Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

току-що, .Alex&Vanko. написа:

Изгуби!;)

А намерих си я, сори че пропуснах да доложа...:ph34r:

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

Още по-щастлив трябва да станеш и после по-тежко да страдаш!

преди 18 минути, .Alex&Vanko. написа:

Още по-щастлив трябва да станеш и после по-тежко да страдаш!

Ще се пробвам, специално заради теб...

преди 8 минути, _Слънце_ написа:

Ще се пробвам, специално заради теб...

Пита ли я преди теб имало ли е някой и какво се е случило?

преди 4 минути, .Alex&Vanko. написа:

Пита ли я преди теб имало ли е някой и какво се е случило?

Не. И не знам защо трябва да задавам тъпи въпроси. Да разпитваш жена за миналото и, е най- сигурния начин да изглеждаш като пълен олигофрен. Ако тя иска да знаеш нещо, ще ти каже. Ако не иска- никога няма да научиш.

преди 31 минути, .Alex&Vanko. написа:

Но ти си разказа и майчиното мляко или?:D

Кажи какво те интересува, да ти разкажа и на теб...

Приказка за Любовта 

Спри тази Сълза заблудена - в плътта на голото ми рамо 

в страхът неясен на спомените счупени - събери ме в длани 

Спри тези думи , опрени в сърцето ти - Изгрели виновно 

да рисуват - Денят... 

Създай ме ! 

Създай ме в очаквана нежност, в предвкусвана близост - сътвори ми Светът ... 

И стъпките ми - Живителни Лъчи ще отразяват Блясъкът на Нашите Очи .... 

P.S

Уморени Мислите ми тихо спят 

Опаковах Мечтите си във клетка 

А после метнах ги на твоя Необязден Път 

Да разказват за една Любов човешка ...

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Приказка за Любовта 

Спри тази Сълза заблудена - в плътта на голото ми рамо 

в страхът неясен на спомените счупени - събери ме в длани 

Спри тези думи , опрени в сърцето ти - Изгрели виновно 

да рисуват - Денят... 

Създай ме ! 

Създай ме в очаквана нежност, в предвкусвана близост - сътвори ми Светът ... 

И стъпките ми - Живителни Лъчи ще отразяват Блясъкът на Нашите Очи .... 

P.S

Уморени Мислите ми тихо спят 

Опаковах Мечтите си във клетка 

А после метнах ги на твоя Необязден Път 

Да разказват за една Любов човешка ...

а?

.Знам, че е късно и знам, че всички спите и това "лека нощ" ще обзаведе сутрешния ви тоалет .. 

където ще търсите кафе, за да започне някак по-уравновесено деня ви, но не исках да напиша 

тази тема, по-рано, когато под въздействието на агресивна форма на мисълта на некои от вас 

щяха да опорочат, безмилостно думите ми .. 

Истината е, че лошотията, негативните изпарения, съчетано с подхлъзването на много от вас 

по надолнището ...поляризираха у мен един отказ от желание да ви Споделям и да пиша Приказки 

за Леки нощ .. Тъжно ми е..защото има още доста неща, които мога да ви споделя и да намерят 

може би своя Пристан, парченцата от Житейския ви пъзел ...Но ми е трудно без Хармонията и 

Баланса да ви посвещавам обичливи Послания .. 

Това, което чувствам към вас е Тъга, премесена със щипка болка и носталгия по онези мирни 

Души, които напуснаха това място с Огорчение и наранено честолюбие, неподвластни да се 

опълчат, срещу безочливите негативни елементи, като злобата, завистта, ревността, 

дебилноста, наглостта, умопомрачението на некои потребители, произтичащо от 

неспособността да употребят правилно Волята си и да преоткрият Път и Надежда, с която 

по-лесно да подредят Битието си .. 

Тази Несправедливост и последващото лицемерие и безхаберие към всички онези, които избраха да си отидат от тук огорчени и избягаха със червения хикс горе в десно..ме потопи 

в Тишина и нежелание да споделям и да общувам във Висшата Материя, която ми се искаше 

да излъча и да ви оставя, като Усет и Резон в Духовен план... 

Опитвам се да намеря компромисен вариант, във който да продължа да пиша..но ми е трудно.. 

Много Болка Усещам Тук ..Много... 

Повярвайте ..да преглътна и да танцувам за вас във весела нотка е наистина трудно.. 

Да понасям незаслужената ви жлъч също... 

Виждам определена промяна в някои от вас и ми се ще да Вярвам, че тя не е крехка и преходна и кратка .. 

Но също така виждам негативен преход на некои други и залитане в Тъмнината на Личността.. 

И макар, че знам причините за проявленията на агресивната форма и модел на поведение 

и макар да знам, защитните механизми на реакция, която да претопи и абсорбира неприятните 

Ефекти и Ехо..ми е Болезнено ... 

Опитвам се да адаптирам нежно и грижовно Душите ви, към новия Космичен Статус .. 

като си говориме за ревност ти вярно

ли спиш в леглото на   така наречения _Слънце_ ?:rolleyes:

Серж, направо ме разплака с тоя въпрос...

Гледал ли си филма "Фенът"?

преди 19 часа, _sirena_ написа:

.Знам, че е късно и знам, че всички спите и това "лека нощ" ще обзаведе сутрешния ви тоалет .. 

