Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

Наистина не ти пожелавам на теб и семейството ти да си в ситуация някой да ти руши къщата, да ти изнасилва и убива родителите , децата ти , и някой да седи отстрани и да говори .... ама какво ме засяга твоето избито семейство и изнасилена жена и деца, сам се  оправяй бре.. въобще не ми пука , наркоман и крадец такъв...  

Как би се почуствал ? 

А в случая става въпрос и за потъпкано международно право и суверенитет, плюс ФАКТА че агресора - рашистан въобще няма никакво намерение да спира , няма никакви сигнали за мир, продължава  всеки ден терора срещу Украйна, а за бъдещия военен бюджет са приели нови рекордни разходи . Това не са намерения за мир, нито че ще се спре малоумния режим само с Украйна. 

Малко неволи от Мариуполь. 

Нали искаха руССкий мир... на ви

Покажи скритото съдържание

Никой не ми е длъжен да ми помага и да ме защитава. Аз също не съм длъжен на никого за нищо. Ако лошият ми е полезен, ще търгувам с него, но ще имам едно на ум и ще внимавам.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Никой не ми е длъжен да ми помага и да ме защитава. Аз също не съм длъжен на никого за нищо. Ако лошият ми е полезен, ще търгувам с него, но ще имам едно на ум и ще внимавам.

Значи според тебе е нормално ако крадци обират съседа ти да купиш част от нещата ако крадците ти ги предложат на изгодна цена.

преди 31 минути, miro20 написа:

А в случая става въпрос и за потъпкано международно право и суверенитет, плюс ФАКТА че агресора - рашистан 

По отношение на "рашистан" няма "потъпкано международното право". Всеки може да се намеси, когато реши че има геноцид. Справка:

Кравите срещу Милошевич

Кравите срещу Кадафи

Защо и "рашистан" да не може да се намеси, когато Киев в продължение на осем години провежда геноцид в Донбас?

Мога да ти кажа обаче, кое е "потъпкване на суверенитет". Това е когато висш държавен служител на дадена държава отиде и започне да изразява явна подкрепа и да раздава курабийки на митинг целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава.

на 25.12.2025 г. в 15:17, kaldata1 написа:

Дядо Вацев, който твърдеше, че бунта на Пригожин е уговорен с Путин и че СВО приключва 2023-та.

И друго е твърдял! 

2022.thumb.png.a02fc4e6ace4c63a8eeb3539a4352687.png

Ти от русопитек да си видял мозък? При тях самостоятелно не може да се мисли. Ще си плякат глупостите на Вацев, Сарийски, Иво Христов и т.н.

преди 2 часа, ined написа:

Значи според тебе е нормално ако крадци обират съседа ти да купиш част от нещата ако крадците ти ги предложат на изгодна цена.

Не, но случаят не е такъв.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

По отношение на "рашистан" няма "потъпкано международното право". Всеки може да се намеси, когато реши че има геноцид. Справка:

Кравите срещу Милошевич

Кравите срещу Кадафи

Защо и "рашистан" да не може да се намеси, когато Киев в продължение на осем години провежда геноцид в Донбас?

Мога да ти кажа обаче, кое е "потъпкване на суверенитет". Това е когато висш държавен служител на дадена държава отиде и започне да изразява явна подкрепа и да раздава курабийки на митинг целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава.

САЩ и другите страни не са анексирали нито превземали чужда територия, докато рашистан единствено нахлу за да превземе територии.

Даже майтапа е че иска да си припише територии които дори не са превзели - целия Донбас. :giggle1:

Посочи ми не геноцид, а поне една жертва в Крим или Донбас преди там да нахлуят рашистките войски февруари-март 2014 г  За да приемем че има основание за рашистка намеса.

:hush:

Поне една жертва посочи . Тиговориш за геноцид. Малоумие.

В случая 2014 г  говорим за отдавна подготвяна операция, https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

като повода бе Майдана, подкрепено с масирани фейкове и тотални лъжи като "ние сме там да се защитаваме" , " разпъваха момченца по гащи на площада"  и т.н. 

Как се превзема и намесва в държава със....раздаване на курабийки, не заслужава коментар. Само малоумници могат да вярват на подобни глупости.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

САЩ и другите страни не са анексирали нито превземали чужда територия, докато рашистан единствено нахлу за да превземе територии.

След "Истанбул", всичко си оставаше украинско, както беше договорено при "Минск". Само че на "демократичният" Запад това не се хареса и прати Борис Джонсън в Киев, след което "Истанбул" беше скъсан.

Не са превземали територии? Питай сърбите, от чиято територия беше откъснато Косово.

