Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 1 минута, Xtreme_design написа:

Кажи ми каква съм кобра. Кажи ми каква съм гад. Кажи ми всичко. Разкажи ми колко съм зла и колко съм отвратителна. Не се спирай. Сега е момента да направиш нещо с анимата си. Стига да можеш.

Лелката с целулита? Къде се буташ бе... споделих ти опит просто. От куртоазия.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
току-що, _Слънце_ написа:

Свалям те.:mark:

Няма случай , в който да са ме дърпали за плитките и да съм ..Поддала ! 

Носете си Кръста - Избора , Грешките , Емоциите.

Не мога да ви нося на Крилата си ... Разберете ме правилно .

Ще си намерите Смисъла на Живота и ще Продължите Напред .

Не мога да превързвам на всички "раните " ... Раздадох се достатъчно ..

И аз имам Нужда да полегна на нечии Топли , Уютни рамене ... Силни ! 

преди 7 минути, Xtreme_design написа:

Кажи ми каква съм кобра. Кажи ми каква съм гад. Кажи ми всичко. Разкажи ми колко съм зла и колко съм отвратителна. Не се спирай. Сега е момента да направиш нещо с анимата си. Стига да можеш.

Силна си , ама спокойно ... Аз ще си поема 'бомбата " .. :)

преди 2 минути, _Слънце_ написа:

Лелката с целулита? Къде се буташ бе... споделих ти опит просто. От куртоазия.

Обаче проблемът е, че лелката няма целулит и дори изглежда страхотно за годините си, а за теб не мога да кажа същото така, като ти гледам снимката. Та, разбирам защо не се е случила "любовта". Саунд беше къде-къде по-атрактивен, може би е качил летвата след себе си. Това ти го казвам без никаква куртоазия. Обожавам, когато пищят мъже. ;)

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Носете си Кръста - Избора , Грешките , Емоциите.

Не мога да ви нося на Крилата си ... Разберете ме правилно .

Ще си намерите Смисъла на Живота и ще Продължите Напред .

Не мога да превързвам на всички "раните " ... Раздадох се достатъчно ..

И аз имам Нужда да полегна на нечии Топли , Уютни рамене ... Силни ! 

Много поздрави на следващия симпатяга.  :)  Полегни, разтвори бедра и се попипай... ще ти олекне. Обичам те.:mark:

преди 4 минути, Xtreme_design написа:

Обаче проблемът е, че лелката няма целулит и дори изглежда страхотно за годините си, а за теб не мога да кажа същото така, като ти гледам снимката. Та, разбирам защо не се е случила "любовта". Саунд беше къде-къде по-атрактивен, може би е качил летвата след себе си. Това ти го казвам без никаква куртоазия. Обожавам, когато пищят мъже. ;)

Охааа, сипи ми да хапнаа.  Брао Мо, зе да ми харесваш. Отивам да остана сам, че се Възбудих.

Па кат си страхотна, мое се покажеш примерно... за доказателство, че почваш да звучиш като дипломата на Симката.

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, _Слънце_ написа:

Много поздрави на следващия симпатяга.  :)  Полегни, разтвори бедра и се попипай... ще ти олекне. Обичам те.:mark:

Това е Куртоазия !  Ако искаш да Изглеждаш Силен - Просто Замълчи !

Това би направил един Мъжкар.

Всичко друго е подскоци на наранено Его .

преди 8 минути, Xtreme_design написа:

Саунд нема "стигане" в много Отношения ... 

преди 6 минути, _Слънце_ написа:

Охааа, сипи ми да хапнаа.  Брао Мо, зе да ми харесваш. Отивам да остана сам, че се Възбудих.

Па кат си страхотна, мое се покажеш примерно... за доказателство, че почваш да звучиш като дипломата на Симката.

