Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 10 минути, Johnny B написа:

Нямам ЛС и недей ми се прави! Не знам на кого пращаш ЛС-та, но не и на мен!

Баси наглия! Нищо, сега поне Сирена ще знае... и може би ще се замисли. За всички вас.  Имаш ЛС. А аз имам скрийншот, че имаш ЛС. Сайта не може да лъже.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 190k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 20 минути, _Слънце_ написа:

Имаш ЛС. А аз имам скрийншот, че имаш ЛС. Сайта не може да лъже.

НЯМАМ никакво ЛС от теб!!! И не знам какво си мислиш, че имаш..Компромат видиш ли!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 минути, Johnny B написа:

НЯМАМ никакво ЛС от теб!!! И не знам какво си мислиш, че имаш..Компромат видиш ли!

Утре. че ...сега ми се спи

преди 1 час, _Слънце_ написа:

Нищо, сега поне Сирена ще знае... и може би ще се замисли. За всички вас. 

само аз съм и верен и моногамен!

.

преди 9 часа, Johnny B написа:

8891c7c4-e644-4f17-b4cd-7c41eb1cd6d1.png

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

преди 4 часа, _Слънце_ написа:

....

Нямам ЛС!

@_Слънце_ - ехоо, слънчасалия. Дай да ти обърна подобаващо внимание в темата на мистреската ти.
Искам да спрете с това въртене на интриги, става ли? ЛС-та, Млъсъта - не ме интересува въобще.
Ти си едно пале, което се води за носа. И освен това най-накрая като ударим чертата, се оказва че няма никаква стойност.
По въпроса с живота - кажи на някой самоубиец колко му е стойностен живота.

преди 1 минута, Johnny B написа:

@_Слънце_ - ехоо, слънчасалия. Дай да ти обърна подобаващо внимание в темата на мистреската ти.
Искам да спрете с това въртене на интриги, става ли? ЛС-та, Млъсъта - не ме интересува въобще.
Ти си едно пале, което се води за носа. И освен това най-накрая като ударим чертата, се оказва че няма никаква стойност.

Крадеца вика, дръжте крадеца. Класика! Любовника Симо...пхахах.

на мен ми е по интересно сирена кога ще идва :helpwanted4:

преди 26 минути, _Слънце_ написа:

Крадеца вика, дръжте крадеца. Класика! Любовника Симо...пхахах.

Аз приключих. Единствената причина да говоря бе, за да кажа колко съм разочарован от постъпката ви.
Живейте си живота. За мен сте зачеркнати на листа вече.

преди 14 минути, Yvan Sergeev написа:

на мен ми е по интересно сирена кога ще идва :helpwanted4:

А на мен ми е интересно, защо ти е интересно?

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

за да правиме любоф

Пробвай с тва.

преди 2 часа, _Слънце_ написа:

...

:D Сам ли си говориш? Горкия...

На Сирена говоря! А ти и изчезни от темата лицемерна картинко. Нямаш повече работа тук, осра се достатъчно.

Редактирано от _Слънце_ (преглед на промените)

Приказка за Лека Нощ ! 

..................................................... 

Фундаментален 'изглед ", насочващ вниманието към щекотливите човешки взаимоотношения, които вълнуват ежедневието ни и заемат огромен периметър 

в емоционалният ни свят. 

Да започнем от там - Какво желае всяка една Същност ? 

Съзнателно или Неосъзнато всяка една Същност изпитва Потребност и Нужда да Бъде Обичана и да Обича ! 

По-нормално от това няма как да е - То си е Заложено при всеки един . Дали ще го споделя и Съзнателно ще го Изповядва или ще го Прикрива, поради 

определени причини това няма особено значение, защото то си е очевидно и си Прозира под повърхността, за онези, които имат очи да го видят . 

Самата Моногамност също си е заложена без Изключение - Любовта е за Двама ! 

Къде обаче на практика се зараждат "трагедиите "? 

Както споделих Всяка Същност изпитва Потребност да бъде обичана и да обича. Колкото и да се чувстваш Себедостатъчен не можеш да се почувстваш 

Пълноценен и в Хармоничен Разкош, ако си самотен в цялата тази "илюзия" . Очертавам "Илюзия", защото то си е Илюзия да се самозалъгваш, че можеш 

да си щастлив и без Любов и без Половинката, която всъщност Образува тази Безкрайна Празнота, мотивираща те да се "возиш" в непрекъснат кръговрат 

на "търсене и очакване" да се появи Достойният Допир за теб. 

Любовта е една Единствена ! Няма други Етикети за нея. Няма "малка и голяма, няма и кратка и относителна Любов". 

