Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за The Prince Of Persia Warrior Within

Featured Replies

Накъде да вървя след втория life upgrade? Взимам го, връщам се обратно, вече всички капани не действат, минавам през една малка вратичка с решетки и излизам на площадка със стълби надолу. Кажете ми накъде да вървя?

• Отговори 124
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Някой ако иска помощ да пита.Ще опитам да помогна.

Докъде си на играта,зависи къде си,виж картата,ако не можеш да разбереш оттам ,ми обясни точно къде си и ще ти кажа накъде е пътя.Ако не се лъжа май трябваше да отидеш до throne room и да се срещнеш с Кайлина да ти даде един меч.Въпросът е точно до кой етап си.Ако има проблем пиши.

Видях накъде е пътя. Стигнах до първата чешма и ще продължа напред. :rolleyes:

Абе Кайлина ми даде меча после се върнах. Задейсвах камъка в централната зала и излезе лост. Тогава дойдоха 4 пирата.Убих ги. След това поместих лоста така, че камъните се разместиха и влязох в единят зелен вход.

Там имаше 2 пирата. Убих ги. При тях имаше резачки. Минах ги. След тях една плоча трябва да я

натисна и излизат мрежи. Аз тръгвам напред после на дясно и трябва да стигна на края на

последната мрежа, но тя много бързо се затваря и нямам време да стигна до края и, да ходя по стена напред и да се хвана за една стена също със забавяне на времето. Не мога да го мина. Публикувано изображение

Редактирано от michail (преглед на промените)

Начина е със забавяне на времето,няма друг,просто трябва да знаеш,кога да го натиснеш и да не се бавиш.Иначе отиваш към водната кула.Там има 2 ъпгрейда и е много интересно.Дано да го минеш!

Има няка кьв бъг в играта. Вече съм на края взел съм зеленият меч и съм без маската. И така отивам да взема 9тият лайф ъпдейт. Обаче, какво става: от моментът , вкойто се кача на балкона на централната зала връщане назад няма. Отивам и взимам 9тият ъпдейт, минавам и през мястото на първият. Там, както знаете залата е "строшена" и единственият изход е през портал на времето. Този портал не мога да си спомня дали имаше друг в играта освен него, който освен времето променя и мястото. Но ме връща в настоящето. И там изхода е през разрушената от времето зала с 9тият ъпдейт. В една от стените има дупка и през нея в коридора зад стената се вижда чешма за сейф. Е, като стигна до там съм на един прьт стърчащт от стената и от него трябва да скоча към дупката. Под нея има ръб, къде да се хвана. Бъгът е в това, че неиска Принцьт да се хване. Независимо, колко пъти скачам и пробвам. П.С. Някой може ли да ми каже как се минават торнадотата на императрицата накрая. Нещо немога да ги "убия", а и крьв не ми достига? ;)

Успях да я мина. Торнадотата с бягане и премятане. Апринцесата с зеления меч. Успех на останалите. Публикувано изображение

Аз искам да попитам дали играта ше тръгне на видео-GeForce 4 MX?

Как да мина каменния големец? Опитвам се да му скоча на главата, но не става. Има ли значение коя кула ще активирам първо - часовниковата или водната? Благодаря предварително.

Не няма значение коя е първа.Ами трепеш докато великана клекне и тогава се качваш по него.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ей това немога да мина, някой да помогне!

Ей това немога да мина, някой да помогне!

Пробвай да се засилиш и да скочиш, за да се хванеш за дъската. Друга възможност е да бягаш по стената и когато стигнеш на нивото на дъската да скочиш и да се заловиш за нея. Ако и това не помага, потърси филмче в YouTube.com. Успехи :rolleyes:

Дъската е доста далече и със скок неможе да стигне до нея! Като тръгне да ходи по стената, стига до дървената греда и пада, тази която е отляво. Минах го, но зациклих на друго ниво.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Хора може ли някои да ми прати или да сложи няколко ScreenShota на следното скрито оръжие: Розово фламинго: За да вземеш това оръжие ще ви трябва меч ,с който да могат да се чупят стени.В залата при градината(настояще - present) през средния коридор на най-горно ниво тичай по стената за да се хванеш за въжето и после пак тичай за да стигнеш до платформата.Завърти се наляво и мини право през разбитата/счупена врата пред тебе.Ще се извъртите и ще се хванете за платформата на която до момента стояхте.От тук скочи на съседната платформа.От ляво ще видиш друга платформа с ръчка на нея.Иди там, натисни ръчката и се върни на платформата на която досега беше.Там сега ще има парапет ,на който ще можеш да се качиш.Най-отгоре се затичай по него и отскочи за да се хванеш за този ,който е по-нависоко.Ходи надясно и скочи на ръба на далечната стена.Следвай ръба докато не стигнеш до една беседка.Спусни се при нея и счупи далечната стена(намира се вдясно).Ще се покаже една поставка за оръжия.Чупиш я и взимаш фламингото. Четох го внимателно поне 10 пъти.....ходих и толко пъти в градината в НАСТОЯЩЕТО но не мога да разбера как трябва да стигна до най-горното ниво като аз съм на най-долното и почти сичко е в развалини...... а до тук само 2 сктрити оръхия съм намирал и искам това да го видя......моля помогнете

• 1 месец по-късно...

