Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер

Featured Replies

• Автор

Аха.Това е вторият ми рутер на първият беше друга марка при опит да ъпдейтна софтуера му рутера умря . Купих тоз и не мога да ъпдейтна Firmware .

Тъкмо съм в сайта на тп линк и гледам новите версии на Firmware за моят рутер . Нищо не се споменава за bug fix на WI FI

преди 9 минути, ExaFlop написа:

С коя хардуерна версия е рутърът? 

v4

• Отговори 50
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сигурен ли си, че е твоят?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 8 минути, ExaFlop написа:

Сигурен ли си, че е твоят?

Е ми да купих го от кварталният сервиз опакован с гаранция и касов бон .

Довечера ще направя снимка да видите каква грешка ми дава за опит за ъпдейт .

Цитат
  1. Improved wireless performance and fix some minor problem.

TL-WR740N_V4_140520

А това какво е?

преди 3 часа, krassleto написа:

Все пак може и аз да не съм прав за хакването, но нищо не пречи да затегнеш нещата с конрола кой влиза в рутер-а и как.

прав си за хакването

:)
Линукс дистрибуции те подканят да въведеш парола, защото връзката се е разпаднала, а потребителите на "джама" са по-тъпи, та са не сещат да си въведат

паролата наново, щото им дава само жълт триъгълник, че нета го нема
:clown:

та се чудя кои са по-защитени от облъчване с linset/fluxion

Spoiler

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Добре тогава какъв рутер ми е продал този човек менте ли ? Има тука друг сервиз и ще отида тях да питам ще им го занеса ако могат те да го ъпдейтнат .

преди 15 минути, adersa написа:

Това е моята версия

Заснемане.PNG

Твърде древна версия.

преди 42 минути, adersa написа:

Аха.Това е вторият ми рутер на първият беше друга марка при опит да ъпдейтна софтуера му рутера умря . Купих тоз и не мога да ъпдейтна Firmware .

Тъкмо съм в сайта на тп линк и гледам новите версии на Firmware за моят рутер . Нищо не се споменава за bug fix на WI FI

v4

Published Date: 2014-05-20 Language: English File Size: 3.45 MB
Modifications and Bug Fixes
Notes
For TL-WR740N(UN)_V4
  • Автор

Имаше един фтп клиент дето можеше да се ъпдейтва с него firmware ама му забравих името .

преди 19 минути, Емил Костов написа:
Published Date: 2014-05-20 Language: English File Size: 3.45 MB
Modifications and Bug Fixes
Notes
For TL-WR740N(UN)_V4

Е ми аз съм с v4 и нали за нея пише това ...за v5/6 не пише нищо за Wireless а само за нови функции

преди 1 час, ExaFlop написа:

Не VPS, а WPS

Да де грешка във буквата се е получила,защото тези смартфони си променят думите по време на писането.Пишеш едно,а излиза друго и ако не го видиш,за да го коригираш на място,остава грешно.

• Автор

Аз си оставам на моята версия , че някой се опитва да проникне в мрежата ми незаконно.Ако беше от фирма или от рутера и на компа щях да нямам нет .

преди 12 минути, adersa написа:

Аз си оставам на моята версия , че някой се опитва да проникне в мрежата ми незаконно.Ако беше от фирма или от рутера и на компа щях да нямам нет .

браво бе, усети съ:D

преди 11 минути, adersa написа:

Така е,защото се получава в определен час!Тогава се прибират и ако дърпат торенти е нормално да падне скоростта до минимума.

• Автор
преди 54 минути, Димитър 59 написа:

Така е,защото се получава в определен час!Тогава се прибират и ако дърпат торенти е нормално да падне скоростта до минимума.

Няма как така да е така трасето е оптично до сега съм нямал никакви проблеми с скоростта.Освен някой от моята връзка извън моите устройства да дърпа торенти .

• Автор

Грешката , която ми изписва при опит за ъпдейт е - несъвместим файл . Така 22:34 за сега няма проблем с нета по WI FI . Аднах всички мак адреси на устройствата в нас в MaC Filtering .

Разархивирай изтегления файл и посочи в рутъра разархивирания.

на 10/13/2017 в 13:29, adersa написа:

Това е моята версия

Заснемане.PNG

Това е проблемна версия на фърмуерът. Като се закачат смартфони с Android, се получават забивания, каквито описваш. Учудва ме, че си намерил v4 на рутерът в продажба (която иначе е по-добра от новите) и си успял да попаднеш точно на такъв с бъгавият фърмуер. Направи както те съветват и го ъпдейтни. Лесно е и почти без риск.

• Автор

Както казах ако ставаше отдавна щях да го ъпдейтна .Вече 2 дни няма проблеми след като сложих мак адресите на всички устройства в MaC Filtering .

Явно на теб не ти се отдава - дай го на приятел или го занеси в сервиз.

преди 25 минути, adersa написа:

Вече 2 дни няма проблеми след като сложих мак адресите на всички устройства в MaC Filtering .

Няма защото този комшия,който ти е дърпал от интернет трафика,сега си го забранил,чрез филтрирането по мак адреса...

Докато се закачи да слуша трафика на рутъра...и изчопли нечий мак адрес.

на 10/13/2017 в 22:27, adersa написа:

Грешката , която ми изписва при опит за ъпдейт е - несъвместим файл . Така 22:34 за сега няма проблем с нета по WI FI . Аднах всички мак адреси на устройствата в нас в MaC Filtering .

Надявам се да го правиш така - https://www.youtube.com/watch?v=kFM9RjxgZnQ, не че има какво толкова да се обяснява и да объркаш. Иначе, ако наистина има нещо несъвместимо, за v4 пробвай този фърмуер, съвместим е на 100% - wr740nv4_en_3_17_0_up_boot(150105).bin. Ако пак се инати, може да му сложиш dd-wrt, или както аз бих направил - OpenWrt.

• Автор
преди 10 часа, Димитър 59 написа:

Няма защото този комшия,който ти е дърпал от интернет трафика,сега си го забранил,чрез филтрирането по мак адреса...

Той краде по друг начин аз в DHCP static и wi fi static не видях непознати устройства

Вече нямам проблеми с нет връзката откакто сложих Мак Филтера

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.