Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Добре, "бензиностанция с ракети и някакви дронове (пак по-малко и по-неефективни от украинските)". Доволен ли си?

Не, отново не ме разбра... но както и да е. Пак да го напиша - ти кога ли си бил адекватен.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 18 минути, communismatic написа:

Не, отново не ме разбра... но както и да е. Пак да го напиша - ти кога ли си бил адекватен.

Ти биваш разбран само от гласовете в главата си, според които всички други хора освен теб са олигофрени и света не заслужава гения ти. 

Съвсем скоро ще трябва да плащам и за теб. 

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Важно е ти сам да се разбираш

Поне докато не влезе в лудница, крещейки, че всички хора са "малоумни малоумници" и никой не го разбира. 

Не мога да преценя интересен ли ми е от психологична гледна точка, досаден ли ми е или го съжалявам.

Или и трите. 

току-що, kaldata1 написа:

Не мога да преценя интересен ли ми е от психологична гледна точка, досаден ли ми е или го съжалявам.

То ти какво ли можеш, да прецениш изобщо...

Абе, що така на много места в Русия няма ток и парното и тока поскъпват? Нали уж Европа щеше да мръзне без рузкия газ, а тя каква стана, леле майко.... обратното на желанията на орките... 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Абе, що така на много места в Русия няма ток и парното и тока поскъпват? Нали уж Европа щеше да мръзне без рузкия газ, а тя каква стана, леле майко.... обратното на желанията на орките... 😆

ТИР, Европа купува ли руски газ през посредник? Питай Chat GPT...

Спомням си наскоро чебурашките когато разпространиха, че в Европа нямало ток и таззи година нямало да се честват коледните празници.... 😆 Между другото, чебурашките записаха рекорд в книгата на гинес, по цензуриране и прекъсвания на нета? 😆 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Спомням си наскоро чебурашките когато разпространиха, че в Европа нямало ток и таззи година нямало да се честват коледните празници.... 😆 Между другото, чебурашките записаха рекорд в книгата на гинес, по цензуриране и прекъсвания на нета? 😆 

Представям си, ако живееше в Русия...

преди 28 минути, "Саша" написа:

Спомням си наскоро чебурашките когато разпространиха, че в Европа нямало ток и таззи година нямало да се честват коледните празници.... 😆 😆

Това "чебурашките" е някой нов сайт на Тролската централа ли?

преди 7 часа, "Саша" написа:

Днес Тръмп успокои всички чебурашки като каза, че няма да отвлече Хутлер както отвлече Мадуро..... 😆

Mда, сигурен съм, че "Хутлер" сън не го лови от тая новина...

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Това "чебурашките" е някой нов сайт на Тролската централа ли?

Е, принципно... основната централа, която турският тираджия използва е тая на ИИ-то. Проблема е, че дори и за там му липсват умения/знания/капацитет... Почти винаги лъсва "естественият" му интелект. Все пак знаем, че тираджиите са масово висшисти.

преди 18 часа, БаалБек написа:

Потресаващото е, че денги нет и в изтрелването на космически апарати. Вече са четвърти в класацията. Изпреварили са ги дори Нова зеландия - смешници....

Изолацията на РФ в действие, а на многоходовия стратег Поотин скоро ще му скроят шапка...

rosskosmos_2025.png.ae3ff851afec9c3e5191bed9d1781ede.png

Бъбрече, ще споделиш ли с каква ракета ги изстрелват тези космически апарати Нова Зеландия?

Или и тази табличка е фалшива, както повечето от това, което копираш от нета?

преди 23 часа, kaldata1 написа:

Мандарини има, шоколади има, денги - нет.

преди 12 часа, kaldata1 написа:

Да беше похарчила малко и за пенсии, да не се стига до кампании за купуване на якета за пенсионери в ТикТок.

Явно човек, който помага на много бедни хора и бездомници.Ето ти аналог в България:

Много са!

https://www.youtube.com/@tochnosvladi/shorts

Времето на Путин изтече! The Telegraph съобщава, че Тръмп вече не вижда Москва и Путин като труден партньор, а като основна пречка за прекратяване на войната.

Pootin_Trump.png.97505ceaaf98f68a206484051c2636a0.png

преди 1 час, M.Николов написа:

Явно човек, който помага на много бедни хора и бездомници.Ето ти аналог в България:

Е да де.

Какви са тия бедни хора и бездомници в Русия? Нали свръхсила, просперираща, ще владеела Източното полукълбо, непобедима, а-у...

Съвсем скоро на тоя руски Точно с Влади ще му се случи случка - предполагам, че ще е свързана с прозорец на висока сграда.

току-що, kaldata1 написа:

Какви са тия бедни хора и бездомници в Русия? Нали свръхсила, просперираща, ще владеела Източното полукълбо, непобедима, а-у...

