Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Aве "топ сваляча" ае класирай се при най "яката мадама" че в момента е свободна и си търси Еднорог.:giggle1:

пп. Сирен (за шараните Сирена):giggle1:

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 24 минути, BMW Маниак написа:

И само му викам "виждаш ли че има господ'.

Господ само за теб работи, нали така? За това ти да ч*каш и да въртиш. Я вземи се скрий, че ми писна от глупостите ти.
Ако имаше Господ щеше да поправи грешката, която се нарича Жоро от Доминикана.
Господ няма. Уби го човешката простотия очевидно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

току-що, Johnny B написа:

Господ само за теб работи, нали така? За това ти да ч*каш и да въртиш. Я вземи се скрий, че ми писна от глупостите ти.
Ако имаше Господ щеше да поправи грешката, която се нарича Жоро от Доминикана.

Оправи си цитата, Джонка, че си ми сложил чужди думи в устата. Пфу-пфу.:D

преди 1 минута, Xtreme_design написа:

Оправи си цитата, Джонка, че си ми сложил чужди думи в устата. Пфу-пфу.

Добре. Done.

преди 4 минути, Xtreme_design написа:

Именно. И тя е субективна. Въпросът е защо ти се интересуваш от живота на бившите си и търсиш причини да злорадстваш?

На мен ми е все тая по-добре ли са, по-зле ли са. Но имам няколко, с които и досега сме приятели.  

защото, вероятно, има деца от бившите, а те настройват децата си, срещу баща им
пак казвам, че това е вероятна причина

преди 6 минути, Xtreme_design написа:

Оправи си цитата, Джонка, че си ми сложил чужди думи в устата. Пфу-пфу.

И да ти кажа защо се интересува от живота на бившите си. Защото е обикновен комплексар, който не може да преглътне, че някоя може да го остави или никога да не бъде с него. Има се за неустоимия, като е смъртен грях да не си легне с него поне веднъж.
Господ ги наказва за това, че "не обичат Жоро Господа" Сменя ги, защото е кух човек - душата му липсва.
Няма малко чест и достойнство, за да не злорадства.

преди 18 минути, дръндю написа:

защото, вероятно, има деца от бившите, а те настройват децата си, срещу баща им
пак казвам, че това е вероятна причина

Само неудачникът може да превърне чуждото щастие и успех (или нещастие и неуспех) в повод за злорадство или завист. И да си мисли, че е победител.

Страшно обичам обобщения.

Фактите не са обобщения. Фактите са нещо определено, действително, не предизвикващо въпроси и тяхното значение е очевидно.

преди 20 минути, Xtreme_design написа:

Само неудачникът може да превърне чуждото щастие и успех (или нещастие и неуспех) в повод за злорадство или завист. И да си мисли, че е победител.

хм, за един психолог...твърде елементарно мислене
аве пак разиграваш театър, за да видиш ответни реакции
:lol6:

преди 1 час, дръндю написа:

хм, за един психолог...твърде елементарно мислене
аве пак разиграваш театър, за да видиш ответни реакции
:lol6:

Разговор в кафенето на театъра:

- От мен зависи в каква светлина ще се представи всяка пиеса в този театър.

- Вие какво? Да не сте директорът на театъра?

- Не. Аз съм осветителят.:P

преди 14 часа, Julius Decimus написа:

Ееее, какво стана така, двама от най-готините персони в тоя форум !

Ей, направо съм шокиран. Да се оправяте бързо, че не знам :help:. Хич да не се приема коментара като саркастичен.

Ш'са оправяме. Ко не, ш'са развалим...

преди 15 часа, А@@@ написа:

Де ти е чувството за хумор , бе майна...болшинството тука приемате всичко буквално...уф

Черен хумор майна...

преди 5 часа, Xtreme_design написа:

Именно. И тя е субективна. Въпросът е защо ти се интересуваш от живота на бившите си и търсиш причини да злорадстваш?

Интересувам е дума която не е сложена правилно. Аз изобщо не се интересувам ама кога я видя на пътя не мога да направя коментар ли ?
И тя хич не ми е бивша дай да уточним все пак. Просто и имах мерак и не стана работата. Такива куп. Но времето показа че пак е на същата позиция с мен или без мен.
А годините и са се натрупали и докато мен все още ме търсят тя залязва. Ей това е разликата в срока на годност. 
Трябва да се "продадеш" кога имаш стойност а не кога вече никой не се интересува от теб.

преди 5 часа, PigManu написа:

Aве "топ сваляча" ае класирай се при най "яката мадама" че в момента е свободна и си търси Еднорог.:giggle1:

пп. Сирен (за шараните Сирена):giggle1:

Хора със сиво ежедневие и беден личен живот  е нормално да се интересуват от хорския живот.