Писукай си, писукай… Аз си хапвам пуканки и наблюдавам какво коства на един мъж собствения му ментален растеж. Как мощно се себеутвърждава за сметка на една жена. :D

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Това е Куртоазия !  Ако искаш да Изглеждаш Силен - Просто Замълчи !

Това би направил един Мъжкар.

Всичко друго е подскоци на наранено Его

Мъжкарите мила, получават инфаркти докато поредната нимфетка пролива сълзи над ковчега им и веднага след това отива да се "разтвори", я пред бившия, я пред следващия... обещавайки вечна Любов за милиарден път. Хайде, хвърли една розичка и бързай, да не побегне шматарока.

преди 7 минути, Xtreme_design написа:

Писукай си, писукай… Аз си хапвам пуканки и наблюдавам какво коства на един мъж собствения му ментален растеж. Как мощно се себеутвърждава за сметка на една жена. :D

Ооооо баба е по- грозна от меннн. Хахааа... :D

преди 4 часа, _Слънце_ написа:

СТАТУСА? КОй статус?

здравно социалния осигуровки внасяш ли :clown:

преди 3 часа, _BELIAL_ написа:

Една от най- сладките приказки на този свят Симски, е когато живеещите в разкош почнат да се възхищават на колибата ти и да ти обясняват, как материалното не било нищо. Аз лично наричам това "подтик към самоубийство".

разкоша е начин на живот

кой както е свикнал и не му пречи

някои обичат всичко да им е чисто и лъсково  и  полагат ежедневни усилия а други не са  претенциозни  чак толкова

според ценноснатасистема .

за прасето кочина за козата кошара  за кокоиката кокошкарник

за вълците вълчарник....

не може да  очакваш да се самоубиват ще спестят работа на касапина

не са толкова глупави животните колкото ги мислите и човека е животно 

ама за пред хората уж не е  да му се напомпа самочувствието.

Питай ги що не живеят те в колиба?

Философи,  психоаналитици, вездесъщи светци... защо серат в златен кенеф?

малко са хората които са склонни да живеят в кочина ако имат  кинти в излишък.

човекът по природа е префекционист

всичко да му е перфектно и лъскаво

защо стените на сградите са плоски а не са бабунки ? и криви и има стремеж към прав ъгъл 90 градуса между стените ?

Красотата е в несъвършенството.

да бе да 

несъвршенството съсздава проблеми

проблемните неща  не може да са красиви.

но понеже има праг на поносим  на несъвршенството човек се примирява в по- дребните случай на несъвършинство

щото за моментасам човек  не може да оправи света

Защото чарът се крие в недъг.

Сирена, виждат ви се гащичките... и са малко жълти.

това как да го разбираме 

като чар ли ?

жълтото е хубав цвят със склонност към  хумор

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Иначе всички ме Обичат в началото и после всички ме мразят в края на приказката . 

аз винаги те обичам :) 

преди 2 часа, _BELIAL_ написа:

И на никой не му пука за теб... естествено.

на мен ми пука

искам човечеството да прогресира и да върви напред със сърп и чук

малко комун съм настроен

ама трябва и репресии.....

преди 2 часа, _Слънце_ написа:

Кво стана с Любовта... като Цяло. Как е при Теб? Лъжата включва ли Еволюция? Аре разправяй... ко има на кой вече.

на жената е присъщо да  лъже щото и е в природата трябва да и се прощава

щото е по-слаба

а когато човек е слаб лъже.

Пкани ме на купон, осигури алкохол и щети пуснат поне две.

ти и коя друга :clown:

преди 1 час, _sirena_ написа:

аха  сергеев е  милиарди пъти по - добър.

И една моногамия натръшка целия форум калдейта...

:)  истинското и име е Моногамия

има право да си тръшка който иска свободна жена е .

пп истината за раздялата ни със сирена е че съм прекалено моногамен за нея :D

преди 6 часа, _sirena_ написа:

Значи бързо ще забрави, колко лековато беше заменен . А?

