Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за The Prince Of Persia Warrior Within

Featured Replies

абе след като убия за първи път empresa dahaka ме гони до една стая със един саркофаг след това не знам какво да правя как да стигна до съркофага. мерси предварително :ph34r: :ph34r: :) :)

• Отговори 124
  • Прегледи 42,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Някой ако иска помощ да пита.Ще опитам да помогна.

а бе хора запеценах на едно място.Когато за втори път се бия с Императрицата я бутам да влезе в времето и после не мога да отида нито в времето нито мога да счупя вратата.Какво да направя?

Значи пич и на мен ми се беше случило така за 1-ви път като играх играта!И просто полодях!!!После я махнах и я инсталнах отново и почнах пак да я играя и стигнах пак до там и играта си прдължи по нормално му.Просто може да е някав бъг на комповете ни!Дано да сам ти помогнал.Просто се моли като го направиш това да не ти бъгне!Аз се молих :P

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Това е най въздействащата игра която съм играл.Просто играта е велика.Най-великатаМинах я два пъти точно един след друг.Единия път по нормалния начин,втория път по секретния начин.

Можете ли да сложите Screenshots на Тайни Оръжия като при life upgrade плс. SaLeM даи save до вратата и ште пробвам да я мина.

Закъсах на едно място и ме е много яд защото товае най-готината игра която съм играл до сега.Значи минах през механичната кула ходих и в градината пусках там няква вода от четири лоста отвори се няква врата влизах ватре излязох и се варнах в залата централната. Там жената с червеното ми даде за втори път меч от там ходих до стаята с пясъчния часовник но никакав резултат.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КВО ДА ПРАВЯ ЗА ДА ПРОДЪЛЖА ПО НАТАТЪК.БЛАДОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Да поясня и в механичната кула въртях лост и ми показа стаята с часовника

Giyrov След като си активирал и двете кули върни се в Голямата зала и от там през препядствията влизаш в вратата по пътя за Трона(мисля че беше вратата под терасата).Т.е. връщаш се в залата с часовника и тряабва да се появи Кайлина....Там ще ги изчак аш да се наприказват двамата и ще влезете в залата с трона и т.н. :)

Не става бе приателю.Отивам в залата с пясачния часовник ама нищо.А аз със женската в червено говоря в централната зала.Говорим си нещо и след това тя остава в залата а аз незнам кво да прравя нататък.А във стаята с часовника има нещо на пода от там сигурно излиза ръчка за въртене като в централната зала обаче незнам ко да правя.а тва каде викаш ти че ме чака в стаята с часовника е преди тва.там ми дава е дин меч .А сега ми даде втори като говорихме обаче разговора протече в голямата зала.КАКВО ДА ПРАВЯ На MAP пише че трябва да(ACTIVATE THE SECOND TOWER(PAST) ) Моля за помощ.

Ае човеко :wors::clap: Щом на мап ти пише "ACTIVATE THE SECOND TOWER(PAST)" значи не си активирал едната от двете или часовника или водните канали......Впрочим последователноста на играта трябва да е така: Когато минеш Shahdee (или как там беше забраих :P ) трябва да отидеш в залата с пясъчния часовник там "Kailina" ти дава един меч,след това ти казва че за да влезеш в залата с трона трябва да активираш двете кули (механическата и водните канали) първо активираш водните канали,връщаш се в голямата зала тя ти дава втори меч,отиваш в Механическата(Кулата с часовник) активираш и нея,и се връщаш в голямата зала....Обаче!!!След като си активирал втората кула(Механичната)В голямата зала НЕ ТРЯБВА да бъде "Kailina" а тряабва да се появи чак в залата с пясъчния часовник и т.тн.!!!Аз съм играл в такава последователност и всичко ми излиза.....незнам какво е станало в твоя случаи и ся се чудя :clap:Публикувано изображение

как да вляза в тази врата?

Малко късно,но все пак......Ами..В тази врата трябва да влезеш в "Present Time".В Миналото няма как да влезеш..просто се примири..и без тва там няма "life ugrade" или "weapon" !!!! Там просто продължава играта но в "Present time".!!! :yanim:

A бе приателю значи аз съм в грешка.аз изобщо не съм стигнал до водната кула.Аз си мисля че водната кула е тази снимка кадето я е пуснал този пич по горе.Ама явно съм в грешка.А КАК ДА СТИГНА ДО НЕЯ.

A бе приателю значи аз съм в грешка.аз изобщо не съм стигнал до водната кула.Аз си мисля че водната кула е тази снимка кадето я е пуснал този пич по горе.Ама явно съм в грешка.А КАК ДА СТИГНА ДО НЕЯ.

