Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 24 минути, _Слънце_ написа:

Далечко е наистина. А и какво ще търси в Пловдив, ссъвсем не ми е ясно...

Прав си. Малко надолу трябва да се спусне, за да прибере Сирена? :)

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 190k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 3 часа, _Слънце_ написа:

Само да напомня, че темата е "Приказки за Лека нощ", а не "какво сънувах снощи".

важното е че сънищата понякога  стават реалност в случая.  а приказките са си приказки.

преди 1 час, Johnny B написа:

Е, дам, ама от Перник до Пловдив колко километри са? Малко трудно ще е..Ще бъде необходимо да вика, мисля? :D

прав си

много пъти съм и предлагал да дойде до перник ама тя не иска

а уш имала ферари и порше едновремнно 

а аз да и ходя с бдж-то

преди 1 час, _Слънце_ написа:

А и какво ще търси в Пловдив, ссъвсем не ми е ясно...

как какво IP-то и съм и пред вратата или           отскачане до хасково.

Момчета, направете си тест... за бременност. Звучите като махленски клюкарки.

преди 4 минути, _Слънце_ написа:

Момчета, направете си тест... за бременност.

Ща изям!!! :D

преди 3 минути, Johnny B написа:

Ща изям!!! :D

Само в сънищата си.

току-що, _Слънце_ написа:

Само в сънищата си.

Сирена, недей говори така..Или Амели беше...? Чакам извинение още да дадеш...

току-що, Johnny B написа:

Сирена, недей говори така..Или Амели беше...? Чакам извинение още да дадеш...

Сирена е заета в момента Джони. Да разбирам ли че вече не ме обичаш?

току-що, _Слънце_ написа:

Сирена е заета в момента Джони. Да разбирам ли че вече не ме обичаш?

Теб кога съм те обичал? Да не съм хомосексуалист. А тя е заета, но без теб..Тъй ли стана? :D

преди 1 минута, Johnny B написа:

Да не съм хомосексуалист.

Така започват нещата Джони. Първо се питаш гей ли съм... и после се хващаш за главата.

Ае разкарайте си низките страсти от тая тема, че имам да кажа нещо на Сирена.

преди 9 минути, _Слънце_ написа:

Така започват нещата Джони. Първо се питаш гей ли съм... и после се хващаш за главата.

Сирена, не всеки който не те харесва е хомосексуалист! :)

преди 2 минути, Johnny B написа:

Сирена, не всеки който не те харесва е хомосексуалист! :)

Обий се с некъв тъп предмет и напусни олтара.

Абе, вие ще се карате ли още ?

Вместо да обогатите темичката с литературни писания, както беше в началото. :help:

преди 13 часа, Yvan Sergeev написа:

важното е че сънищата понякога  стават реалност в случая.  а приказките са си приказки.

прав си

много пъти съм и предлагал да дойде до перник ама тя не иска

а уш имала ферари и порше едновремнно 

а аз да и ходя с бдж-то

как какво IP-то и съм и пред вратата или           отскачане до хасково.

Ама, ти си от Перник и нямаш автомобил? Божкеее ... трябва много съвестно да съставим стратегия, как да променим обстоятелствата :eek:

След Дълги и обстойни изследвания из дебрите на форумните пътеписи, в търсене на "кутията на 

Пандора ', в търсене на горещия Отговор на екзистенциалния Въпрос " От каква 'храна" има 

нужда и обича редовия потребител ", оцелял, след Мощни атаки на простотия, тъпотия, помия и 

малоумие, се натъкнах на един смущаващ Факт ! 

Сам по себе си толкова елементарен, толкова "теологичен", толкова прозаичен : 

Оцелелият "юнак" се Нуждае от Флирт, Секс, Секс, Флирт, може и да в обратен ред формулата ! 

Сгромолясани и експлодирали от Безумното Сиво Ежедневие, в изпълнение на досадни 

дейности, търкалящите се в монотонен последователен оборот, Същия този корав и кален 

потребител, останал да свети "онлайн" в този форум се Нуждае да отвори форумните врати 

и да помачка цици, дупе, бедра и квото там му се разреши от розовата половина на форума. 

Респективно Евата влиза за да получи некоя и друга целувка, китка, сърце и мече, да се 

потърка на нечии разтворени загорели бедра, да й се даде "Сигнал" за последващо 

продължение, което да й светне в в усмивката и уморените очи и да заспи Удовлетворена, че 

някъде там Някой я Желае, бленува дланите й, цици й, дупето й, целувките й . 

Общо взето това е Копняната "храна" на малката социална единица. 

Това е Фундаменталната Схема, която движи нагона да скачаш със салто на 'линия" в това оградено стопанство . 

Проблема е, че има Недостиг на 'Магьосници", които да сугестират желаните резултати . 

Сирена Отдавна е Натражена от калпави , безплодни и Досадни Опити да й се навлезе в Личното Пространство и Битие !

Сирена навсякъде Показва , Рисува и Предупреждава - НЕ ДОПУСКАМ НИКОГО В ЛИЧНОТО СИ БИТИЕ !

Защо не допуска Сирена в Личното си БИТИЕ  е въпросът ! 

Битието на Сирена е твърде Високо за всичките виртуални каламбури , които можете да й разстелите от Ниското си и Тясно  Пространство !

