конкретно, да отговориш...

Бойко, Пеевски и Румен Радев. И БСП. И Възраждане. И АПС. И ИТН.

преди 1 час, communismatic написа:

Т.е. руснаците са много зле, понеже не теглят кредити като луди. Странна работа... Ти що не се набалбукаш с 20 кредита? Нали не си тъп?

Руснаците са зле, защото на исторически нищожни лихви, когато буквално ти се подаряват пари, които инфлацията в глобален мащаб изяжда, ти седиш и размахваш чистото си кредитно досие, докато конкурентите ти набиват заеми от милиарди в неща, които после да изкарват трилиони. 

Халал да им е ниският външен дълг.

преди 19 минути, Flashback написа:

Бил съм из Европа, бил съм и в Русия, 

кога за последно си бил в Русия и САЩ - или пак ще ми мълчиш като препикано мушкато

преди 23 минути, kaldata1 написа:

Бойко, Пеевски и Румен Радев. И БСП. И Възраждане. И АПС. И ИТН.

Бойко е русофил? Оня дето ни управлява от почти 30 години и по негово време се унищожиха абсолютно всякакви наченки на приятелски отношения между Русия и България? Бреей, смятай... Що подписа сделките за първата партида Ф16-ки? А за Уестингхаус? Американските танкери с втечнен газ? Нещо не се връзва много-много на човек, дето бил "русофил"?
Пеевски и той бил русофил?!
Румен Радев? Какви правомощия има един президент в парламентарна република? Май си поредният дето няма никакво понятие от елементарни неща, дето се учат още в средното училище.
"Възраждане"? Те управлявали ли са? Я ми кажи един министър от "Възраждане"?
ИТН били русофили? Ти да видиш... 
АПС?

преди 23 минути, kaldata1 написа:

Руснаците са зле, защото на исторически нищожни лихви, когато буквално ти се подаряват пари, които инфлацията в глобален мащаб изяжда, ти седиш и размахваш чистото си кредитно досие, докато конкурентите ти набиват заеми от милиарди в неща, които после да изкарват трилиони. 

Пич, 300 пъти ти казах, да отидеш, да се прегледаш... Ти си направо болен на темата "Русия" и поне да пишеше някакви верни работи, а то... 99,9% мега тъпотии. Особено с тая тъпня, че ни управлявали русофили, тук направо тотално издуха гарнитурата.

преди 13 минути, communismatic написа:

Бойко е русофил? Оня дето ни управлява от почти 30 години и по негово време се унищожиха абсолютно всякакви наченки на приятелски отношения между Русия и България? Бреей, смятай... Що подписа сделките за първата партида Ф16-ки? А за Уестингхаус? Американските танкери с втечнен газ? Нещо не се връзва много-много на човек, дето бил "русофил"?
Пеевски и той бил русофил?!
Румен Радев? Какви правомощия има един президент в парламентарна република? Май си поредният дето няма никакво понятие от елементарни неща, дето се учат още в средното училище.
"Възраждане"? Те управлявали ли са? Я ми кажи един министър от "Възраждане"?
ИТН били русофили? Ти да видиш... 
АПС?

Пич, 300 пъти ти казах, да отидеш, да се прегледаш... Ти си направо болен на темата "Русия" и поне да пишеше някакви верни работи, а то... 99,9% мега тъпотии. Особено с тая тъпня, че ни управлявали русофили, тук направо тотално издуха гарнитурата.

Прав си, построилият Турски поток, продукт на ГДР-партийният инжинеринг, внимателно превърнал Варна в полуавтономен руски район по време на Портних и до 2022 неприкриващ се даже... как можах да си помисля, че играе с с руснаците?

Пък и човека 100 пъти каза, че е еврлоатлантик, а знаем, че не лъже. 

Както и да е, самият факт, че трябва да обяснявам, че ГЕРБ, НН, Възраждане и БСП са проводник на руски интереси и влияние, доказва нивото на форума. Никой не чете, никой не се интересува, никой не анализира. Поглъщат се руски пропагандни клипчета в тубата и фейсбук статуси и това е. 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Прав си, построилият Турски поток, продукт на ГДР-партийният инжинеринг, внимателно превърнал Варна в полуавтономен руски район по време на Портних и до 2022 неприкриващ се даже... как можах да си помисля, че играе с с руснаците?

