Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за The Prince Of Persia Warrior Within

Featured Replies

При мен Принцът и враговете се движат като на забавен кадър. Какво ми липсва, за да върви играта гладко? Това е моето рс

• Отговори 124
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Някой ако иска помощ да пита.Ще опитам да помогна.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

При мен Принцът и враговете се движат като на забавен кадър. Какво ми липсва, за да върви играта гладко? Това е моето рс

Не си казал за видеото.А иначе с тоя Sempron малко ме съмнява ама няма значение...кажи ресурса на видеото иначе ако си пуснал играта на максимум графика може и да е от това...компа ти не е толкова мощен (на око Публикувано изображение )кажи видеото??

Аз запецнах при кулите където трябва да ги активирам при пускането на водата! Помагайте, а ако имате сейф или знаете къде има сейф след кулите ми кажете!

Редактирано от Aragorn(Elesar)
Понеже съм в добро настроение те редактирах. Недей писа с големи букви! (преглед на промените)

Не си казал за видеото.А иначе с тоя Sempron малко ме съмнява ама няма значение...кажи ресурса на видеото иначе ако си пуснал играта на максимум графика може и да е от това...компа ти не е толкова мощен (на око Публикувано изображение )кажи видеото??

Оправих се (но ти благодаря за вниманието)

Сега пък искам да питам дали ако не съм събрала всичките life upgrade (понеже първият го пропуснах - зад олтара в залата, където се бия с Shahdee), дали все пак ще мога да взема водния меч накрая?

Аз запецнах при кулите където трябва да ги активирам при пускането на водата! Помагайте, а ако имате сейф или знаете къде има сейф след кулите ми кажете!

Не си се изказал правилно!Споко ..аз ще те поправя ;) Искал си да кажеш това - "Аз запецнах при водната кула,където се пуска водата"!!!Защото втората кула е механическа там няма вода!Понеже не си казал точно къде си запецнал,ще сметна че вече си минал Dahaka в Present и си стигнал до кулата в Past и сега незнаеш накъде!...още от вратата(когато отиваш вече да въртиш едни 4 колони :) )Изтрепваш всички Публикувано изображение и отиваш на най отсрещната колона в дясно,качваш се на нея и нататък вече се вижда пътя,ще врътнеш две три ръчки докато не се качиш в малкото помещение,от където идва водата и там е централната ръчка с която пускаш целия механизъм на кулата...(там е и поредния life upgrade :)

) поиграй си малко и ще ти се получи

Оправих се (но ти благодаря за вниманието)

Сега пък искам да питам дали ако не съм събрала всичките life upgrade (понеже първият го пропуснах - зад олтара в залата, където се бия с Shahdee), дали все пак ще мога да взема водния меч накрая?

Публикувано изображение Еее пропускаш пък искаш :) не става така!!!Освен ако не си вземеш един сейф,където вече са минати life ъпгрейтовете...

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

WarirorWithin7, помагай пак. След като Дахака ме гони в настоящето из градината, избягвам при един от порталите, който дава 4-ти пясъчен заряд. Тоя портал ме връща в миналото и като се излезе от него, отново се озовавам в градината с ръчките. И после??!! На някой друг беше обяснявал за едни колони, които отсъстват в моята графика - такива няма. И още нещо, което ме озадачи - на картата пише да активирам кулиТЕ (в мн. ч.), а водната вече е активирана (т.е. въртях ги ония ръчки - иначе няма как да се отвори вратата срещу статуята и нямаше да мина оттам и нямаше да налетя на Дахака.... нали?). Много ми е объкано с тия пътувания през времето - по 20 мин. се лутам на едно ниво. Освен това при мен поредността на life upgrade-ите не е такава, каквато е описана в 1-я пост от темата. Въобще - или имам някаква друга версия, или играя друга игра!! Усещам, че това няма да е последното ми питане..... Та, все пак след Дахака накъде?... Edit: Добре че сте вие!! Аз съм вървяла по пътя за връщане (копчето на стената, което "издърпва" камъка, оттам на лоста, по стълбата..) и съм пропуснала тия лостове, не че ги няма. Много благодаря още веднъж!!!

Редактирано от Zaec 7 (преглед на промените)

Тези ръчки,където си ги въртял са в началото на водната кула,те не я активират.В момента работата ти е да си в миналото.Нали дахака те гони и ти мина през портала и отиваш в миналото.Връщаш се по-същия път и при първа възможност завиваш надясно.Там има няколко дълги лоста,по които принца се върти ,докато не стигне до следващата платформа.Убиваш един,двама и отляво има врата.Влизаш в нея и малко след това са самите ръчки. Колкото до life upgades не е задалжително да ги взимаш под някакъв ред важно е да знаеш, как винаги да стигнеш до тях.Аз бях превъртял играта с шест ъпгрейда,ама после взех другите три и убих Дахака.Ако имаш други въпроси,питай.

