Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

Слънчо що не пише вече тук?:rabbit:

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
на 15.05.2018 г. в 9:27, Даскала написа:

Забрави жена да плаща. Тя само мое да е хубава.

Абе , аз съм Прекрасна , ама не позволявам на Никой да ме купи .. 

Да се чувствам някак "задължена" в емоционален аспект не ми е присъщо .. 

...............................

преди 1 час, __Мимски__ написа:

Абе , аз съм Прекрасна , ама не позволявам на Никой да ме купи .. 

За да е ясно и в твоята тема, който трябваше да разбере, че е лоша практика да се правят множество профили - разбра. Цитира ме снощи още, дано да се замисли. Това обаче не си ти или Слънце. Не се сърди.

Идеята беше да подчертая, че това да се правят нови профили, ако няма причина за това, е лошо и особено в тоя форум води до кавги, това е то.

Естествено мое мнение и едва ли някой го интересува, но да напиша, щото мисля че сте свестни и ще разберете.

преди 4 часа, __Мимски__ написа:

, ама не позволявам на Никой да ме купи .. 

аз съм на принципа никой не ми е длъжен и на никой не съм длъжен

човек ако прави нещо за мен е защото така е решил

и аз също.

по лесно се живее  от това да помниш кой кога  те е черпил  нещо и да дебнеш момент да си върнеш почерпката.

преди 5 часа, __Мимски__ написа:

Абе , аз съм Прекрасна , ама не позволявам на Никой да ме купи

Ми... тогава да платиш и...моята сметка...

• Автор
на 16.05.2018 г. в 20:10, Yvan Sergeev написа:

аз съм на принципа никой не ми е длъжен и на никой не съм длъжен

човек ако прави нещо за мен е защото така е решил

и аз също.

по лесно се живее  от това да помниш кой кога  те е черпил  нещо и да дебнеш момент да си върнеш почерпката.

Нищо не е нужно да "помня" - Плащам и Заминавам !

на 16.05.2018 г. в 20:36, Даскала написа:

Ми... тогава да платиш и...моята сметка...

Сметката немаш грижи - "Кръста" да не поискаш да ти нося ... :clown:

.........................................

Любовта и Подкрепящите я удоволствия винаги са били търсена Мотивация и Потребност и при двата пола.

Регулацията и Баланса в емоциите са Движещ Фактор за всеки !

Понякога Боли !  Усеща се Болката , скрита във пестеливи думи и тъжният тон ..

Понякога ти се иска да изкрещиш , че съжаляваш , но знаеш , че вятърът ще отнесе босоногите думи ..

Понякога не знаеш как да Промиеш раната , защото знаеш , че всеки "допир " - стене в другият ...

Понякога просто се стопяваш в Тишината на ръбати Мисли , консумирайки горчиво вината си ..

Понякога просто се Преплиташ във ...Невъзможност .... 

https://www.youtube.com/watch?v=HbNJ7uSJ4nc

• Автор
току-що, Mediterranean написа:

Каква е тази поема? 

Панацея за даскала.

на 16.05.2018 г. в 16:21, Julius Decimus написа:

За да е ясно и в твоята тема, който трябваше да разбере, че е лоша практика да се правят множество профили - разбра. Цитира ме снощи още, дано да се замисли. Това обаче не си ти или Слънце. Не се сърди.

Идеята беше да подчертая, че това да се правят нови профили, ако няма причина за това, е лошо и особено в тоя форум води до кавги, това е то.

Естествено мое мнение и едва ли някой го интересува, но да напиша, щото мисля че сте свестни и ще разберете.

Скъпо момче , новите профили , които смяташ за "лоша идея" , всъщност Будят атракция , която задържа интереса / поне докато не стане ясно кой стои

зад тях.  Доста потребители напуснаха това пространство , някои от тях оставиха Светла Диря .. Тъжен спомен ... Онези , които им бяха почитатели , все

още отварят поглед тук , търсейки "сходният Аромат " ... Това Съживява Копнежа !   Новите профили раждат Надежда , да се промени нещичко ..