преди 5 часа, Johnny B написа:

Я вземи се скрий, че ми писна от глупостите ти.

Има лесно щом ти е писнало подминаваш. Еле пък не съм го отправил към теб специално.
Питоне ти май си взел форума за бащиния и може да се разпореждаш кой какво да пише в него щото на теб ти писнало ха ха .

Я се качвах на пасата сложи малко газчица и се разходи по гезмето да се видиш как се котираш на улицата.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 20 минути, BMW Маниак написа:

рябва да се "продадеш" кога имаш стойност а не кога вече никой не се интересува от теб.

Ти без това щеше да я оставиш и сега пак щеше да е на същото дереже. Каква е разликата, освен нараненото ти детинско его и факта, че никога няма да ти топли леглото. И знаеш това. И те яде от вътре, инфантилно мъжленце.

преди 10 минути, Johnny B написа:

Каква е разликата, освен нараненото ти детинско его и факта, че никога няма да ти топли леглото.

Питоне няма непревземаеми крепости ама по някога не си заслужава ресурса и цената за превземането им.
Щом има евина алтернатива къде е по нова и по евтина за какво да хвърлям ресурс в ретро парка ?
Ти защо не си купи майбах ами се дънкаш в 30 годишен пасат ? Давам ти пример че да ме разбереш по лесно.
Колко струват накладките на пасата ? Ан така а на беемвето в магазина са 350 долара. 
Хубавата жена и хубавата кола имат постоянна цена и непостоянни партньори.
Ти знаеш ли каква е поддръжката на хубавата жена ?

преди 10 минути, Johnny B написа:

Ти без това щеше да я оставиш и сега пак щеше да е на същото дереже.

Ти може ли цял живот да поддържаш S класа ? 
Караш докато се накефиш и сменяш. Не съм толкова богат та за това.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Хората са създадени да бъдат обичани. Нещата, за да бъдат използвани. Хаоса идва от това, че обичаме нещата и използваме хората.

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Хора със сиво ежедневие и беден личен живот  е нормално да се интересуват от хорския живот.

Това ти ли го каза :giggle1:

Рздрънкания редактор с постижения единствено на платения лиБовен фронт :giggle1:

пп. Разбирам че това ти е защитната реакция, но кво толкоз те е срам ша вложиш некоя стотинка в направата на една хралупа (вагина) и си заживеете шасливо на Доминиканския остров на либоФта:giggle1:

преди 37 минути, _Слънце_ написа:

Хората са създадени да бъдат обичани. Нещата, за да бъдат използвани. Хаоса идва от това, че обичаме нещата и използваме хората.

Евала за тая приказка. Евала!!!!

преди 9 минути, Johnny B написа:

Евала за тая приказка. Евала!!!!

Tова не е моя мисъл, само превода...:shy11:

преди 16 часа, Julius Decimus написа:

Не. Това ли е причината горе при Маниака ?

Идея си нямам :rolleyes:

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Интересувам е дума която не е сложена правилно. Аз изобщо не се интересувам ама кога я видя на пътя не мога да направя коментар ли ?
И тя хич не ми е бивша дай да уточним все пак. Просто и имах мерак и не стана работата. Такива куп. Но времето показа че пак е на същата позиция с мен или без мен.
А годините и са се натрупали и докато мен все още ме търсят тя залязва. Ей това е разликата в срока на годност. 
Трябва да се "продадеш" кога имаш стойност а не кога вече никой не се интересува от теб.

В Европа нещата стоят различно. Това твоето е островитянска философия.:P

преди 2 часа, _Слънце_ написа:

Tова не е моя мисъл, само превода...:shy11:

На Джонатан Молду е.

преди 3 часа, PigManu написа:

Това ти ли го каза :giggle1:

Рздрънкания редактор с постижения единствено на платения лиБовен фронт :giggle1:

пп. Разбирам че това ти е защитната реакция, но кво толкоз те е срам ша вложиш некоя стотинка в направата на една хралупа (вагина) и си заживеете шасливо на Доминиканския остров на либоФта:giggle1:

Ама ти си бил много загрижен за хората ! 
Хайде не ме мисли чак толкова че като те чета май със Питоня съдбата ви е качила на един и същи кон.

преди 1 час, Xtreme_design написа:

На Джонатан Молду е.

Ей изпревари ме докато се занимавам с Питоня и подобните му там.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Ама ти си бил много загрижен за хората ! 
Хайде не ме мисли чак толкова че като те чета май със Питоня съдбата ви е качила на един и същи кон.

Между кон и катър има разлика ;)

току-що, Вacко написа:

Между кон и катър има разлика ;)

Тя темата с конете е извън израза къде ползвах.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Тя темата с конете е извън израза къде ползвах.

Е там не се тикай...полу-милионни жребци...къде си тръгнал ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.