Редактирано от vladi1231 (преглед на промените)

(Малко ми е наудобно вече да питам за всчка крачка, но 1-2-ма души изявиха готовност да помагат по всяко време).

Най-вероятно защото пропуснах 1-я лайф ъпгрейд, играта ми свършва преждевременно (заради това ли е?): след активирането на механичната кула според картата трябва да отида до залата с пясъчния часовник, следва разговор с Кайлина и битка с нея в тронната зала. И това ли е краят?

Не получавам scorpion sword, не минавам през ни една от локациите, в които според 1-я пост са тайните оръжия: мече, стик, ръкавица и т.н.

Няма още затвор и библиотека. Те къде се намират горе-долу, ако се играе по правилния начин (преди/след кое?).

(Хич не ставам за геймър Публикувано изображение )

Благодаря на всички за помощта.

Ед.; WarriorWithin7, явно си тясно специализиран точно в тази игра, което е хубаво, понеже помощта ти е ценна. Мерси още веднъж!!

Пък за вбъдеще ще трябва да си комуникираме с ЛС, защото иначе темата ще стане 100 страници само заради мен Публикувано изображение

(Малко ми е наудобно вече да питам за всчка крачка, но 1-2-ма души изявиха готовност да помагат по всяко време).

Най-вероятно защото пропуснах 1-я лайф ъпгрейд, играта ми свършва преждевременно (заради това ли е?): след активирането на механичната кула според картата трябва да отида до залата с пясъчния часовник, следва разговор с Кайлина и битка с нея в тронната зала. И това ли е краят?

Не получавам scorpion sword, не минавам през ни една от локациите, в които според 1-я пост са тайните оръжия: мече, стик, ръкавица и т.н.

Няма още затвор и библиотека. Те къде се намират горе-долу, ако се играе по правилния начин (преди/след кое?).

(Хич не ставам за геймър Публикувано изображение )

Благодаря на всички за помощта.

Спокойно Публикувано изображение Победи Императрицата и играта ще продължи...по сценарий на играта Принца ще разбере че е попаднал в капан на Кайлина и е бил надхитрен и ще тръгне по пътя да търси маската на вторя шанс...спокойно играта си продължава сега ти предстои след като минеш Кайлина да те гони Дахака не представя никаква трудност,дори ти дига малко адреналина...предполагам че ще закъсаш още веднъж( така ти е тръгнало :help: ) и аз ще съм готов да ти помогна...тва ми е любимата игра.. :indian:

Пропуснала си един лайф ъпгреид...и си мислиш че си сгрешила ..напротив!!Постъпила си правилно!Изиграй играта без Water Sword и се бий с Кайлина накрая...след това почни играта още веднъж(ако си играла на Normal пробвай втори път на Hard) и вземи всички life upgrade за да се биеш срещу Дахака !!!Аз така направих!Това разнообразява играта на 100%!И втория път е много по екстремно!

• 1 месец по-късно...

Абе къде е първия life upgrade бе? Минавам Shadee, на брега съм, накъде да вървя? Къде е този "олтар"? Антон Тасков

Абе къде е първия life upgrade бе? Минавам Shadee, на брега съм, накъде да вървя? Къде е този "олтар"?

Антон Тасков

Не когато я минеш първия път!Когато я влезеш в замъка (защото като гледам ти още си на брега Публикувано изображение ) и убиеш Shahdee,тогава се качваш по стълбите,дърпаш камъка,който е пред тебе,и зад него се отваря вратата с препятствията и първия life upgrade!Виж снимките на първата страница на темата! ;)

A, там, дет тя иска да бутне оная в червеното, нали? Аз стигнах до нея. А как се забавя времето, защото не мога да я убия. Или тя ме убива, или бута оная другата. Антон Тасков

Редактирано от prince (преглед на промените)

A, там, дет тя иска да бутне оная в червеното, нали? Аз стигнах до нея. А как се забавя времето, защото не мога да я убия. Или тя ме убива, или бута оная другата.

Антон Тасков

В твоя случай да забавяш времето неможе,още не си спечелил тази възможност!Пък и за какво ти е да забавяш времето?Неможеш ли да я убиеш без забавяне ??!! ;) Тя удря > контра > 3 combo > 2 отскока назад > Тя удря > контра > прескок с два удъра > отскок назад > и така цикълът се повтаря докато не я убиеш... и така докато я убиеш!Ти на easy ли играеш ?? :speak: ако си на easy не му виждам сложното... Публикувано изображение

:)Публикувано изображение Ураааа, минах я! После се качих по стълбите, натиснах десен бутон и негово височество се хвана за един камък. Натиснах бутона за "назад" и той го издърпа. Отвори се врата зад камъка. Минах резачките, стълбовете и шиповете. Като стигнах до едно място имаше клипче. След това всички капани спряха. Върнах се, но не затворих вратата. Това правилно ли е? После се качих на едни паднали камъни и стигнах до въжето. И така през другите препятствия, докато стигнах една чешмичка. Запаметих се и излязох от играта. Нали натам е пътят, по който аз вървя?