Как да мина 3-ти лайв ъпгрейд? Не знам как да слеза между стените надолу. А и картинките не ми помагат. Моля, помогнете ! Успях да го мина!

Редактирано от michail (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Кажете ми кой сейф да заредя, за да взема мечето (второто оръжие,което е като мече)?Минал съм цялата игра и убих Дахака и сега искам да взема всички оръжия.

Хора може ли някои да ми прати или да сложи няколко ScreenShota на следното скрито оръжие:

Розово фламинго: За да вземеш това оръжие ще ви трябва меч ,с който да могат да се чупят стени.В залата при градината(настояще - present) през средния коридор на най-горно ниво тичай по стената за да се хванеш за въжето и после пак тичай за да стигнеш до платформата.Завърти се наляво и мини право през разбитата/счупена

врата пред тебе.Ще се извъртите и ще се хванете за платформата на която до момента стояхте.От тук скочи на съседната платформа.От ляво ще видиш друга платформа с ръчка на нея.Иди там, натисни ръчката и се върни на платформата на която досега беше.Там сега ще има парапет ,на който ще можеш да се качиш.Най-отгоре се затичай по него и отскочи за да се хванеш за този ,който е по-нависоко.Ходи надясно и скочи на ръба на далечната стена.Следвай ръба докато не стигнеш до една беседка.Спусни се при нея и счупи далечната стена(намира се вдясно).Ще се покаже една поставка за оръжия.Чупиш я и взимаш фламингото.

Четох го внимателно поне 10 пъти.....ходих и толко пъти в градината в НАСТОЯЩЕТО но не мога да разбера как трябва да стигна до най-горното ниво като аз съм на най-долното и почти сичко е в развалини......

а до тук само 2 сктрити оръхия съм намирал и искам това да го видя......моля помогнете

Значи, това, което си чел като напътствия в темата, и аз не можах да го разбера, защото упътването е превеждано буквално от англ. ез. от други форуми, където е питано, и не е съвсем точно.

клипче как се стига до фламингото. То почва от портал, който те праща в настоящето, а преди това трябва да отидеш във водната кула, когато си в миналото. Тогава се качваш на горното ниво, където е горният портал (а не долу, който е срещу входа). Там сменяш времето на настояще и след това следва това от клипчето. Има един объркващ момент, когато се изправяш пред една стена и на пръв поглед не изглежда, че можеш да минеш през нея, но е точно обратното. Успех
  • 2 седмици по-късно...

абе моля ви дайте ми сейв където се биеш с Дахака и ако може да сте със светлинния меч :) предварително ;)

Не можеш да биеш Дахака ако не си с WaterSword (това за светлинния меч не знам как го измисли). Намери си Guide и си играй играта сам - вземи всички Life Upgrade-ди и накрая ще биеш Дахака.

Под светлинен меч има предвид ТОВА . Взима повече хелт и по-лесно се бие Дахака. Аз имам сейф до Дахака, но без меча. Ако все пак искаш прати ми скайпа си на ЛС.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Ааа ... да, келепирският меч. Нико удоволствие няма да ми достави да играя с него или с trainer.

За мен е най-добрата игра от серията на Персийския Принц :)

Разархивирате тоя файл в C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data и би трябвало да всичко да е ок.Имате всички сейфове за Дахака със светлинния меч.Сейфа за Дахака не е последен,а е от последните-предполагам че няма да ви затрудни да го намерите,на всеки сейв си има картинка.

А сега някой може ли да ми каже кой сейв да заредя за да взема мечето?

Редактирано от achovd (преглед на промените)

Разархивирате тоя файл в C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data и би трябвало да всичко да е ок.Имате всички сейфове за Дахака със светлинния меч.Сейфа за Дахака не е последен,а е от последните-предполагам че няма да ви затрудни да го намерите,на всеки сейв си има картинка.

А сега някой може ли да ми каже кой сейв да заредя за да взема мечето?

Дано

да помогне. Публикувано изображение
  • 3 седмици по-късно...

Всичко хубаво чета напътствия от хора които са я играли просто прекрасно ... НО едно малко проблемче стигам до Central Hall и съм на път за градината врътвам ръчката , камъните се вдигат скок подскок и я стигам, натискам 1-вия "ключ", който е на земята и забавям времето /до тук добре/ решетките под мен не се прибират стигам на време ... после се качвам по лостовете /врът-врът/ натискам 2-рия "ключ", който е на стената и тук идва проблема когато натисна бутона за забавяне на времето /Slowdown/ ми се включва Rewind, което не забавя времето ааа връща обратно ... дайте някакъв съвет ... някоя хитрина или аз пропускам нещо ;) Благодаря предварително :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.