Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 33 минути, Вacко написа:

И до къде я докара мистър?

До там дори да забравят кога е рождения ми ден и да трябва калкулатор, за да изчисля на колко съм години.
Задоволява ли те отговора?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 21 минути, Johnny B написа:

До там дори да забравят кога е рождения ми ден и да трябва калкулатор, за да изчисля на колко съм години.
Задоволява ли те отговора?

Тц.
Друго да кажеш?

преди 23 часа, Xtreme_design написа:

Обаче проблемът е, че лелката няма целулит и дори изглежда страхотно за годините си,

Приказвай ми моля те.

преди 13 часа, Xtreme_design написа:

Моят най-добър приятел бе напуснат в деня, в който купи пръстен на момичето, което обичаше и й предложи да се омъжи за него. Тя не просто му отказа, тя му каза, че повече не може да бъде с него, защото има чувства към друг. Той беше смазан, разбит, полумъртъв. Плачеше с месеци на рамото ми, като малко дете. Но нито веднъж от устата му не се отрони и една обидна дума за нея!

На всички или да кажем почти всички макар че сигурно ще ги събера на едната си ръка ай за по сигурно на двете съм направил така че вътрешно да съжаляват за избора си.
Първата ме напусна още кога бях да кажем беден моторист и се хвърли в прегръдките на един батко с Жигули. След три години като ме видя с корадо и много се разкая за постъпката си ама аз вече летях в облаците и ми се виждаше посредствена.

преди 2 минути, Вacко написа:

Тц.
Друго да кажеш?

Пак се прави на жертва. Редовната му стратегия. 

преди 5 минути, BMW Маниак написа:

Приказвай ми моля те.

На всички или да кажем почти всички макар че сигурно ще ги събера на едната си ръка ай за по сигурно на двете съм направил така че вътрешно да съжаляват за избора си.
Първата ме напусна още кога бях да кажем беден моторист и се хвърли в прегръдките на един батко с Жигули. След три години като ме видя с корадо и много се разкая за постъпката си ама аз вече летях в облаците и ми се виждаше посредствена.

Пак се прави на жертва. Редовната му стратегия. 

Гледам че тая дето си я цитирал го раздава по същия начин :D
Лика-прилика 

преди 5 минути, Вacко написа:

Гледам че тая дето си я цитирал го раздава по същия начин :D
Лика-прилика 

Васко малко извън празните приказки.
Тия ми деактивираха VPN-a ! Тия идиоти ли са не мога да разбера.
Връщали ми парите и искат снимка на кредитната ми карта с която съм платил или смятам да плащам и телефон за връзка и ден и час в който да ми се обадят за да им потвърдя !!!
А то единствения начин за плащане беше през paypal а сега ми искат карта.
Почна да ми писва да ти кажа и хич няма да се занимавам.
Препоръчай някой стабилен VPN с български IP адреси и платен разбира се.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Васко малко извън празните приказки.
Тия ми деактивираха VPN-a ! Тия идиоти ли са не мога да разбера.
Връщали ми парите и искат снимка на кредитната ми карта с която съм платил или смятам да плащам и телефон за връзка и ден и час в който да ми се обадят за да им потвърдя !!!
Почна да ми писва да ти кажа и хич няма да се занимавам.

Момент!

преди 22 минути, Вacко написа:

Друго да кажеш?

Не. Стига толкова.

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

1000 долара и ще ти пусна един. Ако не - плащай си съдържанието. А не да го теглиш от Замунда.

https://www.myvpn.bg/plans

VPN сървъри в България

Град Протокол Адрес (хост)
София PPTP pptp.sofia.bg.myvpn.bg
OpenVPN openvpn.sofia.bg.myvpn.bg
OpenVPN TCP stealth openvpn.sofia.bg.myvpn.bg
L2TP/IPSec l2tp.sofia.bg.myvpn.bg

преди 2 минути, Johnny B написа:

Не. Стига толкова.

1000 долара и ще ти пусна един. Ако не - плащай си съдържанието. А не да го теглиш от Замунда.

Спри се бе!

преди 1 минута, Вacко написа:

Спри се бе!

Няма. После да се прави на тарикат и да трови хората тук. И да се кефи как пак е натаковал дяволо във въздухо.

преди 5 минути, Johnny B написа:

Питонски аз си имам платен Netflix и много неща ги гледам още преди да ти ги качат в замунда.
Аве чакай да те питам. Ти кога си виждал 1000 долара на куп в живота си че почна да си оценяваш труда на толкова ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 14 минути, BMW Маниак написа:

Нещо странно е това. Не би трябвало да ти искат нищо такова ако си платил през ПейПал.

преди 7 минути, Julius Decimus написа:

Нещо странно е това. Не би трябвало да ти искат нищо такова ако си платил през ПейПал.

24364626467_c66f80b6d0_z.jpg

На тия им платих 99.99 долара и не ги щат. Ми ако щат няма да им се моля. Конкуренция бол.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 14 минути, Julius Decimus написа:

Ъммм плащал ли си така,от чисто любопитство питам?