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Построяването на "Турски поток", как по-точно прави Бойко Борисов "русофил"? Т.е. когато се направи нещо, което да бъде от полза за България, това прави бай Тиквун "русофил"? Турски поток се построи? А какво се случи с Южен Поток? Щото помня, че дойдоха тук едни американци и Орешарски, а после и бай Тиквун дадоха назад от въпросният поток? Питам те, как сделките за Ф16-ките, оборудването за АЕЦ-а и прочее... правят Тиквата "русофил"? Що пак бягаш от отговора, както обикновено? Толкова много ли ти е трудно, да ми отговаряш на въпросите? Знаеш, че пак ще ядеш шамари, за какво изобщо ми подскачаш на оная работа? Да не се съгласиш с мен, както предните пъти? :) 
А това за Портних е такава смехория, че няма накъде. Варна в момента е бъкана от украинци, които са на абсолютна държавна хранилка. Има сигурно към 30 000 украинци само в морският град. Говориш за град, в който доста неща са ми ясни, понеже имам доста роднини там, а и съм родом от Добрич. Портних бил го направил "полуавтономен руски район"... Боже, ела и си прибери вересиите...

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Пък и човека 100 пъти каза, че е еврлоатлантик, а знаем, че не лъже. 

Т.е. щото Тиквата лъгал, та затова и бил русофил. Т.е. ти си бавноразвиващ?

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Както и да е, самият факт, че трябва да обяснявам, че ГЕРБ, НН, Възраждане и БСП са проводник на руски интереси и влияние, доказва нивото на форума. Никой не чете, никой не се интересува, никой не анализира.

Особено ти доста вдигаш нивото тук. И тая дискусия го доказва за пореден път. Питах те, да ми кажеш... кой от "Възраждане" е бил министър през последните 37 години? Дай ми някакво име? Румен Радев? Какво зависи от него? Много умно момче си ти, няма шест-пет... Да не си ядрен инженер?

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Поглъщат се руски пропагандни клипчета в тубата и фейсбук статуси и това е.

Доста е забавно човек, дето нямаше никаква идея, откъде са източниците на Солженицин, да ми говори за "пропаганда". Същият, дето дълго време развиваше тезата, че руснаците си крият загубите от СВО-то, понеже не му стигна акъла, просто да провери в сайта на "Росстат", че никой не крие нищо. Та... именно този говори за "пропаганда". Доста забавно, признавам...

Тия мисли на калдата1 са потресаващи :)

Мухльо - въпреки молбата на Елцин не приеха в МТО Русия.

Просто защото щеше да ги смачка в тежката индустрия.

Боинг до ден днешен получават ковани титанови детайли за колесниците.

Завода за алуминии и другия за титан със собствени електроцентрали с язовири по-големи от Хувър бълват материал.

Чак сега с огромни мангизи вкарани в индустрията  Китай почнаха да доближават руското п-во в някой сфери. 

Например уран добиват смешни количества. Та строят като луди реактори защото им трябват изотопи за ядрено оръжие.

Радиохимията иска планини от пари бе малокнижник. 

В някой сфери трябват десетки години да достигнеш ниво.

Реактивни двигатели в Китай ще има чак след 10 години, макар че се напъват зверски.

Пп

Минаването на рубли позволява Путин да си печати хартиики за всякакви проекти.

Когато бяха в доларови сметки (заради молбата в МТО)

И сега не щат членство, а консумативи са само за злато :)

преди 2 часа, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Построяването на "Турски поток", как по-точно прави Бойко Борисов "русофил"? Т.е. когато се направи нещо, което да бъде от полза за България, това прави бай Тиквун "русофил"? Турски поток се построи? А какво се случи с Южен Поток? Щото помня, че дойдоха тук едни американци и Орешарски, а после и бай Тиквун дадоха назад от въпросният поток? Питам те, как сделките за Ф16-ките, оборудването за АЕЦ-а и прочее... правят Тиквата "русофил"? Що пак бягаш от отговора, както обикновено? Толкова много ли ти е трудно, да ми отговаряш на въпросите? Знаеш, че пак ще ядеш шамари, за какво изобщо ми подскачаш на оная работа? Да не се съгласиш с мен, както предните пъти? :) 
А това за Портних е такава смехория, че няма накъде. Варна в момента е бъкана от украинци, които са на абсолютна държавна хранилка. Има сигурно към 30 000 украинци само в морският град. Говориш за град, в който доста неща са ми ясни, понеже имам доста роднини там, а и съм родом от Добрич. Портних бил го направил "полуавтономен руски район"... Боже, ела и си прибери вересиите...

Т.е. щото Тиквата лъгал, та затова и бил русофил. Т.е. ти си бавноразвиващ?

