Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 44 минути, Johnny B написа:

Доде ред да кажа ...

Ей това включване от солници Бургас чаках.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 190k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Ей това включване от солници Бургас чаках.

Идииоооттт.. Дай дат гушна. Мойто плюшено мече! :D

преди 3 часа, Johnny B написа:
преди 17 часа, _sirena_ написа:

...Намери  Изводът ? 

Изводът е, че не можеш да поставяш правилно кратък и пълен член. Знаем те, че все пълния търсиш...

членът правилно е  поставен.

преди 38 минути, sound написа:

ами и дофторете са безпомощни.

сирена ше те опраи тя е дофторица

Ако взема да събера на едно място всичката помия, която се изля по Сирена в тоя форум, ще се получи роман по- голям от Война и Мир. Причините... доказвате ги отново и отново. Хайдучката няма кво да я коментираме, тя е шефката и щом не си с нея, си душманин и срещу тебе всичко е позволено. Мо... не можеш да преживееш Саунд нали? Посмъртно. Кога набих шамари на Сирена, моментално влезе в обръщение. Дърта интригантка си тииии... Чак приятелка го заигра. :)  Много бързо ти мина.  Ралева- няма любов, никой не иска, ама като я доближи Слънцето и изведнъж и се прииска. Чак хормоните и се разиграха, а уж беше на умиране. Коя всъщност е Ралева? Някой виждал ли я е? Симка, ми ти самия не ми ли каза, за несподелената си любов към Сирена? Що точно на мен бе готин? Всъщност, има ли женски профил в тоя форум, дето да си го пропуснал? Агамирион изобщо нема го коментирам...

Е тва сте най- чистите и възвишени душици тука (безработни естествено), дето по цял ден се чудите каква простотия да измислите. Ето и днес, знаете че съм на работа и няма да отговоря, Сирена също е на работа... и какво правите? Изливате помия в наше отсъствие. Колко благородно! Какви духовни висоти. Крадеца винаги вика- дръжте крадеца. Ако бяхте си седяли на задниците,нямаше да се случи нищо. Но вас това не ви устройва- нещо трябва да се случи тук. Това е целия ви свят, как така нищо няма да се случва? Трябва да си намерим душмани, които да борим. Разбира се, някои които са заети, та да нямат много време да се защитават.

Не ми слагай сърца бе пумпал!

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

преди 16 минути, _Слънце_ написа:

Ако взема да събера на едно място всичката помия, която се изля по Сирена в тоя форум,

само аз я заливам с рози и шампанско.

:helpwanted4:

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

само аз я заливам с рози и шампанско.

:helpwanted4:

ти ли бе, разследващи журналисте?

всичко което правя е за нейно добро!

преди 17 минути, Yvan Sergeev написа:

всичко което правя е за нейно добро!

Вземи направи нещо със себе си. Мога да ти кажа какво даже...

работя по въпроса

за нашето общо благо със сирена един ден.

преди 1 час, _Слънце_ написа:

Симка, ми ти самия не ми ли каза, за несподелената си любов към Сирена?

Недей ми се прави и ти на жертва, а се дръж като мъж. Никога нищо лошо не съм говорил, докато не почнахте с вашите интригантски драми.
Несподелена любов към сирена? :D Всички обичат слънчицето и сирената..Мдаааа.Я слез на земята бе! Не ме вкарвай в интриги!
Ама аз забравих..Когато Слънцето с име неизвестно и мутра странна пусне 2 песни и те всичките жени му падат в краката.
Аз НЕ лея помия в отсъствие, а директно ви цитирам да го прочетете. Защото комуникацията тук е задочна.
Много сте заети, виждам! Аз днеска обикалях с лаптопа да нагласям антени, след това къртих стената, защото ми се спукала тръба да я правя.
След това се хванах с едни мебели. Ама само вие работите бе!
Несподелена любов към Сирена!? Това заслужава два пъти да се повтори, за да е двоен смях! Нямаш си идея какво говориш!
Обаче няма да се обяснявам като ученичка! Паднахте ми в очите !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

симка .....   а кат беше на острова на любуфта не се оплакваше :getout:

Аве оууу...  Ко спорите ве, от сички вас само Доминиканеца има некой лев да направи на Сирен "хралупка" а за вас само "шоколадовата фабрика" работи :giggle1:

преди 47 минути, Johnny B написа:

Несподелена любов към Сирена!? Това заслужава два пъти да се повтори, за да е двоен смях! Нямаш си идея какво говориш!
Обаче няма да се обяснявам като ученичка! Паднахте ми в очите !

