Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

да ме боли ми е скучно.Мимче .

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
преди 37 минути, Радецки написа:

а аз мога да ви предложа и няколко лесни начина.

Най-Трудно е да Бъдеш Себе си !   Ама още не сте дорасли да го Осъзнаете ..

Някой ден , ако ми остане време ще напиша книга за това Познание.

преди 9 минути, Yvan Sergeev написа:

да ме боли ми е скучно.Мимче .

От Хилядолетия насам споделям , че Любовта и Секса са Панацеята , ама няма кой да ме "чуе " ....

Вместо това ме разпъваха на кръстове и ме изгаряха на кладата ..

Но както и тук съм споделяла - Еволюцията е нужно да следва Естественият си Ход .

Рано или късно Сетивата се Изострят и започват да Проникват по Осезаемо  - Възвишените Форми.

Когато липсва Дълбочината и Погледът , достоен да оразмери Собствената ви картина ще се люшкате в Коловоза на социалната "рамка" и нейните прилежащи идеи , посоки и стандартен режим .

Най-Трудната Борба е да се измъкнеш именно от  "сляпата ограда " , която те държи в социалният Оборот .

Досещаш ли се - Защо ?

Защото излизаш от стадният принцип и вече е нужно да Оцеляваш САМ ! 

Това няма как да стане , ако те контролира Страхът.   Страхът е Определящ Фактор докъде си по стъпалата на Спиралата .

Надали ще ме прозреш , но ако все някой ме Прозре , значи не съм споделяла напразно .

преди 8 часа, __Мимски__ написа:

От Хилядолетия насам споделям , че Любовта и Секса са Панацеята

ти нали беше девствена

преди 8 часа, __Мимски__ написа:

Защото излизаш от стадният принцип и вече е нужно да Оцеляваш САМ ! 

ти като не искаш да ми купиш кокошки кво да правя :rolleyes:

Мда, познатия до болка рефрен- аз съм богиня а вие сте плебеи... бла, бла... КОгато имаш послания към някого, трябва да можеш да му ги кажеш на неговия език. Защото той ще те слуша известно време, ще се почуди що за глупости му дрънкаш и в крайна сметка ще каже- майната ти. Да ти си тази, която трябва да научи чуждия език, защото ти си тази, която иска да оставя послания. Освен това, ако искаш посланията ти да хванат някаква цака, трябва да бъдат подплатени и с действия. Трябва да практикуваш това, което проповядваш. Иначе няма да стане. Хората отавна са се научили (защото еволюират), че действията са по- важни от думите- не слушай какво ти говорят, гледай какво правят! Говориш за любов, а от действията ти личи, че изобщо не я познаваш. Говориш за секс, а той отсъства. Как очакваш да ти повярва някой? Как. Как очакваш някой да е "само твой", без да можеш да отвърнеш със същото? Ами не очаквай Мимски. Просто не очаквай. И грешката не е в него, а в теб...

преди 11 часа, Радецки написа:

Винаги съм бил загрижен. Все пак ти си бъдещето на нацията.

Аз обичам хората, с които можеш да се разбереш без думи.

преди 10 минути, Даскала написа:

Аз обичам хората, с които можеш да се разбереш без думи.

Без думи мога да се разбера само с жена. Ти какво, да не си обърнал резбата?

току-що, Радецки написа:

Без думи мога да се разбера само с жена. Ти какво, да не си обърнал резбата?

Кой ти каза, че говоря за теб. Що на някоя трябва да й казвам, че я искам, ако го разбира и без думи?
Аре недей разваля хубавите чувства с думи, става ли... Това коментар по по-ранната ти загриженост.

Така ако се продължава с жените скоро Даскала ще си прави анална клизма.

преди 16 минути, Радецки написа:

Без думи мога да се разбера само с жена.

То верно от много приказки тука се разтури работата. При следващата изобщо не мъцай!

преди 2 минути, Даскала написа:

Кой ти каза, че говоря за теб. Що на някоя трябва да й казвам, че я искам, ако го разбира и без думи?
Аре недей разваля хубавите чувства с думи, става ли... Това коментар по по-ранната ти загриженост.

Защото тя все пак иска да го чуе, евентуално. Знаеш че жените обичат с ушите си нали? А това което казах аз за разбирането без думи, е след като вече чула какво имаш да и кажеш, и ти е подала сигнал, че е е настъпил момента за действия. Ама какво ли ти разправям, вие теоретиците все набутвате каруцата пред коня и после пишете докторати за несъответствието в предавателините числа, та да обясните по- неразбираемо на пълните лаици, защо аджеба каруцата не потегля. И ако някой каже че това му се вижда глупаво, да го обявите за тъпанар и прът в колелото на прогреса.  :)

Технологията е последователност от действия и прескачането на етапи или неспазването на последователността, я прецаква. Всеки може да стане изключителен, но чак след като вече е станал нормален. Етапа нормалност, не може да се прескача. Ето защо тези които се опитват да го сторят, никога не стават изключителни, а само за смях на мравките.

преди 4 минути, .Alex&Vanko. написа:

То верно от много приказки тука се разтури работата. При следващата изобщо не мъцай!

Ти вземи си погледни малко в твоето канче, че там колко е мухлясала манджата...

