Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

Пиги , ненаситна си ... цяла нощ те храня и нямаш засищане ... 

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 190k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 1 час, Амели написа:

Пиги , ненаситна си ... цяла нощ те храня и нямаш засищане ... 

:popcorn2:

преди 2 минути, PigManu написа:

:popcorn2:

ххах яж си пуканките мила и гледай как другите си живеят живота :biggrin:

...едИн млАд стАрец,седИ прАв нА дЪрвен кАмък,четЕ сЕмки-плЮе вЕстник...

преди 23 часа, Амели написа:

Сигурно си искал да поместиш тази гениална реплика в идиотите, ама силите не са ти стигнали да стигнеш до там.

Ай-Яй-Яй... Forgive me ...you Majesty for the fateful mistake:clown: I want to live,do not kill me! Please...:crying10:I wanted to write a goodnight story...but... тОлкуз мИ ъкЪлиъ,кО дЪ сЪ прАй:( Как можах да допусна,въобще да си помисля...да пОствам простотии(дали са гениални...никой не знае) и идиОЦки Офчи мИсли...в Вашата ''Извънземна и пълна с всичко красиво и истинско'' тема.Аз...глупАкът и тъпУнгера...посипвам си кУхата и прАзна глава с пепел. ...мЪ пЪк...мислих приказката да бъде и...смЕшнъ...Ваше Сеятелство ...по ги разбира тези неща...и мисля да оставя на Вас да я довършите(предполагам не си ''оперирана от чувство за хумор''):) Само съм дал началото...развитието и края...са за ''изтънченото ви перо''. Дали да не я крЪстим ''Приказка за...1002-рата нощ...?...като ''пилотно'' заглавие.Само предлагам... Оставам това на Вас. ПунЕжи ''идиОцкиъ изИк''...Ъ тЪп И сАму зЪ идиОти,шЕмити И глупАци(нъпрАу зЪ прустулЮдииту)...ш'вИ устАвъ инИ...пИтънки(ньЕ чУдинки)...дЪ сИ утгувОрити...зЪ дЪ мОй дЪ дуврЪшити скАзкътъ.ИдиОт кЪт мЕни...нИ гИ ръзбИръ...Ич:no-no:  

Undrar du over nagot,har du en synpunkt,ide eller ett forstag? Har du upptackt nagot som ar fel? ...Taaaa толкова от кУхия И ненормАлен куфАлник.! ПокАях сЕ....И сЪ прибИръм У идиОтникъ(тАмъ сИ мИ Ъ мЕстуту)...Иии инЪ писнѝофкЪ...''зЪ мУзъ'',дЕт шЪ тИчъ нЪ скАзкътъ... МАштъм сЪ....:scared:

Spoiler

Много ми е Висока Честотата !

Трудно е някой да ми задържи погледа .. 

Трябва да Излъчва Мъдрост, Точност, Интелект, Остроумие .. Мекота същевременно .. 

Да Звучи .. Благоуханно ..за да ме привлече да го слушам .. 

Бе не е лесно .. 

Щото съм уморена от "контакти" .. служебни .. 

Това донякъде Изкривява Търпението ми да давам шанс ..за разговор .. 

За 3 мин. мога да определя подходящ ли е "субекта" !

преди 24 минути, Амели написа:

За 3 мин. мога да определя подходящ ли е "субекта" !

Подходящ да бъде кукла на конци?

преди 18 минути, Johnny B написа:

Подходящ да бъде кукла на конци?

Естествено , че всички МЪЖЕ , които ме харесват са "кукли на конци" ! То няма и как по друг начин да се Подреди емпатията , нали душице ?

Другото Създава Дискомфорт в емоциите и не е здравословно !

Я да видим ..

И Саунд и Слънцето и Серго и Васко и БМВ всички имат една характерна черта - Кукли на конци са !!!

Браво , Евала , Венсеремос ! 

Що така бе , драги зрители и фенове , който хареса меките стъпки на Сирена е "кукла на конец " ? 

Струва ми се Несъстоятелно ! Особено като липсват факти и аргументи ! 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 6 минути, Амели написа:

Особено като липсват факти и аргументи ! 

