Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър игри и монитор 2000 лв

Featured Replies

@Tommygun

Ясно, мерси! Би ли споделил, с какво дъно, рам и биос си?

• Отговори 58
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти си с висок клас, топ дъно, това много променя нещата....

• Автор
на 6.11.2017 г. в 20:37, Tommygun написа:

Ако наистина ти трябва съвет - моя е да си оставиш твоята идея от първия пост. Махни охладителя и си вземи по-сериозно дъно за да можеш да му боднеш след 3-4 години един 8-ядрен на 7нм и си готов за още 4-5 години.

Не знам какво разбираш под "всичко на макс", но при мен всичко на макс не стигам и половината ти кадри . А Хавайката по принцип е доста по-бърза от Таитянката.;) Май все пак янмаш нужда от ъпгрейд, имаш си машина на времето.

Томи, специално за теб си играх да направя клипче, да го конвертирам, че се отплеснах и стана 20 ГБ, да си правя акаунт в тубата и за зла участ- кадрите фреймовете не се виждат. Все пак са доста над твоите (без да тормозя ръчно волтаж регулаторите на дъното и видеото, ако ме разбираш)- 50- 60 фрейма :) . За съжаление бях изгонен от компютъра на 5тата минута и не се заиграх да направя ново.

преди 2 часа, ceci80 написа:

Дано оная развалина рали шампиона да не види, че използваш помощник за спазване на идеалната линия(да не попадне на видеото ти), че ще избълва огън и жупел от всички отвърстия на билдингованото си тело.:D

• Автор
преди 1 час, XECUTIONER написа:

Дано оная развалина рали шампиона да не види, че използваш помощник за спазване на идеалната линия(да не попадне на видеото ти), че ще избълва огън и жупел от всички отвърстия на билдингованото си тело.:D

E, аз не кибича на дивана на майка си по цял ден да цъкам в нета игрички и хващам волан за игра два пъти в годината, та този ориентир дава някаква представа за трасето, но не е кой знае какво, ако се покара и опознае пистата и колата. Всичко друго си е менюъл. Да не казвам, че Logitech GT не е удобен да се играе с ръчни скорости- карам с лявата ръка, а дясната е на лоста за скорости, но когато го купувах G25, който е с отделен лост, беше с двойна цена спрямо него, че и отгоре, та не си заслужаваше. Така че- да ме извинят профитата.

Редактирано от ceci80 (преглед на промените)

• Автор

@Tommygun, така и не можах да се оправя с визуализацията на кадрите след конвертиране и направих шотове от клипчето, заснето с Фрапс-а. Не знам какви настройки да пипам на играта, за да е Ултра, каквото намерих- вдигнах; кадрите се 45-50.

Sc1-48fpsNLLzQPk.jpg

Sc2O8UVlH0.jpg

Sc3-49-fpspt0o2uN.jpg

Sc4-49-fpspla9kSA.jpg