преди 4 минути, Радецки написа:

Защото тя все пак иска да го чуе, евентуално. Знаеш че жените обичат с ушите си нали? А това което казах аз за разбирането без думи, е след като вече чула какво имаш да и кажеш, и ти е подала сигнал, че е е настъпил момента за действия. Ама какво ли ти разправям, вие теоретиците все набутвате каруцата пред коня и после пишете докторати за несъответствието в предавателините числа, та да обясните по- неразбираемо на пълните лаици, защо аджеба каруцата не потегля. И ако някой каже че това му се вижда глупаво, да го обявите за тъпанар и прът в колелото на прогреса.  Технологията е последователност от действия и прескачането на етапи или неспазването на последователността, я прецаква. Всеки може да стане изключителен, но чак след като вече е станал нормален. Етапа нормалност, не може да се прескача. Ето защо тези които се опитват да го сторят, никога не стават изключителни, а само за смях на мравките.

:shock11:Айде сега с прости думички като за прост човек :D Аз не съм теоретик, не съм никакъв...имитирам коДка. И иСкам ме гушнат :D
Какви предавателни числа ми говориш, какво чудо.
Айде стига малко. Цяла седмица съм си напрягал акъла, ся му давам почивка.

Ще те гушкаме като изпаднеш в нервна криза. Помооощ жените не ме разбират!

преди 1 минута, Даскала написа:

Цяла седмица съм си напрягал акъла, ся му давам почивка.

На теб акъла ти май почива доста по отдавна ако не се лъжа. Най малко от как си се регистрирал тука си му дал почивка.

преди 2 минути, Даскала написа:

И иСкам ме гушнат

Наври се в хардуера къде "ремонтира" и се гушнете с тока.

преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

Ще те гушкаме като изпаднеш в нервна криза. Помооощ жените не ме разбират!

Ужас. Разкарай се ве! Мъж щял да ме прегръща! Къш! :no-no:

преди 11 минути, Радецки написа:

Ти вземи си погледни малко в твоето канче, че там колко е мухлясала манджата...

Кво стана търсиш ли металистка с немита коса, чорлава и на разходка с два литра бира?

То па един мъж...

преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

Кво стана търсиш ли металистка с немита коса, чорлава и на разходка с два литра бира?

Даже си намерих една. Как мислиш, не е много лоша според мен.

преди 3 минути, Даскала написа:

Хайде сега и с претенции! То щото има опашка от жени след теб че почна и да капризничиш.

Ванко, кво става бе мен, още ли си така:

tenor.gif

преди 50 минути, Радецки написа:

но чак след като вече е станал нормален

Аз не съм нормален. Аз съм коДка. Търся някоя да ме погали! :D

• Автор
преди 2 часа, Радецки написа:

КОгато имаш послания към някого, трябва да можеш да му ги кажеш на неговия език.

Винаги когато говоря на хората на техният език , така чудесно ме разбират и така започват да се подмятат от думите ми , че ставам "фльорца" .

Това предполагам е една чисто човешка титла , която нямам нищо напротив , естествено , да нося редом до короната си. :clown:

преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

Веднъж да се съглася и с теб !  Понякога изпадаш в такива Велики Открития , сякаш седите с Буда под едно и също дърво.

Мълчанието е Злато !  Философия за Напреднали . :hush:

преди 17 минути, Даскала написа:

Аз не съм нормален. Аз съм коДка. Търся някоя да ме погали! :D

оле , колко Еротика има в тази "сцена" ....бе ти ме изумяваш бе .. :ohmy:

преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

ти нали беше девствена

още съм ... не се ли Чувства от "обстановката "? :rolleyes:

Добро утро. Кафе? :newspaper:

Хайде Мимски, нека не занимаваме аудиторията с комплиментите, които сме си разменяли, че и моята торбичка е пълна. :shy11:

преди 29 минути, __Мимски__ написа:

оле , колко Еротика има в тази "сцена" ....бе ти ме изумяваш бе .

:hush:

• Автор
преди 4 минути, Радецки написа:

моята торбичка е пълна

Закачи си ги на кръста. :clown:

Вече не пия кафе , само Амброзия :cupid:

:hush:

:topsecret:

преди 2 минути, __Мимски__ написа:

Закачи си ги на кръста. :clown:

Торбичката с комплиментите бе душко... с какви неща само ти е пълна главицата. Казах ти вече за гепи еджукейшъна... неправи нещо добро за себе си- махни се оттам.  :)

• Автор
преди 1 минута, Радецки написа:

неправи нещо добро за себе си- махни се оттам.  :)

И да ги оставя да умрат ? 

Тц.!   Всека Душичка заслужава шанс да Живее. 

С едната ръка Галя , с другата бия , Но , Всичко е Дидактика ! 

Иначе нема Еволюция. 

преди 3 минути, __Мимски__ написа:

И да ги оставя да умрат ? 

Тц.!   Всека Душичка заслужава шанс да Живее. 

С едната ръка Галя , с другата бия , Но , Всичко е Дидактика ! 

Иначе нема Еволюция. 

Те са мъртвородени, какво значи да ги оставиш? Природата си знае работата и преценява безпогрешно, кой да живее. С биене и галене се правят едни други неща, не еволюция. Тя е естествен процес, който не се влияе от човешката намеса под формата на лопати или кадифени ръкавици.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.