Би било Нелепо да се Рисува елементарно - Явление, което се Ражда само в определени Условия и по принцип е Вечно. 

Мъжът е Ключът, Жената е Ключалката ! 

Само един Ключ може да Отключи една единствена Врата - Това е Първородното . Това е необходимо да се Проумее. 

Тази Потребност, която ври във всеки един да си намери точният ключ или ключалка Ражда Стремежът, Мотивът и Пътят към непознатият обект. 

Този Обект, тази Половинка тя Живее в всеки един от нас . Тя е Вътре - Дълбоко Заровена под формата на Идеал, Прототип, Спомен, Макет, Вяра, Надежда, Мечта .. 

Какво представлява влюбването ? 

Влюбването е ПРОЕКЦИЯ ! 

Всеки Проектира, онзи Идеал, който носи за собствената си Половинка, към харесан обект, който го е развълнувал по някакъв начин. 

На "прима виста харесваме "- Улавяме нещичко от нашия собствен идеал и оттам нататък избухва онзи Проекция, която ни Повдига в Очаквания този 

обект да е Нашият Дългоочакван Пристан, нашият Бряг, който отчаяно сме търсили .. 

То хубаво ... но когато това не е нашата Приказка ? 

Когато тази Приказка е Приказката на някой друг ? 

Когато се окаже, че "Ключа и Ключалката са Чужди ? 

Срива се Проекцията, Потъмнява и Изчезва прекрасната Илюзия - регистрираме го като "грешка" . 

Изпитваме Неудовлетворение, Травма, Драма, Болка .. за кое ? За Собствената си Проекция ! 

Обвиняваме другия, че не е този от нашият "сюжет", че не е отговорил Очаквано на Проекцията, която сме Създали и Оразмерили .. 

Кой е Виновният ? 

Няма виновни ! Има само огорчени от още един несполучлив, нетраен опит, попълнил 'колекцията им" в кармичната им Програма. 

Натрупаният капацитет от скъсани опити понякога ражда и определени комплекси, изражда и в субективна "концепция", въдворява в Същността 

негативен отенък, който опасва определени ограничения и рамки, в които се поставят следващите вероятни "опитности" . 

Това за мен е несправедливото в "казуса" . Има безброй мъже, има безброй жени, но нямаме право да ги съдим за това, че не са Нашите. 

Някои имат погрешни схващания, че Любовта се "изграждала" ..Не не се Изгражда - Изграждат се Взаимоотношения, служещи за определени цели. 

Грешните схващания за Любовта паркират и в погрешни заключения и "философии" . 

Няма нищо неетично или сложно, когато Осъзнаеш, че тази връзка не е Твоята - да излезеш достойно от нея . 

Нужен е разговор, който да изясни особеностите и да се запази уважението, най-малко заради "приказката" в която сте живели преди Прозрението, че 

не сте един за друг .. 

Изгубеното Доверие не е нищо друго, Освен Изгубената от Реалност - Проекция, я която сме танцували .. 

Всеки Търси Любовта и Онази, която ще го направи Пълноценен и Благодатен .. и аз го Търся и Той ме Търси и те я Търсят ... 

Важното е да не се губи Търпението, Надеждата и Вярата .. 

Някой ден, Някоя Нощ ... Няма Значение Кога .. 

преди 42 минути, Амели написа:

Само един Ключ може да Отключи една единствена Врата

Това обяснява защо толкова много хора познавам, които въртят повече от една. Дори и твоят се пробва.

на 1/9/2018 в 8:09, _Слънце_ написа:

На Сирена говоря! А ти и изчезни от темата лицемерна картинко. Нямаш повече работа тук, осра се достатъчно.

И ти омърси чуждата тема. Но идва ден и всичко се връща.

преди 8 минути, Johnny B написа:

Това обяснява защо толкова много хора познавам, които въртят повече от една. Дори и твоят се пробва.

Спри се бе боклук! Наистина ли мислиш, че е останал някой дето ти вяева на измислиците? М?

Всъщност не се спирай- Почни се и се довърши! Злобно, завистливо човеченце.

Животът Изглежда Прекрасен , само за онези , които Умеят да сърфират Свободно във него !

Мимски 

преди 40 минути, Амели написа:

Животът Изглежда Прекрасен ,

На кого изглежда прекрасен, да ми даде от хапчетата си.

преди 2 часа, Амели написа:

Съзнателно или Неосъзнато всяка една Същност изпитва Потребност и Нужда да Бъде Обичана и да Обича ! 

ГРЕШКА!~

нямам потребност и нужда да  ме обичаш, а да ме ползваш засексуалниудоволствия.:clown:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.