Посочи ми не геноцид, а поне една жертва в Крим или Донбас преди там да нахлуят рашистките войски февруари-март 2014 г  За да приемем че има основание за рашистка намеса.

Алеята на ангелите е от 2015г, а "рашистките войски" се отзоваха на молбата за помощ едва през 2022г. 

В случая 2014 г  говорим за отдавна подготвяна операция

Твърдението ти се базира на инфо, което го има САМО и ЕДИНСТВЕНО в този фейкометски сайт. В същия соросоиден сайт, в който също така пише че трябва да премахнем "Аз съм българче" за да не дразним децата на мигрантите :wub:

Само най-долна отрепка изобщо би отваряла този сайт.

Даже майтапа е че иска да си припише територии които дори не са превзели - целия Донбас. :giggle1:

Поне една жертва посочи . Тиговориш за геноцид. Малоумие.

В случая 2014 г  говорим за отдавна подготвяна операция, https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

като повода бе Майдана, подкрепено с масирани фейкове и тотални лъжи като "ние сме там да се защитаваме" , " разпъваха момченца по гащи на площада"  и т.н. 

Как се превзема и намесва в държава със....раздаване на курабийки, не заслужава коментар. Само малоумници могат да вярват на подобни глупости.

Дали не са превземали чужди територии и присъединили към САЩ? Ами Тексас? Вярно отдавна е било, затова ли не го броиш?

преди 12 часа, ivottoshev написа:

След "Истанбул", всичко си оставаше украинско, както беше договорено при "Минск". Само че на "демократичният" Запад това не се хареса и прати Борис Джонсън в Киев, след което "Истанбул" беше скъсан.

Пак старите лъжи ? Исканията на рашистите никога не са се променяли . И на истанбулските бяха условия за капитулация, на които никой нормален не би се съгласил . Не ти трябва никакъв Борис Джонсън за да отхвърлиш такава капитулация. 

Не са превземали територии? Питай сърбите, от чиято територия беше откъснато Косово.

И Косово от кого е превзето и анексирано ??

преди 14 часа, miro20 написа:

Алеята на ангелите е от 2015г, а "рашистките войски" се отзоваха на молбата за помощ едва през 2022г. 

Пак старите лъжи . добре че си казваш - пропагандния паметник , срещу когото самите местни протестираха защото там бяха вписвани имена напочинали преди войната, деца, починали от болести, или починали от съвсем други престъпления,  е много СЛЕД рашисткото нахлуване , анексии и създаване на недорепубликите ЛДНР. 

И тези жертви на деца и други цивилни е единствено и само там където е линията на фронта и където се водят бойни действия с рашистките окупатори. 

Същото както рашистката ти колежка тролка макстонката предоставя за "доказателство" обстрела в окупиран вече от рашистите, Луганск че видиш ли , украинците стрелят по собствените хора. 

И както съм ти цитирал, според ОССЕ и други източници , по брой обстрели рашистките войски надхвърлят тогава многократно обстрелите от украинска страна. 

Та, на кой трябва да е паметника ? Изаради кого ??

А на многократно повече загинали деца, и в момента убивани от безразборните ежедневни терористични удари по цяла Украйна, паметник ще направите ли, другари рашистки уроди ?

преди 14 часа, miro20 написа:

В случая 2014 г  говорим за отдавна подготвяна операция

Твърдението ти се базира на инфо, което го има САМО и ЕДИНСТВЕНО в този фейкометски сайт. В същия соросоиден сайт, в който също така пише че трябва да премахнем "Аз съм българче" за да не дразним децата на мигрантите :wub:

Само най-долна отрепка изобщо би отваряла този сайт.

Не другарю фейкомет. Цитира се по години хронологията на рашистките провокации , подготовката и увеличаването на военни в Крим и т.н. и т.н. 

Лесно проверими ФАКТИ , независимо кой сайт ги цитира.

преди 8 минути, miro20 написа:

Пак старите лъжи ? Исканията на рашистите никога не са се променяли . И на истанбулските бяха условия за капитулация, на които никой нормален не би се съгласил . Не ти трябва никакъв Борис Джонсън за да отхвърлиш такава капитулация. 

Капитулация?!? Та те запазваха ЛДНР в състава на Украйна но със автономия (точно както беше според "Минск"). Сега вече това е невъзможно. Руснаците трябва да са вечно благодарни на Борис Джонсън че не позволи Донбас да си остане украински.

преди 12 минути, miro20 написа:

И Косово от кого е превзето и анексирано ??

Косово е превзето от кравите и е подарено на терористите от АОК за да могат те да си направят мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа

преди 15 минути, miro20 написа:

Пак старите лъжи . добре че си казваш - пропагандния паметник , срещу когото самите местни протестираха защото там бяха вписвани имена напочинали преди войната, деца, починали от болести, или починали от съвсем други престъпления,  е много СЛЕД рашисткото нахлуване , анексии и създаване на недорепубликите ЛДНР. 