Айде последния да затвори вратата.

вие не оценявяте сирена

добро момиче е 

единствената и грешка  в живота беше че  не позна  своят любим- (аз)и ме прекъса като печеливш   фиш от тотото щото не обичала да се унищожава хартията и го дала за рециклиране.

преди 10 часа, _sirena_ написа:

Ама и не бива да изпадат в отрицание и агресивност , когато жената не желае да легне под тях , нали ? 

Не ми се навлиза в странни полемики. Но помисли добре. Жените избират мъжете..по каталог. А мъжете влагат усилия за сърцето на жена.

преди 10 часа, Xtreme_design написа:

Нищо подобно не съм казала.

Ами един вид между редовете така излезе. Как мъжете били слаби, ами им налагали мъжественост фиктивна някаква легенда такава.

"Всяка жена , която не ми пусне е ковра " !

Не е хубав излишният сарказъм. Разберете се като хора и със сигурност не тук. :)

преди 9 часа, _sirena_ написа:

Добре! Извод. С ласото за врата! Не за плитките. :P

преди 9 часа, Xtreme_design написа:

Обаче проблемът е, че лелката няма целулит и дори изглежда страхотно за годините си, а за теб не мога да кажа същото така, като ти гледам снимката. Та, разбирам защо не се е случила "любовта". Саунд беше къде-къде по-атрактивен, може би е качил летвата след себе си. Това ти го казвам без никаква куртоазия. Обожавам, когато пищят мъже.

Ауу... :eek: Всички на тоя свят са фотомодели..нали...

преди 9 часа, _Слънце_ написа:

. за доказателство, че почваш да звучиш като дипломата на Симката.

Мен какво ме месиш? Аз тук съм неутрален, оправяйте се.

преди 9 часа, Xtreme_design написа:

Как мощно се себеутвърждава за сметка на една жена.

И като една жена е жена..к'во..Не може да бъде по-зла от един мъж ли? :eek:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 16 минути, Johnny B написа:

Ами един вид между редовете така излезе. Как мъжете били слаби, ами им налагали мъжественост фиктивна някаква легенда такава.

Голяма част от мъжете не знаят как да се разделят. Не знаят дори и какво е любовта. Защото никъде и никой не ги е учил на това. Това са едни от нещата, на които един мъж се учи сам. Или не се учи.

Най-точният начин да разбереш точно какъв мъж е бил до теб, е като дойде краят на връзката. Ако е бил действително любящ, силен, мъдър и добър, никога няма да си позволи и една лоша дума за жената. Независимо от това каква е тя, какво е направила или не е, какво е казала или не е, защото той я е виждал  и обичал реална, такава, каквато е, с всичките й недостатъци.

Моят най-добър приятел бе напуснат в деня, в който купи пръстен на момичето, което обичаше и й предложи да се омъжи за него. Тя не просто му отказа, тя му каза, че повече не може да бъде с него, защото има чувства към друг. Той беше смазан, разбит, полумъртъв. Плачеше с месеци на рамото ми, като малко дете. Но нито веднъж от устата му не се отрони и една обидна дума за нея!

Когато майка ми поиска развод от баща ми, той й каза - Аз развод няма да ти дам. Дървен кръст ще ти забия! Размаза я от бой и до края на живота си не спря да я ненавижда за това, че оцеля и имаше живот за нея и след него.

Отмъщаваш или искаш да си отмъстиш на жена само поради една причина, над която ти избягваш да се замисляш и никой никога не ти го е казвал право в лицето. А тя е:

Ти си неудачник!

След подобни прояви жената, меко казано, губи интерес. Не вдига повече телефона, не отговаря на съобщенията ти, просто изчезва от живота ти. Намира друг мъж, в който има доброта и любов. Който никога няма да падне толкова ниско, че да тръгне да отмъщава. Ето това се случва със злобарите – стават ненужни. И разбира се, той с нищо не е виновен, че всички тези лайна са в него. Тя е виновната. И следва да бъде наказана, за да защити своето нищожно его... Много добре знам за какво си мислят някои мъже в момента. Казват си – о, аз не съм зъл, не съм отмъстителен, просто беше нужно да я поставя на мястото й. Тези думи не се отнасят за мен.