:):):):):):):):)

P.S. Убих я не по твойта тактика, а по мой "аматьорски" начин!

Редактирано от prince (преглед на промените)

:)Публикувано изображение Ураааа, минах я! После се качих по стълбите, натиснах десен бутон и негово височество се хвана за един камък. Натиснах бутона за "назад" и той го издърпа. Отвори се врата зад камъка. Минах резачките, стълбовете и шиповете. Като стигнах до едно място имаше клипче. След това всички капани спряха. Върнах се, но не затворих вратата. Това правилно ли е? После се качих на едни паднали камъни и стигнах до въжето. И така през другите препятствия, докато стигнах една чешмичка. Запаметих се и излязох от играта. Нали натам е пътят, по който аз вървя?

P.S. Убих я не по твойта тактика, а по мой "аматьорски" начин!

Натам е пътят ... ;) предстои ти да минеш още две три места,докато стигнеш до първата си среща с Dahaka...след този момент вече почва истинската игра ....досега което си минал е...да го наречем "introduction" :eek:Публикувано изображение

То не е задължително по моята тактика,просто ти казах един сигурен начин за победа,а иначе аз съм по импровизациите :help:

• 2 седмици по-късно...

Вече 3 пъти изиграх WW и все още не знам как да се добера до фламингото. Според указанията трябва да се стигне до горното ниво в градината в настояще. Да, обаче всичко е порутено и не виждам път за нагоре. Нека някой (и в частност WW7 :) ) даде п-подробно описание. Мерси.

Много е просто отиваш в миналото,качваш се горе.Там има портал.Сменяш времето и отиваш до мястото. като смениш времето и,ако не виждаш пътя за Фламингото,тогава завии наляво,има стена през която всъщност можеш да минеш и след това пътя е лесен.За улеснение,започни от сейва,където Дахака те гони в настоящето във водната кула точно на това място,ако разбира се пазиш сейва.Ако не ти е ясно нещо питай,ще ти дообесня,защото не съм го обяснил много добре.

@vladi1231, много добре си обяснил. Мерси. То наистина било лесно. Аз първоначално сменях времето от долния портал (долу, през вратата срещу беседката), и затова се чудех как да се покатеря нагоре. Обаче понеже играя на PSP графиката нещо е изтрещяла - като се покатеря по стълбата, виждам луната и небето, а насреща няма нищо. И именно това е най-гадното на версията за PSP, че в 60% от случаите стават такива гадости, да не говорим, че на всяка крачка дискът зарежда по една минута, което убива радостта от играта. Въобще, откъм програмиране е супер скапана версия (така е между другото и с РОР 3 пак за PSP). Както и да е, малко се отклоних (само исках да си изкажа възмущението :ph34r: ). Явно ще трябва да поиграя на РС-то. Влади, мерси пак :no-no: Едит: Сега се сещам - нали трябвало да имам меч, с който се трошат стени?! По времето, по което ме гони Дахака във водната кула, все още няма да го имам. Значи за фламингото трябва да се върна отново в градината за 2-ри път едва след като се сдобия със Scorpion sward (което става в затвора). Май е така/

Няма защо.Да,наистина забравих,че когато те гони Дахака нямаш scorpion sword.Значи трябва да се върнеш по-късно там.Успех.

• 3 месеца по-късно...

Как да мина мястото, дето Дахака те гони след човека-гарван при пиратите? Моля помогнете.

Редактирано от michail (преглед на промените)

Там , където Дахака те гони първия път и ти се връщаш на същото място, където беше след като убиеш Човека-гарван и влезеш през вратата. Там преди имаше едни пирати. Ти си на една площадка и оттам тичаш по стена докато се хванеш за едно парапетче. Когато слезеш от него, пак се появява Дахака и там вече не мога да му избягам.

Чакай да си го мина,че да си спомня и ще ти кажа. Не знам,то там е лесно да не бъркаш посоката,аз тръгвам бягам малко и след това с тичане отдясно минавам един ров и много скоро има клипче където разбираш,че Дахака се страхува от вода.Ако не можеш и сега да го минеш кажи къде точно ти е проблемът и ще ти помогна.

Редактирано от vladi1231 (преглед на промените)

Благодаря ти! Ще се опитам да го мина и ако не мога ще питам пак. :question:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.