на 11/21/2017 в 23:53, _noise написа:

сирена?

Сериозно ли си мислиш, че всичко се базира на несподелената любоф към някакъв човек в интернет, който не познавам наистина?

•  
преди 18 минути, Yvan Sergeev написа:

симка .....   а кат беше на острова на любуфта не се оплакваше

Тогава не въртеше интриги, които да ме засягат. След като го направи ми падна в очите.

преди 2 минути, _Слънце_ написа:

Сериозно ли си мислиш, че всичко се базира на несподелената любоф към някакъв човек в интернет, който не познавам наистина?

Какво ме питаш? Че те тъпче мистреската? Ми вий сте един до друг, запознайте се най-накрая. С колата можеш да отидеш :D
Аз дори съм бил там..в града тоест.

преди 1 минута, Johnny B написа:

Тогава не въртеше интриги, които да ме засягат. След като го направи ми падна в очите.

Какво ме питаш? Че те тъпче мистреската? Ми вий сте един до друг, запознайте се най-накрая. С колата можеш да отидеш :D
Аз дори съм бил там..в града тоест.

Манипулураш цитата! Засрами се- това са твоите думи...вижда си се ясно.Аз бих се скрил зад полата на мама Мо.

преди 2 минути, Johnny B написа:

и какво толкова е станало

някой хляба ли си изгуби.

преди 10 минути, _Слънце_ написа:

Манипулураш цитата! Засрами се- това са твоите думи...вижда си се ясно.Аз бих се скрил зад полата на мама Мо.

Какви мои думи, ти видя ли как си цитирал? Ти един цитат не можеш да направиш, а си тръгнал да ме кориш!

преди 16 минути, Johnny B написа:

Какви мои думи, ти видя ли как си цитирал? Ти един цитат не можеш да направиш, а си тръгнал да ме кориш!

:)

преди 12 минути, _Слънце_ написа:

...

Не ми се усмихвай, а ми кажи от къде е тоя цитат, понеже никъде не води!

преди 5 минути, Johnny B написа:

Не ми се усмихвай, а ми кажи от къде е тоя цитат, понеже никъде не води!

От толкова много ЛС забравяш какво си писал ли? Викаш то една ли е, две ли са... Казанова.;)

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

преди 17 минути, _Слънце_ написа:

От толкова много ЛС забравяш какво си писал ли? Викаш то една ли е, две ли са... Казанова.;)

Аз си проверих всичките ЛС. Недей ми се прави на интересен. А ако това не е клевета и някъде съм написал нещо подобно, то е извадено от контекста и показва, че си едно малко лъжливо момиченце, а не мъж.

преди 12 минути, Johnny B написа:

Аз си проверих всичките ЛС. Недей ми се прави на интересен. А ако това не е клевета и някъде съм написал нещо подобно, то е извадено от контекста и показва, че си едно малко лъжливо момиченце, а не мъж.

Ся видя ли се?

преди 4 минути, _Слънце_ написа:

Ся видя ли се?

Какво да видя!? Мога ли да помня всяко едно нещо, извадено от контекст. Продължавайте с интригите. Браво.

преди 1 минута, Johnny B написа:

Какво да видя!? Мога ли да помня всяко едно нещо, извадено от контекст. Продължавайте с интригите. Браво.

Имаш ЛС бе идиот! Там ти е копнато всичко, да не те показвам пред форума.

преди 8 минути, _Слънце_ написа:

Имаш ЛС бе идиот! Там ти е копнато всичко, да не те показвам пред форума.

Нямам ЛС и недей ми се прави! Не знам на кого пращаш ЛС-та, но не и на мен!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.