Амчи се предателка? ;)

преди 4 минути, Johnny B написа:

Амчи се предателка? ;)

Откъдето съм "минала" Уважението не стихва и не Увяхва дори години да минат.

Ще дойде ден ще съжаляваш за всичката помия , която изля по мен. 

Истината рано или късно Излиза и сама се Заявява.  Търпение се иска само !

А на мен второто ми име е Търпение ! 

преди 3 минути, Амели написа:

Ще дойде ден ще съжаляваш за всичката помия , която изля по мен. 

Няма помия, има само истина. Момичето тихо и кротко си пишеше и на никого не се бъркаше. Вие тихо и кротко си стояхте, гушкахте си се или каквото се правите и имаше мир. Аз тихо и кротко навсякъде си писах и нито имах нещо против слънчасалия или теб.
Но решихте да показвате между двамината си кой-кого. И във вашата дразга вкарахте момичето с интрига.
И се оказва, че аз хора, които съм уважавал въртят номер на другиго, когото уважавам. Вие си разделихте каквото си разделихте и изгубихте не един, а двама души, които ви уважаваха. Защото беше много наясно, че като се обърнеш срещу нея, се обръщаш и срещу мен.
Аз не давам някой да се подиграва с хора, които уважавам. Като си помисля как бях седнал и теб да те защитавам, че и да се извинявам за това, че бях те забъркал каот бях се дъвкал със слъчасалия...лошо ми става. Не си е струвало усилията.

преди 5 минути, Johnny B написа:

Няма помия, има само истина. Момичето тихо и кротко си пишеше и на никого не се бъркаше. Вие тихо и кротко си стояхте, гушкахте си се или каквото се правите и имаше мир. Аз тихо и кротко навсякъде си писах и нито имах нещо против слънчасалия или теб.
Но решихте да показвате между двамината си кой-кого. И във вашата дразга вкарахте момичето с интрига.
И се оказва, че аз хора, които съм уважавал въртят номер на другиго, когото уважавам. Вие си разделихте каквото си разделихте и изгубихте не един, а двама души, които ви уважаваха. Защото беше много наясно, че като се обърнеш срещу нея, се обръщаш и срещу мен.
Аз не давам някой да се подиграва с хора, които уважавам. Като си помисля как бях седнал и теб да те защитавам, че и да се извинявам за това, че бях те забъркал каот бях се дъвкал със слъчасалия...лошо ми става. Не си е струвало усилията.

Ти познаваш ли го това момиче? Какво те кара да мислиш, че е наистина момиче? Освен това (вече ти го натъртих няколко пъти), след нашата "интрига" на "момичето" нищо му нямаше, даже си се забавляваше, че сме я вкарали във филма си. бе Симо, ти наистина ли не виждаш по- далеч от носа си?

преди 4 минути, Johnny B написа:

Симка да не изчезна в дън земи тилилейски голямата ти любоф ? Е чи пиши и на whatsapp де, нали вече си с модерен телефон? Не е свършил света. В 21 век сме все пак.
Таман повод да я чуеш и да и обясниш че ти липсва във форумния живот.

Аз вчера звъня на една стара слава понеже новите все по рядко ми вързват. И ѝ обяснявам че ми липсва.
И тя пък да вземи да ми повярва. И ми вика
- Това е много хубаво че ти липсвам. Никога да не ме забравиш.

Но ти може да получиш по добър отговор от този който аз получих. Докато не пробваш няма как да разбереш.
Дерзай.

преди 3 минути, Johnny B написа:

Виж сега , моето момче - Когато не са ти ясни "сценариите и игрите " , от които на мен определено ми се гади , защото Злобата и Завистта към мен ми

идват в повече - Замълчи си !  Нищо не ти е Ясно и това , че нося и преработвам Негативите ти , означава само едно - Не Спирам да Вярвам , че ще има

Възмездие за Всичко ! Нещата на Повърхността Изглеждат Различно от тези зад Кулисите ! И пак ти повтарям : Тук единственият начин да ме плюят и да ме заливат с помия са да скачат в клонинги.  Всички "пиески" , които завъртат намесвайки ме са със Клонинги ! 