:) Така да беше казал от самото начало :angry: Значи дето си я видял тази снимка,продължи напред ще видиш пред себе си ръчка завърти я и ще се появи клипче със градината и статуята,където ще покажат че се появяват други 4 ръчки.Така....връщаш се в тази градина и настройваш ръчките така че да тече водата през тях(като погледнеш надолу ще видиш едни канали когато си пред една от ръчките)като ги настроиш отваря се вратата срещу паметника и влизаш там към следващия портал на времето.Нататък има препядствия и ще стигнеш до Водната Кула но в "Present Time",а на тебе ти трябва "Past"просто продължавашда играеш и някаде ще те подгони "Dahaka",но не е сложно!Там стигаш до портал на времето влизаш и отиваш в "Past"!Нататък ще се оправиш!!!Тва е!!! :speak:

Мерси много баце обаче още един проблем.Стигнах до няква зала със съркофаг по средата бутнах там някви три колони и тва се дигна на високо сас саркофага и ми дава някви стъпала по стените качвам се по тях стигам до последното и все едно съм зад стъклена стена немога да скоча кво да правя сега та да продължа.Благодаря ти още от сега приателю защото знам че знаеш как

Значи тва е малко....така... Публикувано изображение:);) ...Качил си се по стъпалата нагоре и вече си на върха с съркофага...огледай се и на най-издадената част от 4те греди като гледаш срещу нея ще видиш врата водопад(водопада е в вратата нали ;) ) .След това върви срещу нея и скочи и принца ще се хване за един висящ прът и ще го залюлееш и скачаш в вратата....точно след нея ти е кладенеца със сейва...(не забравяай за съндъка с екстрите ест. ;) ).Кажи дали тва опраа проблемчето щот аз си мисля че е от играта някой бъг или нещо др.!!! (не забравяй че тази врата е срещу принца на едно ниво с съркофага да не скочиш към долните врати ....аз да кажа де :P ) :clap:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Проблема е друг аз не мога да се кача на саркофага качвам се по стъпалата ама като се кача на последното и не мога да влаза при саркофага все едно има стъклена стена пред мен

Пробвай от всички страни....мисля че само една от стените стигаше до там....трябва да седна малко да play че да се сетя ....но може и да е бъг или повреда в игричката незнам точно...... :):baby:

Giyrov, само да напомня, че оттук можеш да гледаш всички филмчета как се минаван нивата.На което ниво се затрудняваш просто гледаш филмчето (можеш и да го свалиш).

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Всичко е ок няма никви проблеми за сега много сам благодарен на всички наи вече на човека с най-многото съвети.Ако има проблем ще пиша пак.

Всичко е ок няма никви проблеми за сега много сам благодарен на всички наи вече на човека с най-многото съвети.Ако има проблем ще пиша пак.

Нямаш проблем....пак заповядай ....готов съм да помогна на всеки стига да мога ;) Играта е много добра...за мене POP изобщо е ...правя голям :wors: пред Ubisoft ....

• 2 месеца по-късно...

Аз не мога да намеря пътя в градината...след като взех 5-ти life upgrade и се върнах да сменя времето...даде ми силата, която отблъсква всички противници наоколо (ползва се с десен клавиш на мишката и "R") лутах се насам натам, сменях времето....и пак не мога да намеря пътя да продължа на напред. АКо някой е минавал тва, ще съм му мног благодарен ако помогне :) за излизане от там. Между другото...при мен активирането на Cheat кодове не става...ащо така? Задържам бутоните "1,2,3" и не ми изписа нищо...цък, не ще...

Трудно ли е да натиснеш бутона Print Screen SysRq,после в пейнта ctrl+V-после сейваш картината,качваш я някъде и постваш тука......иначе,аз поне немога да си спомня...в миналото или настоящето играеш?Помня че имаше едни клони по който стигаш до едни греди....мисля,че е там,защото ако не се лъжа там получаваш тази сила,за която обясни! едит-а за чийтовете-най добре ги забрави.....играта заслужава да се изиграе честно,за да изпиташ по голяма тръпка-добре ли ще се почустваш ако накрая победиш дахака с един удар?Или ще е по гот ако се потиш 30мин-час-два.....

Редактирано от 1nt3grator (преглед на промените)

Аз не мога да намеря пътя в градината...след като взех 5-ти life upgrade и се върнах да сменя времето...даде ми силата, която отблъсква всички противници наоколо (ползва се с десен клавиш на мишката и "R") лутах се насам натам, сменях времето....и пак не мога да намеря пътя да продължа на напред. АКо някой е минавал тва, ще съм му мног благодарен ако помогне ;) за излизане от там.

Между другото...при мен активирането на Cheat кодове не става...ащо така? Задържам бутоните "1,2,3" и не ми изписа нищо...цък, не ще...

От писаното разбрах,че си стигнал до портала(Past),в който се влиза от вратата с висящите градини и статуята...преминал си в Present и пак стигаш до залата с висящите градини и статуята но вече когато всичко е разрушено нали така??...Така...още като влизаш в тази зала (като излизаш от портала в Present и слизаш по стъпалата надолу и стигаш до вратата която води към залата с статуята на жена) СПИРАШ СЕ и се оглеждаш за един камък от лявата ти страна...качваш се на камъка,бягай по стената НАГОРЕ не на страни,и трябва да отскочиш и да се хванеш за пътеката,която се държи на колоните (ако си на земята до камъка погледни нагоре и ще видиш за какво трябва да се хванеш) :P нататъка е лесно...сам ще видиш пътя!!!...Бегай да играеш ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.