където ще търсите кафе, за да започне някак по-уравновесено деня ви, но не исках да напиша 

тази тема, по-рано, когато под въздействието на агресивна форма на мисълта на некои от вас 

щяха да опорочат, безмилостно думите ми .. 

Истината е, че лошотията, негативните изпарения, съчетано с подхлъзването на много от вас 

по надолнището ...поляризираха у мен един отказ от желание да ви Споделям и да пиша Приказки 

за Леки нощ .. Тъжно ми е..защото има още доста неща, които мога да ви споделя и да намерят 

може би своя Пристан, парченцата от Житейския ви пъзел ...Но ми е трудно без Хармонията и 

Баланса да ви посвещавам обичливи Послания .. 

Това, което чувствам към вас е Тъга, премесена със щипка болка и носталгия по онези мирни 

Души, които напуснаха това място с Огорчение и наранено честолюбие, неподвластни да се 

опълчат, срещу безочливите негативни елементи, като злобата, завистта, ревността, 

дебилноста, наглостта, умопомрачението на некои потребители, произтичащо от 

неспособността да употребят правилно Волята си и да преоткрият Път и Надежда, с която 

по-лесно да подредят Битието си .. 

Тази Несправедливост и последващото лицемерие и безхаберие към всички онези, които избраха да си отидат от тук огорчени и избягаха със червения хикс горе в десно..ме потопи 

в Тишина и нежелание да споделям и да общувам във Висшата Материя, която ми се искаше 

да излъча и да ви оставя, като Усет и Резон в Духовен план... 

Опитвам се да намеря компромисен вариант, във който да продължа да пиша..но ми е трудно.. 

Много Болка Усещам Тук ..Много... 

Повярвайте ..да преглътна и да танцувам за вас във весела нотка е наистина трудно.. 

Да понасям незаслужената ви жлъч също... 

Виждам определена промяна в някои от вас и ми се ще да Вярвам, че тя не е крехка и преходна и кратка .. 

Но също така виждам негативен преход на некои други и залитане в Тъмнината на Личността.. 

И макар, че знам причините за проявленията на агресивната форма и модел на поведение 

и макар да знам, защитните механизми на реакция, която да претопи и абсорбира неприятните 

Ефекти и Ехо..ми е Болезнено ... 

Опитвам се да адаптирам нежно и грижовно Душите ви, към новия Космичен Статус .. 

А ве, това честно ли го прочетохте и тримата, дето сте реагирали на него? Колко нерви и време е нужно да прочетете толкова много думи с главни букви? И колко време да се осмисли, изреве и разкъса сърцата ви.

преди 10 минути, аm-аm написа:

А ве, това честно ли го прочетохте и тримата, дето сте реагирали на него? Колко нерви и време е нужно да прочетете толкова много думи с главни букви? И колко време да се осмисли, изреве и разкъса сърцата ви.

За мен специално не е нещо ново да чета нещата, написани от Мимски. Имам предвид, всичко написано... и не само тук.

преди 1 час, _Слънце_ написа:

Гледал ли си филма "Фенът"?

не .

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

не .

Препоръчвам ти го.

преди 27 минути, аm-аm написа:

А ве, това честно ли го прочетохте и тримата, дето сте реагирали на него?

аз го прочетох

бързо чета по 60 думи в секунда.

преди 2 минути, _Слънце_ написа:

Препоръчвам ти го.

Цитат

Когато Гигантите от Сан Франциско плащат на централния нападател Боби Рейбърн (Уесли Снайпс) 40 милиона за да отведе отбора на Световните Серии, никой не е по-щастлив и по-подкрепящ от фена Гил Ренард (Робърт Де Ниро). Но когато Рейбърн е опозорен от най-лошия провал в кариерата си, обсебеният Ренард няма да се спре пред нищо за да помогне на своя идол да възвърне предишната си слава... дори пред убийство.

за тва ли става въпрос

скучно ми си  струва

не обичам и колективни спортове.

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

за тва ли става въпрос

скучно ми си  струва

не обичам и колективни спортове.

Нищо, ти го гледай...

ти го гледай

аз предпочитам любовта.

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

ти го гледай

аз предпочитам любовта.

Абсурд да ти се върже някой на тия.

А филма аз съм го гледал- много е поучителен...

преди 24 минути, Yvan Sergeev написа:

бързо чета по 60 думи в секунда.

Аа, аз този начин го знам - кликване на видеото. Ама аз питах за четенето.

преди 40 минути, _Слънце_ написа:

За мен специално не е нещо ново да чета нещата, написани от Мимски. Имам предвид, всичко написано... и не само тук.

А откриваш ли нещо ново в написаното? Защото на мен ми прилича на развален грамофон, без да се обижда. Ако се направи един анализ на Тези Постове, ще Видиш да Циркулират Едни и Същи Думи.

преди 19 минути, Yvan Sergeev написа:

ти го гледай

аз предпочитам любовта.

Е той е за любовта де. От любов един човек става първо сериен убиец, а след това и масов убиец.

преди 4 минути, аm-аm написа:

Е той е за любовта де. От любов един човек става първо сериен убиец, а след това и масов убиец.

Не е за любовта, а за обсесията... има разлика.

Относно написаното- винаги откривам нещо ... иначе нямаше да чета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.