Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Тези някакви тоалетни, за които твърдиш че ги ползвали 140млн руснаци извън Москва и Петербург, а после даде линк в който се казва че все пак има "електричество, топла вода и отопление" дори и в градчета като  Белореченск, Гуково, Карабаш, Атамановка и Железногорск и др? 

Не е въпросът в тоалетните, Самозатапчо, а в изречената от теб лъжа, която сам обори  :laughing5:

Няма лъжа. Нима съм казал че извън Москва и Петербург живеят в колиби без ток и вода ?  :)

Отново вървиш в посока където пак ще се осереш, трольо  :) 

това което казвам и ще ти повторя, че рашистите харчат милиарди за война, с които милиарди можеха да позлатавят по едно селце и градче, вместо да го оставят да мръзнат с износена от половин век комунална инсталация . 

за бюджета на регионите като цяло да не говоря.... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 54 минути, miro20 написа:

тошефффф ми вади отпреди сума ти години цитати

Да, извадих. След като каза че заставаш зад всичко което си написал в темата от началото ѝ, извадих първият резултат, който ми извади търсачката. Е, оказа се че въпреки че се биеше в гърдите за "от началото на темата", все пак не ти изнася какво си говорил преди пет години :giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

Да, извадих. След като каза че заставаш зад всичко което си написал в темата от началото ѝ, извадих първият резултат, който ми извади търсачката. Е, оказа се че въпреки че се биеше в гърдите за "от началото на темата", все пак не ти изнася какво си говорил преди пет години :giggle1:

разбира се. И се осра, слевд като показах ЦЕЛИЯ ми цитат, а не изрязаното от теб :)

Колко пъти ще се осираш , трольо ? 

:)

преди 8 минути, miro20 написа:

Няма лъжа. Нима съм казал че извън Москва и Петербург живеят в колиби без ток и вода ?  :)

Да, казвал си:

на 15.04.2025 г. в 21:53, miro20 написа:

това не изключва по никакъв начин че стандарта на живот на 140 млн обикновенни руснаци не е свързан с външни тоалетни и че не са виждали цокало и тоалетна хартия.

Мирчолинка лъже бетер престарял индивид от едно определено малцинство. 

Населението на Русия е 143,5 млн. души (без населението в Крим и новите територии).

Сиреч, Мирчолина твърди, че само 3,5 млн. души в Русия имат тоалетни. Населението на Москва 13,5 млн. души, т.е. 10 млн. московчани също нямат тоалетни. 

Според АI Мирчолина лъже, та пушек се вдига!

Допитах се до него по въпроса за външните тоалетни в Русия, България и Украйна: 

Процент от домaкинствата с вътрешна тоалетна в РФ: 91,8%

С външна тоалетна: около 8%, предимно в отдалечени слабонаселени села в Сибир. Важно допълнение, в този процент външни тоалетни са включени и т.н. дачи, които са неотопляеми леки постройки със зеленчукова градина и в които дачи не се живее постоянно, а се посещават само да си насееш и обереш градината през пролетта и лятото.

Извод: През 2025 г. само около 7–8 % от руснаците редовно ползват външна тоалетна – предимно в отдалечените сибирски села и на дачите. В градовете това е екзотика.

За сравнение според Евростат през 2024 г. процентът на домакинствата в България с външни тоалетни е между 10%-12%, а в Украйна има най-висок процент  с външни тоалетни - между 18-24% от домакинствата.

Извод: През 2025 г. около 20–25 % от украинците все още ползват класически външен нужник – предимно в селата и дачите. Ситуацията е по-лоша от тази в България (10–12%) и Русия (7–8%).

преди 6 минути, miro20 написа:

разбира се. И се осра, слевд като показах ЦЕЛИЯ ми цитат, а не изрязаното от теб :)

Само че не каза са или не са били тогава (а и сега) близки дружки Бочко и Шиши. Пак въртиш, сучеш и гледаш да избягаш от това въпросче. Що така? Да не би да те заврях в под на кучето опашката с него  :giggle1:

преди 12 минути, Flashback написа:

Извод: През 2025 г. само около 7–8 % от руснаците редовно ползват външна тоалетна – предимно в отдалечените сибирски села и на дачите. В градовете това е екзотика.

