Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

тва  е днешният свят може да стигнеш и да си във всеки дом и компютър за части от секундата пустия му интернет :D 

трябва да си призная че съм понякога мек с вас понеже сте ми слабост :P 

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 190,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 1 минута, Johnny B написа:

Е как да няма! За да е пълен фарса! Единият пързаля другия, който пързаля мен. Все сте вътре и като си пишман логик, да ти начертая диаграма с логическите връзки или ще си използваш остатъка от акълеца? Ако не, дай на Сиренчето да пише от твоя профил, може да се изясни!

Как да ти го кажа по- просто? Тва че си се почувствал наранен, щото Годзила е изяла Кинг Конг, си е изцяло твой проблем. Решил си да играеш статист на чужда снимачна площадка, без да попиташ къде е безопасно. После ревеш за неква конспирация, а ти си просто натрапник, който се е отървал...

преди 7 минути, _Слънце_ написа:

Прао са скъсват та търсят!  Ровят за айпита, после в гоглето трак айди... не моат да спът!

А не може ли да се обадя на някой познат, който е в интернет доставчика и от билинга да ми снесе на тая дата това ИП на кой адрес е било дадено? :D

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

тва  е днешният свят може да стигнеш и да си във всеки дом и компютър за части от секундата пустия му интернет :D 

трябва да си призная че съм понякога мек с вас понеже сте ми слабост :P 

да ти кажа, освен мекостта, ориентацията и мобилността са ти голям проблем. затва ти предложих и голфеца... малко от малко да си поне близо до събитията.

преди 3 минути, _Слънце_ написа:

...

Не, това е верига от събития, логико. Когато някой ми допада като човек се старая да не го обидя някак.
Въвлякохте трети страни във веригата на събитията.
А когато Сиренчето изтърси кой какъв бил и за какво ставал, вече нямаше прошка. Много добре знаеше всичко.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 минути, Johnny B написа:

А не може ли да се обадя на някой познат, който е в интернет доставчика и от билинга да ми снесе на тая дата това ИП на кой адрес е било дадено? :D

Можеш, ако се казваш ЦРУ. Иначе доставчика заминава в небитието. А твоя познат в затвора.

преди 2 минути, _Слънце_ написа:

Можеш, ако се казваш ЦРУ. Иначе доставчика заминава в небитието. А твоя познат в затвора.

Няма да разбереш от къде ти е дошло. IP-тата не са поверителна или лична информация и не се защитават по ЗЗЛД.
Ти си мислиш, че не може някой да ти дойде на гости, но грешиш! :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 12 минути, Johnny B написа:

Няма да разбереш от къде ти е дошло. IP-тата не са поверителна или лична информация и не се защитават по ЗЗЛД.
Ти си мислиш, че не може някой да ти дойде на гости, но грешиш! :D

Ето да та улесня малко...

2ed536d1-bc6c-4066-9ba9-ef65accafb08.png

преди 25 минути, _Слънце_ написа:

Ето да та улесня малко...

Не си ми интересен толкова ти.

преди 2 минути, Johnny B написа:

Не си ми интересен толкова ти.

Още малко и ще си кажеш, кой ти е интересен... а, мишок? Ей ма прав беше маниака, че и на бастун може да те хване. :)

преди 38 минути, _Слънце_ написа:

Още малко и ще си кажеш, кой ти е интересен.

Кой?

Дойде с тишината на нощта и целия свят почтително се отдръпна от пътя и. Имаше някакви негодуващи шумолевения,които бързо секнаха и се сляха с безвремието на момента. Отворената врата,стените... всичко бе застинало в очакване. Виждах само силуета и на бледата лунна светлина прокрадваща се през сенките,колкото да съм сигурен че там има някой. Или нещо... Не усещах тревога, по-скоро спокойствие. Някаква странна хармония обхващаше всичко наоколо и аз дори бях част от нея. Да, усещането беше за хармония... за жена. Тя протегна ръка към вторачените ми очи, затвори клепачите с пръсти и едва доловимо прошепна : "Виж ме."
За миг си помислих, че е някаква шега... Но тя, сакаш усетила колебанието ми, без да отмества дланта си от лицето,прошепна отново:"Виж ме,това съм аз." "Коя си ти"- помислих машинално,първосигнално...но това беше само мисъл, а тя сякаш я чу. "Това съм аз, не ме ли позна?" Отмести се встрани и седна на стола с движение на падащ копринен шал. Аз я виждах... да виждах я! Виждах всичко и най-вече очите и,които ме гледаха очакващо, подканящо,с лек укор и малко насмешка, явно породени от глупавото изражение на лицето ми, с отворена уста и стиснати очи... Имах някакви въпроси, но тя стана и се понесе към мен... Да, не ходеше,не стъпваше а се носеше... малко над пода.Как е възможно- помислих...и забелязах, че всъщност и аз се нося. Малко над пода... След това всичко изчезна- стените, стола,масата...почтително презиращия ни свят. Отворих очи и възкликнах- Но...Това си ти! Не мога да повярвам!
Тя сложи ръце на гърдите ми, отпусна главата си на рамото ми и кадифеният и глас, гальовно се промъкна:
- Викаше ме и аз дойдох...
Стиснах очи и едва преглъщайки сълзите си промълвих:
- Да! Виках те и Ти дойде...

