Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 6 часа, kaldata1 написа:

Не знам за какво говориш. Русия нали е върхът, топа, крем де ла крем? Какви са тия бедни хора и клошари в държава, която харчи 40% от приходите си за войни?

Айде стига с тези фейкометщини и кухи опорки! Не хващат дикиш!

Бил съм няколко пъти в Москва и Санкт Петербург и не съм видял нито един клошар по улиците или под мостовете.

Виж в "топа на топа" САЩ, бездомниците и клошарите, които спят в кашони по улиците вече са близо 1 милион души по официални данни. 

За чистота да не говорим - в Москва и Санкт Петербург можеш да оближеш улиците с език, няма да видиш нито една хартийка или фас по улиците, докато София тъне в боклуци и разруха, никаква поддръжка на инфраструктурата. За българската провинция въобще не ми се говори - все едно бомба е паднала, амортизирано, вехто, неподдържано.

Също ми направи впечатление, че пенсионерите в Москва и Санкт Петербург са много по-добре облечени от пенсионерите в София. 

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 621,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 39 минути, Flashback написа:

Бил съм няколко пъти в Москва и Санкт Петербург и не съм видял нито един клошар по улиците или под мостовете.

Виж в "топа на топа" САЩ, бездомниците и клошарите, които спят в кашони по улиците вече са близо 1 милион души по официални данни. 

За чистота да не говорим - в Москва и Санкт Петербург можеш да оближеш улиците с език, няма да видиш нито една хартийка или фас по улиците, докато София тъне в боклуци и разруха, никаква поддръжка на инфраструктурата. За българската провинция въобще не ми се говори - все едно бомба е паднала, амортизирано, вехто, неподдържано.

Също ми направи впечатление, че пенсионерите в Москва и Санкт Петербург са много по-добре облечени от пенсионерите в София. 

Според или не си стъпвал в Москва, или си отишъл с такси до Кремъл, снимал си се пред "Васили Блажений" и после си обикалял само по ресторанти. 

https://vm.tiktok.com/ZNRhjmWgT/

Ей ти една от кухните за бездомни в Москва, в която хранят нвсъществуващите хора. 

За чистотата съм съгласен. 

През 2025 г. руската индустрия беше още по-ясно разделена на два неравностойни сектора - нарастващо военно финансиране (приоритетно от бюджета) и застоял (направо гниещ) граждански пазар, изпитващ остър недостиг на кредитни средства поради високия лихвен процент на Централната банка.

Приоритетното бюджетно финансиране за отбранителната промишленост увеличава дефицита на федералния бюджет и покачва инфлацията. В резултат на това Централната банка не е в състояние значително да намали лихвения процент, който остава двуцифрен. Това означава, че кредитирането в икономиката е твърде скъпо, което се отразява предимно на гражданското производство.

Недостигът на работна ръка е станал хроничен! Поради военни загуби, емиграция и намаляване на притока на мигранти от Централна Азия, Русия е изправена пред сериозен недостиг на работна ръка.

Бюджетният дефицит е на рекордно високо ниво , националните резерви са изчерпани, а националният дълг нараства.

Приходите от петрол и газ намаляват поради по-ниските цени на петрола.

Икономиката ще може да преживее още една година война, но с цената на деградация, масово алкохолизиране и спад в жизнения стандарт.

Но всичко е по план! Великия стратег от Кремъл го е предвидил!

Nu_Pu_Moletsa.thumb.png.335ef76ab3f1ad6bee0823b8033e8d3b.png

в рашистан не обичат подигравки с рашистките им фашистки песнички :giggle1:

на 11.01.2026 г. в 18:08, Flashback написа:

копейка, върви поживей , попътувай и поработи в рашистан , но не на екскурзийка. 

Бюджета на Москва за транспорт е 450 пъти по голям от примерно бюджета на цялата Саратовска област.

В други разходи по пера и благоустройство  е 20-32 и повече пъти .

ПЪТИ  !

https://www.currenttime.tv/a/moskva-budget-record/31017715.html

МАлоумието ви край няма :hit:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Чибурашките изгубиха влияние над държавите в които имаха някакво..... 😆 Иран ке падне и Физо и орубан също, както и Вуте ще ги последва.... 😆 В държавата им цари глад, мизерия и бедност, жертвите растат и населението се топи.... Хитър план....😆

Кратунките пеят молитва за дъжд.

Ако напишете 10000 пъти "Путин ке падне" ще получите награда -

Пистолет-брошка  

Другари, имаме проблем в Ростовския хидрометеорологичен техникум.

В мъжката тоалетна вече е сложено бележка че заради ръкоделието на студентите се налага ремонт за няколко стотин хиляди рубли.