Пак е много. Нека бъдем честни. Друг е въпроса, че в северните части на РФ бая пара трябва да одрусат, за да им прекарат канализация.

преди 2 часа, miro20 написа:

никога няма да има месии, вождове, които да са идеални и които да "те оправят" сега и на минутата. 

Брей веднъж и ти да кажеш нещо вярно, браво!

на 27.01.2026 г. в 17:02, communismatic написа:

Добре, де. Покажи ми, къде си обяснил например за евтиният природен газ. Дай да видя, къде си обяснил. Дай да видя и къде си обяснил, как строенето на "Турски поток" прави Бойко Борисов "русофил". Искам да видя и как стигна до извода, че Солженицин не лъже, след като нямаш никаква идея, откъде са му източниците. Искам да видя и как стигна до извода, че "Росстат" крият данните, след като са публикували годишни през януари 2025-та. Дай да видя, щом си отговорил. Криеш ли се от нещо? Щото гледам, че и в "дискусията" с Иво Тошев, и там избЕга... :) 

@kaldata1, предполагам, че пак си бил твърде ангажиран и не си видял поста ми? Що така бягаш от неудобни въпросчета? Нещо притеснява ли те? :) 

преди 3 минути, communismatic написа:

@kaldata1, предполагам, че пак си бил твърде ангажиран и не си видял поста ми? Що така бягаш от неудобни въпросчета? Нещо притеснява ли те? :) 

Здравей, североизточна муха цеце. 

Отговорено ти е вече, както ти споменах минимум 17 пъти. Ако искаш, ще ти го напиша още 17, не ме бърка. 

Впрочем, имма допълнение към първия от отговорите - 2 февруари е. Да питам ли къде е демографския отчет на РФ за 2025 или да изчакам до 2029 и тогава да ти се присмея на въртеливото дупенце и избирателно подбиране на факти и... отчети? 

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Отговорено ти е вече, както ти споменах минимум 17 пъти. Ако искаш, ще ти го напиша още 17, не ме бърка. 

Няма проблем. Искам да ми покажеш на всички въпроси, да повторя... НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, къде си отговорил. Щото с "отговорил съм ти", само затвърждаваш тезата ми, че си едно ниво с катеричките от градският парк в Русе. По акъл имам предвид.

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Впрочем, имма допълнение към първия от отговорите - 2 февруари е. Да питам ли къде е демографския отчет на РФ за 2025 или да изчакам до 2029 и тогава да ти се присмея на въртеливото дупенце и избирателно подбиране на факти и... отчети?

Ми, ако съдим по малоумното ти схващане, годишният отчет за 2025-та трябва да излезе в средата на миналата година. Щото дълго време въртя тая мантра, а преди това мантрата беше, че нямало тримесечни. После се оказа, че дали били тримесечни или едногодишни нямало абсолютно никакво значение. Това по повод смехорията, дето изръси за "въртеливото дупенце" и "избирателно подбиране на факти и... отчети". Много е забавно как се опитваш, да ме затапиш и всеки път те навирам там, дето слънце не огрява. Изключително умно момче, интелект на слон.

Та... Искам точни цитати, къде си отговорил на въпросите, които съм задал. Повярвай ми, ще те накарам, да се разревеш. Огромно удоволствие ми доставя, да се ебавам с болнави хора като теб. :) 

преди 12 минути, communismatic написа:

Няма проблем. Искам да ми покажеш на всички въпроси, да повторя... НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, къде си отговорил. Щото с "отговорил съм ти", само затвърждаваш тезата ми, че си едно ниво с катеричките от градският парк в Русе. По акъл имам предвид.

Ми, ако съдим по малоумното ти схващане, годишният отчет за 2025-та трябва да излезе в средата на миналата година. Щото дълго време въртя тая мантра, а преди това мантрата беше, че нямало тримесечни. После се оказа, че дали били тримесечни или едногодишни нямало абсолютно никакво значение. Това по повод смехорията, дето изръси за "въртеливото дупенце" и "избирателно подбиране на факти и... отчети". Много е забавно как се опитваш, да ме затапиш и всеки път те навирам там, дето слънце не огрява. Изключително умно момче, интелект на слон.