Звук- проплакващо стенание.
Ръце- преплитащи се клони на дървета.
Тела в премрежено очарование,
тряптящи струни в търсена вендета...

Души, разбиващи се с плясък във прибоя
на страстта, със яростно опиянение...
Сега съм твой и ти сега си моя.
и във властта на мъртвото вълнение.

Устремени към водовъртежа се потапяме,
 в поглъщащо еуфорична лудост.
Проклятия и каменни стени разтапяме,
със лекотата на небесна будност.

Където и да мине огъня-изгаря,
но  аз сега не моля за спасение,
а искам пак и пак, и пак да галя
пламъка и дивото му настъпление.

Редактирано от Unnamed_ (преглед на промените)

утрото я завари някак неподготвена. Всичко тежеше- въздуха, тавана,завесите, през които се подаваха закъснели слънчеви лъчи... Дори клепачите едва се отлепиха, уморено и нервно, та чак болезнено. "Какво по дяволите..."- помисли си тя, дочувайки плисък на вода и някакво весело подсвиркване, съвсем наблизо.Вратата се отвори със замах и в рамката и застана гол мъж, търкащ се с хавлията и продължаващ изнервящото си подсвиркване. Тя го гледаше с изненада и искрено учудване, но явно на него му се стори, че просто не може да откъсне поглед от това божествено- аполонско тяло и и се озъби (което трябваше да е очатрователна усмивка всъщност),и зае някаква странна и смешна поза. И още по- смешно развижи таза си, като по този начин завъртя хоботчето между краката си- неговата гордост явно.
- Как сии скъпа- каза той, очевидно адски доволен от себе си по някаква причина и отново завъртя хоботчето. Тя не издържа и извърна глава, което беше разтълкувано като срамежлива похотливост от юнака,който снизходително добави- Не сега,отивам на корта.Чакат ме. Важно е за мен,знаеш...
И после се обърна, излезе... нещо тропаше, подсвиркваше си... После се чу едно- "До после"и настана тишина. Тя се зави до шия с чаршафа, сгъна колене към гърдите си и ги обгърна с ръце. Какво беше това? Кой е този идиот? Какво правя тук? Полека мислите започнаха да изплуват. И като от някаква стара лента се заредиха спомени.Тя живееше с идиота вече повече от година,точно тук... на това място.За нея той така и си остана непознат...Всъщност тя изобщо не изпита желание да го познава,през цялото това време. Защо беше тук тогава? Просто от скука? Главата и натежаваше все повече от грубите мисли и трябваше да ги прогони с нещо. Шопинг! О да,това винаги и действаше разтоварващо и даже вдъхновяващо понякога. Облече се набързо и припряно напусна това място.
Оглеждаше витрините,но сега нямаше и помен от успокояващото им действие. Мислите бяха за бягство.Искаше да избяга, да... От него. Къде щеше да отиде? О! Всъщност, това беше нейната къща, с нейния гараж, с нейния...Хах, че то всичко там беше нейно. Трябваше просто да го разкара. Дали той имаше къде да отиде? Ами по- добре да има- той все с важни особи се срещаше, развиваше се,напредваше ту в бизнеса, ту в живота...все щеше да намери къде да отиде. Дааа...Дори и това обаче не можа да спре нарастващата тежест върху цялото и същество. Какво да прави? Трябваше да замине някъде... И тръгна. Отначало бавно и несигурно,после бързо,по- бързо... накрая тичайки се добра до колата си,запали и с мръсна газ се понесе напред.
Пътят сам я намери, сякаш самата Вселена знаеше къде трябва да я отведе.
Застанала пред ниската къщурка, тя развълнувано се спря за момент. Не беше идвала тук от години,но всичко си беше същото, сякаш неподвластно на времето и пространството... Тя отново се почувства като онова малко момиченце,с изподрани от тичане по поляните ръце и крака. Вдигна ръка и с последни сили потропа по масивната порта. Изчака малко... Да не би да нямаше никой? Чу се шум и вратата се отвори. В сянката стоеше възрастна жена и присвиваше очи да види,кой е там.
- Мамо!- сълзите и бликнаха неудържимо,като водопад от пропукала се язовирна стена.
Възрастната жена разпери ръце и тя буквално се хвърли в обятията и,както в спасително гнездо.
Поседя така,мълчаливо хлипайки на рамото и... после утихна,изправи се, избърса лицето си с ръкав и се опита да се усмихне...
- Добре си ни дошла- топло промълви възрастната жена, хвана я за ръката и я поведе навътре...
А там беше като в рая- дворът изпълнен с цветя и няколко дръвчета,някакво пале се разлая като я видя...
- Сигурно си гладна- каза майката и обръщайки се на другата страна извика- Ела бе, ела да видиш какво ни е довял вятъра!
Появи се мъж. Достопочтен,малко поприведен от годините...
- Татко- почти влюбено изчурулика тя...
- Ела- отвърна мъжа и разпери ръце.
В това време масата беше сложена. Намаше кой знае какво на нея- ръчен хляб, домашно сирене и пресни домати, но тя се нахвърли все едно не е яла с години. Всичко беше толкова вкусно,толкова истинско, че чак граничеше с вълшебство.
- Ей, какво ядете в тоя град бе мама? Леко да не се задавиш-подхилваше се възрастната жена.
- Остави детето да се наяде де- смъмри я бащата,като леко я придърпа към себе си.
Тя ги гледаше, един до друг,като две привличащи се безкрайности... Прегърнати завинаги.
- Тате, ама ти си все същия хубавец бе,къде има такива та и аз да потърся.
- Такива като баща ти мила, са един на милион- с гордост се изпъчи възрастната жена.
- Ааа, голямо търсене ще падне значи- засмя се Тя.
Всички се засмяха, а после майката нежно добави:
- Млада си,ще търсиш! Каква работа имаш?
Тя ги прегърна и двамата и тихо промълви:
- Да... Ще търся. Че каква работа имам...