Не знам дали пишеш някъде другаде , но вече почти навсякъде Затихва активността по форумите.  Радвайте се , че се правят нови профили и някой 

иска  да съживи обстановката.  Защото фенове и "доброволци " почти не останаха.  Тъжно , но Факт ! Аз имах желание да пиша в този форум , но то 

не бе злоба , не беха банове и рестрикции , не беха Затриване на цялото ми отделено време да споделя и оставя нещо на този свят .. ами ..осакатиха ми го това желание .. И други така си отидоха ... и Те така .. 

"Прибрах се " в тази моя единствена тема и тук оставям по нещичко и това е ...

А можеше да бъде по друг начин ...

Радецки-Мимски имал пориви да оставя по нещо от женския си профел, ма го прекършили GayFighT.gif

преди 9 часа, __Мимски__ написа:

Нищо не е нужно да "помня" - Плащам и Заминавам !

е там на белата мафия ви дават пари

както дошли така заминали .

то онко лекарства по 1000 лв 1 мл  и тнт .

та една мешана скара 2 кебабчета   и 2 кюфтета и 1 бира за общо 6 лв няма да платиш .

току-що, .Alex&Vanko. написа:

Я да ви питам защо си правите нови профили?:notme:

мисля че са си забравили паролите  от старите .

преди 8 часа, __Мимски__ написа:

, новите профили , които смяташ за "лоша идея" , всъщност Будят атракция , която задържа интереса / поне докато не стане ясно кой стои

зад тях.

на кой му е нужна атракция

при мен  не будят  нищо

докато не напишат нещо смислено.

имам хиляди мейли

и съм си записaл всичко в текстов файл

обаче ако го загубя

вече няма да имам мейл

освен това което браузъра е запаметил 

обаче ако някак си и това  се заличи край почвам от нулата.

преди 20 часа, __Мимски__ написа:

Панацея за даскала.

Все едно. Рано или късно всички ще пукнем. Ако не друго, поне ще спре да боли...

• Автор
преди 12 часа, Даскала написа:

Все едно. Рано или късно всички ще пукнем. Ако не друго, поне ще спре да боли...

Тогава не Унивай !  "Изправи се " и го изиграй смело и това Ниво. 

Милиони се Борят с къде по-сложни драми и Егрегори ..

Не забравяй ...Всеки Идва Сам ! И Сам си Отива.  Всички Останали са му нужни само за Нивото.

Нищо не се Губи във "Вселената" !  Това , което Изградиш в тази "отсечка" - някой ден ще се Върне при теб под Друга Форма , ако толкова Страдаш за него ..

Ще ти споделя една Тайна :

Енергията е на коя да е Същност може да бъде открита лесно , когато се излезе от Програмата " Земя" .

Когато разполагаш със "записите си" и със Възможностите си извън Ограниченията на 3-то Измерение.

Може да се Проектира нова програма , която отново да Пресече Пътят ти със копняната Същност.

Изправи се и Продължи.

преди 18 минути, __Мимски__ написа:

Не забравяй ...Всеки Идва Сам ! И Сам си Отива.

Как сам? Майка ти и тя е била там. Акушерки, доктори,  и бащата може да се мерне, даже може да те е снимал или да ти е отрязъл пъпната връв. А при умирането класика е нареждането на цялата рода на смъртното ложе. Бих казал, че само си идваме и отиваме заедно. Посредата може да сме самотни.

ПП: Пардон: Посредата Може Да Сме Самотни, Разбираш Ли.

на 19.05.2018 г. в 3:43, __Мимски__ написа:

новите профили , които смяташ за "лоша идея" , всъщност Будят атракция , която задържа интереса / поне докато не стане ясно кой стои

зад тях.  Доста потребители напуснаха това пространство , някои от тях оставиха Светла Диря ..

Е по този начин пък никога не съм го разглеждал. А диря, освен калдата ароматизатор Ал Гор, не знам някой да е оставил. Всичко се забравя. Забравих вече кои хора защитавах докато се карам с модератори. И те са забравили защо са ме банвали. Всичко се забравя. Всичко се повтаря, но нищо не може да бъде едно и също. Май го държах като подпис. Ама и това съм забравил.

на 15.05.2018 г. в 2:27, Даскала написа:

Забрави жена да плаща. Тя само мое да е хубава.

На малка сметка и на хубава жена всеки се натиска. Ама теб като те гледам и малките сметки те  болият и ги мислиш все едно цял живот си работил една сметка да платиш и го мислиш чак толкова!   Вместо да се направиш на ларш и да кажеш нещо от сорта
 - Оставете, аз ще оправя тази дреболия.