Не задръствай тоалетната със семе - задръсти някоя колежка ;) . 

https://www.mk.ru/social/2026/01/15/rostovskikh-studentov-poprosili-ne-masturbirovat-v-zdanii-tekhnikuma.html

преди 1 час, kosyo написа:

Другари, имаме проблем в Ростовския хидрометеорологичен техникум.

В мъжката тоалетна вече е сложено бележка че заради ръкоделието на студентите се налага ремонт за няколко стотин хиляди рубли.

Не задръствай тоалетната със семе - задръсти някоя колежка ;) . 

https://www.mk.ru/social/2026/01/15/rostovskikh-studentov-poprosili-ne-masturbirovat-v-zdanii-tekhnikuma.html

С чекии не се бори демографска криза!

В самодостатъчната държава без финансови проблеми и с топ здравеопазване и перфектно уредени социални грижи, тръгнала даже да помага на други държави да си уредят живота, макар и против волята им, бездомните се хранят с високопротеинова каша!

на 15.01.2026 г. в 14:52, kaldata1 написа:

В самодостатъчната държава без финансови проблеми и с топ здравеопазване и перфектно уредени социални грижи, тръгнала даже да помага на други държави да си уредят живота, макар и против волята им, бездомните се хранят с високопротеинова каша!

Много ми е чудно, какво трябва да ти се е случило в живота, за да отделяш толкова много от "ценното" си време, за да гледаш по цял ден... единият трупове на руски войници, а другият клипчета от Тик-Ток с бедни руснаци... 😆😆😆😆

Не, уникален форум... заклевам се. Направо хората тук са дъното на дъната...

на 10.01.2026 г. в 7:30, Joss Bomon написа:

...Невротикът не може да понесе живота в истинската му форма. Той му се струва твърде груб, твърде суров, твърде низък. За да го направи поносим, той няма душевната сила на здравия човек, способен да продължи напред, напук на всичко. Неговата слабост не му позволява да действа така. Затова той търси убежище в една заблуда. Според Фройд, заблудата сама по себе си е нещо, за което сме мечтали, някаква утеха. Тя се характеризира с отказ да се приеме логичното и реалното. Ето защо, изобщо не е достатъчно да се опитваме да убеждаваме пациента с думи и последователни доказателства за абсурдността на заблудата, в която е изпаднал. За да се излекува, пациентът сам трябва да преодолее илюзиите си. Той трябва да се научи да разбира, защо не желае да види истинския живот такъв, какъвто е, и защо търси убежище в заблуди.

ice_screenshot_20251018-005822.png.3d89280820680c8e161438b4faa6d432.pngice_screenshot_20251019-105653.png.8936b4499d9200f298ff7762a397916e.png557639488_833630332658084_3118375060923442012_n.jpg.a985c190820f59d0e97fa775b379de69.jpg

Другари , ще помоля от утре всички да си вземете по един и дори 2 комплекта за да поддържате самая болшая

scale_1200

https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/12089

За големи количества дори давали автомат :). Побързайте - количествата са неограничени.

Путин: Куба е наш надежден партньор, подкрепяме Куба в стремежа да защитава суверенитета си. Преди месец Путин каза точно същото за Венецуела в разговора си с Мадуро. И преди 15 месеца - точно същото за Сирия в разговор с Асад.

Изводът: Думите на този човек не струват пукната пара...и всеки го знае.

А в САЩ - Американският инвестиционен фонд Noble Capital RSD е подал иск във федералния съд към Руската федерация за задълженията по облигации на руската империя, издадени през 1916 година. Сумата на иска е 225,8 милиарда долара. Инвестиционният фонд твърди, че дългът по имперските облигации може да бъде погасен със замразените след анексията на Крим и началото на агресията срещу Украйна руски активи.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Така е, в Русия се оплакват на Путин, а в България на арменския поп.:wub:

Само дето толкова са им промили мозъците, че не разбират аксиомата - всичко това , всичките им проблеми са БЛАГОДАРЕНЕ на путлю и режима му от 26 г вече. 

До 1.2млрд$ на ДЕН съм цитирал са доходите от продажбите на земните недра, с тези пари рашисткия режим можеше всеки месец по едно село да позлатява. 

Сега харчи милиарди и жертва икономика и доходи за безсмислената си война.

Но и другата аксиома я знаем - путлю задължително трябва да държи 130 млн поне в нищета . За да не мислят за глупости и протести . 

преди 8 часа, ined написа:

Добре, че в България не падат такива снегове, ние се н@сираме и при пет сантиметра сняг, какво остава да се справим с 4 метра снеговалеж.

Да питам малоумните копейки дето мислят че "войната не ни засяга" , путЕн иска само Донбас... 

Идеолога на рашизма - Дугин ясно определя глобалните цели : 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.