Особено ти доста вдигаш нивото тук. И тая дискусия го доказва за пореден път. Питах те, да ми кажеш... кой от "Възраждане" е бил министър през последните 37 години? Дай ми някакво име? Румен Радев? Какво зависи от него? Много умно момче си ти, няма шест-пет... Да не си ядрен инженер?

Доста е забавно човек, дето нямаше никаква идея, откъде са източниците на Солженицин, да ми говори за "пропаганда". Същият, дето дълго време развиваше тезата, че руснаците си крият загубите от СВО-то, понеже не му стигна акъла, просто да провери в сайта на "Росстат", че никой не крие нищо. Та... именно този говори за "пропаганда". Доста забавно, признавам...

Прочети малко повече, моето момче, поинтересувай се и тогава спори. И друго - канализирай си въпросите. На "Какво прави Турски поток удобен за Русия?" има изписано толкова много, хората са правили разследвания, интервюта, анализи - прочети. 

Кога Възраждане са имали министри?!?

Колкото до "Във Варна няма руски интереси, руски капитали и като цяло руснаци", мога само да се изсмея. То никой в града не го крие, но ето, ти не си съгласен, във Варна не е стъпвал руски крак. 

Искаш ли за 43-ти път да ме питаш "И според теб има ли значение колко честа е руската демографска статистика?", че се опасявам, че предните 42 пъти не загря. Както и не загря за Солженицин и годините на писане на книгата и годините, в които архивите я потвърдиха до голяма степен. 

Но признавам, с "В България няма руски интереси във властта" изби всичко тотално. Добре, че Медведев не се е обявил за натовец, че и на него ще повярваш.. А

преди 3 часа, Flashback написа:

Пълни глупости! Спрете да оправдавате некадърността си с един строй, които го няма от 35 години. И никакви русофили не са ви управлявали през последните три десетилетия, ако беше вярно нито щяхте да сте в НАТО, нито в ЕС.  

Русия е пример как и без дългове може да строи - в Google има предостатъчно информация за огромните руски инфраструктурни проекти, за които България може само да си мечтае. Само погледни картата на московското метро, за да ти стане ясно за какви мащаби иде реч. Да не говорим за небостъргачите, магистралите, мостовете - модернизацията на Байкало-Амурската магистрала и Транссибирската железница, високоскоростната железопътна линия Москва – Санкт Петербург, Кримският мост, Северният морски път и арктическата инфраструктура, реконструкция и разширение на пристанищата Владивосток, Находка, Восточный, Зарубино и Корсаков (Сахалин) и т.н.

Простата Кирца обеща да построи няколко моста над Дунава, останахме си само с надеждите както с на Бойко магистралите. Само за сравнение, макар да е във война, в момента Русия строи няколко нови моста като този през Лена (Якутия), няколко през Амур (нови с Китай) през Волга (Самарска област).

Русия може да се похвали с тези красиви инженерни творения, вече завършени: 

Кримски мост

1280px-%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0

Русский мост (Владивосток)

zolotoj-most-vo-vladivostoke-vecherom.jp

1200px-Zolotoy_Bridge_(October_2024)-0_1

Санкт Петербург

831c785bf734c211d404cf465016cb11.jpg

347335120664121.webp

347335078190397.webp

42dd62acf27210ad179bb6a623890206.jpg

Кой строй го няма от 35 години? В България соца не си е тръгвал - управлява ни неговите деца, внуци и охранители. 

Иначе благодаря за снимките на 5 моста в Русия, много съм развълнуван. Горе-долу по 1 голям проект на петилетка. 

Междувременно 41% от руските болнични сгради нямат Парно. Но пък нисък външния дълг.... 

преди 56 минути, kaldata1 написа:

Кой строй го няма от 35 години? В България соца не си е тръгвал - управлява ни неговите деца, внуци и охранители. 

Ние сме членове на НАТО, ЕС, Еврозоната, Шенген... На наша територия има краварски военни бази, пращаме оръжие на Укрия, на фасадата на Община София има украинско знаме, изгонихме руски посланици, на два пъти забранихме на руски официални лица да прелетят над наша територия (наложи им се да обикалят през Гърция), кръстихме тротоара пред Руското посолство "Борис Немцов", бутнахме паметника на армията освободила Централна и Източна Европа, само защото тази армия е Червената армия … обаче режимът ни бил социалистически и про руски  :giggle1:

Какво друго е трябвало да направим за да се окажем анти Русия?

пп: Приятелю, сигурен ли си че не си прекалил тази вечер с някакви субстанции?