Та... Искам точни цитати, къде си отговорил на въпросите, които съм задал. Повярвай ми, ще те накарам, да се разревеш. Огромно удоволствие ми доставя, да се ебавам с болнави хора като теб. :) 

Няма да ровя за цитати, потърси си ги сам. Основата я знаеш до болка - няма ги вече тримесечните статистики, Солженицин е пазил информаторите си и сам е бил в ГУЛАГ, Турски поток обслужи основно Русия да заобиколи Украйна, ГЕРБ е продукт на ГДР-наследството. 

Обмислям да се запиша на запис и да го кача в ютуб, да си го пускаш, щом имаш нужда да четеш едно и също. 

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха, нямало да рови за цитати. ОК, разбрахме... 😆

Ама защо АЗ трябва да ровя?

Форума има търсачка, пишеш примерно "Солженицин" или "тримесечни", слагаш kaldata1 като филтър и виждаш всички мои мнения, съдържащи съответната ключова дума. 

току-що, kaldata1 написа:

Ама защо АЗ трябва да ровя?

Форума има търсачка, пишеш примерно "Солженицин" или "тримесечни", слагаш kaldata1 като филтър и виждаш всички мои мнения, съдържащи съответната ключова дума. 

Доста елементарен опит за излизане от неловката ситуация с някаква капка достойнство. Кажи просто, че имаш акъл, колкото да носиш кофи на някой строеж и това е. То всички го виждаме, в края на краищата.

преди 6 минути, communismatic написа:

Доста елементарен опит за излизане от неловката ситуация с някаква капка достойнство. Кажи просто, че имаш акъл, колкото да носиш кофи на някой строеж и това е. То всички го виждаме, в края на краищата.

Е поне с търсачката може да се оправиш. Нали? 

преди 11 минути, kaldata1 написа:

А за управлението ще ни разясниш ли най-накрая? Какви ще са тези русофили, които управляват България, които са допуснали на наша територия НАТО-вски бази с насочени към Русия ракети? Ако са русофили, нямаше ли да сме като сърбите - неутрални и без НАТО?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А за управлението ще ни разясниш ли най-накрая? Какви ще са тези русофили, които управляват България, които са допуснали на наша територия НАТО-вски бази с насочени към Русия ракети? Ако са русофили, нямаше ли да сме като сърбите - неутрални и без НАТО?

Той да обясни откъде да взимаме природен газ, ама като му знам акъла... и на това няма да отговори и пак ще се оправдава с "търсачката". Толкова е умен, милия... Такъв интелект лъсва от постовете му. 😆

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Знаеш ли термина "троянски кон" какво значи? 

Най-умният "бизнес анализатор" се включи. Човека дето бил доста умен, та чак не е разбрал, какви правомощия има един президент в парламентарна република. Умен е точно колкото и @kaldata1. И двамата са доста умни, определено.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Знаеш ли термина "троянски кон" какво значи? 

Не разбирам какво имаш предвид. Поясни моля.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не разбирам какво имаш предвид. Поясни моля.

България в ЕС и НАТО има много по-голяма стойност за Русия, отколкото извън нея - шпионаж, подривна дейност, поставяне на русофили на ключови властови позиции, накланяне на процеси в удобна за Кремъл посока, саботажи.

Десет твои войници вътре във вражеската крепост струват повече от сто, бивакуващи отпред. 

преди 1 час, kaldata1 написа:

Да питам ли къде е демографския отчет на РФ за 2025 или да изчакам до 2029 и тогава да ти се присмея на въртеливото дупенце и избирателно подбиране на факти и... отчети? 

Я по-добре дай демографския отчет за Украйна, че там е тъмна и кървава, няма никаква информация. Според анализатори кажи-речи вече половината от населението го няма, като една голяма част от това липсващо население вече е с руски паспорти. 

А демографският отчет за България е потресаващ за миналата година - починали над 100 000, родени едва 48 400 деца. 

И нашият зРадник тръгнал да се притеснява за демографията на Русия. Клоун! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.