Пак казвам: Паметникът е от 2015г, а Русия се отзова на молбата за помощ едва през 2022г. Преди това там е имало както руски, така и западни военни съветници.

преди 17 минути, miro20 написа:

А на многократно повече загинали деца, и в момента убивани от безразборните ежедневни терористични удари по цяла Украйна, паметник ще направите ли, другари рашистки уроди ?

Ти искаше да ти покажа жертви от преди "рашисткото нахлуване", аз ти показах такива жертви. Това е.

След безразборното убийство на децата на Газа, стана ясно че господарите ти не гледат на убийствата на деца като на нещо лошо, така че не ми се прави на моралист.

преди 23 минути, miro20 написа:

Не другарю фейкомет. Цитира се по години хронологията на рашистките провокации , подготовката и увеличаването на военни в Крим и т.н. и т.н. 

Цитира се... само и единствено от този сайт  :giggle1:

Я господин капацитет да вземеш да ни кажеш защо нямаше бежанска вълна от Крим след 2014? Защо никой не поиска да избяга от злият Путин?

преди 25 минути, miro20 написа:

независимо кой сайт ги цитира.

Не е така, олигофренино. Самият факт, че ти влизаш в сайт, в който се казва че трябва да махнем "Аз съм българче" говори много за теб.

преди 37 минути, miro20 написа:

И на истанбулските бяха условия за капитулация,

Дай с подробности какви са били? Предвиждаше ли е Донецка и Луганска области да останат в рамките на Украйна като автомонни региони? 

преди 15 часа, miro20 написа:

Поне една жертва посочи

Мдааа... филма "Солнцепек" е правен по измислени недействителни случаи, измислени от руската пропаганда...

image.png.e30bc2343243b7ae75a4e69138a2451a.png

image.png.77fe0d8bd0df9a9dc14e2edc1f20a527.png

image.png.46ac66108a2f1633bd2639978396a275.png

Някакъв идиот някъде из темите твърдеше, че купуването на "руска салата" станало лукс и непосилно за руснаците.:D

Руснакът трябва да работи 25 минути за порция руска салата

Руската петролна търговия е на загуба заради рекордните отстъпки за Китай и Индия

Петролната индустрия, вече засегната от санкции, които лишиха компаниите от достъп до западно оборудване, постепенно изпада в криза, според Крейг Кенеди, експерт в Центъра за руски и евразийски изследвания "Дейвис" в Харвард. През първата половина на годината печалбите на "Роснефт" спаднаха три пъти, на "Лукойл" наполовина, на "Газпром нефт" с 54%, а "Сургутнефтегаз" стана нерентабилен, губейки 454 милиарда рубли за шест месеца.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Някакъв идиот някъде из темите твърдеше, че купуването на "руска салата" станало лукс и непосилно за руснаците.:D

Руснакът трябва да работи 25 минути за порция руска салата

Наричаш идиот депутат от 25 г в руската дума и Председатель Социалистической политической партии СПРАВЕДЛИВАЯ РОССИЯ – ЗА ПРАВДУ ,  Сергей Миронов ? 

Да, негово бе твърдението и статистиката която изкара.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Наричаш идиот депутата от руската дума Сергей Миронов ?

Сергей ли пише из темите или Миро?

току-що, maxthon написа:

Сергей ли пише из темите или Миро?

Аз го цитирам. Проблем нещо ? :)

Знам че не ви изнася. :) 

преди 15 минути, miro20 написа:

Проблем нещо ?

И аз това питам? Проблем има ли на всеки един руснак да си направи малко салата, а не да я купува от магазина? Иначе пак да ти напомня, че идиот наричат някой пишещ из темите. И ако Сергей не пише из темите странно кой тогава е идиота написал нещо за салати?

преди 1 минута, maxthon написа:

И аз това питам? Проблем има ли на всеки един руснак да си направи малко салата, а не да я купува от магазина?

Съвсем свободно / за сега защото путлю ви изключва периодично и все по често интернета и социалните мрежи/ можеш да му пишеш в коментар твоя въпрос директно на депутата.

преди 12 минути, kiro 2025 написа:

Хм я и аз да го цитирам

Да, той си е ваш верен путинист разпространяваш вашата рашистка пропаганда ,  и не знам защо не му вярвате за руската салата 

:) 

пп

Конкретно за дроновете по бункера на путлю / кой идиот би хвърлял кибритени клечки по бункери за които се използват килотонни бомби , аз не знам/       никой няма съмнение че е рашистки фейк, но както и да е... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.