преди 1 час, Вacко написа:

Ъммм плащал ли си така,от чисто любопитство питам?

Да и никога не е имало проблем щом в сайта изрично пише, че приема с ПейПал.

Това е така ето защо според мене: в пейпала си слагаш сметката направо, или кредитната карта. И в двата случая всичко е многократно верифицирано за достоверност. Даже в повечето сайтове, където може поръчаш като гест, гост нали (без регистрации) и има пейпал метод, може поръчаш веднага като с Виза карта. А пък без него иска адреси, номера, имена, дълга и широка.

Ако нещо не работи и се запъва може да е щото акаунтите не са всички на еднакво име и адресна регистрация (трябва да е всичко на твое име и да няма разминаване между името и данните на картата и в пейпал акаунта), или просто тия не поддържат с пейпал.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 22 минути, Julius Decimus написа:

Да и никога не е имало проблем щом в сайта изрично пише, че приема с ПейПал.

Някога блокирали ли са ти плащането чрез ПейПал поради  suspicious activity? 

преди 11 минути, Вacко написа:

Някога блокирали ли са ти плащането чрез ПейПал поради  suspicious activity? 

Не. Това ли е причината горе при Маниака ?

преди 10 часа, Julius Decimus написа:

Ей заради ей такива коментари вярвам, че форума е още жив, и по-точно тоя му раздел. Благодаря.

Хехе, Жул, аз ти благодаря.

Виж какъв хубав виц намерих в тази връзка:

Първи Библейски закон на Уайлд:
- Книгата на Живота започва с един мъж и с една жена в една градина. И завършва с Апокалипсиса.:D

преди 10 часа, BMW Маниак написа:

Аз и да видя някой бивш в ламборгини, пак няма да съжалявам за това, че съм го напуснала. Но и не ми се е случвало де. Та не мога да съм 100 процента сигурна.:P

преди 8 минути, Xtreme_design написа:

Аз и да видя някой бивш в ламборгини, пак няма да съжалявам за това, че съм го напуснала. Но и не ми се е случвало де. Та не мога да съм 100 процента сигурна.:P

Аве ти така ще кажеш то ясно.

Сега ако кажеш че и си зарязала десетина милионера и двама милиардера ще отида да се хвърля в сухия си басейн.

току-що, BMW Маниак написа:

Сега ако кажеш че и си зарязала десетина милионера и двама милиардера ще отида да се хвърля в сухия си басейн.

Не мога. Никога финансовото състояние не е било определящ фактор. Но ти пак се хвърли в сухия си басейн, обичам да се смея.:D

преди 13 часа, Julius Decimus написа:

Ти си можел и свестни коментари да напишеш в тоя раздел, а ?

мога да пиша каквото си искам, стига да не обиждам потребители на форума
не се учудвай ако за постелка в темата, застеля килим от "рози"

преди 2 минути, Xtreme_design написа:

Никога финансовото състояние не е било определящ фактор.

Напомняш ми на една къде бягах след нея около две години и накрая се хвана с един изтърсак снабдител на един бар с апартамент под наем, стара джета от 2000 година къде рядко я караше а наблягаше на едни моторче тип скутер с което я прибираше от работа.
Макар че там проблема основно беше че не ме виждаше като надежден в дългосрочен план. Та от скоро пак е сама с гордостта си ама вече чука тридесетака и отново в майчината къща и пак чакаща публичен транспорт.
Видях е преди няколко дни, тоест минах покрай нея и с аверчето в колата къде знае историята само ме поглежда и почнахме да се смееме.
И само му викам "виждаш ли че има господ'.

преди 12 минути, Xtreme_design написа:

Но ти пак се хвърли в сухия си басейн, обичам да се смея.:D

не е изпълнено условието за хвърляне в сух басейн

Напомняш ми на една къде бягах след нея около две години и накрая се хвана с един изтърсак снабдител на един бар с апартамент под наем, стара джета от 2000 година къде рядко я караше а наблягаше на едни моторче тип скутер с което я прибираше от работа.
Макар че там проблема основно беше че не ме виждаше като надежден в дългосрочен план. Та от скоро пак е сама с гордостта си ама вече чука тридесетака и отново в майчината къща и пак чакаща публичен транспорт.
Видях е преди няколко дни, тоест минах покрай нея и с аверчето в колата къде знае историята само ме поглежда и почнахме да се смееме.
И само му викам "виждаш ли че има господ'.

Не мога да обсъждам хора и ситуации, които не познавам, щото знам от опит, че монетата винаги има две страни.

преди 4 минути, Xtreme_design написа:

Не мога да обсъждам хора и ситуации, които не познавам, щото знам от опит, че монетата винаги има две страни.

Всеки си има своята "истина".

Всеки си има своята "истина".

Именно. И тя е субективна. Въпросът е защо ти се интересуваш от живота на бившите си и търсиш причини да злорадстваш?

На мен ми е все тая по-добре ли са, по-зле ли са. Но имам няколко, с които и досега сме приятели.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.