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Ние сме членове на НАТО, ЕС, Еврозоната, Шенген... На наша територия има краварски военни бази, пращаме оръжие на Укрия, на фасадата на Община София има украинско знаме, изгонихме руски посланици, на два пъти забранихме на руски официални лица да прелетят над наша територия (наложи им се да обикалят през Гърция), кръстихме тротоара пред Руското посолство "Борис Немцов", бутнахме паметника на армията освободила Централна и Източна Европа, само защото тази армия е Червената армия … обаче режимът ни бил социалистически и про руски  :giggle1:

Това е тежко заболяване, на тия хорица навсякъде им се привиждат зли руснаци, някви копейки вероятно украински и прочее.

преди 40 минути, Bubbles написа:

Това е тежко заболяване, на тия хорица навсякъде им се привиждат зли руснаци

Да, обаче ти представяш ли си тези хора да вземат и да се осъзнаят какви глупости плещят? Това би означавало че форумът ще замре, щото ще се загуби чарът му. Ако ги нямаше, аз щях да влизам тук един път в седмицата и то главно в техническите раздели. На мен примерно цял ден ми държеше твърдението, че:

на 24.12.2025 г. в 1:53, nnnkjkklllk; написа:
Доналд Тръмп обичаше да търка и да смуче зърната ѝ, докато не станат сурови.

... поне десет пъти се сещах за този пост и се усмихвах. Колегите ми първоначално ме помислиха за луд, но после и те се смяха :D

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Прочети малко повече, моето момче, поинтересувай се и тогава спори.

Братле, акъл от теб не желая, ти си тотално несъстоятелен човек. Пази Боже, от теб да искам такъв. Отговори ми на въпросите, стига ми бяга по тъча...

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Приятелю, сигурен ли си че не си прекалил тази вечер с някакви субстанции?

Къв "приятел" пък може да ти е тоя? Я по-сериозно... И не е прекалил с нищо, просто му казах, да отиде на психиатър, ама все не ме слуша.

преди 4 часа, kaldata1 написа:

На "Какво прави Турски поток удобен за Русия?" има изписано толкова много, хората са правили разследвания, интервюта, анализи - прочети. 

Добре, щом толкова е изписано, значи няма да е никакъв проблем, да ми отговориш.

Кога Възраждане са имали министри?!?

Да, аз зададох този въпрос. Пробвай да се концентрираш малко...

Колкото до "Във Варна няма руски интереси, руски капитали и като цяло руснаци", мога само да се изсмея.

Аз да съм писал нещо подобно? Предния път се съгласи накрая с моите тези, сега номера ти стана, да ми преиначаваш думите. То голяма безпомощност, голямо нещо... Кажи си, че хабер нямаш за пореден път, то всеки го вижда, в края на краищата.

Но признавам, с "В България няма руски интереси във властта" изби всичко тотално. Добре, че Медведев не се е обявил за натовец, че и на него ще повярваш.

Пи ли си хапчетата днес? Кво общо имат "руските интереси" с "русофили, които управляват България"? В смисъл, как навърза едното с другото...

Искаш ли за 43-ти път да ме питаш "И според теб има ли значение колко честа е руската демографска статистика?", че се опасявам, че предните 42 пъти не загря. Както и не загря за Солженицин и годините на писане на книгата и годините, в които архивите я потвърдиха до голяма степен. 

Доста е забавно, как след като твърдеше някакви тъпотии, та след 20 страници изписани даже и се съгласи с мен, обръщайки си гъзицата за n-ти път, та сега, да ми пишеш "не загря". Направо бие на шизофрения...

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Не знам на какви субстанции съм, но определено като малък си очаквал от шоколад "Кума Лиса" да изскочи лисица. 

Радвам се, че за някой цирка с украинските знамена, "Лийбе Ангела" и изявления по фейсбук профили хваща дикиш. Щеше да е тъжно всички да гледат само действията, а не думите, някак щеше живота да е много еднообразен.

Впрочем, гоненето на 70 руски "градинари и готвачи" (явно много цветя имат там) от руското посолство и бутането на МОЧА май не беше от ГЕРБ или НН? Я ми пропомни. Случи се от тези, които от 2021-ва насам, с изключение на 18 месеца (и то в коалиция - с БСП или с ГЕРБ) са в опозиция.

Знаеш ли с чий капитали бачка Мултигруп? Знаеш ли кой има снимка още като дете как се разхожда с Илия Павлов? Знаеш ли, че на Колхозния пазар във Варна е направен опит за убийство на Ваня Червенкова? А кой е бил охрана на Тато? А че охраната на Тато има охранителна фирма баш в хубавите години ('94-'95)? Как ли се влиза в охранителния бизнес през 90-те?

