Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

Ма как няма да откриваш нови неща ъпсурт... нали сам си ги писал806

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

преди 22 минути, _Слънце_ написа:

Относно написаното- винаги откривам нещо ... иначе нямаше да чета.

И като приспивна приказка ли ти действа? Защото авторката има претенции да е такова.

преди 1 минута, аm-аm написа:

И като приспивна приказка ли ти действа? Защото авторката има претенции да е такова.

Няма такива претенции. Нека заглавието на темата не се приема буквално. Просто пише неща, които иска да каже... на тези, които имат желание да ги чуят.

преди 7 минути, _Слънце_ написа:

Няма такива претенции. Нека заглавието на темата не се приема буквално. Просто пише неща, които иска да каже... на тези, които имат желание да ги чуят.

Т.е. спами си собствената тема, защото не може да напише нищо по нея? Странно поведение...

преди 10 минути, аm-аm написа:

Т.е. спами си собствената тема, защото не може да напише нищо по нея? Странно поведение...

Странен извод...

преди 16 минути, _Слънце_ написа:

Странен извод...

Какво му е странното. Жената спами собствената си тема и не пише по това, което е поставила като рамки на темата. Като няма риба и ракът е риба.

преди 1 час, аm-аm написа:

А откриваш ли нещо ново в написаното? Защото на мен ми прилича на развален грамофон, без да се обижда. Ако се направи един анализ на Тези Постове, ще Видиш да Циркулират Едни и Същи Думи.

Първо се научи да четеш. После да асимилираш написаното. След това се научи да правиш безпристрастни анализи , ако въобще успееш и след това мога да зачета мнението ти за миродавно и тенденциозно.

Какво му е странното. Жената спами собствената си тема и не пише по това, което е поставила като рамки на темата. Като няма риба и ракът е риба.

Нали знаеш, че не си длъжен да я четеш... Нито пък тя е длъжна да отговаря на нуждите ти.

преди 57 минути, _Слънце_ написа:

Първо се научи да четеш. После да асимилираш написаното. След това се научи да правиш безпристрастни анализи , ако въобще успееш и след това мога да зачета мнението ти за миродавно и тенденциозно.

Никой не може да открие нещо особено в написаното от нея. Написаното е в очите на четящите.

Батюха, защо така негативизъм. В коя друга тема във форума се пише нещо по-абстрактно и литературно ? :rolleyes:

преди 1 минута, аm-аm написа:

Никой не може да открие нещо особено в написаното от нея. Написаното е в очите на четящите.

Красотата е в очите на гледащия. Ако нямаш тези очи, не я гледай... простичко е.

Знаеш ли, една от първите теми, в които писах тук, беше на Амидея или нещо такова. С някаква potrebitel бяха си устроили литературен двубой с гръмко име на темата. Влизам, зачитам, буламач. Та така и тук. Искам приказки - да чета и да пиша. Даже аз писах такива. Дадох своя дан. А то в какво го обръщат останалите, вкл. домакинката? Спам на общи приказки. Пък и поезия да е, това, че е поезия не я защитава. Не знам откъде идва такова схващане.

преди 4 минути, _Слънце_ написа:

Красотата е в очите на гледащия. Ако нямаш тези очи, не я гледай... простичко е.

Красотата е субективно възприятие. Ако нямам очи за нещо, по-добре да се махне от очите ми. Само демонстрирам несъстоятелността на такива бебешки заклинания.

преди 8 минути, аm-аm написа:

Красотата е субективно възприятие. Ако нямам очи за нещо, по-добре да се махне от очите ми. Само демонстрирам несъстоятелността на такива бебешки заклинания.

По-добре си извади очите.
;)

преди 4 минути, аm-аm написа:

Ако нещо ти вади очите, това не е нормалната реакция.

Значи си ненормален :)

Сам не си вярваш. Ако нещо ти убива, трябваше да си се самоубил досега и нямаше кой да ти изговори глупостите.

преди 16 минути, аm-аm написа:

Сам не си вярваш. Ако нещо ти убива, трябваше да си се самоубил досега и нямаше кой да ти изговори глупостите.

На мен ли говориш,че не разбрах?

преди 15 часа, _Слънце_ написа:

Абсурд да ти се върже някой на тия.

А филма аз съм го гледал- много е поучителен...

любовта е по-важна от някакъв си филм. за хора с зависимости към спортове.

Някой снощи пак е избягал от изтрезвителното и е вилнял с 200гр. спирт от аптекатаN045                 Worry

на 29.03.2018 г. в 19:38, аm-аm написа:

А ве, това честно ли го прочетохте и тримата, дето сте реагирали на него? Колко нерви и време е нужно да прочетете толкова много думи с главни букви? И колко време да се осмисли, изреве и разкъса сърцата ви.

На теб ти е скучно просто и долиташ от време на време да ме дърпаш за плитките .. Признай си ... :D

......................................

Иска да ти каже нещо дълбокосмислено, но не се сеща какво...:shy11:

преди 1 минута, _Слънце_ написа:

Иска да ти каже нещо дълбокосмислено, но не се сеща какво...:shy11:

Прозирам причината аз  :D  Търси комуникация каква да е с мен ..  

Обаче да вземе да научи "етикета " за общуване с мен.  С дърпане на "плитки" , с пошляпване на дупето не става при мен ! 

Нежен , благоразумен Тон , ниска интонация и искреност  и ще получи вероятно погледът ми .

Пошляпването и погледа, пръв си ги заплюх.:(

преди 2 минути, _Слънце_ написа:

Пошляпването и погледа, пръв си ги заплюх.:(

Тъй господин Мейзер!:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.