Напротив. Точно за тебе се отнасят! И за теб. И да, за теб също!

Затова и искаш да отмъщаваш, най-важната причина да искаш да правиш това е, защото си неудачник. Не си успял да се изградиш като мъж.

Това е любовта - дълготърпелива, всеопрощаваща, даряваща. Всичко останало е нагон, обвит в бляскав целофан. И когато мъжът не успее да се докопа до желаното в жената,  той всячески се старае да я омърси, защото подсъзнателно иска никой и никога повече да не я има, щом той не е успял. Щом не е била или не е останала негова, ще се опита да направи така, че никога да не бъде с някой друг. Сякаш отговорността е само нейна за несполучливите взаимоотношия, а той е "невинната жертва" на женските суперпауърс.

Въобще, на жените отдавна им е писнало от инфантилни лигльовци. Не всички го казват директно, като мен, но ако никой не им го каже, никога няма и да разберат какво значи да си зрял и отговорен.

преди 49 минути, Xtreme_design написа:

Не знаят дори и какво е любовта. Защото никъде и никой не ги е учил на това.

грешиш, това не се учи, така както болката, глада, жаждата, дишане не се учат
любовта е болка и зависимост, която всеки страхлив мъж като мен, избягва...ъ-ъ-ъ...тъй де, като дявол от тамян
в живота бягаме от любовта, защото е сляпа и обикновено води до задънена улица
споделям живота си с мойтъ мецъ, не по любов, а по сходство в характерите
и това доведе до любов, но не до хормонална, а до чисто човешка
няма да говоря за сексуалното привличане, защото това вече е съвсем друг въпрос

И понеже всяка монета има две страни, ще ви постна и нещо за жените. Което няма да се хареса на много от нас, но истината няма тази способност да бъде харесвана. Тя просто е. И е въпрос на лично израстване. Защото човек привлича точно онова, което му е нужно, за да разплете нещо в себе си.Човек се забърква в безплодни отношения, защото не съзнава твърде важни неща за себе си. И всеки човек е фалшив, докато не намери достатъчно смелост да е, поемайки и риска да не бъде особено харесван, да бъде сам, но достоен, а не обграден с множество гладни фенове, на които да подхвърля трохи, за да се чувства ценен и желан. Защото какво ще остане от теб, когато всичките ти фенове те напуснат? Когато остарееш и плътта ти започне да се разпада? Когато всичките ти фенове си намерят нова, по-ярка, по-млада, по-красива от теб звезда. Или още по-страшното - най-обикновено, сиво момиче, в което обаче има и топлина, и любов. Какво ще правиш, когато на феновете ти им писне да бъдат подмамвани и хранени с празни обещания. Когато видят най-после бездънната празнота в теб, която ти запълваш отчаяно с тяхното инфантилно обожание. Без да се досещаш дори, че обожанието е просто по-елегантна форма на отрицание. Докога ще продаваш овъртяни в мистика въртели и иширети, в които опитния психонавт разпознава липсата на съдържание. Докога няма да правиш нищо повече освен едно безконечно смучене на енергия от мъжете? За тази цел умело използваш облеклото, грима и езика на тялото плюс засуканите, но, де факто, напълно лишени от съдържание вербални формулировки. Това са средствата, с които ти изплиташ своебразна паяжина, в която улавяш наивните мъже и ги изсмукваш. Играеш го недостъпна, но непрекъснато даваш надежда на мъжа, ала почти никога удовлетворение! Храниш се с неговото усилие да те спечели.  На практика, истинска интимност с теб е невъзможна, ти ненавиждаш близостта, а към секса си в общи линии индиферентна, освен ако не го ползваш като средство за други цели - например помпане на егото или задълбочаване зависимостта на мъжа. 