Тоя направо е уникален. Буквално се равнява по писане на тъпотии до Пламен Умния, Иван Умния, Миро Умния и тираджията... Да не пропусна някой, че списъка е бая дълъг.

току-що, communismatic написа:

Тоя направо е уникален. Буквално се равнява по писане на тъпотии до Пламен Умния, Иван Умния, Миро Умния и тираджията... Да не пропусна някой, че списъка е бая дълъг.

Просперитет и могъщество и в Беларус. 

Така и не видях немска баба да седи и да продава няколко чифта чорапки с надежда да спечели днес 5 евро.

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Така и не видях немска баба да седи и да продава няколко чифта чорапки с надежда да спечели днес 5 евро.

Ти постоянно ли си неадекватен? Да не си болен? Бедни хора има навсякъде по света, клошари има навсякъде по света. Не знам, по каква причина си стигнал до чудовищното умозаключение, че само в РФ имало бедни пенсионери... И то от камбанарията на български гражданин, дето повечето от наш'те едва преживяват и пенсията им стига само за лекарства. Аз направо недоумявам, какви неща се налага, да обяснявам в тоя форум... Потресаващо ниско ниво.

Eто ти снимка от проспериращ САЩ... 
389-Custom-3.jpg

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти постоянно ли си неадекватен? Да не си болен? Бедни хора има навсякъде по света, клошари има навсякъде по света.

Не знам за какво говориш. Русия нали е върхът, топа, крем де ла крем? Какви са тия бедни хора и клошари в държава, която харчи 40% от приходите си за войни?

Да не искаш да кажеш, че ако Русия се задоволява с тъжните си и крайно недостатъчни 17 000 000 кв.км и спре да воюва със съседните си държави (например за техните въглищни райони), ще има пари за пенсии, помощи и храна за бедните???

Не съм съгласен така да говориш за Майка Русия, ревизирай си поведението.

Брато, казвам ти сериозно, потърси някаква специализирана помощ. Просто е много тежко положението при теб... Не знам, какво поведение трябва да си "ревизирам", и то точно ти да ми даваш подобен съвет, дето постоянно коментираш неща от които си нямаш никакво понятие и направо си вманиачен по тая Русия. Сериозно... то... има вече модерна апаратура, технологиите са доста напреднали, може да ти помогнат.

преди 5 минути, communismatic написа:

Брато, казвам ти сериозно, потърси някаква специализирана помощ. Просто е много тежко положението при теб... Не знам, какво поведение трябва да си "ревизирам", и то точно ти да ми даваш подобен съвет, дето постоянно коментираш неща от които си нямаш никакво понятие и направо си вманиачен по тая Русия. Сериозно... то... има вече модерна апаратура, технологиите са доста напреднали, може да ти помогнат.

"Така е, прав си, Русия трябва да обърне внимание на населението си" щеше да свърши същата работа.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

"Така е, прав си, Русия трябва да обърне внимание на населението си" щеше да свърши същата работа.

Имат огромен недостиг на хора в оределни сфери. Регионите в РФ са в криза. Кузбас е банкрутирал, в Урал съкращават хора, защото нямат пари, проблеми в земеделието - липса на гориво за селскостопанските машини...

edna_kriza.png.3f5f9c9960675f1529a842637c8cbc43.png

zaplati_net.thumb.png.30f6ba481a27a68c802cf715fbf0e67a.png

zatyagane-kolana.png

dengi-net.png

на 8.01.2026 г. в 9:10, kiro 2025 написа:

Весело е да си тъп

Граждан Украины среди экипажа  - 20 человек, еще шесть граждан Грузии и двое россиян.

Береговая охрана США еще в декабре начала преследовать танкер у берегов Венесуэлы, поскольку не смогла получить от властей Гайаны подтверждения, что судно идет под их флагом.

Представители США потребовали от капитана проследовать в порт США, он не подчинился и направил судно в Атлантический океан. По пути следования танкер запросил у порта Сочи временную регистрацию под российский флаг и получил ее.

Но это не остановило американцев, которые вчера захватили танкер. Как это повлияет на ситуацию в мире, мы анализировали здесь.

Имам въпрос с какви паспорти са били тия укранци, от кой град ?

Май тъпия ще се издаде след 3-2-1.

Аз като ви разправям че тук са най-умните не ми вярвате ;) 

преди 3 часа, M.Николов написа:

Бъбрече, ще споделиш ли с каква ракета ги изстрелват тези космически апарати Нова Зеландия?

Или и тази табличка е фалшива, както повечето от това, което копираш от нета?

AI генерирано видео ;) не знам човек ама не показваш умения. Не слизай на нивото на обикновените тук, моля те. Имах малко по-високо мнение за теб ;) .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.