• Автор
преди 2 часа, аm-аm написа:

Как сам? Майка ти и тя е била там. Акушерки, доктори,  и бащата може да се мерне, даже може да те е снимал или да ти е отрязъл пъпната връв. А при умирането класика е нареждането на цялата рода на смъртното ложе. Бих казал, че само си идваме и отиваме заедно. Посредата може да сме самотни.

ПП: Пардон: Посредата Може Да Сме Самотни, Разбираш Ли.

Е по този начин пък никога не съм го разглеждал. А диря, освен калдата ароматизатор Ал Гор, не знам някой да е оставил. Всичко се забравя. Забравих вече кои хора защитавах докато се карам с модератори. И те са забравили защо са ме банвали. Всичко се забравя. Всичко се повтаря, но нищо не може да бъде едно и също. Май го държах като подпис. Ама и това съм забравил.

Трогателно  е усърдието ти да ме заговориш някак / как да е .

И обичайно го правиш в постна анотация , която , освен да ми прожектира , колко са затлачени Мислите и Вибрациите ти , друго не ми рисува.

Ама понеже си ми симпатичен те награждавам за усърдието и те признавам за жертва на Самотата , виновна за това ти Състояние.

Ако не забравиш , ти позволявам и да ме опровергаеш и да ми посочиш , че разполагаш и с други Нива на Мисълта.

преди 9 часа, __Мимски__ написа:

Трогателно  е усърдието ти да ме заговориш някак / как да е .

Не опитвам да те заговоря. Провокират ме обърканите ти слова, не интерес някакъв.

на 19.05.2018 г. в 2:43, __Мимски__ написа:

Скъпо момче , новите профили , които смяташ за "лоша идея" , всъщност Будят атракция , която задържа интереса / поне докато не стане ясно кой стои

зад тях.  Доста потребители напуснаха това пространство , някои от тях оставиха Светла Диря .. Тъжен спомен ... Онези , които им бяха почитатели , все

още отварят поглед тук , търсейки "сходният Аромат " ... Това Съживява Копнежа !   Новите профили раждат Надежда , да се промени нещичко ..

Може и така да е. Благодаря за отговора. Аз имам много ниско мнение за хората с множество профили, да не говорим за такива които вече имат няколко и правят още. Изключение само ти и Слънце, понеже във вашия случай проявявам разбиране (не че има значение какво мисля по въпроса де, но да напиша, защото вярвам че сте свестни), това: 

Аз имах желание да пиша в този форум , но то 

не бе злоба , не беха банове и рестрикции , не беха Затриване на цялото ми отделено време да споделя и оставя нещо на този свят .. ами ..осакатиха ми го това желание ..

Поне е ясно защо го правите, а при другите не е.

Не знам дали пишеш някъде другаде.

Не, а също и нямам други регистрации тук.

Радвайте се , че се правят нови профили и някой 

иска  да съживи обстановката.  Защото фенове и "доброволци " почти не останаха. 

Според мен няма нужда от 5 профила (например само) за да съм почитател на писанията ти да речем, какъвто и съм де. Като влезе човек, разглежда ти профила и се виждат постовете, прочитам ги и това е, всички щастливи :).

Това е то.

преди 1 час, Mediterranean написа:

Не е хубаво, когато нараниш алтер-еготата на даден потребител и те накажат. Тогава сигурно ще правиш нов профил. 

Зависи от дадената ситуация. Дали е справедливо наказание или не. Ако не е, аз лично нови регистрация няма правя, а вместо това няма да влизам във форума въобще. Има лесно.

Но това е мое мнение.

• Автор
преди 14 часа, Julius Decimus написа:

Не, а също и нямам други регистрации тук.

Ми , ела да те взема малко на едно друго място да се поразкършиш .. :)

Пиши ми на лс , ако проявиш интерес.  Нинджа ще станеш , ако издържиш. :D

на 21.05.2018 г. в 2:03, аm-аm написа:

Не опитвам да те заговоря. Провокират ме обърканите ти слова, не интерес някакъв.

Провокация Разбута ли дистанцията , значи и нещо "друго " я движи !

Ама аз не съм любопитна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.