"Авторитетните си профелчета " ги държат да правят "имидж" с тях ! Не ме занимавай повече със себе си , достатъчно те Щадих ! 

И го правех , защото те Уважавах !  Даже не искам и да го оценяш , просто си върви .

Трудно е някой да ми задържи погледа .. 

Трябва да Излъчва Мъдрост, Точност, Интелект, Остроумие .. Мекота същевременно .. 

Да Звучи .. Благоуханно ..за да ме привлече да го слушам ..

почти съм аз

само където излъчвам твърдота.

Ae Серго пак ли с бедежето бе майна? Ела до пловдив, има един голф зад сервиза ти го подаря, хем да си по- мобилен, хем да го разкараш че прай калабалък...  :)

Негативите ти , означава само едно - Не Спирам да Вярвам , че ще има

Само че след изказването...
Перифразирам "Аз една жена писах от профила и никой не ми устоя, вие за нищо не ставате" персонално изгуби уважение.
Някои хора са уникални и независимо колко профила имат, това което пишат и чувството от него ще прозират през всяка маска.
Ама твойто уважение "за нищо не ставаш" го запомних. Без това малко бяха хората, с които можеше да се пише нещо нормално.
Е, не успяхте да си стоите на задните части, трябваше да бъркате някакви истории. Или случайно някой клонинг профил ти опря пистолет в слепоочието, че трябваше да пишеш от профила на Слънцето, което аз още тогава усетих?

преди 1 час, _Слънце_ написа:

Освен това (вече ти го натъртих няколко пъти), след нашата "интрига" на "момичето" нищо му нямаше, даже си се забавляваше, че сме я вкарали във филма си. бе Симо, ти наистина ли не виждаш по- далеч от носа си?

Ахааа..Ясно. Значи просто решиха всички да изпързалят мен. Горкият аз, доверчивият.  Не маскарад, а конспирация.
Само че това нищо не променя в моите очи. Пак някой е решил да прави сечено. И пак вие двамата сте под прожекторите... :D
Да си бе мирно седяло!

преди 7 минути, Johnny B написа:

Или случайно някой клонинг профил ти опря пистолет в слепоочието, че трябваше да пишеш от профила на Слънцето, което аз още тогава усетих?

И по този въпрос е писала Сирена, Симко... ама нема кой ти се обяснява цял месец, щото видиш ли ти бавно столяш.

преди 1 минута, _Слънце_ написа:

И по този въпрос е писала Сирена, Симко... ама нема кой ти се обяснява цял месец, щото видиш ли ти бавно столяш.

Стоплих моментално, че има нещо нередно. Да си бяхте мирно седели! ;)

преди 35 минути, _Слънце_ написа:

Ae Серго пак ли с бедежето бе майна? Ела до пловдив, има един голф зад сервиза ти го подаря, хем да си по- мобилен, хем да го разкараш че прай калабалък...  :)

ти пак не си разбрал мобилност не ми трябва

пловдичано-хасковци идват при мен а не  аз при тях понеже съм твърд

ако бях мек щях да  съм ти пред   вратата на крак.

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 11 минути, Johnny B написа:

Ахааа..Ясно. Значи просто решиха всички да изпързалят мен. Горкият аз, доверчивият.  Не маскарад, а конспирация.
Само че това нищо не променя в моите очи. Пак някой е решил да ми прави сечено. И пак вие двамата сте под прожекторите... :D

Теб пък кой и какво те е изпързалял? Теб изобщо те няма в схемата бе мен...

преди 1 минута, _Слънце_ написа:

Теб пък кой и какво те е изпързалял? Теб изобщо те няма в схемата бе мен...

Е как да няма! За да е пълен фарса! Единият пързаля другия, който пързаля мен. Все сте вътре и като си пишман логик, да ти начертая диаграма с логическите връзки или ще си използваш остатъка от акълеца? Ако не, дай на Сиренчето да пише от твоя профил, може да се изясни!

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

ти пак не си разбрал мобилност не ми трябва

пловдичано-хасковци идват при мен а не  аз при тях понеже съм твърд

ако бях мек щях да  съм ти пред   вратата на крак.

Прао са скъсват та търсят!  Ровят за айпита, после в гоглето трак айди... не моат да спът!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.