Докато съществуват мъже-неудачници, ще съществуват и приказни жени. Защото те са си нужни едни на други, за да си научат уроците. И най-после да успеят да поемат своят дял от отговорността. А делът е твоето реално участие и мотив за въвличане във взаимоотношението. Защото никой насила не те е карал да се въвличаш точно с този човек. Ти сам си избрал да се включиш в играта с всички последствия от това. Ако се чувстваш излъган, предаден и разочарован е защото не си виждал реалния човек пред себе си, а приказен образ. Хората обаче сме несъвършени и цената на съществуването на едно взаимоотношение е компромиса, който следва да направи всеки мъж между митичния образ на Жената в главата му и реалната жена. Същото се отнася и за жените. Ако не успее, никога няма да може да изгради дългосрочни взаимоотношения. И безкрайно ще се мята от една драма в друга. И все мъжете ще са комплексари, и все жените ще са кучки, и все някой друг ще е виновният, предателят, лъжецът, фалшивият, но никога, никога "аз".

Бъди честен - усъмни се първо в себе си. Не съществува манипулация на света, която да не започва от теб. Никой не може да те манипулира без твоето лично съгласие за това. Никой не може да те вкара във взаимоотношение без твоето желание. Никой не може да те накара да вярваш в Еднорози, ако ти самият не решиш да повярваш в тях. Не Еднорогът е излъгал теб, а ти си излъгал себе си, че Еднорогът е реално, а не митично същество. За това, че си такъв балък никой друг няма вина, освен ти самия. Научи си урока, извади си поуката от него, поеми си отговорността.

Проблемът на вечната приказка за любовта е, че тя е една от най-краткотрайните.

И са чакаме:impatience: новия Еднорог :giggle1:

пп. Кой ли ше е шасливеца :giggle1:

преди 3 часа, Xtreme_design написа:

...

Хайде сега да помислим проблемът дали все е едностранен? Нещо не е редно да обобщаваме. Всичко е до хора.
Всеки със своите особености и странности. Ама какво ли ги разбирам..Аз съм наивен дечко...

преди 3 часа, Xtreme_design написа:

никога няма и да разберат какво значи да си зрял и отговорен.

Това е въпрос на интерпретация. Забелязвам, че когато хората харесват някого, виждат все предимствата, а ако не - все недостатъците.
И все тия дефиниции са плаващи, колкото да удовлетворят страната, която ги дава.
А щом хората не знаят какво е зрял и отговорен - посочи какво имаш предвид.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, PigManu написа:

И са чакаме:impatience: новия Еднорог :giggle1:

пп. Кой ли ше е шасливеца :giggle1:

имам вътрешна че може да е от Бургас

и по-малко вероятно от Перник  :clown:

току-що, Yvan Sergeev написа:

имам вътрешна че може да е от Бургас

и по-малко вероятно от Перник  :clown:

Който и да е, ше уцели Бингото :giggle1:

Е ...Пловдив вече изън приказката ли е ...:rolleyes:

Гадни майни мръсни майни...имаше едно клипче на Китодар :D

преди 16 минути, Yvan Sergeev написа:

имам вътрешна че може да е от Бургас.. и по-малко вероятно от Перник  :clown:

Лудак..Кой е тоя от Бургас? :eek:

току-що, А@@@ написа:

Е ...Пловдив вече изън приказката ли е ...:rolleyes:

Ралева, аз не бих се бутал. Да си изяснят взаимоотношенията.

преди 2 минути, Johnny B написа:

Ралева, аз не бих се бутал. Да си изяснят взаимоотношенията

Аз не се бутам , просто влезнах за приказка пък то. ..гледам теб нещо те бутат. ..пък се правиш на неродена мома :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.