Приказка за Лека Нощ , Размисъл и Незадоволени Страсти ! :goahead:

преди 1 минута, Амели написа:

Битието на Сирена е твърде Високо за всичките виртуални каламбури , които можете да й разстелите от Ниското си и Тясно  Пространство !

Битието на Сирена хич не е високо за индивид тип INTP. Ще те разкостя с помощта на логика и ще те довърша с емоция.
Защото Сирена винаги е права и никога не обича да се извинява.

И аз те Обичам. 

преди 4 минути, Амели написа:

След Дълги и обстойни изследвания из дебрите на форумните пътеписи, в търсене на "кутията на 

Пандора ', в търсене на горещия Отговор на екзистенциалния Въпрос " От каква 'храна" има 

нужда и обича редовия потребител ", оцелял, след Мощни атаки на простотия, тъпотия, помия и 

малоумие, се натъкнах на един смущаващ Факт ! 

Сам по себе си толкова елементарен, толкова "теологичен", толкова прозаичен : 

Оцелелият "юнак" се Нуждае от Флирт, Секс, Секс, Флирт, може и да в обратен ред формулата ! 

Сгромолясани и експлодирали от Безумното Сиво Ежедневие, в изпълнение на досадни 

дейности, търкалящите се в монотонен последователен оборот, Същия този корав и кален 

потребител, останал да свети "онлайн" в този форум се Нуждае да отвори форумните врати 

и да помачка цици, дупе, бедра и квото там му се разреши от розовата половина на форума. 

Респективно Евата влиза за да получи некоя и друга целувка, китка, сърце и мече, да се 

продължение, което да й светне в в усмивката и уморените очи и да заспи Удовлетворена, че 

някъде там Някой я Желае, бленува дланите й, цици й, дупето й, целувките й . 

Общо взето това е Копняната "храна" на малката социална единица. 

Това е Фундаменталната Схема, която движи нагона да скачаш със салто на 'линия" в това оградено стопанство . 

Проблема е, че има Недостиг на 'Магьосници", които да сугестират желаните резултати . 

Сирена Отдавна е Натражена от калпави , безплодни и Досадни Опити да й се навлезе в Личното Пространство и Битие !

Сирена навсякъде Показва , Рисува и Предупреждава - НЕ ДОПУСКАМ НИКОГО В ЛИЧНОТО СИ БИТИЕ !

Защо не допуска Сирена в Личното си БИТИЕ  е въпросът ! 

Приказка за Лека Нощ , Размисъл и Незадоволени Страсти ! :goahead:

Невероятен стил на изказ. Винаги те чета с удоволствие.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Невероятен стил на изказ. Винаги те чета с удоволствие.

Ами вземете се тогава. И те със слънчасалия имат отворена връзка, като гледам...

преди 2 минути, Johnny B написа:

Ами вземете се тогава. И те със слънчасалия имат отворена връзка, като гледам...

Ти след многобройните там неуспешни и ялови опити да се включиш вече почна да я предлагаш ли ?
Още ти е рано да се правиш на небрежен ми се струва.
На теб ако ти е интересна за прочит една книга веднага на сексуални фантазии ли те избива, вземане, бракове и подобни мисли на болни мозъци.
Прочети отново и отново по горния пост на авторката че гледам още не можеш да се разпознаеш в него и ти трябват насочващи джокери.

преди 3 минути, Johnny B написа:

Ето, че за пореден път разсъждаваме над това, какво имат или нямат другите. Защо е тази необходимост от принизяване на чужди отношения, до елементарен битовизъм? Защо изобщо ви вълнуват отношения на хора, които изобщо не познавате? Виждате себе си в приказката и това не ви харесва... Ами променете нещо, ако не е твърде късно.

преди 33 минути, BMW Маниак написа:

...

О, много добре знам авторката какво иска да каже.

преди 28 минути, _Слънце_ написа:

Ето, че за пореден път разсъждаваме над това, какво имат или нямат другите

Пак нищо не си разбрал. Вече нямам намерение да чета, а само да пиша и то каквото си реша.

преди 5 часа, Maleficient написа:

Ама, ти си от Перник и нямаш автомобил? Божкеее ... трябва много съвестно да съставим стратегия, как да променим обстоятелствата :eek:

още трупове на софянци ли искаш ?

преди 3 часа, Амели написа:

се натъкнах на един смущаващ Факт ! 

защо да е смущаващ факт ?

това е проекция през личните желатия

ти се нуждаеш от флирт и секс

но е нормално

човекът е  животно

и се ръководи от нуждите  на органите си

когато органите не се използват закърняват  и стават безполезни

в този форум се Нуждае да отвори форумните врати 

тва е за теб

:mark::withflowers::withballoon2::indoorplants:

3_355.jpg?itok=6SwQ5g0I

от Високо най-лошо се пада :P 

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Серго, пак ли с бедежето бе бате?

какво пак

никъде не ходя

пък сулю и пулю  взел кола и безцелно харчи пари за бензин и харчи заплатата за данъци части за кола хапка пийка и лекарства от  болестите причени от  газовете които изгаря.

аз тези проблеми ги нямам.

Много правилен подход. Като не правиш нищо няма как да сгрешиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.