Сетих се - разрешение от общината в Лисабон.

преди 3 часа, communismatic написа:

Братле, акъл от теб не желая, ти си тотално несъстоятелен човек. Пази Боже, от теб да искам такъв. Отговори ми на въпросите, стига ми бяга по тъча...

Къв "приятел" пък може да ти е тоя? Я по-сериозно... И не е прекалил с нищо, просто му казах, да отиде на психиатър, ама все не ме слуша.

Добре, щом толкова е изписано, значи няма да е никакъв проблем, да ми отговориш.

Да, аз зададох този въпрос. Пробвай да се концентрираш малко...

Аз да съм писал нещо подобно? Предния път се съгласи накрая с моите тези, сега номера ти стана, да ми преиначаваш думите. То голяма безпомощност, голямо нещо... Кажи си, че хабер нямаш за пореден път, то всеки го вижда, в края на краищата.

Пи ли си хапчетата днес? Кво общо имат "руските интереси" с "русофили, които управляват България"? В смисъл, как навърза едното с другото...

Доста е забавно, как след като твърдеше някакви тъпотии, та след 20 страници изписани даже и се съгласи с мен, обръщайки си гъзицата за n-ти път, та сега, да ми пишеш "не загря". Направо бие на шизофрения...

"Прочети" също е отговор на въпрос. Където мога да ти отговоря за 2-3 минути, съм го направил. За останалото ще трябва малко да се понапънеш да прочетеш самичък. Не мога да обучавам още някого, нямам нито време, нито желание, нито виждам смисъл да споря с някого, който един път не каза, че бърка, даже напротив - "оооо, аз съм страшна гадина в спор". Да беше казал "аз съм страшен мъж в спор", ама ... нейсе.

Възраждане нямат министри, но имат депутати, зам-шеф на НС, кметове, общински съветници и членове на комисии. Това пак е власт. Или за тебе власт в държавата е кабинета и дотам?

Би ли показал къде съм се съгласил с теб? Не си измисляй, не е коректно. Ще се съглася с теб, когато напишеш нещо смислено, без обиди (1-ви признак за загубен спор), без опит за овъртолване в поток от думи, пък дано опонента се оплете в тях (2-ри признак за загубен спор) и без "а-ха, значи си на моето мнение, нали?" (3-ти признак за загубен спор).

Почти на 40 съм, лапешки номера не минават. И по-полека с обидите и квалифицикациите, сваляш си нивото така и без това. Спокойно може да си несъгласен с всички, без да ги наричаш "бавноразвиващи", само защото нямат аватар на някакъв козоеб, чийто баща се е бил за свобода срещу руснаците, а той им е роб.

преди 3 минути, communismatic написа:

Много е тежко положението... 😆

Е, сега вече ме затапи. Така ме жегна, че си преразгедах позицията - няма руски капитали в България, енергетиката ни не е руска собственост, няма руски имена в 80% от големите транзкации в страната, Турски поток е удобен за България, не за Русия, децата на ДС не са на власт, техните бащи не държат хотелите, пътностроитените фирми и стрителството, а ние по нищо не се различаваме от въпросната Португалия - все пак и двете държави са в ЕС.

Така по-добре ли е? Не започвай неделята кисел, ще ме разстроиш.

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Щеше да е тъжно всички да гледат само действията, а не думите, някак щеше живота да е много еднообразен.

Именно действията гледаме. Ти само ми обясни защо про руски управници са допуснали да:

сме членове на НАТО, ЕС, Еврозоната, Шенген... На наша територия има краварски военни бази, пращаме оръжие на Укрия, на фасадата на Община София има украинско знаме, изгонихме руски посланици, на два пъти забранихме на руски официални лица да прелетят над наша територия (наложи им се да обикалят през Гърция), кръстихме тротоара пред Руското посолство "Борис Немцов", бутнахме паметника на армията освободила Централна и Източна Европа, само защото тази армия е Червената армия

И ако може някак си и това да ми обясниш:

преди 9 часа, ivottoshev написа:

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Да, обаче ти представяш ли си тези хора да вземат и да се осъзнаят какви глупости плещят? Това би означавало че форумът ще замре, щото ще се загуби чарът му. Ако ги нямаше, аз щях да влизам тук един път в седмицата и то главно в техническите раздели. На мен примерно цял ден ми държеше твърдението, че:

И ти си прав купон трябва да има, ама някои са толкова зле, че направо е плашещо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.