Дали всичко започва от дълбоката въздишка на нощта,увила шала си около премрежения поглед на първото докосване...Продължаващата мекота на копринен копнеж,преливащ в меланхолия от плавни движения на усукващи се тела. Блестящи погледи изпълнени с обещания и клетви,готови да се пронижат в името на страстта,обземаща целите им същности. Наелектризираща лунна светлина,която като в приказка мултиплицира всяка нишка и я вплита в безкрайната жажда за отдаване...Две горещи дихания,кълнящи се във вечност, галещи блестящите от пот чела и две ръце,преплели пръсти,стискащи се до болка в желание да се влеят в другия. Мократа гръд на пищна благодат... Мощта на дивото желание за единение,разделяща света на две половини,които неумолимо се стремят към вливане. Като битка на Живот и Смърт! Всъщност,това е Живот...и Смърт...

преди 32 минути, Unnamed_ написа:

Всъщност,това е Живот...и Смърт...

Батюха, благодаря че правиш опит да заместиш/допълниш кака Сирена.

Определено добре пишеш. Чувствено и с добър изказ, браво.

преди 5 минути, Julius Decimus написа:

Батюха, благодаря че правиш опит да заместиш/допълниш кака Сирена.

Определено добре пишеш. Чувствено и с добър изказ, браво.

Тя е виновна...аз само разказвам.

Нежно стъпвам на пръсти, в Тишината на крехките ти Мисли ..

Отключвам приспани спомени и се плъзгам гола във тях ..

Поемам устните ти във сладка въздишка, отронена от стаено очакване ..

И отвързвам Желанията ти, настръхнали в Страст ..

Докосвам Дъхът ти, събуждам очите ти, Заравям устни в Плътта ти ...

Мимски

Редактирано от Unnamed_ (преглед на промените)

Зайо вечи щи викам Зайка,:D гледам мечтата ти е да смениш пола.

пп. Щи отива.

Тоалетната е малко по- надолу- отнася се и за двама ви. Приятен ден.

E може ли такива работи в на Зайка хралупата:D

сирена- ака мимски  какво мисли за истамбулската конвенция ?

Попитай я в темата за истанбулската конвенция. Тази е за друго.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.